Zwart geld verdienen: Kans of met een boog omheen lopen!?

Zwart geld verdienen, wie wil dat nou niet. Geen belasting betalen zodat je alles lekker in eigen zak kunt steken. 

Waar het vroeger erg normaal was om zwart geld te verdienen word het tegenwoordig steeds minder. Niemand wil zijn vingers er meer aan branden. 

Maar hoe zit het dan met dat zwart werken? Is het nog wel slim om te doen? Of kun je beter netjes belasting betalen over je verdiende geld? In dit artikel leg ik het je precies uit.

More...

Wat is zwart geld verdienen precies? 

Waarschijnlijk weet je precies wat zwart werken inhoudt, toch wil ik het nog even in het kort benoemen. 

Zwart werken is geld verdienen zonder dat je daarbij een gedeelte afdraagt aan de belastingdienst. Meestal word het geld dat zwart verdiend word contant uitbetaald. 

Als het contant uitbetaald word is het natuurlijk bijna niet te traceren. Zwart geld via de bank word al een stuk lastiger, helemaal als het op regelmatige basis uitgekeerd moet worden. 

Voorbeelden waarbij zwart werken nogal eens voorkomt:

  • Als schilder in de avonduren bijklussen 
  • Bijbaan in de horeca
  • Oppassen op iemands kinderen
  • Als kapster in de avonduren knippen

Als mensen je handje contantje betalen heeft de belastingdienst hier dus geen enkele weet van. Is het slim om op deze manier je geld te verdienen? Aan de ene kant wel, aan de andere kant niet. 

Als jij af en toe een klusje doet kun je het best zwart doen, maar als je het op regelmatige basis doet raad ik je toch aan om het op een eerlijke manier te doen. 

Zwart geld verdienen is illegaal 

Je vind het misschien wat zwaar klinken, toch is het zo. Zwart geld verdienen is niet toegestaan in Nederland. 

Als je in grote hoeveelheden zwart geld verdiend en de belastingdienst komt erachter kun je fikse problemen krijgen. De winst die je geboekt hebt door het zwart te doen ben je kwijt + de rest.

Nee, als je op regelmatige basis geld bijverdiend en je wilt lekker kunnen blijven slapen raad ik je aan om het netjes op papier te zetten. 

Legaal geld verdienen? 

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een manier om wat geld bij te verdienen, zwart leek je het beste maar hopelijk heb je, je mening nu herzien. 

Maar als het dan niet handig is om zwart geld te verdienen, wat zijn dan manieren om leuk geld bij te verdienen op een legale manier? 

Mijn tip zou zijn; Kijk naar de mogelijkheden op het internet. Het internet biedt vele kansen en bij sommige van die kansen heb je alleen een laptop, een internetverbinding en een portie doorzettingsvermogen voor nodig. 

google

Geld verdienen op het internet? 

Maar hoe werkt dat dan? Dan moet ik zeker flink investeren in een webshop, voorraad, klantenservice, verzending en noem maar op. 

Nee hoor. Er zijn andere manieren van online geld verdienen. Neem bijvoorbeeld Affiliate marketing. Affiliate marketing is het promoten van producten of diensten van andere bedrijven. 

Als mensen via jouw unieke link een product aanschaffen op de website van de productverkoper ontvang jij commissie. 

Je hebt geen voorraad nodig, je hebt geen klantenservice nodig, je hoeft geen producten te verzenden en noem maar op. Het enige wat je doet is mensen doorsturen. 

Hoe Jacko Meijaard zo'n €10.000 p/mnd verdient

Jacko Meijaard (InternetSuccesGids.nl) is een jonge twintiger uit het Zeeuwse Yerseke. Hij begon jaren geleden met Affiliate marketing en is hier behoorlijk bedreven in. 

Jacko verdient nu elke maand zo'n 10.000 euro dankzij dit online verdienmodel. Jacko doet dit doormiddel van websites. 

Hij maakt zelf een website, schrijft daar informatieve artikelen voor zijn doelgroep, ontvangt gratis bezoekers uit Google, stuurt ze door en ontvangt commissie. 

Starten met Affiliate Marketing kost je letterlijk enkele tientjes, het is dus erg laagdrempelig. Maar hoe leer je dit vak dan? Want je weet nu wat het is maar niet hoe je het moet uitvoeren. 

Jacko Meijaard van de AMR

Affiliate Marketing Revolutie

Deze Jacko Meijaard is niet alleen Affiliate marketeer, hij ontwikkelde ook een cursus om andere mensen te leren waar hij zo succesvol in was. 

Hij ontwikkelde de Affiliate Marketing Revolutie, een videotraining waarbij je van a tot z leert hoe je een geld genererende website opzet. Je hebt hier geen enkele technische kennis of vooropleiding voor nodig. 

Zelf heb ik zijn Affiliate Marketing Revolutie ook aangeschaft om eens te kijken of het echt waar voor je geld is. Mijn resultaten vind je hier >>>

Wil Je Het Complete Verhaal Van Jacko Meijaard Ontdekken? Check Het Hier >>>


Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>