De WordPress Cursus: Hoe je eenvoudig een super strakke website maakt!?

wordpress cursusDe WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek, dat is waar ik het vandaag met je over wil hebben. Want ben jij op zoek naar ervaringen en reviews over deze training? Dan ben je hier aan het juiste adres.

In dit artikel laat ik je precies zien wat deze cursus inhoud, wat je beslist moet weten, wat mijn ervaringen en reviews zijn en de ervaringen en reviews van anderen.

Maar ook geef ik je een kijkje achter de schermen, wat kun je zoal verwachten? welke websites hebben klanten weten te bouwen met dank aan deze cursus? Ik laat je alles zien.

WordPress cursus ervaringen en reviews

Wil jij graag een super strakke website bouwen maar weet je niet goed hoe je dat moet doen? Ben je niet van plan om duizenden euro’s te spenderen aan een website die je eenvoudig zelf kunt maken?

Dan is de WordPress cursus van Ferdy Korpershoek DE training die je moet hebben, althans als we Ferdy moeten geloven. Vandaag keer ik zijn cursus geheel binnenste buiten.

Dit is wat je kunt verwachten:

 • Wie is die Ferdy Korpershoek nou eigenlijk?
 • Voor wie is de WordPress Cursus geschikt?
 • Wat mag je verwachten als je besluit de WordPress Cursus aan te schaffen?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van mensen die aan de slag zijn gegaan met de WordPress Cursus?

Wie is Ferdy Korpershoek?

Ferdy Korpershoek is eigenaar en oprichter van de WordPress Cursus, met zijn leeftijd van 30 jaar is hij nog relatief jong.

Hij is getrouwd met Anna en is woonachtig in Maassluis, de plek waar Ferdy ook actief is met zijn bedrijf.

Ferdy geeft aan dat hij altijd al gepassioneerd is geweest om mensen te helpen, zo had hij vroeger het enthousiaste idee om informatie op cd te zetten en deze rond te sturen zodat hij nog veel meer mensen kon helpen zonder hierbij fysiek aanwezig te zijn.

Nu achteraf gezien was dat natuurlijk een briljant idee want vandaag de dag gaat er enorm veel informatie op deze manier rond, misschien dan niet op CD maar wel in de vorm van ebooks.Ferdy Korpershoek

Daarnaast geeft Ferdy aan dat hij altijd super enthousiast is over van alles, aan de ene kant is dat een groot pluspunt maar aan de andere kant kan dat soms ook wel lastig zijn.

Ferdy staat uiteraard netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is, zoals ik net al zei, met zijn bedrijf actief vanuit Maassluis.

Over Ferdy kan ik kort zijn, het is een betrouwbare jongen die er alles aan doet om het vertrouwen van zijn potentiële klant te winnen door zich niet achter stoelen of banken te verschuilen.

Voor wie is de WordPress Cursus?

Naast de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is dit de tweede cursus die ik review waarbij je word geleerd hoe je een website bouwt met WordPress.

De WordPress Cursus is opgezet voor iedereen die graag een professioneel uitziende website maakt in wordpress.

Het maakt dus niet uit hoe oud je bent, welke achtergrond je hebt en of je al voorkennis hebt of niet, deze cursus begint bij het begin dus echt iedereen kan hieraan deelnemen.

Of je nou alleen een website wilt maken of hier ook een webshop aan wilt koppelen ligt geheel aan jou, het is tenminste allemaal mogelijk met deze cursus.

Enkele kernpunten van de cursus:

 • Geen enkele technische kennis vereist
 • Je hebt binnen 1 dag je website online
 • Meer dan 7 uur aan instructie en voorbeeldvideo’s
 • Deze cursus is speciaal ontwikkelt voor beginners
 • Eenmalige investering, na aanschaf heb je levenslang toegang
 • Komt er een update? Geen zorgen deze krijg je gratis!

Wat houd de WordPress Cursus precies in?

Tijdens de WordPress Cursus leer je werkelijk alles wat je nodig bent om een fantastische website neer te zetten.

De WordPress Cursus is een videotraining die uit verschillende delen bestaat, zoals ik net al aangaf is deze cursus speciaal ontwikkelt voor beginners dus word alles rustig, stap voor stap uitgelegd.

Kort samengevat bestaat de WordPress Cursus uit 8 verschillende onderdelen, hieronder heb ik voor je op een rijtje gezet welke 8 onderdelen dat zijn:

 • Introductie
 • Domeinnamen,hosting en het installeren van WordPress
 • Configuratie website
 • Het maken en plaatsen van contentwebsite maken
 • Het installeren van plugins
 • Webshop maken
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Google diensten koppelen

Waarschijnlijk zijn sommige woorden voor jou nog geheel onbekend, geen zorgen, je leert alles tijdens deze cursus.

WordPress Cursus Community

Sindskort bestaat de WordPress Cursus Community, een bijzonder waardevol forum waarop gelijkgestemden samenkomen.

Je kunt hier voor al je vragen en onduidelijkheden terecht en krijgt meteen antwoord van mensen die al verder zijn in de cursus of Ferdy zelf.

Ook kun je hier terecht voor inspiratie en motivatie en vind je hier websites die zijn gebouwd met de WordPress Cursus.

De WordPress Cursus Community is een erg waardevolle toevoeging op het geheel.

 • Elkaar inspireren
 • Elkaar motiveren
 • Je kunt er terecht voor al je vragen
 • Kennis maken
 • Ideeën uitwisselen

Blijf niet langer aanmodderen

De titel spreekt boekdelen, blijf niet langer aanmodderen..

Want:

 • Heb jij geen zin om maandenlang bezig te zijn om uit te zoeken hoe alles werkt?
 • Ben jij er klaar mee om afhankelijk te zijn van anderen?
 • Ben je het zat om telkens weer vast te lopen?
 • Vind je jouw website niet meer van deze tijd en vinden jouw klanten dat helemaal?
 • Loop jij omzet mis door een slecht in elkaar gezetten website?
 • Wil jij beter zichtbaar zijn in de zoekmachine Google?

Voor dat ik mijn ervaringen met Ferdy deel kan ik je nu al zeggen dat deze cursus dan een absolute aanrader is.

Ervaringen en Reviews WordPress Cursus

Maar wat zeggen de mensen eigenlijk van deze cursus? De mensen die met behulp van deze cursus een site hebben gebouwd, zijn ze er tevreden over?

Hieronder even een greep uit de vele reactie die ik vond over deze WordPress Cursus:

ervaringen en reviews

Andere mensen geven onder andere aan dat het:

 • Heeft geholpen om eindelijk een website te maken waar ze zich in konden vinden
 • Hun enorm veel inzichten heeft gegeven en ze nu in staat zijn om zelf een website te bouwen
 • Heeft bijgedragen aan een stuk belangrijke internet marketing kennis.

Persoonlijk moet ik zeggen dat ik ook erg te spreken ben over Ferdy en zijn cursus, ik heb al verschillende digitale producten gerecenseerd maar dit is er weer één die van mij een ruim voldoende krijgt.

Ferdy is een jongen die het niet moeilijker maakt dan het is, zijn WordPress Cursus is lekker laagdrempelig en zo voor iedereen toegankelijk.

Ferdy staat ook altijd voor je klaar mocht je vragen hebben, hij verschuilt zich niet achter een schuilnaam of iets dergelijks.

De WordPress Cursus krijgt van mij absoluut een goed cijfer en het is een cursus die ik zeker aanbeveel voor mensen die zelf een website willen bouwen.

Prijs WordPress Cursus

Ook niet geheel onbelangrijk, de prijs. Deze WordPress Cursus kost €67,-

Persoonlijk vind ik dat een erg goede prijs voor de hoeveelheid aan waardevolle informatie die je krijgt.

Met deze cursus ben je in staat om zelf een professionele website te bouwen, iets wat bij een webdesigner wel tien keer zoveel geld kost.

Ook heb je levenslang toegang en heeft Ferdy sindskort een ‘WordPress Cursus Community’ dit is een forum met gelijkgestemden waar je voor al je vragen terecht kunt.

google

Conclusie

Ik sluit het geheel meestal af met een conclusie, ook vandaag is dat weer niet anders. De WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek is een erg uitgebreide cursus en geeft je alle informatie die je nodig bent voor het maken van een professionele website of webshop

Ferdy is een toegankelijk persoon en verschuil zich niet achter zogenaamde pseudoniemen, iets wat ik nog wel eens tegenkom bij digitale producten.

Zijn cursus heeft vele positieve reacties van verschillende mensen mogen ontvangen, iets wat natuurlijk ook voor het nodige vertrouwen zorgt.

Met de toevoeging van de WordPress Cursus Community heeft Ferdy echt een stap in de goede richting gezet, op deze manier kunnen mensen elkaar helpen, motiveren en inspireren.

De prijs van zijn cursus is echt goed te noemen, dit betaal je misschien wel per uur als je een webdesigner in de arm zou nemen.

Kortom, wil je niet meer aanmodderen met je website en een goed ogende website maken die ook nog eens zorgt voor meer klanten en omzet? Dan is de WordPress Cursus uitermate geschikt!

Check hier de WordPress Cursus >>

Datum Review
Product
De Wordpress Cursus
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>