Weinig tijd om gezond te eten? Dit kookboek is een bestseller voor de gezonde snelle hap!

Weinig tijd om gezond te eten, wie kent het niet.. De meeste mensen willen graag zo gezond mogelijk leven maar door hun drukke levensstijl komen ze daar niet echt aan toe. 

Hoe zit dat bij jou? Blijkt elke dag gezond koken voor jou ook een lastige opgave? Schiet het er vaak bij in omdat je allerlei andere verplichtingen hebt? 

Je bent lang niet de enige die met dit probleem te kampen heeft, zijn er dan geen oplossing voor? Jazeker! Waar problemen zijn worden oplossingen verzonnen, in dit artikel ontdek je er alles over.

More...

Gezond koken, weinig tijd

Gezond koken, weinig tijd. Een uitdaging waar elke dag duizenden mensen mee te maken hebben. De wereld om ons heen lijkt steeds sneller te gaan en of we nou willen of niet, we moeten er in mee.

Gezond koken en weinig tijd is al jaren een hot item en dit zal de aankomende jaren alleen maar meer worden. De vrije tijd die we nog hadden besteden we namelijk liever aan social media dan aan het koken van een gezonde maaltijd.

weinig tijd om gezond te eten

We hebben een drukke baan, een druk gezinsleven en de nodige sociale verplichtingen. Al met al blijkt gezond koken een lastige opgave, helemaal op regelmatige basis. 

Het is veel makkelijk om even een snelle hap te maken, een kant-en-klaar product warm te maken of iets te bestellen. 

Nee, verse groenten snijden, de vele ingrediënten en de langere bereidingstijd zijn voor veel mensen een drempel die net hoog genoeg is. 

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen geen tijd hebben om gezond te koken vanwege:

  • Drukke baan
  • Druk gezinsleven
  • Geen zin om tijd te maken

Het staat dus als een paal boven water dat mensen op zoek zijn naar manieren waarbij ze niet al teveel tijd kwijt zijn maar toch gezond kunnen eten. 

Verschillende bedrijven zijn in deze behoefte gesprongen, denk aan HelloFresh die je wekelijks verse ingrediënten thuisbezorgd die nog eens eenvoudig klaar te maken zijn ook.

Toch vinden veel mensen dit soort initiatieven net iets teveel van het goede en zijn ze niet bereid om een duur maandelijks abonnement aan te gaan. 

Bekijk Hier FitChef Turbo, HET Kookboek Voor Mensen Met Weinig Tijd >>>

Geen zin om te koken, wel gezond eten

Naast de mensen die geen tijd hebben om een gezonde pot op tafel te zetten zijn er ook heel veel mensen die simpelweg geen zin hebben om te koken maar wel gezond willen eten. 

Als je helemaal geen zin hebt om te koken dan blijven er weinig andere mogelijkheden over dan op zoek te gaan naar een 'tafeltje-dekje' service bij jou in de buurt. 

Dit zijn bedrijven die gezonde maaltijden voor je bereiden die je alleen nog maar hoeft op te warmen in de oven of magnetron. Vers koken blijft natuurlijk gezonder maar omdat deze maaltijden na bereiding direct worden ingevroren blijven de vitamines en mineralen behouden. 

Uitgekookt.nl is zo'n maaltijdservice, hier vind je hun website>>

Een mooi initiatief voor mensen die helemaal niet willen koken maar toch gezond willen blijven eten. Naast Uitgekookt.nl zijn er nog veel meer van dit soort aanbieders, een simpele zoekactie via Google geeft voldoende inspiratie. 

Het kan ook zo zijn dat je geen zin hebt om elke dag te koken maar het niet erg vind om één keer te koken. Het zogenaamde 'mealpreppen' waarbij je in één keer voor de hele week kookt is super populair.

Je wilt een dieet volgen maar hebt weinig tijd

Een derde groep mensen is een groep mensen die graag willen afslanken, weten dat ze daarvoor gezonde voeding moeten bereiden, maar te weinig tijd hebben om dit te doen.

Normale diëten kunnen ze niet volgen omdat ze dan allerlei verse groenten zouden moeten snijden en vaak ook nog eens moeilijke uitgebreide maaltijden moeten koken. 

Kunnen we stellen dat je een dieet kunt vergeten als je weinig tijd hebt? Nou niet helemaal. Hieronder ga ik je precies laten zien wat een gouden oplossing is voor mensen die weinig tijd hebben om gezond te koken. 

dieet zonder koolhydraten

Weinig tijd om gezond te eten? Gouden tip!

Voordat ik je mijn #1 kookboek voor snelle en gezonde maaltijden laat zien wil ik je eerst nog een gouden tip geven. 

Of je nou geen zin hebt om te koken of te weinig tijd hebt om te koken, er is vast wel één moment in de week wanneer je wel wat tijd hebt om te koken of wanneer je jezelf er wel toe kan zetten. 

Eerder in dit artikel noemde ik het al, 'mealpreppen'. Mealpreppen houdt in dat je in één keer kookt voor de hele week en je maaltijden in kleine bakjes verpakt zodat je elke dag kunt eten waar je zin in hebt. 

Het is misschien die ene keer wat veel werk maar vervolgens kun je de hele week eenvoudig en toch gezond eten. 

Wil je toch liever elke dag koken maar daar niet al teveel tijd aan kwijt zijn? Lees dan gauw verder en ontdek alles over Fitchef Turbo van Mark van Oosterwijck (Drogespieren.nl)

FitChef Turbo; binnen 5-15 minuten aan tafel!

Fitchef Turbo is een receptenboek wat speciaal is ontwikkelt voor mensen die het zat zijn om:

  • Te dure ingrediënten te moeten kopen
  • Teveel ingrediënten te moeten verwerken
  • Te lange bereidingstijden te moeten hanteren
  • Niet gezond te eten vanwege hun tijdsgebrek 

Het is gewoon niet praktisch en de meeste mensen houden het niet lang vol om elke dag uren in de keuken te moeten staan.

fitchef turbo

Fitchef Turbo staat boordevol met gezonde eiwitrijke gerechten die allemaal binnen 5-15 minuten te bereiden zijn, in een handomdraai op tafel dus. 

Daarnaast staat Fitchef Turbo bekend om de volgende peilers:

  • Gezonde eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag
  • 5 stappenplan voor een persoonlijk weekmenu op maat
  • Voorbeeld weekmenu's, mealprep tips en bewaartips

Onlangs schreef ik een uitgebreid review over Fitchef Turbo en ik kan je nu alvast verklappen dat ik er erg positief over was. 

Naast Fitchef Turbo schreef auteur Mark van Oosterwijck in eerste instantie het boek Fitchef, een uitgebreid kookboek waarin je naast recepten en bereidingswijzen ook tot in detail uitgelegd krijgt waarom je op een bepaalde manier zou moeten eten. 

Wil je binnen 5-15 minuten een gezonde maaltijd hebben bereid? Check hier mijn review over Fitchef Turbo >>>

Wil je naast gezonde maaltijden, recepten en bereidingswijzen ook precies weten waarom je op een bepaalde manier zou moeten eten? Check dan mijn review over Fitchef >>>


Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>