Vuora: Zelf eenvoudig een website maken?

vuora webVuora Website is een redelijk nieuwe speler op het gebied van website systemen. Wat maakt dit product zo uniek ten opzichte van andere vergelijkbare producten? Ik zocht het voor je uit!

Op de website van Vuora lees ik veel over het gemak en de eenvoud van dit product ‘What you see is what you get’ prijkt er in één van de eerste regels.

Maar werkt dit ook zo makkelijk? En wat zijn de ervaringen van de mensen die er mee aan de slag zijn gegaan?

Maar vooral, wat zijn mijn eigen bevindingen met dit product? Je leest alles over dit product, mijn review en uiteindelijke conclusie op deze pagina.

Vuora Website ervaringen & reviews

Heb je twee linkerhanden en geen idee hoe je een mooie website moet maken? Ben je niet van plan om duizenden euro’s uit te geven aan dure webdesigners? 

Dan is Vuora Website een ware uitkomst voor je, aldus Frank Oonk.

In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Waarom is Vuora Website ontwikkelt? 
 • Wie zit er achter Vuora Website
 • Voor wie is Vuora Website precies geschikt? 
 • Wat kun je bereiken met een Vuora Website?
 • Wat zijn de reviews en ervaringen? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je? 

Hoe is Vuora Website ontstaan?

Vuora  is een redelijk jong product en is ontwikkelt door Frank Oonk. Gedreven door eenvoud en gebruikersgemak met als slogan ‘What you see is what you get’

Frank kwam op het idee om een website systeem te ontwikkelen waarbij het voor iedereen mogelijk is om binnen een handomdraai een professionele website in elkaar te zetten, of je nou technische kennis hebt of niet.

Door middel van het zogenaamde ‘Drag and Drop‘ richt je de website of webshop helemaal in zoals jij het wil.

Ga direct naar Vuora Website

Voor wie is Vuora geschikt?

Zoals ik net al een beetje aangaf is Vuora geschikt voor iedereen die een website wil maken zonder hinder te ondervinden van technische zaken.

Maar ook voor ervaren webdesigners bied Vuora Web genoeg mogelijkheden, zo kun je in Vuora alle elementen zelf stijlen via de uitgebreide css editor en kun je HTML en Javascript toevoegen.

Wat ook een groot voordeel van Vuora is, is dat zaken als beveiliging, hosting, onderhoud, statistieken en e-mail je volledig uit handen worden genomen en je hier dus geen omkijken naar hebt.

Wat houdt Vuora Website precies in? 

Vuora bestaat uit verschillende elementen:

 • Vuora Web (o.a. voor blog websites)
 • Vuora Webshop (voor webshops)
 • Vuora Premium (laat je website bouwen door de webdesigners van Vuora)
 • Vuora Academy (leer nog meer over het maken een mooie website)
Het Vuora bouwpaneelVuora website bouwpaneel

In principe is de basis van Vuora Web en Vuora Webshop hetzelfde, in het bouwpaneel kies je de elementen uit die jij op je website of webshop wilt en deze sleep je eenvoudig op de juiste plaats. Je kunt hier alles wijzigen en aanpassen.

Het Vuora dashboard

In het Vuora dashboard beheer je, je account en maak je eenvoudig nieuwe websites aan. Hier kun je zaken regelen zoals de koppeling met Google Analytics met één druk op de knop zodat je meteen inzichtelijk hebt of je website al is bezocht en hoe vaak.

 

vuora website dashboard

 

Hieronder zie je een video waar je kunt zien hoe je bijvoorbeeld een Facebook ‘vind ik leuk’ element kunt toevoegen. De video laat zien dat het echt in een handomdraai geregeld is.

Toevoegingen

Met de toevoegingen kun je extra functionaliteiten toevoegen aan je website of webshop, denk hierbij aan zaken zoals formulieren of de toevoeging om je domeinnaam eenvoudig te koppelen aan je website, alles word gereduceerd tot één of slechts enkele drukken op de knop. Er komen telkens nieuwe toevoegingen(apps) bij zodat je gebruik kunt maken van de laatste internet marketing tools.

vuora website toevoegingen

Thema’s

Om je website of webshop helemaal naar jouw smaak te customizen raad Vuora je aan om blanco te starten, maar als je snel een website wil hebben draaien kun je ook gebruik maken van de vele thema’s die Vuora te bieden heeft. Het voordeel van Thema’s is dat hier al verschillende toevoegingen ‘ingebakken’ zitten en je dat dus niet allemaal zelf hoeft toe te voegen.

 

vuora website thema's

De voordelen van een Vuora Web

Wat zijn de voordelen van een Vuora Web?

 • Inclusief jouw eigen domeinnaam
 • Geen datalimiet
 • Volledig mobiel en tablet proof (responsive)
 • Google statistieken direct bij de hand
 • Onbeperkt gratis toevoegingen (apps)
 • Maandelijks opzegbaar

Ga direct naar Vuora Website

Prijs Vuora

Maar wat kost een Vuora website? Een Vuora website kost €17,95 (excl. BTW) per maand. Een volledige website maken en onderhouden voor slechts €17,95 per maand is niet duur.

Naast een normale website kun je met Vuora dus ook je eigen webshop super simpel bouwen, de prijs van de Vuora webshop is €59,95 (excl. BTW) per maand.

Dat de webshop duurder is dan de website heeft natuurlijk alles te maken met de extra functionaliteiten die benodigd zijn in een webshop, hier kijk ik dus niet raar van op.

Met Vuora kun je een website maken die normaal gesproken duizenden euro’s in aanschaf kost, laat staan de kosten van het onderhoud.

Nee, de prijzen die Vuora hanteert vind ik erg aantrekkelijk.

30 dagen gratis proberen en per maand opzegbaar

Je kunt Vuora ook nog eens 30 dagen gratis proberen. Frank Oonk geeft hiermee aan dat hij transparant is en graag mensen eerst kennis wil laten maken alvorens ze moeten betalen.

In 30 dagen kun je met Vuora gemakkelijk een website bouwen dus je kunt gewoon kosteloos kijken wat het jouw brengt en of je de voordelen de moeite waard vind.

En zelfs als je besluit Vuora aan te schaffen en je bent er enige maanden later toch niet tevreden mee kun je eenvoudig opzeggen, Vuora is namelijk per maand opzegbaar.

Ervaringen en Reviews

Als ik op zoek ga naar de ervaringen en reviews over Vuora kan ik daar kort over zijn, mensen zijn erg positief.

Vooral het eenvoudige ‘drag and drop’ word erg gewaardeerd, “het is net als knippen en plakken” lees ik in een review.

Zelf kan ik me daarbij aansluiten, de prijs/kwaliteit verhouding is goed en je komt niet voor onaangename verassingen te staan, de slogan ‘what you see is what you get’ komt wat dat betreft dus goed tot zijn recht.

Wat ik wel moet stellen is dat dit website systeem nog redelijk nieuw is dus dat ik daarom nog niet heel veel reviews heb kunnen vinden.

Op hun site staan de adresgegevens en het Kamer van Koophandel nummer netjes vermeld en na contact met een medewerker van Vuora ben ik overtuigd, dit product is voor 100% goedgekeurd.

Wil je dus eenvoudig en snel een website of webshop maken en geen gedoe met allerlei technische zaken dan is Vuora zeker geschikt voor jou!

Hieronder enkele voorbeelden van Vuora websites:

vuora websites

 

Ga direct naar Vuora Website

Datum Review
Product
Vuora Web
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>