Top 10 bouwtekeningen pakket: De beste bouwtekeningen in één pakket!?

top 10 bouwtekeningen pakketTop 10 bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver, wat zijn de ervaringen en reviews met dit bouwtekeningen pakket? Is het echt zo goed als word beweerd?

Vandaag ga ik jullie alles vertellen over dit pakket, wat houd het in? Welke producten kun je er mee maken? Wat zijn de ervaringen en reviews? en wat kost dit pakket?

Eerder recenseerde ik Fred’s Bouwtekeningen, een vergelijkbaar pakket, met als enige verschil dat Sjoerd zich meer specialiseert op projecten van steigerhout.

Top 10 bouwtekeningen pakket ervaringen en reviews

Wil je graag mooie tafels, banken, stoelen, tv meubels en nog veel meer maken? Maar loop je telkens vast op het vinden van een goede bouwtekening?

Het Top 10 bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver is een waardevol pakket met gedetailleerde bouwtekeningen, in dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is Sjoerd Schrijver eigenlijk en is hij 100% betrouwbaar?
 • Voor wie is het Top 10 bouwtekeningen pakket geschikt?
 • Wat houdt het Top 10 bouwtekeningen pakket precies in?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met dit pakket + een video waarin ik je de binnenkant van dit pakket laat zien!
 • Wat kost het en welke garanties krijg je?

Wie is Sjoerd Schrijver?

Sjoerd Schrijver is de eigenaar van de website Bouwtekening-steigerhout.com vanaf deze website deelt hij zijn passie voor het klussen.

Met name voor steigerhouten meubelen ben je bij hem aan het juiste adres. Op zijn website staan tal van gratis informatieve artikelen waar je van alles kunt leren over verschillende projecten.

Ook zie ik onderaan deze website netjes de contactgegevens van het bedrijf van Sjoerd wat is gevestigd in Kapelle.

Onder deze contactgegevens zie ik ook netjes een Kamer van Koophandel nummer staan dus dat zit wat dat betreft helemaal goed. Sjoerd Schrijver

Over Sjoerd zelf vind ik verder niet heel veel informatie, dit hoeft natuurlijk niets te betekenen, het kan zijn dat Sjoerd zich liever bezig houd met zijn klusjes dan dat hij zich op internet vertoont.

Toch gebruikt Sjoerd gewoon zijn eigen naam en dat is goed om te horen!

Ook zie ik dat zijn Facebook pagina maar liefst 14.336 likes kent! Dat straalt iets uit en zorgt voor een extra stukje vertrouwen.

Kortom, Sjoerd Schrijver is een betrouwbare jongen waar je zonder twijfel een product van kunt aanschaffen.

Ga direct naar de Geheime Kortingspagina!

Voor wie is het Top 10 Bouwtekeningen Pakket?

Het top 10 bouwtekeningen pakket is geschikt voor iedereen die zelf mooie steigerhouten meubels wil maken zonder hiervoor dure pakketten te moeten aanschaffen waarvan de helft niet gebruikt word.

Dit pakket bevat de top 10 van de meest gemaakte steigerhouten meubels en geeft gedetailleerde bouwtekeningen,instructievideo’s en aanvullende informatie over elk project.

Het pakket is dus ontwikkelt voor iedereen die het zat is om teveel te betalen voor enkele bouwtekeningen, geen honderden euro’s wil uitgeven om meubels te laten maken en vandaag al wil beginnen met zijn eerste project.

steigerhouten meubelen pakket

Het Top 10 Bouwtekeningen Pakket is er voor iedereen die het zat is om:

 • Geen duidelijke uitleg te krijgen
 • Geen stap voor stap foto ondersteuning
 • Geen zaaglijst met de juiste afmetingen
 • Geen boodschappenlijst met de juiste materialen
 • Niet in het Nederlands
 • Niet kunnen openen op je pc of niet kunnen uitprinten

Het Top 10 Bouwtekeningen Pakket biedt je:

 • Een gedetailleerde zaaglijst waar je precies kunt zien hoeveel meter steigerhout je nodig bent
 • Een boodschappenlijst met alle benodigde materialen
 • Elke stap staat netjes op de foto, met plaatjes word het nog duidelijker!
 • Op de millimeter nauwkeurige maatvoering
 • Hoe moet je de planken zagen? Waar moet je op letten?
 • Een lijst met alle benodigde gereedschappen
 • Alle bouwtekeningen kun je eenvoudig uitprinten

Wat houd Top 10 Bouwtekeningen Pakket precies in?

Wat kun je verwachten als je het top 10 bouwtekeningen pakket van Sjoerd aanschaft? Zoals je al wel zult vermoeden bestaat dit pakket uit 10 waardevolle bouwtekeningen inclusief enkele bonus bouwtekeningen.

Het zijn de meest populaire 10 bouwtekeningen waar mensen op zoeken op het internet. Deze bouwtekeningen bevatten alles waar een goede bouwtekening aan moet voldoen.

Je vind in dit pakket bouwtekeningen van onder andere:

 • Tafels (zowel binnen als buiten)
 • Banken
 • Stoelen
 • Bartafel en barkrukken
 • Tv meubels
 • Dressoirs
 • En nog veel meer..

De bouwtekeningen uit dit pakket zijn geschikt voor zowel de meer ervaren doe-het-zelver als de beginnende klusser.

Omdat je naast de gedetailleerde tekeningen ook stap voor stap foto ondersteuning vind is het voor iedereen erg toegankelijk en kun je met gemak je mooiste steigerhouten meubels maken.

Ga direct naar de Geheime Kortingspagina!

Bonussen

Ook Sjoerd geeft je de nodige gratis bonussen, zo krijg je als je nu besluit te kopen de volgende bonussen geheel gratis:

Bonus #1: Exclusieve bouwtekening (t.w.v. €17)

In deze bonus vind je een exclusieve bouwtekening van een tafel met een x-poot. Deze bonus telt maar liefst 20 schetstekeningen en de bouwtekening zelf bestrijkt 24 pagina’s.

Bonus #2: Whatsapp ondersteuning

Als enigste in Nederland op het gebied van bouwtekeningen geeft Sjoerd je gratis Whatsapp ondersteuning. Want ondanks dat zijn tekeningen allemaal erg duidelijk op papier staan, kan het natuurlijk zo zijn dat je ergens even niet uitkomt.

Bonus #3: Levenslang gratis updates

Deze bonus zie ik bij heel veel online producten terug, zelf vind ik dit een erg sterke bonus, vooral in het geval van een bouwtekeningen pakket is dit erg handig. Sjoerd geeft ook aan soms nieuwe tekeningen toe te voegen, deze krijg je dan gratis in je inbox!

Bonus #4: Bouwtekening Buitenkeuken (t.w.v.€17)

Een buitenkeuken? Wie wil dat nou niet? Met deze bouwtekening maak je een droom buitenkeuken. In 17 stappen leer je hoe je een schitterende buitenkeuken kunt bouwen.

Wat zijn de ervaringen en reviews?

Wat zeggen de mensen over top 1o bouwtekeningen pakket? Op het internet zijn er nog niet daverend veel reviews te vinden over dit pakket.

Ik denk dat de mensen die dit pakket aanschaffen zich liever bezig houden met klussen dan met het schrijven van product reviews.

Zelf ben ik erg te spreken over dit pakket. 10 bouwtekeningen lijkt in eerste instantie niet veel maar als je kijkt naar de uitgebreide informatie die elke bouwtekening bevat vind ik het zeker een waardevol pakket.

Ook vanwege het feit dat Sjoerd erg transparant is en geen beloftes maakt die hij niet kan nakomen. Zowel op zijn website niet als op zijn verkooppagina niet.

Hieronder zie je een korte video over de binnenkant van het Top 10 bouwtekeningen pakket:

Wat is de prijs?

Het top 10 bouwtekeningen pakket kost €27

€27 vind ik niet duur voor dit pakket, zoals gezegd krijg je erg veel informatie en is het met dank aan de foto ondersteuning, boodschappenlijst, zaaglijst en gereedschapslijst voor iedereen toegankelijk.

Het is zelfs voor iemand met twee linkerhanden mogelijk om de mooiste steigerhouten meubels te maken.

Voor €2,70 per bouwtekeningen, en dan de bonussen nog niet meegerekend, zou ik dit pakket niet laten liggen.

Conclusie

Het top 10 bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver bevat 10 van de meest waardevolle bouwtekeningen en is aangevuld met gedetailleerde informatie zoals zaaglijsten en boodschappenlijsten.

Sjoerd Schrijver is een betrouwbare jongen die gewoon met zijn eigen naam naar buiten treed, zijn Facebook pagina telt ruim 14.000 likes en er word veel gereageerd op zijn berichten.

Het pakket telt vele voordelen ten opzichte van andere pakketten te weten:

 • Nooit meer verder op zoek naar bouwtekeningen
 • Je kunt de meest populaire steigerhouten meubels zelf maken
 • Je verspilt nooit geen planken meer met dank aan de zaaglijst
 • De bouwtekeningen zijn geschikt voor zowel de beginner als de meer ervaren klusser.

Voor €27 kun je met een gerust hart het top 10 bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver aanschaffen.

Zelf ben ik uitermate te spreken over dit pakket en wil hem je dan ook van harte aanbevelen!

Ga direct naar de Geheime Kortingspagina!

 

Datum Review
Product
Top 10 Bouwtekeningen Pakket
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>