Strakke Buik Bijbel: De ultieme handleiding of een goedkope aanfluiting?

De Strakke buik bijbel, is het een uitkomst of het zoveelste product wat meer belooft dan het waarmaakt?

Want ben jij al tijden bezig om een strakker lichaam, en met name je buik, te trainen. Heb je al verschillende dingen geprobeerd maar tot op heden zonder al te veel resultaat?

Dan vraag je, je vast af of de Strakke buik bijbel anders is dan al die andere dingen die je geprobeerd hebt.

Goed nieuws, dan ben je hier op de juiste pagina. Op deze pagina ga ik je namelijk alles vertellen over de Strakke buik bijbel.

Wat zijn mijn persoonlijke ervaringen met de Strakke buik bijbel en auteur dr. Oscar Helm, wat zijn de ervaringen van anderen en wat houdt het product precies in, je ontdekt het hier.

More...

 • Super efficiënte oefeningen voor snelle resultaten
 • Naast gevarieerde buikspieroefeningen ook voedingsadvies (inclusief recepten)
 • Naast een strakke buik ook strakke benen en billen
 • check
  Een trainingsschema die ervoor kan zorgen dat je in een tijdsbestek van 4 weken aantoonbaar sterkere buikspieren hebt en zomerklaar bent.
 • check
  drs. Oscar Helm is afgestudeerd op verschillende gebieden omtrent gezondheid en sport en weet dus precies hoe de vork in de steel zit als het gaat om een strakke buik
 • check
  Maar liefst 60 dagen geld terug garantie!
 • Vergis je niet, er is geen magische formule naar een strakke buik. De Strakke Buik Bijbel helpt je wel om zo efficiënt mogelijk een platte buik te krijgen maar je zult wel gemotiveerd aan de slag moeten gaan. 
 • Tijdens het bestelproces word je verleid om er een extra programma bij te kopen, Het Ultieme Afslankprogramma. Wil je dit niet? Zet het vinkje dan uit. 

Zoals je leest ben ik te spreken over de Strakke Buik Bijbel. Het is een geschikte trainingsmethode voor mensen die graag zo snel en efficiënt mogelijk een strakke buik willen trainen.

De auteur van het boek, drs. Oscar Helm baseert alle informatie en trainingsschema's uit het boek op basis van zijn opgedane kennis in zowel theorie als praktijk. Zo is hij afgestudeerd als voedingsdeskundige, afslankcoach, orthomoleculair voedingsadviseur en (dieet)psycholoog.

Daarnaast ben ik erg te spreken over de geld terug garantie van maar liefst 60 dagen. Tijdens deze 60 dagen kun je op je gemak uittesten of het boek zijn vruchten afwerpt. Doet het dat niet? Dan vraag je alsnog je geld terug. 

Wil je meer lezen over de Strakke Buik Bijbel? Scroll of swipe dan verder naar onder, weet je genoeg..

Ga Dan Hier Naar De Tijdelijke Kortingspagina Van De Strakke Buik Bijbel >>>

 

Wie is die Oscar Helm?

De auteur van dit boek is drs. Oscar helm, dit is een afkorting van zijn echte naam Oscar Helmståter.

Oscar is voedingsdeskundige, afslankcoach, orthomoleculair voedingsadviseur en (dieet)psycholoog, een behoorlijke mond vol.

oscar helm

Het komt er kort gezegd op neer dat Oscar veel tijd heeft doorgebracht in de schoolbanken en dat zijn theorieën allemaal onderbouwd kunnen worden met feiten.

Iets wat nog wel eens een ‘dingetje’ is in ‘afslankland’

Oscar’s interesse voor een gezond en fit bestaan, waar een strakke buik deel van is, is naar eigen zeggen ontstaan tijdens zijn ongezonde studieperiode.

Tijdens zijn studieperiode was er weinig ruimte voor groente en fruit. Bier, frisdrank en kant-en-klaar maaltijden voerden de boventoon.

Hij zag er niet gezond uit en had een laag energieniveau, dit moet radicaal veranderen dacht hij bij zichzelf.

Van het één kwam het ander en dat resulteerde uiteindelijk in verschillende diploma’s op het gebied van voeding en beweging.

We mogen Oscar Helm met recht een expert op zijn vakgebied noemen.

Hier vind je het Facebook profiel en het Linkedin profiel van Oscar.

Hieronder zie je een foto van zijn diploma Orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur:

orthomoleculair voedingscoach

 

Op de veelgestelde vraag; Is Oscar Helm betrouwbaar? Kan ik dus kort zijn. Oscar Helm is voor 100% betrouwbaar, hij treed met zijn ware identiteit naar buiten en is duidelijk een expert op zijn vakgebied.

Strakke Buik Bijbel recensie

Nu je iets meer achtergrondinformatie hebt over de auteur van de Strakke buik bijbel is het tijd om eens wat dieper in te zoomen op de Strakke buik bijbel zelf.

Want dat de Strakke buik bijbel met het trainen van je buikspieren te maken heeft, dat wist je al wel. Maar wat is het precies?

De Strakke buik bijbel is meer dan een boek met buikspieroefeningen, het gaat dieper in op de stof en laat je exact zien waarom je bepaalde oefening juist wel moet doen en waarom andere oefeningen minder effectief zijn.

De Strakke buik bijbel is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar en is meteen na aanschaf te downloaden op al je apparaten.

Samengevat:

 • Meer dan alleen buikspieroefeningen.
 • Zowel digitaal als fysiek te verkrijgen.
 • Hoe je zowel je buik, benen als billen sterker kunt maken.
 • Het boek onderbouwt alles met feiten.
 • Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben (korte maar effectieve sessies)

Wat maakt de Strakke Buik Bijbel zo uniek?

Maar wat is dan precies de reden dat mensen kiezen voor deze Strakke buik bijbel? Er zijn toch genoeg gratis buikspier oefeningen te vinden op het internet?

Dat klopt inderdaad.

De reden dat mensen toch kiezen voor dit boek is omdat het zo compleet is. Zoals ik hierboven al even kort aangaf bestaat het boek niet alleen uit buikspier oefeningen maar gaat het een stuk verder.

Er word veel aandacht besteed aan de juiste voeding, dit om ervoor te zorgen dat je snel en efficiënt resultaten behaald.

Ook word er veel gevarieerd in de verschillende oefeningen, de meeste buikspier oefeningen die je online vind zijn saai en ééntonig, daarnaast worden deze oefeningen vaak verkeerd uitgevoerd zodat er pijnklachten ontstaan.

Daarnaast zien mensen die de reguliere buikspier oefeningen uitvoeren niet snel genoeg resultaat, dit werkt demotiverend en zorgt ervoor dat je het niet lang volhoudt.

Kort samengevat:

 • Naast je buikspieren word er ook aandacht besteed aan de juiste voeding.
 • Veel variatie op het gebied van buikspier oefeningen.
 • De Strakke buik bijbel laat je exact zien hoe je de oefeningen op de juiste wijze uitvoert, dit ter voorkoming van blessures.
 • Snellere resultaten dan met de reguliere oefeningen.

buikspieren bijbel

Deze feiten moet je kennen voor een platte buik

Volgens Oscar zijn er een aantal feiten waar mensen maar weinig rekening mee houden als het gaat om het trainen van een platte buik.

De volgende feiten somt hij op:

 • Normale oefeningen zoals Crunches en Sit-ups hebben misschien wel het minste effect op het krijgen van een strakke buik.
 • Het grote toneelspel op het gebied van ‘gezonde’ voeding, voedselproducenten maken dankbaar gebruik van de termen ‘light’ en ‘0% vet’
 • De misvattingen over afslankpillen.
 • Hoe reclame’s van verschillende fitnessapparaten je misleiden en er absoluut niet voor hebben gezorgd dat de modellen uit de reclame deze lichamen hebben gerealiseerd door deze apparatuur.

Dat er tegenwoordig veel misleidende informatie vertoond word, daar ben ik het helemaal mee eens.

Als je in de supermarkt om je heen kijkt zie je niets anders dan termen als ‘light’ en ‘0% vet’ maar als je beter naar de producten kijkt en vooral naar de ingrediëntenlijst, dan kom je vaak alsnog tot de conclusie dat je deze producten maar beter kunt vermijden.

Is de Strakke Buik Bijbel wel wat voor jou?

Maar voor welke doelgroep heeft Oscar Helm dit boek geschreven? Of is het voor iedereen toegankelijk?

Volgens Oscar is dit boek voor iedereen toegankelijk, of je nou nog nooit met je figuur bezig bent geweest of al vaker getraind hebt.

Maar waar absoluut geen twijfel over bestaat is dat dit boek uitermate geschikt is voor mensen die geen tijd hebben om uren in de sportschool rond te hangen.

Het boek richt zich op korte en effectieve oefeningen die je gewoon thuis of op je werk kunt uitvoeren.

 • De Strakke buik bijbel is voor iedereen toegankelijk.
 • Voor mensen die weinig tijd hebben maar toch effectief willen trainen.
 • De oefeningen zijn vrijwel overal uit te voeren.

De Strakke Buik Bijbel pdf: Jouw roadmap naar een platte buik?

Maar wat kun je dan ongeveer verwachten als je besluit dit boek aan te schaffen? Dat het boek zowel fysiek als digitaal aan te schaffen is weet je inmiddels.

In het boek vind je onder andere:

 • de 26 meest effectieve buikspier oefeningen.
 • Het ultieme trainingsprogramma waardoor je binnen 4 weken klaar bent voor het strand.
 • Gerechten en recepten die jouw vetverbranding stimuleren.
 • Een hoofdstuk gewijd aan voeding die het vet verbranden bijna onmogelijk maken.

Naast het boek krijg je maar liefst 7 gratis bonussen, over de kwaliteit van dergelijke bonussen mag nog wel eens worden getwijfeld worden, in dit geval moet ik zeggen dat ze wel degelijk van waarde zijn.

Bonus #1: Extra trainingsschema’s 

Deze bonus bevat 6 verschillende trainingsschema’s die afgestemd zijn op verschillende niveaus. Een prima aanvulling op het boek.

Verwacht overigens niet dat dit een uitgebreid pakket is, maar voor een gratis bonus is het prima.

buikspieren trainen

Bonus #2: Voedingsschema’s 

In deze bonus vind je verschillende weekmenu’s waarmee je 4 weken lang gevarieerd en gezond kunt eten.

Deze menu’s zijn gebaseerd op de afslankmethode van Oscar Helm, deze afslankmethode vind je uitgebreid terug in Oscar’s andere populaire product de Afslank Recepten Bijbel.

Bonus #3: Strakke billen

Strakke en ronde billen, vooral bij vrouwen is dit een hot item. De oefeningen die je in deze bonus vind zorgen ervoor dat je effectief aan je billen werkt.

Wil je nou meer weten over strakke billen? Lees dan mijn review over de Strakke billen training van Nick de Zeeuw.

Bonus #4: Strakke benen

Voor strakke benen heb je de informatie uit deze vierde bonus nodig. Je zult strakke beenspieren ontwikkelen wat er niet alleen mooi uit ziet, maar ook het risico’s op blessures verlaagt.

Bonus #5: Ontwikkel een strakke huid

Last van een sinaasappelhuid? Dan is deze vijfde bonus een leuke toevoeging op de Strakke buik bijbel.

In deze bonus krijg je de beste tips en adviezen voor het ontwikkelen en het behouden van een strakke huid.

Bonus #6: Weg met die ‘lovehandles’ 

Ondervind jij ook zo’n hinder van die vetrolletjes net boven je spijkerbroek? In deze bonus helpt Oscar je hier voorgoed vanaf.

Met speciale oefeningen zullen deze lovehandles verleden tijd zijn.

Bonus #7: Ultieme afslankprogramma

Deze zevende bonus is een behoorlijk uitgebreid pakket, alle facetten van het snel en effectief afvallen zonder jojo effect komen uitgebreid aan bod.

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een afslankprogramma, dit ultieme afslankprogramma kun je de eerste maand gratis proberen.

LET OP! Ik wil hier toch nog even een aanmerking maken, alle bonussen zijn geheel gratis maar bij de laatste bonus zit er een soort ‘addertje onder het gras’

Het Ultieme Afslankprogramma is de eerste maand gratis maar zal daarna overgaan in een maandabonnement van €19,95 per maand.

Wil je dit niet? Dan kun je dit voorkomen door het ‘vinkje’ uit te zetten in het bestelproces. Zie de foto hieronder:

bestelproces

Wat je exact gaat ontdekken in de Strakke Buik Bijbel

Dat de Strakke buik bijbel een boek is wat enorm veel te bieden heeft laten de volgende punten goed zien:

Dit is wat je onder ander leert in de Strakke buik bijbel:

 • Drastisch verlagen van je vetpercentage.
 • 8 waardevolle regels voor een platte buik.
 • Waarom alleen buikspier oefeningen lang niet genoeg zijn voor een strakke buik.
 • De beste en meest effectieve buikspieroefeningen.
 • Een strakke buik dankzij 3x per week 20 minuten trainen.
 • 50 heerlijke en voedzame recepten die speciaal gericht zijn op het ontwikkelen van een strakke buik.
 • Buikspieroefeningen voor iedereen, of je nou zwanger bent of een zwakke rug hebt.
 • En nog veel meer..

Wat zijn de ervaringen en reviews van andere mensen?

Zelf heb ik de Strakke buik bijbel nauwkeurig onder de loep genomen en ben tot de volgende conclusie gekomen:

De Strakke buik bijbel is een prima product en de informatie die je erin aantreft is goed. Met deze informatie en tips zul je in staat moeten zijn om een strakke buik te trainen.

Oscar doet geen beloftes die hij niet kan nakomen en je krijgt wat er beloofd word.

Wel vind ik de bonussen die je bij dit product krijgt niet heel veel voorstellen, maar goed, ze zijn gratis.

De ervaringen en reviews van andere deelnemers zijn over het algemeen erg positief, hieronder heb ik enkele ervaringen uitgelicht:

De Strakke buik bijbel heeft mij positief verrast! In het begin was ik nogal sceptisch dat geeft ik eerlijk toe maar toen ik las over de geld terug garantie dacht ik bij mezelf ‘Ach, waarom ook niet’ Ik ben erg blij met mijn keuze!

-Monica, 29 jaar-

In het begin leek het allemaal nog niet zo heel snel te gaan, dit veranderde nadat ik ook mijn voeding goed heb aangepast, dit met dank aan de Strakke buik bijbel!

-Erik, 33 jaar-

Ik voelde me altijd een beetje onzeker als ik op het strand was, veel vrouwen zullen dit herkennen.. Net die laatste kilo’s leken er maar niet af te willen, de Strakke buik bijbel heeft me dat laatste zetje gegeven, bedankt Oscar! 

-Julia, 42 jaar-

Strakke buik bijbel kopen? 

Hierboven op de afbeelding kun je het al zien, de Strakke buik bijbel kost € 39,97. Dit is de prijs waarbij je alleen de digitale variant ontvangt.

Wil je ook graag het fysieke boek? Dan betaal je €47,- voor deze €7 extra zou ik persoonlijk ook het fysieke boek erbij bestellen.

De prijs van de Strakke buik bijbel is een redelijke prijs, de kwaliteit van de informatie die je in dit boek vind is van uitstekende waarde en alles word feitelijk onderbouwt.

60 dagen geld terug gegarandeerd!

Oscar geeft je maar liefst 60 dagen de tijd om zijn Strakke buik bijbel uit te proberen, dat is naar mijn mening meer dan voldoende om er een goed oordeel over te vellen.

Met dergelijke garanties geven producteigenaren het signaal af dat ze vierkant achter hun product staan, een goed teken.

Is de Strakke buik bijbel toch niet wat je ervan verwacht had? Dan stuur je Oscar simpelweg een mailtje en je zult meteen je geld terug krijgen.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Strakke Buik Bijbel downloaden na aankoop?

Maar hoe gaat het dan in zijn werk als je de Strakke buik bijbel hebt gekocht? Kun je hem dan meteen downloaden?

Jazeker, de Strakke buik bijbel is na aanschaf meteen als .pdf te downloaden op al je apparaten, zo kun je dit ebook openen op:

 • Smartphone
 • Tablet
 • Laptop
 • PC

Heb je ook voor de fysieke variant gekozen? Dan ligt deze in de meeste gevallen de volgende dag bij je op de mat.

Voor- en nadelen

Maar wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van dit boek? Hieronder op een rij:

Nadelen:

 • Het ‘addertje’ in het bestelproces waarbij je eerst een vinkje uit moet zetten, anders zit je vast aan een maandabonnement.

Voordelen:

 • Laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar.
 • Oefeningen zijn overal uit te voeren en het vergt weinig van je tijd.
 • Naast buikspieroefeningen ook voedingsadvies.
 • Goede prijs.

Kan er nog iets tippen aan de Strakke Buik Bijbel?

Maar zijn er eigenlijk soortgelijke producten op de markt? Echt gericht op buikspieren vind ik geen andere digitale producten.

Wel schreef ik onlangs reviews over andere digitale producten die je helpen om een droomlichaam te trainen:

Strakke Buik Bijbel eindconclusie

Met dit uitgebreide artikel over de Strakke buik bijbel hoop ik je een stuk meer duidelijkheid te hebben gegeven over dit product.

Ik ben positief over dit product vanwege de transparantie van Oscar, de inhoud van de Strakke buik bijbel en de positieve reviews.

Een kleine opmerking die ik al een aantal keren gemaakt heb is de opmerking over het vinkje in het bestelproces, maar nu je het eenmaal weet loop je geen enkel risico.

Een mooie strakke en platte buik trainen zodat jij straks zonder twijfel over het strand zult lopen, dat is wat de Strakke buik bijbel je absoluut biedt!

Strakke Buik Bijbel in jouw digitale boekenkast?

Nu jij mijn review hebt gelezen zul je een weloverwogen keuze kunnen maken, wil jij die strakke buik en ben je net als mij van mening dat dit gaat lukken met de Strakke buik bijbel?

Dankzij de 60 dagen niet goed geld terug garantie loop je in ieder geval geen enkel risico.

Klik op onderstaande button en ga direct naar de Kortingspagina van de Strakke Buik Bijbel!

strakke buik bijbel


De Strakke Buik Bijbel Aanschaffen? Dat Doe Je Via Onderstaande Rode Knop..

Datum Review
Product
Strakke Buik Bijbel
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>