Strakke buik bijbel als pdf downloaden? Hoe zit het nu precies!?

De Strakke buik bijbel van Oscar Helm is een behoorlijk populair product, toch krijg ik de laatste tijd veel vragen over hoe het product nu eigenlijk in elkaar steekt. 

Is de Strakke buik bijbel als pdf bestand te downloaden of gaat het hier om een fysiek boek die je thuisgestuurd krijgt? 

Ebooks, online cursussen of fysieke boeken die je thuisgestuurd krijgt, soms is het niet altijd helemaal duidelijk hoe je het product ontvangt. In dit artikel laat ik je exact zien hoe je de Strakke buik bijbel ontvangt.

More...

Strakke buik bijbel downloaden of wat..?

Laten we de koe meteen bij de horens vatten, de strakke buik bijbel is namelijk in twee varianten te krijgen: 

 • De fysieke variant, dus een hardcopy boek die je thuisgestuurd krijgt.
 • De digitale variant, een ebook in de vorm van .pdf bestanden die je meteen kunt downloaden. 

Beide varianten hebben natuurlijk hun voordelen en daarom heeft Oscar besloten om zowel een digitale als een fysieke variant te maken. 

Voordelen fysieke variant:

 • De Strakke buik bijbel is mooi vormgegeven en is een aanwinst in je boekenkast.
 • Je hebt echt het idee dat je 'wat' gekocht hebt.

Voordelen digitale variant: 

 • Meteen na aanschaf te downloaden zodat je direct van start kunt.
 • Makkelijk te openen op al je apparaten. 
 • Als je het digitale boek opent op je smartphone kun je overal trainen waar je wilt.

Let wel op! Het hardcopy boek is €10 duurder dan de digitale variant. Bijkomend voordeel is wel dat wanneer je besluit voor het hardcopy boek te gaan, je de digitale variant er gratis bij krijgt.

Buikspieren bijbel ervaringen 

Onlangs schreef ik een compleet review over de Strakke buik bijbel, daarom ga ik er in dit artikel niet al teveel aandacht aan besteden. 

Hier vind je mijn Strakke Buik Bijbel review >>

Toch wil ik je, ook op deze pagina, even kort vertellen wat de Strakke buik bijbel inhoudt en waarom je juist met dit boek op een simpele manier sterke buikspieren kunt trainen.

Strakke buik bijbel van Drs. Oscar Helm

Zoals je al in de titel van deze alinea kunt zien is de Strakke buik bijbel ontwikkelt door niemand minder dan Drs. Oscar Helm. 

Oscar draagt een ware Drs. titel en onderbouwt zijn informatie over het trainen van je buik met wetenschappelijke feiten. 

Oscar heeft verschillende diploma's en gaat onder andere door het leven als:

 • Voedingsdeskundige
 • Afslankcoach
 • (dieet) Psycholoog
 • Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur 
oscar helm

Naast het feit dat Oscar hoog opgeleid is en alle informatie vanuit de theorie kan onderbouwen heeft hij zelf ook te maken gehad met overgewicht. 

Niet alleen zijn buik maar ook zijn benen en armen waren te dik en daarom probeerde hij verschillende methodes om er zo achter te komen wat het beste werkte. 

Hij raakte gefascineerd door alles wat met afslanken en een gezonde levensstijl te maken had en koos opleidingen die bij zijn interesses aansloten.

Naast de Strakke buik bijbel ontwikkelde Oscar:

Genoeg over Oscar, jij wilt natuurlijk veel liever weten of dit ook voor jou gaat werken, of jij in staat bent om dankzij deze Strakke buik bijbel nu eindelijk een mooie platte buik te ontwikkelen.

Wat gaat de Strakke buik bijbel jou opleveren?

De Strakke buik bijbel kenmerkt zich door een ruime variatie aan oefeningen. Alle oefeningen zijn op een dusdanige manier ontwikkelt dat je maximaal rendement uit je training haalt. 

Als (dieet) psycholoog wist Oscar namelijk maar al te goed dat het geen maanden moest duren voordat zijn deelnemers resultaten zagen. 

Een gebrek aan resultaat in de eerste maanden zou er bij veel mensen voor zorgen dat ze niet gemotiveerd zouden blijven en uiteindelijk zouden opgeven.

Kort gezegd kenmerkt de Strakke buik bijbel zich door de volgende speerpunten:

 • Laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar ongeacht trainingsniveau 
 • Ruime variatie aan efficiënte oefeningen voor maximaal rendement
 • Naast buikspieroefeningen ook voedingsadvies om je buikspieren nog sneller te laten groeien.

Wat kun je bereiken met de Strakke buik bijbel? 

 • Je 110% op je gemak voelen in je lichaam
 • Je aantrekkelijker voelen 
 • Je gezonder en fitter voelen zodat je veel meer levenslust krijgt
 • De zomer al shinen op het strand!

Strakke buik bijbel ervaringen van andere mensen

Zoals je in mijn uitgebreide review over de Strakke buik bijbel kunt lezen zijn er heel wat positieve ervaringen te lezen van mensen die aan de slag zijn gegaan met dit buikspieren handboek.

Vooral de snelle resultaten zijn voor veel mensen reden om zich positief uit te laten over de Strakke buik bijbel van Oscar.

Wat kost ie? 

Maar wat kost de Strakke buik bijbel dan? Wat kost hij als .pdf en wat kost hij als fysieke variant. Zoals ik net al zei zit er slechts een tientje verschil in. 

 • Digitale variant (ebook als pdf bestanden) €39,95
 • Hardcopy variant (fysiek boek + digitale variant) €49,95

Naast de boeken krijg je er ook nog enkele waardevolle bonussen bij. Soms vallen de bonussen bij dergelijk producten erg tegen, in dit geval is dat niet zo. 

Zo krijg je er onder andere trainingsschema's voor strakke billen en strakke benen bij en word je alles bij gebracht over het creëren en onderhouden van een strakke huid.

strakke buik bijbel

Strakke buik bijbel tweedehands? 

Soms vragen mensen ook wel eens "Is die Strakke buik bijbel niet tweedehands te kijgen?" In eerste instantie lijkt het erop dat de Strakke buik bijbel veel word aangeboden op Marktplaats. 

De boeken die je op Marktplaats voorbij ziet komen zijn vaak digitale varianten die mensen aanschaffen en vervolgens doorverkopen. 

Het op deze manier verspreiden van de Strakke buik bijbel is niet echt de bedoeling en ik raad je daarom ook aan om het niet op deze manier te kopen. 

Als je het wel op deze manier wilt kopen maak je, je in de meeste gevallen schuldig aan heling, dat wil je toch niet!?

Strakke buik bijbel bol.com?

Ook krijg ik regelmatig de vraag of de Strakke buik bijbel niet bij bol.com kan worden aangeschaft. 

De Strakke buik bijbel kun je niet via bol.com kopen. Vaak zijn mensen in de war met het programma van Jesse van der Velde "Een strakke buik in 4 weken"

Strakke buik bijbel pdf of hardcopy variant?

Nu ik je in het beknopt heb verteld wat de Strakke buik bijbel precies inhoudt, wie er achter de Strakke buik bijbel zit, wat het verschil is tussen de digitale variant en de fysieke variant en wat je kunt bereiken met deze buikspieren bijbel is het tijd om te kiezen. 

Heb jij al een keuze gemaakt? Ga je voor de fysieke of digitale variant? Goed om te weten is dat Oscar een 30 dagen geld terug garantie hanteert. 

Ga jij deze zomer voor een strakke buik waar je trots op bent? Of blijf je liever rondlopen in je t-shirtje? De keus is aan jou! 


Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>