Strakke billen training: Sexy billen zonder al teveel moeite!?

strakke billen trainingBen je van plan om de Strakke billen training aan te schaffen maar twijfel je nog of je er wel de resultaten mee boekt die je hoopt?

Gelukkig ben jij niet de eerste die interesse heeft in dit product en zijn er al duizenden mensen voor je geweest die het voor jou getest hebben.

Hun ervaringen en de ervaringen die ik zelf met het product heb bespreek ik op deze pagina met je. Maak je dus geen zorgen, na het lezen van deze pagina weet je precies waar je aan toe bent.

Update Mei 2018:

Helaas heeft Nick de Zeeuw besloten zijn Strakke billen training offline te halen. Vergelijkbare producten waarmee je in staat bent om strakke billen te trainen zijn:

De auteur: Nick de Zeeuw

De auteur van deze online training is Nick de Zeeuw. Nick is een personal trainer uit Rotterdam, hij heeft al veel mensen geholpen bij het verwezenlijken van hun droomlichaam.nick de zeeuw

Naast dat hij de Strakke billen training heeft gemaakt geeft hij onder andere personal training, online fitness coaching en traint hij mensen die de vechtsport MMA beoefenen.

Nick is dus erg actief met sporten bezig en weet als geen ander hoe je het lichaam van je dromen traint.

Op zijn website dutchfitnesscommunity.nl zie ik de resultaten van mensen die hij getraind heeft, de mensen die op zijn manier getraind hebben zien er een stuk ‘strakker’ uit.

Zijn Facebook pagina heeft ruim 46.000 likes, dat spreekt voor zich..

Zijn bedrijf staat ook netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel dus wat dat betreft is het allemaal keurig in orde.

Ik kan dus stellen dat Nick de Zeeuw voor 100% te vertrouwen is en dat je zonder twijfel een training van hem aan kunt schaffen.

 

Voor wie is de Strakke billen training?

Deze training is geschikt voor alle vrouwen die strakkere billen willen, dus het maakt niet uit of je nou 20,30 of 50 jaar oud bent, iedere vrouw kan strakkere billen trainen.

Dus wil jij:

 • Strakke billen
 • Ronde billen
 • Mooiere slankere benen
 • Meer energie
 • Meer kracht
 • Vaker een complimentje krijgen
 • Je zelfvertrouwen een boost geven

Dan is deze Strakke billen training iets voor jou!

Wat houd de Strakke billen training in?

Als je besluit de Strakke billen training aan te schaffen zul je dit allemaal krijgen:

 • Trainingsschema deel 1: De beste oefeningen en de juiste techniek
 • Trainingsschema deel 2: Je voelt je billen strakker worden
 • Trainingsschema deel 3: Je billen worden steeds mooier rond
 • Trainingsschema deel 4: Je hebt mooie strakke en ronde billen
 • Duidelijke en heldere uitleg
 • Handige tips
 • Het te gebruiken gewicht, het aantal sets en het aantal herhalingen

Natuurlijk komen mooie strakke billen niet vanzelf maar wat ik je wel kan garanderen is dat deze training alle informatie bevat die je nodig hebt om de billen van je dromen te creëren.

Wat ik heel sterk aan Nick de Zeeuw vind is dat hij buitengewoon oprecht is, hij geeft eerlijk aan dat niets vanzelf komt en dat je er keihard voor moet trainen.

Dus is het mogelijk om met deze training mooie strakke billen te creëren? JAZEKER.

Is het mogelijk om met deze training strakkere billen te creëren terwijl je er maar voor 75% voor wil gaan? Nee, absoluut niet.

Bonussen

Naast de waardevolle training krijg je er nu ook nog eens 4 super toffe bonussen bij, zo ontvang je:

7 dagen voedingsschema (t.w.v. €17)

De eerste bonus die je krijgt is het 7 dagen voedingsschema, goede voeding met de juiste bouwstoffen zorgen ervoor dat jij nog betere en snellere resultaten boekt.

Boodschappenlijst (t.w.v. €5)

Alle voedingsmiddelen die je nodig bent bij het ‘7 dagen voedingsschema’ staan hierin vermeld. Het zijn geen ingewikkelde producten en gewoon te verkrijgen in jouw supermarkt.

Supplementen gids (t.w.v. €10)

In principe heb je voor de Strakke billen training geen supplementen nodig, wil je toch graag naast strakke billen ook een strak lichaam kunnen supplementen daar erg bij helpen.

In de supplementen gids vind je een overzicht van alle verschillende supplementen en vind je er informatie over wat ze precies doen.

6 extra trainingsschema’s (t.w.v. €37)

Wil je na de 6 weken training gewoon verder trainen? Geen probleem, je krijgt er nu gratis 6 extra trainingsschema’s bij. Zo kun je dus maar liefst 12 weken trainen om de billen van je dromen te krijgen en te houden.

 

Do’s

Op zijn website geeft Nick aan wat je wel moet doen en wat je juist niet moet doen als je strakkere billen wilt trainen, hieronder eerst de do’s gevolgd door de dont’s

Wat moet je doen om de mooiste billen van Nederland of België te krijgen;-)?

Volgens Nick moet je krachttraining gaan doen, veel vrouwen denken dat ze een mannelijk lichaam krijgen van krachttraining, dit is niet waar, alle topmodellen doen aan krachttraining.

Door het uitoefenen van krachttraining bouw je meer spiermassa op en met het trainingsschema uit de Strakke billen training is krachttraining leuk!

De juiste voeding is voor mooie ronde billen enorm belangrijk, de Strakke billen training bevat een voedingslijst waar alle producten op staan die bijdragen aan dat ‘lekkere kontje’

Wat erg belangrijk is, is hoe je de oefeningen uitvoert, in de Strakke billen training word tot in detail uitgelegd hoe je de oefeningen zo effectief mogelijk uitvoert.

De Strakke billen training bevat maar liefst 12 weken aan oefeningen speciaal om je billen te trainen.

Dont’s

Nu we de do’s gehad hebben wil ik je vertellen wat Nick zegt over de dingen die je beter niet kunt doen.

Zo geeft Nick aan dat het niet verstandig is om aan cardio training te gaan doen. Billen bestaan namelijk uit vet en spieren, het is de bedoeling dat je, je bilspieren sterker gaat maken.

Cardio training zorgt er niet voor dat je bilspieren groter worden, het kan je bilspieren zelfs verkleinen.

Heel snel gewicht verliezen behoort ook tot de dont’s, snel gewicht verliezen is zeker niet aan te raden. Als je snel gewicht verliest betekent dit ook dat je spieren verliest. Om strakkere billen te krijgen heb je nou juist die spieren nodig.

Als laatste don’t benoemt Nick de uitvoering van bepaalde oefeningen. Er zijn oefeningen die perfect geschikt zijn om strakkere billen te trainen, echter zijn er ook heel veel oefeningen waar je bijna niks aan hebt. De Stakke billen training bevat natuurlijk alleen deze perfecte oefeningen.

strakke billen training resultaat

 Ervaringen en reviews ‘Strakke billen training’

Zoals ik al eerder zei hebben al duizenden mensen deze training gevolgd dus zijn er genoeg ervaringen en reviews te vinden.

Zelf kan ik er kort over zijn, ik ben tevreden met deze training, deze training bevat alles om mooie strakke billen te krijgen, lukt het je niet? Dan ligt het toch echt aan je zelf.

Nick de Zeeuw komt erg betrouwbaar op mij over, dat vind ik erg belangrijk bij online cursussen.

De meningen van de mensen die deze training hebben gevolgd zijn ook erg positief, de meeste vrouwen hebben het achtwerk van hun dromen weten te creëren.

Maar onthoud wel, de Strakke billen training is een uitermate geschikt hulpmiddel maar je moet het zelf doen! Eerlijk is eerlijk.

Prijs Strakke billen training

De Strakke billen training kost €36, dat vind ik niet veel geld als je kijkt naar de waarde die dit product levert.

Maar liefst 12 weken aan trainingsschema’s, het overige cursusmateriaal en de bonussen die je er gratis bij krijgt zijn minstens het dubbele waard.

2 weken geld terug garantie

Naast het feit dat deze training verre van duur is krijgt je er ook nog eens een twee weken geld terug garantie bij.

Dat Nick je deze garantie geeft bevestigd nog maar eens dat we hier echt te maken hebben met een betrouwbaar persoon.

“Had je toch wat anders van de training verwacht en wil je graag je geld terug? Stuur me even een mailtje en dat zorg ik dat je, je geld meteen terug krijgt” Aldus Nick.

Alternatieve producten?

Zijn er eigenlijk nog andere producten te koop waarmee je vergelijkbare resultaten kunt halen? Puur gericht op het ontwikkelen van strakke billen zijn er tot op heden geen vergelijkbare producten.

Wel zijn er verschillende digitale producten die je helpen om een strak lichaam te ontwikkelen, zo schreef ik onlangs reviews over:

Conclusie

Wil je aankomende zomer met mooie strakke billen over het strand wandelen dan kan ik je deze training zeker aanraden.

Nick de Zeeuw is een expert op zijn vakgebied en weet dus als geen ander waar hij het over heeft. De training word aangeboden voor een prima prijs en de ervaringen zijn goed te noemen.

Naast dat enkel deze training zijn geld al waard is krijg je er ook nog eens 4 waardevolle gratis bonussen bij.

Kortom, de Strakke billen training van Nick de Zeeuw kun je met een gerust hart aanschaffen, helemaal vanwege het feit dat je netjes je geld terug krijgt als je achteraf toch niet tevreden bent.

 

Datum Review
Product
Strakke billen training
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>