Spiermassa protocol mannen: Het geheim achter het kweken van spieren?

Het Spiermassa Protocol Mannen is een product van de Droog Trainen Academie uit Rotterdam. Jongens die weten waar ze het over hebben. 

Toch gaan we er niet klakkeloos vanuit dat dit product dan 'wel goed' zal zijn. In dit artikel keren we het Spiermassa Protocol Mannen helemaal binnenstebuiten. 

Dus wil je weten of dit protocol wel iets voor je is of twijfel je aan de kwaliteit? Check dan zeker dit artikel.

More...

Het Spiermassa Protocol iets voor jou?

Wil jij graag een mooi gespierd lichaam waarmee je vol trots over het strand kunt paraderen? 

Maar zijn je armen nu niet veel dikker dan een spreekwoordelijke lucifer? Heb je erg veel moeite om spiermassa te kweken wat je ook doet? 

Dat is het Spiermassa Protocol het product wat op jou aansluit. Hieronder ga ik je meer vertellen over de inhoud en de resultaten van andere deelnemers.

Het Spiermassa Protocol past bij jou als je:

  • Te weinig spiermassa hebt.
  • Als je te dun bent en je vetpercentage onder de 20% zit.
  • Als je gemotiveerd bent om er voor te gaan!


Kernwaarden Spiermassa Protocol 

In het kort; Het Spiermassa Protocol is een product van de Droog Trainen Academie uit Rotterdam zoals ik hierboven al aangaf. 

De Droog Trainen Academie ontwikkelde verschillende producten zoals:

Al deze producten heb ik onderzocht en er komt bij al deze producten één ding duidelijk naar voren. 

De Droog Trainen Academie heeft zaken als; Slim trainen en maximale progressie hoog in het vaandel staan. 

Ook het Spiermassa Protocol Mannen heeft deze kernwaarden en je mag er dus vanuit gaan dat er spijkers met koppen worden geslagen.

Of zoals ze in Rotterdam zeggen; Niet lullen maar poetsen!  

De mannen achter het Spiermassa Protocol

Het Spiermassa Protocol is dus ontwikkelt door de Droog Trainen Academie uit Rotterdam, maar wie zitten hier dan precies achter? 

De mannen achter de academie zijn Henry en Rinus, twee mannen die al een tijdje mee lopen in de fitness wereld en weten waar ze het over hebben. 

Uit frustratie hebben ze ooit besloten om mensen te helpen met het sneller bereiken van hun doelen op het gebied van droog trainen en voeding. 

Hieruit ontstonden de verschillende producten en vandaag de dag timmeren ze hard aan de weg om de grootste droog trainen community van Nederland te worden. 

Spiermassa Protocol alleen voor mannen?!

Deze vraag werd mij al door menig vrouw gesteld. Waar er normaal gesproken weinig onderscheid word gemaakt tussen mannen en vrouwen doen Henry en Rinus dit wel.

Ook bij de Droog trainen protocollen word er onderscheid gemaakt tussen droog trainen als vrouw en droog trainen als man. Het lichaam van een man en het lichaam van een vrouw zijn nou eenmaal anders en verdienen een andere aanpak. 

Op dit moment heeft de Droog Trainen Academie alleen het Spiermassa Protocol voor mannen uitgebracht maar ik verwacht dat er snel een Spiermassa Protocol voor vrouwen komt. Ik hou dit zeker voor je in de gaten.

Wat houdt het Spiermassa Protocol precies in? 

Wat kun je verwachten als je met het Spiermassa Protocol aan de slag gaat? Wat krijg je allemaal? 

#1: Theorieboek 

Als eerste krijg je een theorieboek waarin je alles kunt lezen over de theorie achter dit protocol, denk aan zaken als, fitness en voeding, lifestyle en supplementen. Dit alles om jouw spiergroei maximaal te stimuleren.

#2: Praktijkplan

Theorie is belangrijk, het uitvoeren nog belangrijker. Dit praktijkplan geeft jou alle praktische informatie over hoe je moet trainen, hoe je moet eten en hoe je, je progressie meet. 

spiermassa protocol

#3: Trainingsschema's 

Trainingsschema's die zich volledig focussen op het opbouwen van spiermassa. 12 trainingsschema's voor 3,4 of 5 trainingen per week. Trainingssplit, oefeningen, sets, reps, rusttijden en progressieve opbouw, dat is wat je allemaal terug gaat vinden in deze trainingsschema's.

#4: Macrocalculator

Het uitrekenen van voedingswaarden is voor veel mensen een reden om er minder druk mee bezig te zijn. Zonde want hier valt veel winst in te behalen. Deze Macrocalculator zorgt ervoor dat het slechts een kwestie van invullen is en de calculator rekent jou voedingswaarden uit. Super handig.

droog trainen voeding

Spiermassa Protocol Mannen Reviews

Een belangrijk gegeven in de aankoopbeslissing van een consument zijn de reviews van andere mensen. 

Het Spiermassa Protocol Mannen is al door tal van mannen aangeschaft en dus uitvoerig getest. 

De meeste mannen zijn bijzonder positief over dit product en dat ben ik ook. Zoals de andere producten van de Droog Trainen Academie is ook dit product weer van hoogstaande kwaliteit.

Sommige mensen zijn wat minder positief maar als ik deze negatieve uitlatingen wat beter bekijk krijg ik sterk de indruk dat deze mensen er niet genoeg aan gedaan hebben.

Het Spiermassa Protocol geeft je alle waardevolle informatie maar je zult zelf moeten gaan trainen en gezond moeten gaan eten.

Wat kost het Spiermassa Protocol? 

Het complete pakket koop je voor €47,- een prijs die ik vaker terug zie komen bij dergelijke digitale producten. 

Een setje dikke spieren voor €47,- als ik het even plat mag zeggen. Is het dat jou waard? Dat is een vraag die je alleen zelf kunt beantwoorden. 

Natuurlijk krijg je ook bij dit product een geld terug garantie. Je hebt 30 dagen de tijd om dit producten uit te proberen, kosteloos. Want bevalt het niet? Dan vraag je eenvoudig je geld terug.

Spiermassa Protocol aanschaffen?

Ben je ervan overtuigd dat het Spiermassa Protocol hét product is dat jou helpt naar je doelen? En weet je zeker dat je wilt paraderen over het strand met een kast van een lichaam? 


Twijfel dan niet langer en schaf het product aan via onderstaande button:


Datum Review
Product
Spiermassa Protocol Mannen
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>