Snoeien en Bloeien: Je tuin in topconditie met dit ebook!?

snoeien en bloeienSnoeien en bloeien is HET ebook voor iedereen met groene vingers, je vind er meer dan honderd tips over alles wat met tuinieren te maken heeft en zelfs complete tuin metamorfoses tot in detail uitgewerkt.

Mensen die dit ebook aanschaften geven aan dat ze het regelmatig gebruiken als handleiding om hun tuin netjes te houden.

Maar wat kun je precies verwachten als je besluit dit ebook aan te schaffen en wat zijn de ervaringen en reviews met dit boek?

Ik zocht het voor je uit, op deze pagina vind je mijn complete review en kom je alles te weten over de handleiding op het gebied van tuinieren, Snoeien en bloeien.

Snoeien en Bloeien ervaringen & reviews

Vind je het heerlijk om te tuinieren maar weet je eigenlijk niet precies wat je aan het doen bent? Wil je bomen en planten snoeien maar weet je niet goed hoe? 

Of ben je gewoon klaar met die te dure tuinman? Dan is het ebook Snoeien en Bloeien van Peter Mecklenfeld precies wat je nodig bent. 

In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is die Peter Mecklenfeld eigenlijk en hij is volledig te vertrouwen? 
 • Waarom ontwikkelde Peter het ebook Snoeien en Bloeien? 
 • Wat houdt Snoeien en Bloeien precies in? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van mensen die dit ebook aanschaften? 
 • Wat kost het ebook en welke garanties krijg je van Peter? 

Wie is Peter Mecklenfeld?

Allereerst ga ik het met je hebben over de auteur van Snoeien en bloeien, Peter Mecklenfeld. Peter is tuinman in hart en nieren, met zijn bedrijf Mecklenfeld tuinen is hij gespecialiseerd in het aanleggen van moderne tuinen.

Op zijn website Mecklenfeldtuinen.nl geeft hij veel gratis informatie weg als het gaat om het onderhouden van je tuin. Ook vind je hier genoeg inspiratie om je tuin eens rigoureus aan te peter mecklenfeldpakken.

Wat mij opvalt aan Peter is dat we hier weer eens te maken hebben met een professional op zijn vakgebied, Peter verschuilt zich dan ook absoluut niet achter een pseudoniem of iets dergelijks.

Ook zijn website ziet er goed uit, lekker transparant en super veel waardevolle informatie.

Uiteraard staat Peter met zijn activiteiten netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en vind ik aan de onderkant van de website de contact en adresgegevens.

Op basis van bovenstaande informatie kan ik stellen dat Peter Mecklenfeld 100% betrouwbaar is en dat je met een gerust hart een product van hem aan kunt schaffen.

Bestel het boek via deze pagina

Waarom Snoeien en Bloeien?

Snoeien en bloeien is speciaal ontwikkelt voor mensen die graag in hun tuin bezig zijn maar niet goed weten waar te beginnen, of graag meer informatie willen over het onderhoud van de verschillende soorten bloemen en planten.

Want wil jij je tuin eens grondig snoeien? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Groeit het onkruid inmiddels overal tussen door?

Of zie je überhaupt het verschil al niet meer tussen onkruid en gezonde planten? Dan is Snoeien en bloeien geschikt voor jou!

Maar dit ebook, of beter gezegd, online tuinpakket is ook voor mensen die gewoon willen weten hoe ze bepaalde bloemen en planten moeten onderhouden.

Want het is absoluut niet nodig om al je kostbare tijd aan je tuin te besteden of onnodig veel geld te betalen om je tuin te laten doen.

Met Snoeien en bloeien haal je jouw online tuinexpert in huis!

Kortom, dit online tuinpakket boordevol informatie,en meer dan 100 praktische adviezen voor ieder seizoen van het jaar is geschikt voor iedereen, of je nou groene vingers hebt of niet.

Wat houdt Snoeien en Bloeien precies in?

Maar wat houdt Snoeien en Bloeien precies in? Wat mag je verwachten als je besluit dit pakket aan te schaffen?

Fundering

Net zoals bij huizen is de fundering van je tuin erg belangrijk, met fundering bedoelt Peter natuurlijk de grond van je tuin. Dit is de basis, hier begint het mee. Je vind er alles over in het ebook Snoeien en bloeien.

Tuinonderhoud

Natuurlijk gaat Peter het ook uitgebreid met je hebben over tuinonderhoud. Want waarom besteden we vaak teveel tijd aan onze tuin terwijl dit veel efficiënter kan?

Peter legt je uit hoe je snel en efficiënt je tuin op orde maakt zodat je ook tijd over houdt om te genieten in je tuin. Minstens net zo belangrijk!

Snoeien

Snoeien is erg belangrijk voor het behoud en het aanzicht van je tuin. Zonder de juiste kennis heb je waarschijnlijk geen idee of je op de juiste manier snoeit. Na het lezen van het boek Snoeien en bloeien zul je nooit meer twijfelen

Bloeien

Je tuin mooi tot bloei laten komen? Hoe zorg je ervoor dat je tuin ieder jaar mooi tot bloei komt? Of sterker nog hoe zorg je ervoor dat je tuin 2x per jaar mooi tot bloei komt? Je ontdekt het in dit hoofdstuk.bloeien met snoeien en bloeien

Bemesten

Peter vertelt je tijdens dit hoofdstuk precies hoe je, je tuin moet bemesten. Want waarom zou je onnodig veel geld uitgeven aan meststoffen terwijl je de werking ervan helemaal niet goed kent?

24/7 Tuinexperts

Wat het mooie is van dit pakket is dat je 24/7 de beschikking hebt over tuinexperts die je kunnen helpen met al je aanvullende vragen. Deze support krijg je maar liefst levenslang!

Ga Direct naar de Bestelpagina

Bonussen

Ook bij dit product zitten weer leuke bonussen, je krijgt de volgende gratis bonussen:

 • Tuinonderhoud kalender (t.w.v. €17)
 • Tuinplannen? 25 ideeën voor in de tuin (t.w.v. €37)
 • Levenslang tuinsupport (t.w.v. €117 per jaar)

25 ideeën voor in de tuin

LET OP! Het levenslange tuinsupport is tijdelijk gratis, profiteer ervan nu het nog kan! Je krijgt hierbij hulp van echte tuinprofessionals dus doe er je voordeel mee!

Wat zijn de ervaringen en reviews?

Snoeien en bloeien is een relatief nieuw product, er zijn dus nog niet heel veel ervaringen en reviews te vinden maar de reviews die ik vind zijn uiterst positief.

Zelf ben ik ook erg te spreken over dit product, Peter Mecklenfeld is erg toegankelijk en op aanvullende vragen krijg je bijzonder snel antwoord.

De inhoud van dit pakket is zeer waardevol en geschikt voor zowel de beginnende ‘tuinman’ als de meer ervaren ‘tuinman’.

Ook vanwege het feit dat je een niet-goed-geld-terug garantie krijgt ben ik zeer te spreken over dit product. Je kunt het op deze manier namelijk risicoloos proberen!

snoeien en bloeien ervaringen

Sneak Preview

In het kader van transparantie heb ik even een korte video gemaakt waarbij ik je meer van de binnenkant van dit ebook laat zien. Op deze manier kun je zelf beoordelen of je het waardevol vind of niet.. 

Wat is de prijs van dit pakket?

Het Snoeien en bloeien pakket kost €27.

Voor €27 ontvang je het complete pakket inclusief de bonussen en levenslang support van de tuinexperts van Mecklenfeld tuinen.

Ik vind de prijs bijzonder goed te noemen. Met de informatie uit dit pakket kun je namelijk hetzelfde onderhoud aan je tuin uitvoeren als een professionele tuinman zou doen en daar betaal je dit bedrag minimaal per uur!

Niet goed? Geld terug!

Zoals ik al eerder aangaf geeft Peter je een niet-goed-geld-terug garantie en van zulke garanties word ik altijd blij.

Je kunt dit product maar liefst 30 dagen gratis proberen om te zien of het is wat je er van verwacht had.

Je kunt je tuin dus meerdere keren onderhouden met behulp van dit pakket en vervolgens beslissen of je het pakket houd of je geld terug vraagt.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Conclusie

Ik heb al vele online producten gerecenseerd, sommige zijn goed anderen ben ik minder te spreken over.

Het online tuinpakket Snoeien en bloeien van Peter Mecklenfeld behoort absoluut tot de betere online producten.

Peter komt erg betrouwbaar over, zijn site ziet er goed uit en de recensies zijn erg goed, veel van de recensies op zijn site zijn trouwens van mensen die hun tuin hebben laten opknappen door Mecklenfeld Tuinen.

Dus wil jij je tuin onderhouden op de juiste manier? Precies weten wat je aan het doen bent in plaats van lukraak snoeien? Meer informatie over de juiste hulpmiddelen en tuinproducten?

Dan is Snoeien en Bloeien HET pakket voor jou!

Ga Direct naar de Bestelpagina!

Datum Review
Product
Snoeien en Bloeien
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

 • Gerardus schreef:

  Prachtig programma en de conversies liggen hoog.

  En een week geleden heeft Peter (eigenaar snoeien en bloeien programma) de hele verkooppagina aangepast.

  Echt prachtig om te zien en ben er zéér tevreden mee.

 • >