Snel veel geld verdienen? Dit moet je weten om niet onderuit te gaan!

snel veel geld verdienenSnel veel geld verdienen!? Wie wil dat nou niet? Elke maand word er honderden keren op gezocht in Google en veel mensen hopen hun heil te vinden in een ‘snel geld methode’

Maar kan dat eigenlijk wel? Snel veel geld verdienen? Of is de weg naar succes een lange weg met soms vervelende tegenslagen?

Als je het mij vraagt werkt het vrij simpel. Iets voor niets bestaat niet. Voor de één zal het makkelijker zijn dan voor de ander maar één ding is zeker, snel veel geld verdienen lukt je alleen als je over de winnende cijfers in een loterij beschikt.

Veel geld verdienen in korte tijd

Als je op het internet gaat zoeken naar mogelijkheden om veel geld te verdienen dan lijkt het wel alsof je een kind in een snoepwinkel bent.

Het kost je slechts één zoekopdracht en je bevind je in de ‘jungle van de ongekende mogelijkheden’. Teksten als “Op deze manier verdien je €2950 per maand!” en “Verdien eenvoudig €500 per dag met deze methode”

Het klinkt allemaal erg aanlokkelijk en veel mensen kunnen het niet laten om toch even een kijkje te nemen. Vaak zie je al wel aan de volgende pagina of het de moeite waard is of niet. Of ben je verblind door dollartekens in je ogen?

Wat ik hiermee probeer aan te geven is dat je echt goed moet uitkijken welke ‘mogelijkheden’ de moeite waard zijn. Ik wil geen zwartkijker zijn en zeggen dat het helemaal niet mogelijk is om veel geld in korte tijd te verdienen.

Sterker nog, met de komst van het internet ben je in staat om veel sneller geld te verdienen dan de meeste traditionele bedrijven.

 • Klinkt iets te mooi om waar te zijn? Dan is het dat vaak ook.
 • Absurde bedragen binnen korte tijd verdienen? Trap er niet in.

Traditionele bedrijven vs. Internet bedrijven

Over die laatste zin uit de vorige alinea wil ik nog wel even het één en ander kwijt. Want wat versta je precies onder ‘snel veel geld verdienen’?

Het internet heeft veel dingen mogelijk gemaakt, we kunnen letterlijk de hele wereld vanuit onze woonkamer bereiken en om te shoppen hoef je al lang niet meer naar de stad.

Juist omdat je vanuit je luie stoel heel veel mensen kunt bereiken ben je in staat om relatief snel, veel geld te verdienen. Dit bedoel ik ten opzichte van traditionele bedrijven.

Want stel je voor dat je een fysieke winkel begint, dan moet je voorraad inkopen een pand huren en op één of andere manier zorgen dat je klanten krijgt.

Je zult dus al flink moeten investeren om te starten met je eigen fysieke winkel. Maar hoe anders is dat met bijvoorbeeld het starten van een webwinkel.

Webshop

Neem bijvoorbeeld het verdienmodel Dropshipping. Dropshipping is het verkopen van andermans producten via jouw webshop, de klant besteld en betaalt bij jou maar je dropship leverancier verstuurd het product.

Hierdoor hoef je zelf geen voorraad te hebben en kun je dus letterlijk vanuit je woonkamer aan de slag. Ten opzichte van een traditioneel bedrijf bespaar je hier al enorm.

En natuurlijk kost een goede webshop ook geld maar naar mijn mening valt het in het niets als je het vergelijkt met de opstart van een traditioneel bedrijf.

En wat dacht je van het krijgen van klanten naar je webshop? Via Facebook kun je op het moment van schrijven relatief goedkoop adverteren.

Daarnaast is de kracht van Facebook dat je echt super gericht kunt adverteren door het aanmaken van unieke doelgroepen, je kunt dus vandaag starten en vanavond al potentiële kopers naar jouw webshop sturen.

 • Een webshop is in veel gevallen goedkoper dan het opstarten van een traditioneel bedrijf
 • Dankzij adverteren via Facebook kun je snel gerichte bezoekers naar jouw webshop sturen

Digitale producten verkopen

Deze vorm van online verkopen begint steeds groter te worden. Misschien heb je al weleens een digitaal product aangeschaft en wist je op dat moment niet wat voor wereld daar achter zat.

Stel je voor dat je niet tevreden bent over je lijf en je wilt graag een paar kilo afvallen, wat doe je dan? Precies. Dan ga je zoeken in Google.

Je komt al snel op een website die receptenboeken,weekmenu’s en handige maaltijdplanners aanbiedt waarmee je makkelijk een paar kilo kunt verliezen.

In dit geval heb je te maken met een digitaal product, als je bijvoorbeeld bovenstaande producten koopt zul je deze ontvangen als .pdf bestanden.

De kracht van digitale producten is dat ze slechts één keer gemaakt hoeven te worden en eindeloos verkocht kunnen worden. Geen dure voorraad, geen producten die beschadigd retour komen, geen verzendkosten.

Dus heb jij ergens heel kennis van en zijn er dagelijks mensen op zoek met vragen die jij kunt beantwoorden? Dan is het ontwikkelen van een digitaal product een absolute aanrader.

 • Eén keer maken en eindeloos blijven verkopen
 • Geen dure voorraad, geen verzendkosten, geen beschadigde producten
 • Hoge marge

Affiliate Marketing

Zelf ben ik actief in de wereld van Affiliate Marketing. Affiliate Marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie.

Dit kan zowel doormiddel van het promoten van fysieke producten als het promoten van digitale producten. Zelf ben ik hoofdzakelijk actief met digitale producten.

Dit heeft een reden. De marge op digitale producten is erg hoog en bedraagt vaak de helft of zelfs meer dan de helft van de verkoopprijs.

Je kunt je daarom vast wel voorstellen dat je inkomsten redelijk snel kunnen oplopen. Daarom vind ik Affiliate Marketing een manier waarmee snel veel geld verdienen mogelijk word.

Ik promoot verschillende producten die worden verkocht voor €47,- en als commissie verdien ik daar €27,- aan. Het enige wat jij hoeft te doen is potentiële kopers doorsturen naar de website van de productverkoper.

Ik leerde het vak van Affiliate Marketing doormiddel van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Hier vind je mijn complete review over de Affiliate Marketing Revolutie + video’s en screenshots van mijn resultaten tot dusver>>

YouTube

Geld verdienen met YouTube is de laatste jaren erg populair, vooral de jeugd spendeert veel tijd op dit videokanaal van Google. Beauty vlogs, game vlogs of gewoon het vastleggen van je dagelijkse beslommeringen is een ware hit op dit moment.

Jongens als Enzo Knol, Kwebbelkop en Jelly verdienen hier bakken met geld mee. Maar hoe doen ze dat dan? Eigenlijk is het vrij simpel uit te leggen.

Omdat deze jongens een enorme schare fans hebben, wat vaak oploopt tot in de miljoenen, verdienen ze geld aan de reclames die voorafgaand aan de video worden afgespeeld.

Maar dat is niet waar het grote geld vandaan komt. Het meest geld verdienen ze aan gesponsorde video’s. Dit zijn video’s waarin ze producten van bedrijven aanbevelen en beloond worden met een riante vergoeding.

Onderstaande video is van de Nederlandse Jordi van den Bussche (Kwebbelkop). Jordi is op dit moment de grootste YouTuber van ons land, hij spreekt engels in zijn vlogs omdat hij ook veel fans in de USA heeft.

Snel veel geld verdienen: conclusie

In het begin van dit artikel deed ik nogal sceptisch over snel veel geld verdienen, dit is omdat ik je wil waarschuwen om niet in de verkeerde methodes te stappen.

Je hebt in dit artikel kunnen lezen dat er wel degelijk mogelijkheden zijn om relatief snel veel geld te verdienen. Toch ben ik wel van mening dat veel geld verdienen allesbehalve vanzelf gaat.

Neem nou onze Nederlandse YouTube sterren, het ziet er allemaal zo kinderlijk eenvoudig uit. Toch zijn er duizenden mensen die dit ook proberen maar het niet zullen redden.

Jongens als Enzo Knol en Kwebbelkop zijn ooit begonnen met 0 abonnees en zagen dit langzaam groeien, ze beleefde plezier aan het opnemen van video’s en wisten een groot publiek te bereiken met als resultaat dat ze vandaag de dag de grootste vloggers van ons land zijn.

Omdat ik zelf geld verdien met Affiliate Marketing is dit natuurlijk mijn favoriet. Je kunt er vandaag nog mee beginnen en door het juist toepassen van de informatie uit de training van Jacko Meijaard al binnen enkele maanden je eerste geld verdienen.

Maar onthoud ten alle tijde:

 • Succes komt niet aanwaaien
 • Tegenslagen zul je krijgen maar die maken je juist sterker als je ze in het juiste perspectief ziet
 • Iets voor niets bestaat niet
 • De aanhouder zal overwinnen
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>