Smoothie Afslankbijbel: Lekkere smoothies voor een slanke lijn!?

De Smoothie Afslankbijbel begint behoorlijk aan populariteit te winnen, in veel Nederlandse keukens prijkt het smoothie receptenboek tussen de andere receptenboeken. 

De smoothie is de laatste jaren een ware hype geworden en dat is ook niet gek, het is voedzaam, gezond en lekker. Veel dieet guru's zweren bij dit wonderdrankje. 

Maar hoe zit dat eigenlijk precies? Kun je eenvoudig buikvet verbranden met smoothies? En hoe zit dat met de Smoothie Afslankbijbel? Is dit product van Oscar Helm net zo goed als zijn andere producten? Je ontdekt het op deze pagina!

More...

De Smoothie Afslankbijbel tot in detail

Lukt het jou maar niet om af te vallen? Of lukt het wel maar verval je steeds weer in dat vervelende jojo effect?Droom je ervan om zonder schaamte over het strand te wandelen in de zomer? 

Volgens Oscar Helm kun je dankzij zijn gezonde en vooral lekkere smoothies eenvoudig afslanken en zorgt het ook nog eens voor een hoog energieniveau. 

Maar is dat ook echt zo? Kun je makkelijk afslanken dankzij smoothies? En wat als je op je streefgewicht bent? Hoe zorg je ervoor dat je niet weer in een jojo effect vervalt? Een gezonde leefstijl lijkt het toverwoord, gaat dat lukken met de Smoothie Afslankbijbel?

Hieronder heb ik een handig overzicht gemaakt zodat je in één oogwenk kunt zien of de Smoothie Afslankbijbel iets voor je is, lees je liever het complete review? Scroll of swipe dan verder naar beneden.

Testrapport: Smoothie Afslankbijbel 

Effectiviteit

De Smoothie Afslankbijbel heeft me goed geholpen tijdens het afslanken. Ik verving meestal mijn lunch voor een smoothie. Je kunt er voor kiezen ook je ontbijt te vervangen om meer resultaat te boeken.

Makkelijk in gebruik

Deze Smoothie Afslankbijbel is erg laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Je doet de ingrediënten in de blender, water of kokosmelk erbij, blenden en je kunt genieten van een lekkere smoothie

Betaalbaarheid

Met een prijs van slechts €19,97 is de Smoothie Afslankbijbel goed betaalbaar. Daarnaast krijg je een geld terug garantie van maar liefst 60 dagen!

In het kort: De Smoothie Afslankbijbel is een erg uitgebreid smoothie receptenboek. Dankzij deze gezonde en verzadigende smoothies ben je in staat om relatief snel af te slanken. Het boek bevat meer dan 100 recepten tot in detail uitgewerkt, om het jou zo simpel mogelijk te maken.

 • Erg uitgebreid en voor iedereen toegankelijk 
 • Inclusief complete weekschema's en menu's zodat je meteen kunt gaan blenden
 • Bevat zowel groene smoothie recepten als fruit smoothie recepten
 • check
  Een geld terug garantie van maar liefst 60 dagen
 • Veel diëten wekken de indruk dat afslanken op hun manier geen moeite kost. Afslanken kost moeite, op welke manier dan ook.
 • Voor sommige mensen is het vervangen van normale maaltijden voor een smoothie erg wennen.
 • Het bereiden van een smoothie kost meer tijd dan het maken van een broodje kaas, houdt hier rekening mee.

€19,97 en 60 dagen geld terug garantie


Wil je toch liever het complete review lezen? In dit artikel ontdek je onder andere: 

 • Wat zijn smoothies precies? 
 • Wie is die Oscar Helm? 
 • Voor wie is deze Smoothie Afslankbijbel? 
 • Wat houdt de Smoothie Afslankbijbel precies in? 
 • Wat kun je bereiken met de Smoothie Afslankbijbel? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van andere mensen? 
 • Voor- nadelen Smoothie Afslankbijbel
 • Smoothie Afslankbijbel kopen? En welke garanties krijg je? 
 • Toegang tot de Unieke Kortingspagina (Let op! Alleen als je volledig overtuigd bent)

Wat zijn Smoothies precies?

Veel mensen die dit artikel lezen weten waarschijnlijk als geen ander wat smoothies zijn, toch wil ik er nog even bij stil staan. 

Volgens Wikipedia is een smoothie een niet-alcoholisch, koud drankje, meestal romig en gevuld met fruit. Ook zegt Wikipedia dat de ingredienten meestal bestaan uit ijs, vers fruit en melkproducten en dat het geheeld word gemixt in een blender. 

Je denkt misschien bij jezelf "Huh ijs!? dan ga ik toch nooit afvallen?" Dat klopt helemaal! Smoothie is namelijk een behoorlijk breed begrip en je kunt een smoothie maken zoals je wilt. 

hoe val je snel af

Sommige mensen mixen water en fruit terwijl anderen mixen met melk, yoghurt of ijs. De Smoothie Afslankbijbel bevat alleen gezonde smoothies met magere producten, fruit en groente.

Smoothies zijn er zowel in groente varianten, de zogenaamde groene smoothies, en fruit varianten. In de Smoothie Afslankbijbel vind je beide soorten smoothies.

Ik denk dat je nu wel weet wat smoothies inhouden dus laten we snel gaan kijken wie er achter deze Smoothie Afslankbijbel zit..

Wie is die Oscar Helm? 

Oscar Helm is dus de man achter de Smoothie Afslankbijbel maar wie is hij precies en waarom zou je naar zijn informatie luisteren? 

Ik ken Oscar al wat langer en recenseerde in het verleden meerdere producten van hem zoals de Afslank Receptenbijbel en de Strakke Buik Bijbel.

Ik kan uit eerdere ervaringen met hem stellen dat hij 100% te vertrouwen is en weet waar hij over praat. Oscar heeft namelijk meerdere opleidingen genoten op het gebied van voeding en sport. 

Zo is Oscar:

 • Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur
 • Voedingsdeskundige
 • Afslankcoach
 • Dieet psycholoog
 • Auteur van verschillende boeken op het gebied van voeding. 

Het is absoluut niet iemand die even snel een boekje in elkaar heeft gezet en hier op een goedkope manier geld mee probeert te verdienen. Al zijn boeken zijn qua inhoud en vormgeving van professioneel niveau. 

Naast zijn verschillende receptenboeken heeft Oscar een website (HappyHealthy.nl) waar hij regelmatig artikelen en video's deelt over alles wat gezond eten te maken heeft. 

oscar helm

Voor wie is de Smoothie Afslankbijbel?

De Smoothie Afslankbijbel is speciaal ontwikkelt voor mensen die moeite hebben om zich aan de, vaak strakke regels, van een regulier dieet te houden. 

Wat mag je wel eten? Wat moet ik vermijden? Hoeveel calorieën mag ik vandaag nog? Je kent het vast wel. Dit werkt natuurlijk niet echt motiverend en de kans is groot dat je dit niet op de lange termijn volhoudt. 

Je wilt gewoon een slank lichaam en hebt geen zin om calorieën te gaan tellen of honger te lijden. Ook voor mensen die bijna gewend zijn geraakt aan het jojo effect is de Smoothie Afslankbijbel ideaal. 

De smoothies uit dit receptenboek zijn namelijk lekker en voedzaam, op deze manier is een dieet, of liever gezegd een gezonde leefstijl, op basis van smoothies makkelijk vol te houden.

afvallen zonder sporten

Weinig tijd? Ideaal! 

Oscar heeft zich met zijn Smoothie Afslankbijbel ook voornamelijk gericht op de mensen die weinig tijd hebben. Mensen die geen tijd hebben om de complexe maaltijden uit andere diëten te bereiden. 

Een smoothie is super simpel en super snel te maken, je doet de groenten of het fruit in een blender, wat water erbij, even blenden en je kunt genieten van een voedzame smoothie. 

Daarnaast zijn smoothies niet duur, dit alles natuurlijk vanwege de eenvoud van de ingrediënten die je in een smoothie aantreft. 

Zijn smoothies wel voedzaam genoeg? 

Maar hoe zit dat met de voedzaamheid van smoothies? Krijg je geen last van een hongergevoel? Want dan zou dit averechts werken.. 

Volgens deskundigen zijn smoothies juist enorm voedzaam, het fruit of de groente geven je veel energie en zorgen ervoor dat je lang verzadigd bent. 

Mix je smoothie met kokoswater of sojamelk en je zult merken dat je lekker verzadigd raakt, geen last hebt van een opgeblazen gevoel, veel meer energie hebt en een stralende huid.

De Smoothie Afslankbijbel: Dit krijg je!

Maar wat krijg je eigenlijk als je besluit om aan de slag te gaan met de recepten uit de Smoothie Afslankbijbel? Als je besluit om de Smoothie Afslankbijbel aan te schaffen dan ontvang je als eerste natuurlijk het receptenboek zelf, met onder andere:

 • check
  Meer dan 100 lekkere en voedzame (groene) smoothie recepten voor het hele gezin
 • check
  Kant en klare week en dagmenu's om meteen te gaan blenden
 • check
  Hoe je smoothies verukkelijk laat smaken dankzij deze trucjes  
 • check
  Exact uitgelegd waarom de meeste diëten mislukken en waarom dit wel gaat lukken
 • check
  Je eigen favoriete smoothies samenstellen met een 'brouw je eigen smoothies' plan 

Bonus #1: 50 extra gezonde fruitsmoothies 

Naast het receptenboek krijg je ook nog een aantal bonussen bij de Smoothie Afslankbijbel. Als eerste krijg je een extra receptenboek om 50 gezonde fruitsmoothies te maken, lekker verfrissend in de zomer. 

Al deze fruit smoothies zijn gezond en bevatten weinig calorieën.

Bonus #2: Het Smoothie dieet schema  

De tweede bonus die je er gratis bij krijgt is het Smoothie dieet schema. Dit boek laat je precies zijn hoe je smoothies effectief als dieet kunt inzetten. 

Bonus #3: Afslanken met Smoothies

De laatste bonus is het zogenaamde afslanken met smoothies ebook. Een handig boek vol met verschillende tips over hoe je eenvoudig kunt afslanken met fruit smoothies. 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de bonussen, ook al zijn ze gratis, wat aan de magere kant vind. De informatie uit deze bonussen is niet echt nieuw als je het vergelijkt met de informatie uit de Smoothie Afslankbijbel zelf.

De informatie, recepten, tips en adviezen uit de Smoothie Afslankbijbel is daarentegen wel van erg goede kwaliteit en bied voldoende perspectief om de nodige kilo's af te vallen. 

smoothie afslank bijbel

De Smoothie Afslankbijbel als .pdf? 

Ik krijg vaak de vraag of de Smoothie Afslankbijbel een .pdf bestand is. De Smoothie Afslankbijbel is geen .pdf bestand, toch snap ik de vraag wel. 

Ik snap de vraag omdat er tegenwoordig super veel digitale producten op de markt zijn en ook in dit geval hebben we deels te maken met een digitaal product. 

Je kunt de Smoothie Afslankbijbel namelijk bestellen als digitale variant en een hardcopy variant die je thuisgestuurd krijgt. De digitale variant van de Smoothie Afslankbijbel en de bonussen zijn ebooks wat dus gezien kan worden als .pdf bestanden. 

Wat ga je bereiken met de smoothies? 

Een vraag die menig mens natuurlijk bezighoudt.. Wat kun je bereiken met de Smoothie Afslankbijbel? Hoeveel kilo ga je verliezen? 

Natuurlijk is het moeilijk om hier een eenduidig antwoord op te geven maar waar je in ieder geval van mag uitgaan is het volgende:

Afgaande op de reviews en meningen van andere mensen die aan de slag zijn gegaan met de Smoothie Afslankbijbel zie ik resultaten tussen de 1 en 2,5 kg per week. 

Klinkt niet als enorm veel maar geloof me, op deze manier val je gezond af. Als je te snel zou afvallen is de kans groot dat er een jojo effect ontstaat, snel afvallen kan immers alleen door te crashen. 

Geen hongergevoel, meer energie, een stralende huid en ongeveer tussen de 1 en 2,5 kg per week afvallen klinken als hele mooie en vooral natuurlijke resultaten. 

Smoothie Afslankbijbel ervaringen en reviews

Ik verklapte net al een beetje wat de gemiddelde resultaten zijn van mensen die aan de slag zijn gegaan met deze Smoothie Afslankbijbel, hieronder deel ik meer persoonlijke resultaten van verschillende mensen.

"


Ik was meer dan 10 kilo te zwaar door allerlei vervelende omstandigheden, door de Smoothie Afslankbijbel ben ik niet alleen 8 kilo afgevallen maar voel ik me ook veel energieker! 


Marieke -34 jaar-

Amstelveen

"


Ik geloofde nooit zo in de kracht van smoothies. Ik dacht dat het echt smerig was en meer besteed was aan van die 'eco lui' Mijn mening draaide snel bij nadat ik echt merkte dat het werkte! Bedankt Oscar!


Youri -29 jaar-
Nijmegen

"


Joepie! Een stralende huid en 5 kilo afgevallen in 5 weken tijd! De Smoothie Afslankbijbel van Oscar Helm heeft mijn ogen geopend! Thanks man!


Julia -41 jaar-
 Aalten

Op basis van de transparantie van Oscar en de vele positieve reviews die ik over dit product en zijn andere producten lees ben ik van mening dat je de Smoothie Afslankbijbel met een gerust hart kunt aanschaffen.

happyhealthy

Zoals je aan bovenstaande afbeelding kunt zien heeft de Facebook pagina van HappyHealthy maar liefst 50.000 likes, ook iets wat voor extra vertrouwen zorgt!

Persoonlijk ben ik te spreken over deze Smoothie Afslankbijbel! Vooral de Chocolade smoothie is echt verukkelijk en dankzij deze smoothies kom je niet snel in de verleiding om te snoepen. 

Oscar is een betrouwbare man, makkelijk te benaderen en hij snapt dat hij mensen echt helpt door ze enorm veel waarde te geven. 

De Smoothie Afslankbijbel ziet er qua layout mooi uit en ook de inhoudt is lekker afwisselend met recepten en duidelijke foto's, echt een aanwinst voor op je boekenplank.

Smoothie Afslankbijbel kopen?

De prijs is natuurlijk ook een belangrijk aspect van jouw beslissing.. De Smoothie Afslankbijbel in een digitale versie kost €19,97 en voor slechts een tientje extra krijg je er ook de hardcopy versie bij. 

Persoonlijk zou ik voor dit tientje extra ook de hardcopy versie op de plank hebben willen staan, maar dat is natuurlijk geheel aan jezelf. 

Ik vind dit een prima prijs voor een product met zoveel waarde.

Geld terug? Gegarandeerd!

Oscar hanteert een 100% tevredenheidsgarantie, dus ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan stuur je Oscar een mail en hij zorgt ervoor dat je het volledige aankoopbedrag meteen teruggestort krijgt op je rekening. 

Eerlijk is heerlijk. toch;-)?

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Wat zijn de voor- en nadelen? 

Maar kleven er dan allemaal maar voordelen aan de Smoothie Afslankbijbel? Door mijn positieve review zou je dat haast wel denken, maar eerlijk is eerlijk, ook heb ik enkele nadelen gevonden

Nadelen:

 • Het fruitsuiker kan je tanden aantasten, houdt hier extra rekening mee
 • Je moet een blender aanschaffen

Voordelen:

 • Vooral de fruit smoothies zijn erg lekker
 • Enorm veel variatie met meer dan 100 verschillende smoothie recepten
 • Prijs

Geen actie is geen verandering..

Oscar is vrij duidelijk tegen mensen die vaak klagen dat ze andere resultaten willen maar geen actie ondernemen. Want geen actie is logischerwijs geen verandering. 

Onderneem jij wel actie? Dan zul je:

 • Op een eenvoudige wijze afvallen zonder hongergevoel 
 • Veel energieker zijn
 • Niet meer verstrikt raken in vervelende diëten die je meer kosten dan ze opleveren
 • Zonder schaamte in badkleding durven te verschijnen

Natuurlijk zijn dit veelgehoorde uitspraken als het gaat om afslanken maar toch zit er wel degelijk een kern van waarheid in. 

Onderneem jij actie? Of blijf je klagen over die laatste vetrolletjes? 

Smoothie Afslankbijbel met korting?  

De Smoothie Afslankbijbel hanteert een speciale kortingspagina, op deze pagina ontvang je een korting van bijna €30,-

Via onderstaande link kom je op deze kortingspagina terecht. Dus wil jij je energieker voelen en op een eenvoudige wijze afslanken? Check dan zeker de volgende pagina! Heb je nog vragen of aanvullingen op dit artikel? Laat dan even een reactie achter!

Smoothie bijbel in jouw boekenkast?

Wil jij de Smoothie Afslankbijbel aanschaffen en vandaag al beginnen met het maken van je eerste smoothie?


Via onderstaande button kom je meteen op de overzichtspagina van de Smoothie Afslankbijbel (Eenmalig €19,97 en 100% tevredenheidsgarantie)

Datum Review
Product
Smoothie Afslankbijbel
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>