Slapend rijk worden? Niet mogelijk! Of toch wel..?

slapend rijk wordenSlapend rijk worden? Dat klinkt erg aantrekkelijk. Want wie wil dat nou niet? Geld verdienen terwijl je slaapt en zo langzaam binnenlopen.

Voor mensen met enorme hoeveelheden geld is het meer regel dan uitzondering. Ze gebruiken een deel van hun vermogen om mee te beleggen en op deze manier word hun geld elke maand meer waard.

Ze worden letterlijk slapend rijk. Maar hoe zit dat dan met jou en mij? Kunnen wij als ‘normale’ mensen ook slapend rijk worden? In dit artikel ontdek je het precies.

Hoe word ik slapend rijk?

We kennen allemaal de verhalen wel van mensen die veel geld hebben verdiend. Ze beleggen hun geld in aandelen of kopen huizen en verhuren ze.

Want stel je hebt 3 huizen en je verhuurt ze voor €1000,- per maand, dan hoef ik niet voor je uit te rekenenen hoeveel dit oplevert.

Toch is de realiteit dat de meeste mensen niet in staat zijn om 3 huizen te kopen en daarom ga ik hier verder niet over uitweiden.

Want hoe kun je vandaag de dag slapend rijk worden zonder dat je beschikt over kapitaal? Dat ga ik je laten zien.

Hoe kan ik rijk worden zonder te werken?

Voordat ik je precies laat zien hoe het mogelijk is om geld te verdienen terwijl je slaapt wil ik eerst nog even wat anders de wereld uit hebben.

Mensen vragen mij weleens “Martijn, hoe kan ik rijk worden zonder te werken!?” Ik geef daar altijd hetzelfde antwoord op: “Koop een lot en hoop op de winnende cijfers”

Er zijn serieus mensen die mij deze vraag stellen.. Ze willen snel veel geld verdienen en er vooral niet teveel voor doen.

Rijk worden kan naar mijn mening niet zonder ervoor te werken, althans, als je het op een legale manier wilt verdienen.

Alle mensen die op eigen kracht rijk zijn geworden hebben er allemaal keihard voor gewerkt. Ze hebben tegenslagen voor hun kiezen gehad maar hebben nooit opgegeven.

Ondanks dat ze er keihard voor gewerkt hebben en de nodige offers hebben moeten maken leven ze nu het leven waar ze altijd van droomden.

Dus rijk worden zonder te werken? Nee.

Rijk worden met internet

Er zijn natuurlijk 1001 manieren om rijk te worden. De meest voor de hand liggende is het oprichten van je eigen onderneming.

Maar ook dit moet niet onderschat worden, er zijn honderden mensen die een bedrijf beginnen en binnen een jaar alweer stoppen (30% starters stop binnen een jaar.)

De omzet valt tegen, het is toch niet zo makkelijk om nieuwe klanten te werven, ik maak lange dagen en het kost me veel stress.

Nee, ondernemen is niet voor iedereen weggelegd. Zelf dacht ik ook dat ondernemen niets voor mij was.

Ik vond mezelf te perfectionistisch en was bang dat ik daardoor geen snelheid kon behouden en uiteindelijk de motivatie zou verliezen.

Maar nadat ik een artikel had gelezen over het fenomeen online geld verdienen was ik toch enigszins geïnteresseerd.

Slapend geld verdienen

Het internet is natuurlijk 24/7 en 365 dagen per jaar open, het fascineerde me dat het internet altijd open en toegankelijk voor iedereen was.

Je kunt dus letterlijk geld verdienen terwijl je ligt te slapen en dus feitelijk slapend rijk worden. De komst van het internet heeft duren geopend die daarvoor nog niet eens bestonden.

Iedereen is in staat om vanuit huis een bedrijf op te zetten met alleen een laptop en een internetverbinding.

Ondanks dat er veel verschillende verdienmodellen zijn op het internet besloot ik aan de slag te gaan met Affiliate marketing.

In het kort houdt Affiliate marketing in dat je producten van andere bedrijven promoot in ruil voor commissie.

Je stuurt dus mensen door via bijvoorbeeld een website, een Facebook pagina, Twitter, Instagram of je YouTube kanaal.

Zelf heb ik verschillende websites en twee YouTube kanalen, via deze websites en YouTube kanalen stuur ik elke dag mensen door en verdien daardoor dus geld op het internet.

geld verdienen met youtube

Slapend rijk worden

Je denkt misschien bij jezelf “Ja leuk, maar je moet hier toch ook keihard voor werken!?” Ja dat klopt, in het begin moet je keihard werken en om kunnen gaan met tegenslagen.

Maar op een gegeven moment komt er een kantelpunt, je websites worden steeds groter, je ontvangt steeds meer bezoekers en je verdient steeds meer geld.

Ik schrijf bijvoorbeeld artikelen om hoog in Google te komen, ik schrijf ongeveer één artikel per week wat me 2 tot 3 uurtjes kost.

Ik heb websites die me €500,- per maand opleveren terwijl ik er slechts 2 uurtjes per week aan werk. En geloof me, die €500 is echt niet super veel hoor.

Dit komt omdat bepaalde artikelen hoog in Google staan en dag en nacht bezoekers opleveren, deze artikelen heb ik in het verleden al eens geschreven maar zorgen nog steeds voor bezoekers en inkomsten.

Ben ik bijzonder?

Als mensen mij vragen hoe ik mijn geld verdien en ik leg het ze uit zeggen ze vaak “Ja maar daar zul je wel een speciale opleiding voor hebben gedaan of bijzonder talent voor hebben”

Geloof me, ik ben niet bijzonder of speciaal en mijn hoogst genoten opleiding is een MBO opleiding.

Dit is voor iedereen mogelijk zolang je het maar graag genoeg wilt. Skills als doorzettingsvermogen en toewijding zijn veel belangrijker dan een hoge opleiding.

Maar je denkt nu waarschijnlijk “Ja lijkt me tof maar hoe begin ik precies? Wat moet ik precies doen?”

Natuurlijk had ik die vraag jaren geleden ook en had me heel wat extra moeite gekost als ik alles zelf had moeten uitzoeken.

Daarom kwam ik in aanraking met Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie. Jacko is een Nederlandse Affiliate marketing specialist en heeft hier een complete videotraining over gemaakt, de Affiliate Markting Revolutie.

Tijdens deze Affiliate Marketing Revolutie leer je alles op het gebied van Affiliate marketing met maar één doel, een super gaaf online inkomen opbouwen.

affiliate marketing revolutie

Slapend rijk worden-conclusie

Slapend rijk worden, het kan dus wel degelijk. Althans als je eerst bereid bent om er volop voor te gaan en besluit niet op te geven totdat je eerste succes geboekt is.

Een betere titel voor dit artikel had eigenlijk ‘Slapen geld verdienen’ geweest, maar ik vond slapend rijk worden leuker.

Het internet slaapt nooit, dus slapend geld verdienen behoort absoluut tot de mogelijkheden, en ik kan het weten..

Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>