Slank door de overgang: Slank en vitaal de overgang door!?

slank door de overgangSlank door de overgang, zo heet het ebook van Ria Kamelle. Het ebook is speciaal gericht op vrouwen die strijden tegen de kilo’s tijdens hun overgangsperiode.

De overgang is vaak een vervelende periode voor vrouwen, je kunt last krijgen van opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen of bijvoorbeeld overgewicht.

Maar vooral die overtollige kilo’s worden door vrouwen in de overgang als bijzonder vervelend ervaren.

Gelukkig was er één vrouw die in actie kwam, Ria Kamelle. Haar ebook Slank door de overgang word door veel vrouw betiteld als “Het beste afslank boek voor vrouwen in de overgang die er bestaat”

Hoe zit dat? Is dit echt zo? Op deze pagina vind je mijn review en de reviews en ervaringen van anderen met dit boek, ook vertel ik je meer over de inhoud van dit boek!

Slank door de overgang ervaringen & reviews 

Vind jij het ook zo moeilijk om op gewicht te blijven tijdens de overgang? Kun je al die lekkere dingen ook maar moeilijk laten staan? Het lijkt wel of het veel moeilijker is om slank te blijven tijdens de overgang. 

Het ebook Slank door de overgang van Ria Kamelle is het ALL-IN-ONE handboek voor vrouwen in de overgang die graag een mooi figuur willen houden. 

In dit artikel ontdek je onder andere: 

 • Wie is Ria Kamelle en is ze volledig te vertrouwen?
 • Wat houdt Slank door de overgang precies in? 
 • Wat kun je verwachten van Slank door de overgang? 
 • Wat kun je bereiken met Slank door de overgang? 
 • Zijn er nog alternatieven?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van mensen die dit product gekocht hebben? 
 • Wat kost het en wat zijn de garanties die je krijgt? 

Wie is Ria Kamelle?

De auteur van dit boek is Ria Kamelle. Ria is voor mij geen onbekende want in het verleden heb ik haar andere producten, Overwin je overgang en 20 dagen suikervrij gerecenseerd.

Ria is zeker geen ééndagsvlieg, als overgangsconsulente is ze al jaren actief op het gebied van de overgang.

Naast overgangsconsulente is ze ook ervaringsdeskundige want Ria zit zelf ook in haar overgangsfase. Wel zo prettig dat Ria ook uit ervaring weet waar ze over praat.

Ria KamelleVia haar website Overgang.info deelt ze veel gratis informatie over alles wat met de overgang te maken heeft.

Haar Facebookpagina telt ruim 13.000 likes, er word veel gedeeld en gereageerd dus dat zit wel goed.

Vanwege mijn eerdere ervaringen met Ria en de bevindingen die ik vandaag weer heb gedaan kan ik stellen dat het 100% betrouwbaar is.

Ga direct naar de Beste Deal!

Waarom Slank door de overgang?

Ria besloot dit ebook te schrijven omdat ze zelf veel hinder van overtollig buikvet ondervond. Ze probeerde van alles maar kreeg hier maar geen grip op.

Ze presteerde steeds minder goed op haar werk, haar relaties kwam onder druk te staan en haar gevoel voor eigenwaarde nam af als ze in de spiegel keek.

Ze wist dat het tijd was voor verandering, ze kwam namelijk in een korte periode 7 kilo aan zonder haar eetpatroon te veranderen, volgens eigen zeggen.

Ze had inmiddels veel overgangsklachten overwonnen en daarnaast veel vrouwen geholpen met het overwinnen van bepaalde overgangsklachten.

De overgangsklacht ‘Overtollig buikvet’ leek ze tot dusver nog niet de baas te kunnen worden. Ze probeerde van alles:

 • Verschillende diëten(jojo effect)
 • Veel meer gaan sporten (niet het gewenste resultaat)
 • Buikspieroefeningen (hielp ook niet)
 • Strakke voedingsschema’s en calorieën tellen (Was niet te doen)
 • Voedingssupplementen (Erg duur)
 • Gestopt met het nuttigen van tussendoortjes (Werd alleen maar erger)
 • En nog veel meer..

Zoals Ria aangeeft heeft ze van alles geprobeerd om maar van die vervelende kilo’s af te komen, niets leek echter te werken.

Dat het niet werkte heeft volgens Ria met één oorzaak te maken, ze zat in haar overgang. Het verliezen van overtollig buikvet tijdens de overgang vereist een andere aanpak.

Ze verdiepte zich in alle aspecten van de overgang en overgewicht, wat had het met elkaar te maken? Op welke manier versterkt het één het ander? Etc..

Uiteindelijk wist ze een boek te lanceren wat door veel vrouwen werd gezien als ‘DE’ handleiding op het gebied van een ‘strak figuur’ tijdens de overgang.

Dit boek heeft inmiddels duizenden vrouwen zoals jou en mij geholpen en dit zal in de toekomst niet anders worden.

Wat houd Slank door de overgang in?

Maar wat kun je precies verwachten als je besluit dit boek, over beter gezegd, dit pakket aan te schaffen?

Laat ik voorop stellen dat dit pakket veel meer is dan een simpel ebookje met wat snelle tips en drie voorbeeldmenu’s.

Dit word, zoals ik net al zei, gezien als ‘DE’ handleiding op het gebied van een strak figuur tijdens de overgang.

Het mooie van de informatie uit dit pakket is, dat het speciaal ontwikkelt is voor vrouwen uit de overgang, dit is echt een groot voordeel ten opzichte van andere diëten. Je zult je hier veel meer in herkennen.

Als je besluit dit pakket aan te schaffen krijg je het volgende:

#1: Het ebook Slank door de overgang

In dit boek staat veel algemene, maar o zo belangrijke informatie, over de overgang. De overtollige kilo’s en de overgang hebben namelijk veel met elkaar te maken en door deze informatie word het je duidelijk waarom reguliere diëten weinig zin hebben.

Ook snap je na het lezen van dit boek waarom je kilo’s aankomt terwijl je helemaal niet extra eet. Kortom, de informatie uit dit boek is een must read!

ebook slank door de overgang

#2: 50 Buikvetverbrandende recepten

Ook vind je in het uitgebreide boek maar liefst 50 buikvetverbrandende recepten. Deze recepten zijn eenvoudig te bereiden en de ingrediënten vind je in iedere supermarkt.

Wat het mooie is van deze recepten is dat ze speciaal zijn ontwikkelt voor vrouwen in de overgang, zo bevatten deze recepten fyto-oestrogenen, dit zorgt ervoor dat overgangsklachten verminderen.

#3: 20 Groene smoothie en sap recepten (Bonus t.w.v. €19,95)

Je krijgt er als bonus het 20 Groene smoothie en sap recepten ebook gratis bij. Dit ebook is een leuke aanvulling op het ‘Slank door de overgang’ pakket.

Let op, dit is een extra aanvulling, om je overtollige kilo’s te verliezen is het gebruik van dit ebook niet verplicht! Het is een gezonde aanvulling voor mensen die graag meer willen weten op het gebied van Groene smoothie.

40 groene smoothies

#4: Kledingadvies voor vrouwen in de overgang (Bonus t.w.v. €29)

Ook krijg je als je nu bestelt een uitgebreide video waarin je kledingadvies krijgt. Welke kleding kun je beter niet dragen? In welke kleding zul je, je comfortabel voelen?

Maar ook, welke stoffen kun je beter niet dragen in verband met opvliegers en transpiratie, en welke meest gemaakte fouten maken vrouwen in de overgang op het gebied van kleding?

#5: Maaltijdplanner en Boodschappenlijstjes (Bonus t.w.v. €17)

Met deze maaltijdplanner hoef je nooit meer na te denken wat je moet eten. Deze maaltijdplanner geeft je een gevarieerd programma van heerlijke gerechten.

Ook de boodschappenlijstjes zijn natuurlijk extreem handig, zo hoe je niet meer na te denken wat je allemaal moet kopen, je print je lijstje en plukt de artikelen uit het schap, afrekenen en klaar!

maaltijdplanner slank door de overgang

#6: Gratis Updates (Bonus t.w.v. €27)

Ook ontvang je gratis updates. Mochten er nieuwe gerechten bij komen of andere interessante tips of weetjes op het gebied van de overgang, krijg je meteen een nieuwe versie van het ebook in je mailbox!

Slank door de overgang ledengedeelte

Ga direct naar de Beste Deal!

Slank door de overgang ervaringen en reviews

Wat zijn de ervaringen en reviews met Slank door de overgang? Eerder in dit artikel gaf ik al aan dat dit boek door vrouwen word bestempeld als:

“Het allerbeste boek op het gebied van afvallen tijdens de overgang!”

Ook op het internet vind ik heel veel positieve reacties van vrouwen die echt goede resultaten hebben behaald met dit programma.

Ook op social media word er druk geliked, gedeeld en gereageerd op de bevindingen die vrouwen ervaren.

Zelf heb ik ook positieve ervaringen met dit pakket, de informatie is duidelijk, de ebooks zijn makkelijk leesbaar en het pakket is laagdrempelig dus voor iedere vrouw in de overgang toepasbaar.

Je kunt alle aspecten uit dit pakket eenvoudig downloaden op al je apparaten zoals je laptop, tablet, e-reader en smartphone. Ook kun je het gehele pakket eenvoudig uitprinten!

Wat is de prijs van Slank door de overgang?

Het totale Slank door de overgang pakket kost nu slecht €37. Voor alle waardevolle informatie en de resultaten die je met dit pakket kunt behalen is dat absoluut niet veel geld.

Veel vrouwen proberen van alles zonder de gewenste resultaten en zijn tijdens hun zoektocht naar ‘Het’ dieet vaak honderden euro’s kwijt.

Dat is zonde en absoluut niet nodig. Stop vandaag je zoektocht en onderneem actie voor het te laat is!

30 dagen Gratis proberen!

Alsof de lage prijs nog niet genoeg is geeft Ria je de mogelijkheid om dit pakket 30 dagen lang gratis te proberen.

Zo kun je zonder risico ondervinden of dit pakket bij je past en of het is wat je gehoopt had.

Deze 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie is echt een groot pluspunt voor wat betreft deze online cursus. Het geeft aan dat Ria vierkant achter haar product staat!

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Conclusie

Ria Kamelle en haar overgangsproducten vormen al jaren een langverwachte oplossing voor vrouwen met overgangsklachten.

Ook dit pakket ‘Slank door de overgang’ is weer een schot in de roos en word door veel vrouwen bestempeld als ‘Het’ boek op het gebied van een strak figuur tijdens de overgang.

De ervaringen en reviews met dit product zijn goed, evenals de prijs en de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Kortom, ben jij een vrouw die in haar overgang zit en ondervind je problemen van je overtollig kilo’s? Dan is dit het pakket wat je moet hebben.

Want zeg nou zelf, je wilt toch niet de rest van je overgangsperiode te dik zijn met alle gevolgen van dien? En al helemaal niet als de oplossing nabij is!

Ga direct naar de Beste Deal!

Datum Review
Product
Slank door de overgang
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

 • >