Hoe goed is Simpel Slank? Hier ontdek je Mieke’s ervaringen

Simpel slank is een product van PuurFiguur uit Amsterdam, het hanteert een afslank methode die voor veel mensen bijzonder succesvol is gebleken. 

Is dit dan eindelijk weer eens een afslank methode waarmee je wel blijvende resultaten kunt behalen? We komen namelijk bijna om in de afslank methodes die zich alleen op de korte termijn richten.

Producten waarmee je telkens in een vervelend jojo effect terecht komt en waarmee je niet op de langere termijn slank kunt blijven.

Razend benieuwd zocht ik contact met PuurFiguur, bestelde het Simpel Slank programma en keerde het product helemaal binnenstebuiten. Hieronder ontdek jij mijn gedetailleerde review over Simpel Slank. 

More...

Simpel Slank in het kort..

Zoals ik net al zei heb ik een uitgebreid review geschreven over Simpel Slank, zo ontdek je op deze pagina precies wat Simpel Slank inhoudt, wat je kunt verwachten, wat de reviews en ervaringen van mij en andere mensen zijn en of er vergelijkbare producten zijn. 

Omdat sommige mensen er niet van houden om hele lappen tekst te gaan lezen heb ik hieronder een samenvatting gemaakt van mijn ervaringen met deze afslankmethode.

Op deze manier kun je in een oogwenk zien of deze afslank methode iets voor je is. Lees je liever het gedetailleerde review? Scroll of swipe dan verder naar onder. 

Sommige mensen hebben nog weleens de illusie dat er wondermiddeltjes bestaan die je een slanke lijn geven zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Dat is natuurlijk niet zo.

Samenvattend mijn bevindingen over Simpel Slank:

Wat mij vooral opviel aan Simpel Slank is dat het een hele andere insteek heeft dan de meeste diëten. Je hormonen eerst volledig in balans brengen om vervolgens makkelijker vet te kunnen verbranden. 


Het leek me in eerste instantie iets te mooi om waar te zijn, afslanken zonder al teveel moeite, je hoort het eigenlijk overal.. Toch heeft Simpel Slank mij positief verrast en is het zeker mogelijk om wel tot 4 kilo af te vallen in je eerste week.


Ik zal dus niet onder stoelen of banken steken dat ik positief ben over dit dieet, helemaal nadat ik contact heb gehad met PuurFiguur en ik zeker weet dat ze hun afslankgarantie na zullen komen.


Wil je zelf aan de slag met Simpel Slank? Simpel Slank hanteert een 100% afslankgarantie. Geen enkel risico zou je dus zeggen en met een prijs van €37,- is dit absoluut niet het duurste dieet. 


Simpel Slank tot in detail..

Simpel Slank, dat is dus het product wat ik vandaag onder een vergrootglas ga leggen. Want kun je dankzij Simpel Slank eenvoudig naar een onweerstaanbare shape? 

Hierboven heb ik al het één en ander in het kort verteld over mijn persoonlijke ervaringen met Simpel Slank, hieronder tref je het uitgebreide review. 

Tijdens dit review doe ik alles uit de doeken en houdt ik niets voor je achter, ik wil je tot in detail laten zien wat je kunt verwachten om ervoor te zorgen dat jij 200% achter je keuze staat!

Is Simpel Slank jou roadmap naar een slank en gezond leven of is het toch te mooi om waar te zijn? Je ontdekt het allemaal in dit ruim 2600 woorden tellende review.

Simpel Slank ervaringen en reviews

Misschien heb je al van alles geprobeerd, ben je van het ene in het andere dieet verstrikt geraakt en lijkt het maar niet te lukken. 

Misschien is dat ook niet zo raar met al die afleidingen, we kunnen tegenwoordig eten wat we willen en hoeven er zelfs de deur niet meer voor uit. 

Ook de wereld van de afslankproducten staat niet stil, er zijn tal van verschillende soorten diëten, maar wat is nou eigenlijk het beste? 

Simpel gezegd is daar geen éénduidig antwoord op, het is maar net wat voor jou het beste werkt en dat is een kwestie van testen. 

Natuurlijk zijn er diëten die onzinnige beloftes doen, daar prik je hopelijk snel doorheen!

simpel slank

Vandaag wil ik het dus met je hebben over het dieet Simpel Slank. Ik kan je op voorhand al melden dat Simpel Slank geen dieet is uit de categorie ‘onzin’

Simpel Slank focust zich namelijk op je hormonen ten behoeve van gewichtsverlies, meteen al een interessante en vernieuwende insteek dacht ik bij mezelf.

Bernard Favier focust zich op het resetten en opnieuw instellen van de hormonen die te maken hebben met hongergevoel, lichaamsvet en nog veel meer, hieronder vertel ik er meer over.

Heb je al verschillende diëten geprobeerd maar was het resultaat niet meer dan extra kilo’s? Dan kan deze vernieuwende insteek van Simpel Slank je misschien helpen!

Kort samengevat is dit wat je kunt verwachten van dit artikel:

 • Wie is Bernard Favier en is hij 100% betrouwbaar?
 • Hoe is Simpel Slank ontstaan? 
 • Wat is Simpel Slank?
 • Waarom Simpel Slank?
 • Simpel Slank in het kort
 • Sneak preview (een kijkje in Simpel Slank)
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met Simpel Slank?
 • Wat kost het en welke garanties krijg je?
 • +Toegang tot de Simpel Slank kortingspagina (Let op! Doe dit alleen als je overtuigd bent van Simpel Slank)

Wie is Bernard Favier?

De man achter dit product is Bernard Favier, Bernard is de eigenaar en oprichter van het bedrijf PuurFiguur.

Bernard verschuilt zich niet achter schuilnamen en zijn bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zoals dat hoort.

Op zijn website plaatst hij regelmatig waardevolle artikelen over alles wat te maken heeft met gezondheid en beweging.

Bernard is zeker niet nieuw in de wereld van gezondheid en beweging, voor hij aan zijn avontuur als afvalcoach begon was hij werkzaam in een fitness school.

Als gediplomeerd fitness trainer was het zijn taak om mensen te helpen aan een gezonder lichaam door middel van kracht en cardio training.

Na verloop van tijd merkte hij dat mensen geen blijvende veranderingen konden bewerkstelligen, mensen vielen wel af maar al snel bleken de nodige kilo’s er ook weer bij te komen.

bernard favier

PuurFiguur recensies: Het bedrijf achter Simpel Slank

Het bedrijf PuurFiguur staat dus netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd aan de Weesperstraat te Amsterdam. 

Vaak treffen we bij digitale producten zogenaamde ‘zolderkamer activiteiten’ aan maar dat is in dit geval dus absoluut niet het geval. 

Bernard werkt samen met een team van specialisten om mensen zoveel mogelijk waardevolle informatie te geven, of dat nou in de vorm van gratis artikelen en video’s is of in de vorm van betaalde producten zoals Simpel Slank. 

Dit is alles doen ze dus vanuit de BV PuurFiguur, een transparant bedrijf met meerdere medewerkers en makkelijk te benaderen voor eventuele vragen. 

Waarom lukt het toch bijna niemand!?

Omdat hij zich enorm stoorde aan het feit dat mensen er keihard voor trainden maar op de lange termijn niet de gewenste resultaten behaalden besloot hij zich te gaan verdiepen in de voedingsleer.

Na tal van boeken te hebben gelezen en verschillende goeroe’s te hebben ondervraagd kwam hij tot de conclusie dat het te maken had met de hormonen.

De hormonen omtrent afvallen werken niet bij alle mensen hetzelfde, dit is volgens Bernard ook één van de grootste redenen waarom mensen niet in staat zijn om blijvend op gewicht te blijven. 

Naast zijn baan als fitness instructeur ontwikkelde hij Simpel Slank. Na verloop van tijd werd zijn product zo populair dat hij besloot zijn baan op te zeggen.

Bernard liet een website ontwikkelen en registreerde het bedrijf PuurFiguur, nu enkele jaren later behoort zijn bedrijf tot de gevestigde orde als het gaat om kwalitatieve informatie over afslanken.

Dankzij Simpel Slank val je wekelijks tot 2 kilo af op een gezonde en verantwoorde manier, aldus Bernard Favier.

Waarom zou je voor Simpel Slank gaan?

Maar waarom zou je moeten kiezen voor Simpel Slank terwijl er zo enorm veel producten zijn die over afvallen gaan? Wat ik erg mooi vind aan Simpel Slank is dat dit product een andere insteek heeft dan de meeste producten over afvallen.

Dit product zoomt in op je hormonen, hoe gedragen ze zich tijdens het afvallen? Waarom krijgen je hersenen bepaalde seintjes?Misschien dacht je dat alleen vrouwen hormonen hadden maar dat is zeker niet waar, ook mannen hebben hormonen.

Deze zogenaamde afslankhormonen geven bijvoorbeeld je hersenen een seintje dat je honger hebt, of ze sturen cellen aan om de vetverbranding in werking te stellen.

Als je hormonen erg van streek zijn, wat bij veel mensen het geval zijn, geven ze verkeerde signalen door, op deze manier kun je trainen tot je een ons weegt maar het resultaat zal nooit maximaal zijn.

Simpel Slank helpt je om meer inzicht te krijgen in deze hormonen zodat jij beter begrijpt hoe jouw lichaam werkt. Hierdoor kun jij veel effectiever afslanken, vandaar de naam Simpel Slank.

hormonen

Hormoonhuishouding!? is dit wel veilig?

Ik kan me voorstellen dat deze vraag in je naar boven komt als je leest over het resetten van je hormonen.

Gelukkig is dit helemaal veilig, sterker nog, er zijn verschillende doktoren die deze manier van afvallen adviseren omdat er goede en blijvende resultaten mee worden behaald. 

De meeste diëten focussen zich alleen op voeding, welke voeding is mager, welke voeding heeft weinig calorieën etc.

Bernard Favier van Simpel Slank kiest ervoor om niet alleen naar voeding te kijken maar ook naar de werking van je hormonen als je bepaalde voeding nuttigt. 

De kracht van dit dieet is dat je redelijk eenvoudig, vandaar de naam Simpel Slank, kunt afvallen vanwege deze wisselwerking tussen je hormonen en de juiste voeding.

Simpel Slank, digitaal en direct van start!

Simpel Slank is een digitaal product in de vorm van een ebook. Waarom koos Bernard voor een digitaal product?

yoga

Bernard koos voor een digitaal product omdat mensen hier simpelweg meer behoeft aan hadden. Tegenwoordig zijn smartphones en tablets niet meer weg te denken uit onze maatschappij..

Mensen gebruiken steeds meer hun smartphones, tablets of e-readers om boeken te lezen.

Een bijkomend voordeel van een digitaal product is dat je hem meteen na aanschaf kunt downloaden op al jouw apparaten.

Je hoeft niet te wachten tot de postbode het boek komt bezorgen maar kunt gelijk aan de slag, hoe ideaal is dat!

Wil je toch liever vanaf papier lezen? Geen probleem, je kunt het boek op .pdf formaat uitprinten.

Simpel Slank recepten, weekmenu’s en meer..

Simpel Slank is dus een digitaal product, of liever gezegd een digitaal pakket want het bestaat uit meerdere ebooks, hieronder een overzicht.

#1: Ebook Simpel Slank

Dit is het ‘hoofd’ ebook waarin je alle informatie vind over het balanceren van je hormonen, het boek belooft je zelfs dat je 2 kg afvalt per week.

#2: Simpel Slank e-kookboek

Zoals de naam al doet vermoeden vind je in dit tweede ebook informatie omtrent het bereiden van gezonde voeding. Je vind hier meer dan 70 recepten en verschillende weekmenu’s om zo gevarieerd mogelijk te kunnen eten.

 • De recepten uit dit kookboek zijn betaalbaar en te vinden in iedere supermarkt.
 • De recepten zijn uitgebalanceerd qua voedingswaarden.
 • De recepten zijn eenvoudig te maken en vergen geen uren van je tijd.

#3: Online hulp bij het afslanken

Dit vind ik ook erg mooi aan dit pakket, je staat er niet alleen voor! Veel afslank producten geven je alle materie en daarna moet je het zelf verder uitzoeken.

Bij Simpel Slank is dat niet het geval, de mensen van Simpel Slank staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen om op jouw streefgewicht te komen.

Mede door deze online afslankhulp doet Bernard jou de toezegging dat je gegarandeerd af zult vallen met Simpel Slank.

ebook simpel slank

Gratis Bonus: Stilstaan tijdens het afvallen voorkomen

Ook bij dit pakket krijg je weer leuke extra bonussen kado! Zo krijg je onder andere de bonus ‘Stilstaan tijdens het afvallen voorkomen’

Deze bonus legt je precies uit waarom je op een gegeven moment in een soort dip lijkt te zitten, het afvallen lijkt niet erg hard meer te gaan en de motivatie kan op dit moment zoek raken.

Om dit te voorkomen krijg je deze bonus kado, hier staat precies waarom deze dip ontstaat en hoe je er doorheen kunt komen.

Sneak Preview

Zelf heb ik Simpel Slank natuurlijk ook aangeschaft en ik wil je een sneak preview geven van het product. 

In onderstaande video neem ik je mee door het ebook, naast dit ebook ontvang je natuurlijk nog meer producten maar ik mag niet teveel laten zien. 

Wat ik graag wilde aantonen is dat dit product dus sowieso bestaat en erg waardevol is, ik hoop dat je zo een beter beeld krijgt van wat Simpel Slank inhoudt.

Check hier de video en ontdek wat Simpel Slank inhoudt.

Is Simpel Slank wel voor jou bedoeld?

Simpel Slank is bedoelt voor iedereen die er helemaal klaar mee is om als een soort stuiterbal door het leven te gaan, afvallen, aankomen, afvallen, aankomen.

Simpel Slank legt je precies uit hoe je lichaam werkt, zo begrijp je precies waarom jij steeds weer aankomt. Vaak zijn er slechts kleine aanpassingen nodig om op gewicht te blijven.

Simpel Slank is voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, laagdrempelig, makkelijk leesbaar en dus voor iedereen toegankelijk.

Wil je nou niet alleen afvallen maar ook nog eens een strak lichaam trainen? Bekijk dan mijn onlangs toegevoegde reviews van het Droog Trainen Protocol Vrouwen of het Droog Trainen Protocol Mannen.

Hoeveel kun je afvallen met Simpel Slank?

Een vraag die veel mensen bezighoudt, hoeveel kun je nou eigenlijk afvallen met Simpel Slank? 

Volgens Bernard kun je ongeveer 2 tot 4 kilo afvallen in je eerste week, als ik kijk naar de ervaringen van deelnemers lijkt dit inderdaad aardig te kloppen.

Het is moeilijk te zeggen hoe de rest van het dieet verloopt qua kilo’s, bij de één gaat het sneller als bij de ander omdat we als mensen nou eenmaal verschillend zijn. 

Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij dit dieet en langzaam maar gestaag afvalt, snel afvallen lijkt op het eerste oog leuk maar helemaal natuurlijk is het vaak niet.

Dit zeggen anderen over Simpel Slank

Maar wat zijn de ervaringen met Simpel Slank? Wat zeggen de mensen over dit pakket? Gelukkig zijn er tal van reviews geschreven door gebruikers van dit product.

Het overgrote deel van de reviews is erg positief, hier en daar zie ik wat negatieve reacties maar als ik die beter bekijk komt ik al snel tot de conclusie dat de ontevredenheid voorkomt uit het onjuist gebruiken van dit product.

Hieronder een kleine greep uit de vele positieve reacties:

Ik ben nu ongeveer anderhalve maand bezig met het Simpel Slank ebook en ben al bijna 10 kg afgevallen. Vanwege mijn trage stofwisseling had ik dat nooit voor mogelijk gehouden. -Arjan 32 jaar, Zuidwolde-

Ik heb teveel van mijn tijd en geld gestoken in producten die op de lange termijn meer problemen veroorzaakten dan dat ze oplosten, waarom heb ik dit boek niet eerder gezien!? -Marja 48 jaar, Zaandam-

Strenge dieten kon ik nooit volhouden, ik ben ook tot de conclusie gekomen dat dit meer kapot maakt dan je lief is. Waarom niet afvallen op een leuke manier? Een manier die veel eenvoudiger vol te houden is, een manier waarbij je ook gewoon lekker kunt blijven eten? Gelukkig ontdekte ik Simpel Slank, in dit ebook heb ik mijn afslank methode helemaal gevonden! Bedankt Bernard! -Marjan 43 jaar, Enschede-

Naast deze reviews kan ik je vertellen dat er ook op Social Media zoals Facebook bijzonder positief word gesproken over Simpel Slank.

Hieronder zie je enkele Facebook berichten op de pagina van PuurFiguur:

 

facebook ervaring ingeborg

 

facebook ervaring dirk

 

facebook ervaring heidi

 

facebook ervaring yvon

 

Zelf ben ik ook erg tevreden over dit product, Bernard is een man die 100% betrouwbaar is en de informatie die je vind in dit boek is erg goed en alles word met feiten onderbouwt.

Ik heb meerdere malen contact gehad met Bernard en verschillende medewerkers van zijn bedrijf PuurFiguur en ik ben altijd snel en adequaat geholpen.

Op basis van de reviews en ervaringen die ik gelezen heb, mijn ervaring met dit product en mijn ervaringen met Bernard Favier zelf kan ik tot een duidelijke conclusie komen:

Simpel slank is een product waarbij je echt waar voor je geld krijgt, het boek staat boordevol goede informatie en Bernard zorgt ervoor dat afvallen weer leuk word! 

Wat kost Simpel Slank?

De prijs voor het complete pakket is €37. Voor zo’n compleet pakket vind ik dat zeker niet duur, wist je trouwens dat een intakegesprek bij een dietiste vaak nog duurder is.

Naast dat de prijs erg goed is, krijg je ook nog eens een 100% geld terug garantie van Bernard.

60 Dagen Geld Terug Garantie

Bernard geeft je maar liefst 60 dagen de tijd om te beslissen of dit pakket is wat je er van had verwacht.

60 dagen! Dan zou je normaal gesproken al lang op je streefgewicht moeten zijn, je kunt het dus geheel risicoloos proberen tot aan het gewenste resultaat.

Waarom Bernard maar liefst 60 dagen geld terug garantie geeft? Omdat Bernard vierkant achter zijn product staat, Bernard zegt zelf nog nooit een refund gehad te hebben.

garantie

Voordelen vs. Nadelen

Zoals elk product kent ook Simpel slank voor- en nadelen, hieronder heb ik ze voor je op een rijtje gezet. 

Nadelen:

 • Als je Simpel Slank op de juiste wijze toepast zul je misschien nieuwe kleding moeten kopen omdat je huidige kleding te groot word;-)

Voordelen:

 • Betaalbaar
 • 100% garantie, bereik je niet je streefgewicht? Dan krijg je netjes je geld terug.
 • Op een vrij eenvoudige manier een gezonde levensstijl ontwikkelen.
 • Geen jojo effect.

Conclusie

Simpel Slank is een product over afvallen dat erg goed in de smaak valt bij een grote groep mensen, dit komt vanwege het feit dat dit allesbehalve een crash dieet is.

Simpel Slank maakt afvallen weer leuk omdat Bernard je leert om te kijken naar hoe het lichaam werkt, hierdoor kun je gewoon lekkere dingen blijven eten. 

Het is dus niet moeilijk vol te houden en dat maakt het dat dit dieet met kop en schouders boven vele andere diëten uitsteekt.

Op deze pagina hoop ik je voldoende duidelijkheid gegeven te hebben over vragen zoals, wat is Simpel Slank, wie is Bernard Favier, wat zijn de ervaringen met Simpel Slank, wat houd Simpel Slank in,is Simpel Slank veilig en nog veel meer. 

Heb je nog vragen over dit dieet? Stel ze onder dit artikel

Winners never quit, quitters never win!

Waarom je volgens Bernard Favier, Simpel Slank wel moet aanschaffen:

Wat gebeurt er als je besluit weer de moed op te geven en dit pakket niet aan te schaffen? 

Dan..

 • Blijf je eruitzien zoals je altijd al deed
 • Je zult niet blij zijn als je in de spiegel kijkt
 • Kleding staat je niet zo mooi als wanneer je slank zou zijn
 • Je voelt je ongemakkelijk op het strand
 • Je voelt je onaantrekkelijk
 • En nog veel meer..

Trots op jezelf dankzij Simpel Slank?

Maar wat als je vanaf vandaag kiest om het roer volledig om te gooien? Wat als eindelijk die oersterke persoonlijkheid in je naar boven komt? 

Dan..

 • Zul je al snel resultaten zien waar je blij van word
 • Ben je gelukkig als je in de spiegel kijkt
 • Durf je lekker over het strand te pareren 
 • Voel je, je aantrekkelijk 
 • Voel je, je fit, energiek en grijp je het leven met beide handen aan! 

Of het allemaal niet te mooi is om waar te zijn? Zo klinkt het vaak wel bij dergelijke producten.. Toch ben ik van mening dat Simpel Slank je echt kan bieden waar je naar op zoek bent. Een heldere en duidelijke afslankmethode, een compleet pakket inclusief recepten, weekmenu’s en boodschappenlijsten en natuurlijk de online hulp als je er even niet uitkomt. 

simpel slank

 Simpel Slank Programma:

Effectiviteit

Afvallen dankzij de methode van Simpel Slank ging me redelijk gemakkelijk af. Wel maakte ik soms mijn eigen creaties qua voeding.

Toegankelijkheid

Kind kan de was doen.. Alles word stap voor stap uitgelegd. Mocht je toch tegen dingen aanlopen of vragen hebben? Dan kom je makkelijk in contact dankzij de online hulp van het Simpel Slank programma.

Betaalbaarheid

Met een prijs van slechts €37,- is Simpel Slank goed betaalbaar. Daarnaast krijg je een afslank garantie. Val je niet af? Dank krijg je, je geld terug. Deze garantie sprak mij erg aan.

In het kort: Simpel Slank is een afslank methode waarbij de focus word gelegd op het optimaal functioneren van je hormoonhuishouding. Deze optimaal werkende hormoonhuishouding in combinatie met gezonde en lekkere voeding zorgen ervoor dat je sneller resultaat zult boeken dan de meeste andere afslank methodes.

 • Geen overdreven beloftes. 2-4 kilo per week is absoluut mogelijk. 
 • Online afslankhulp. Simpel Slank staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
 • 100% afslankgarantie. Val je niet af? Krijg je, je geld terug. Eerlijk is eerlijk.
 • Het Simpel Slank programma is een digitaal programma. Je krijgt dus geen boeken thuisgestuurd.
 • Houd er rekening mee dat het bereiden van verse gerechten iets meer tijd kan kosten.
 • Simpel Slank kan een aanslag op je kledingkast zijn;-)
facebook ervaring heidi

Het Simpel Slank Programma is onder andere bekend van:

Nu slechts €37,- en 100% afslank garantie

Datum Review
Product
Simpel Slank
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

 • Ramona Eschendaal schreef:

  Hallo. Zou graag jullie boek willen hebben maar niet als e book. Is dit mogelijk?

 • >