Simpel geld verdienen? Allesbehalve eenvoudig!

Simpel geld verdienen is lang niet zo simpel als veel mensen denken. Om simpel geld te kunnen verdienen zul je eerst een weg vol tegenslagen en obstakels moeten trotseren.

De mensen die nu op een simpele manier geld lijken te verdienen hebben dit absoluut niet van de één op de andere dag bereikt en hebben er hard voor moeten knokken. 

Hoe het precies zit met dit simpele geld verdienen en hoe jij er ook voor kunt zorgen dat je op een simpele manier geld kunt verdienen ga je ontdekken in dit artikel.

More...

Snel en makkelijk geld verdienen?

Wie wil dat nou niet? Snel en makkelijk geld verdienen en het liefst nog vanuit je luie stoel ook. Maar is het wel zo makkelijk om snel en zonder al teveel moeite geld te verdienen? 

Het ligt er maar net aan wat jij onder snel en makkelijk geld verdienen verstaat. Als je bijvoorbeeld in loondienst werk en je gaat overwerken kun je snel en makkelijk geld verdienen. 

Of je neemt naast je huidige baan nog een extra baantje om ervoor te zorgen dat je meer geld verdient. Toch bedoelen veel mensen dit niet zo. 

Ze willen snel en makkelijk geld verdienen zonder daar al teveel voor te doen. Overwerken bij je huidige baas of een extra baantje naar je baan vallen hierbij al snel af. 

simpel geld verdienen

Snel veel geld verdienen

De meeste mensen doelen niet alleen op makkelijk en snel geld verdienen, ze willen ook nog eens heel veel geld verdienen binnen een korte periode. 

Dit maakt het geheel al iets complexer. Want als je over gaat werken zul je nooit meer geld verdienen dan de uren die je maakt. Je kunt er wel veel geld mee verdienen maar echt snel gaat het niet. 

Mensen die online op zoek gaan naar methodes om simpel geld te verdienen komen al snel uit op dingen als: 

Eigenlijk komt het geheel neer op geld verdienen dankzij het internet (beleggen word ook veelal online gedaan) 

Veel geld verdienen op internet is absoluut mogelijk en als je het kunstje eenmaal door hebt is het nog simpel ook. 

Maar onderschat het 'kunstje' nooit. De meeste mensen kost het jaren van vallen en opstaan om het 'kunstje' echt goed onder de knie te krijgen. Of je nou geld verdient met beleggen, een website, YouTube of Facebook. 

Simpel geld verdienen is er alleen bij voor de pro's in hun vakgebied. Maar onthoudt goed, elke pro is begonnen zonder kennis en ervaring. 

Veel geld verdienen in korte tijd

Ook 'veel geld verdienen in korte tijd' word ontzettend vaak ingetypt in de zoekbalk van Google. Mensen zijn dus naarstig opzoek naar een manier om zo snel mogelijk veel geld te verdienen. 

Wat ik hierboven al aangeef, als je veel geld wilt verdienen zul je wel bereid moeten zijn om daar eerst veel tijd en energie in te steken. 

Niets komt vanzelf, en veel geld al helemaal niet. Ja, je kunt het geluk hebben om een keer een loterij te winnen maar ga je daar op wachten? Zonde van je tijd. 

De formule om veel geld te verdienen is eigenlijk vrij simpel. Onderzoek een methode die al heeft laten zien dat het werkt. Neem bijvoorbeeld geld verdienen via het internet.. 

Voorbeelden om geld te verdienen via het internet:

  • Webshop op basis van dropshipping (verkopen van producten die door de groothandel worden verstuurd zodat je alleen een laptop en een internetverbinding nodig bent.)
  • Affiliate marketing (producten promoten via een website of Facebookpagina, koopt een klant via jouw link ontvang jij commissie. Alleen laptop en internetverbinding nodig)
  • Webshop met eigen producten
  • Verkopen via externe verkoopkanalen zoals bol.com of Amazon

(Het grote voordeel van Affiliate marketing, dropshipping en het verkopen via externe verkoopkanalen is dat je geld kunt verdienen vanuit huis met alleen een laptop. Ook als je van reizen houdt is dit een ideale manier.) 

Dompel je vervolgens helemaal onder in het verdienmodel dat jij wilt gaan toepassen. Zoek mensen die serieuze successen hebben geboekt in hetgeen jij ook wilt. Lees hun boeken en volg hun raad. 

Ga vervolgens aan de slag en ga net zolang door totdat je, je doel bereikt hebt. Deze periode zal soms lastig zijn en dit is ook waar de meeste mensen opgeven. 

Het is eigenlijk simpel: Sta één keer meer op dan dat je valt.. Blijf denken aan je einddoel en houd het grote plaatje voor ogen. 

Is online geld verdienen wel betrouwbaar?

Nu je weet wat de te nemen stappen zijn om online geld te kunnen gaan verdienen komen we bij het volgende vraagstuk waar veel mensen mee rond schijnen te lopen. Is het allemaal wel zo betrouwbaar?

Nou daar kan ik kort over zijn. Ja het is absoluut betrouwbaar. Als je tenminste de juiste methodes kiest en je niet laat verleiden tot 'snel-rijk-methodes' waarbij word beloofd dat je binnen mum van tijd slapend rijk word.

Zelf heb ik veel ervaring met online geld verdienen en verdien ik geld dankzij Affiliate marketing en het verkopen via externe platformen zoals bol.com en Amazon.

Hoe ik geld verdien met Affiliate marketing

Zoals gezegd verdien ik dus zelf onder andere geld met Affiliate marketing. Affiliate marketing is erg laagdrempelig en je kunt er letterlijk vandaag al mee beginnen. 

Het vereist geen dure investeringen en het enige wat je nodig bent is een laptop en een internetverbinding. 

Elke euro die ik verdient heb met Affiliate marketing is voortgekomen uit één training, de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard (Internet Succes Gids.nl)

Als je voor het eerst op zijn website of verkooppagina komt denk je misschien bij jezelf 'Och daar heb je er weer één die je gouden bergen belooft' Zelf dacht ik dat namelijk ook.

Toch heb ik zijn methode verder onderzocht en dat had met één ding te maken. Jacko Meijaard trad, in tegenstelling tot auteurs van vergelijkbare cursussen, met zijn ware identiteit naar buiten. 

Jacko Meijaard is eind twintig en woont in het Zeeuwse Yerseke. Hij geeft regelmatig webinars waarin hij zelf gewoon te zien is. Dit was voor mij de doorslag om zijn training aan te schaffen en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. 

Bekijk hier mijn uitgebreide review van de Affiliate Marketing Revolutie waarin ik je alles laat zien >>

Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>