Bol Masterclass Review? De ware feiten op tafel

In dit artikel beschrijf ik mijn Bol Masterclass review en deel ik alle ervaringen die ik tot nu toe heb gehad met het verkopen op Bol.com

Bol.com is een enorm succesvol platform en daar proberen veel mensen een graantje van mee te pikken. 

Maar is het daadwerkelijk zo simpel om succesvol te verkopen op Bol.com? Deze Bol Masterclass beweerd dat het voor iedereen mogelijk is. In dit artikel ontdek je er alles over.

Ontdek meer..

Affiliate marketing via Bol.com? Lucratief!

Affiliate marketing via Bol.com? Is dat tegenwoordig nog wel mogelijk? Is de markt niet al flink verzadigd? Veel mensen vragen zich dit af. 

Niet geheel onverwacht natuurlijk want het lijkt wel alsof iedereen zijn graantje probeert mee te pikken. 

Toch zijn er nog steeds zogenaamde 'blind spots' waarmee je geld kunt verdienen. Niches waar nog weinig concurrentie is en waar dus nog mogelijkheden zijn.

Bol.com; Een gigantische speler

Bol.com is op het moment van schrijven de grootste webshop van Nederland en Belgie. Met miljoenen bezoekers per maand en een miljardenomzet is Bol dus een enorme speler. 

Veel mensen denken dat de producten die op Bol.com staan allemaal verkocht worden door Bol zelf. Dat is niet waar. 

Bol.com stelde haar platform jaren geleden open voor externe verkopers. Dit betekent dat iedereen met een KvK nummer en de juiste handel op Bol.com kan verkopen. 

Het grote voordeel van het verkopen via Bol.com is dat je meteen meeprofiteert van topposities in Google en natuurlijk de immense naamsbekendheid en het vertrouwen wat mensen in Bol.com hebben. 

Gebruik Bol.com als springplank

Het is tegenwoordig niet meer zo makkelijk om met een webshop boven in Google te ranken als je net begint. 

In de meeste gevallen is het een duur en tijdrovend proces. Daarom kiezen veel startende internetondernemers voor het platform van Bol.com

Lees hier mijn Bol Masterclass review waarin ik de methode van Jia Ruan met je bespreek. Deze ondernemer maakte een complete training op het gebied van verkopen via Bol.com

Op deze manier kun je vrij snel omzet en winst maken. Deze winst kun je weer investeren in het verder ontwikkelen van je eigen platform zoals je webshop.

Maar hoe zit dat dan met affiliates? Hoe kun je als affiliate geld verdienen met Bol.com? 

Hoe werkt Affiliate marketing?

Affiliate marketing is niets anders dan andermans producten promoten in ruil voor commissie. Denk aan de traditionele verkopers die op provisie basis producten van bedrijven aan de man brengen. Eigenlijk is dit de traditionele vorm van Affiliate marketing. 

Affiliate marketing is in de basis niet heel moeilijk maar het is wel handig als je weet wat je doet. Het is zonde om in onnodige valkuilen te stappen. Daarom is het aan te raden om hier het één en ander over te lezen of een cursus te volgen. 

De beste cursus die er op dit moment in omloop is, is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Deze cursus legt alles stap voor stap uit aan de hand van video's. Daarnaast is deze cursus niet duur en voor €47,- aan te schaffen

affiliate website

Affiliate Marketing via Bol.com

En andere manier om geld te verdienen is om zogenaamde affiliate te worden, of zoals Bol het zelf noemt: Partner. 

Je kunt je op Bol.com aanmelden voor het partnerprogramma. Dankzij het partnerprogramma van Bol.com kun je geld verdienen met andermans producten. 

Eigenlijk werkt het vrij simpel..

Hoe werkt Affiliate marketing via Bol?

Om als affiliate aan de slag te kunnen heb je natuurlijk wel een medium nodig waarop jij jouw link gaat plakken. In veel gevallen is dat een website daarom ga ik er in dit artikel vanuit dat jij een website hebt. 

Je meld je aan bij het partnerprogramma van Bol. Je kijkt wel producten je wilt promoten je plakt de URL van het product dat je wilt promoten in het daarvoor bestemde vak in je dashboard. 

Daarna genereer je je persoonlijke affiliate link en plakt deze op jouw website. Als mensen nu via jouw link het product aanschaffen ontvang jij commissie. Het mooie van Bol is dat je niet alleen van dit product commissie pakt maar van de hele winkelwagen. 

Deze bedragen kunnen, vooral tijdens de feestdagen, bijzonder hard oplopen. 

Eens per maand uitbetaald

Het geld wat je verdient word eens per maand uitbetaald op je rekening, je kunt er dus snel over beschikken. 

In je persoonlijke dashboard kun je alle gegevens en statistieken bijhouden. Denk aan het aantal kliks en succesvolle conversies. 

Affiliate marketing via Bol.com is een lucratieve manier om een extra inkomstenstroom op te bouwen. Veel succes gewenst! 

Meer weten over Affiliate marketing via Bol.com?Ontdek meer..

Periodiek vasten; Super efficiënte manier om snel af te slanken of maar moeilijk vol te houden?

Er zijn tal van methodes om af te slanken, zo zweert de één bij een koolhydraatarm dieet terwijl de ander liever extra sport en zijn of haar normale voedingspatroon aanhoudt. 

Maar hoe zit dat dan met vasten? Vasten is een afslankmethode die in rap tempo populairder begint te worden. 

Periodiek vasten is best een pittige methode die niet voor iedereen weggelegd is. Maar ondanks dat het niet voor iedereen is weggelegd is het wel een hele effectieve methode. 

Ontdek meer..

Slapen en afvallen? Wat is het effect van slapen op je slanke lijn!?

Slapen en afvallen? Hoeveel hebben die twee met elkaar te maken? Je zou zo op het eerste oog niet geloven dat slapen het afvallen kan bevorderen maar niet is minder waar. 

In dit artikel leg ik je exact uit hoe het zit met een goede nachtrust en het afslanken. Want ondervindt jij weerstand tijdens je reis naar een slanker lichaam? 

En heb je geen idee waar die weerstand vandaan komt? Het kan maar zo uit onverwachte hoek komen. 

Ontdek meer..

Strak lichaam trainen thuis? Haal er het maximale uit!

Een strak lichaam trainen vanuit huis? Hoe moeilijk is dat? Heb jij genoeg discipline om elke dag weer aan de slag te gaan met je training? Of laat je de hoop al gauw varen? 

Thuis trainen klinkt is een ideale manier om je lichaam in shape te krijgen, toch valt het de meeste mensen zwaar en haken ze na verloop van tijd weer af.

Hoe zorg je ervoor dat je het thuis trainen volhoudt? Simpel. Dankzij een methode die ervoor zorgt dat je maximale progressie boekt. In dit artikel meer! 

Ontdek meer..

Beste oefeningen voor grotere biceps? Zo ga je explosief!

Op zoek naar de beste oefeningen voor grotere biceps? Er staat zoveel informatie online, wie moet je nou eigenlijk geloven? 

Wat zijn nou eigenlijk de beste oefeningen om zo snel mogelijk resultaat te boeken? Ik vroeg het me af en ging daarom op onderzoek uit. Ik ging langs tientallen gerenommeerde fitness goeroe's.

Onderstaand ontdek je exact wat, volgens experts, de beste oefeningen zijn om snel je gewenste resultaat te boeken.

Ontdek meer..

Ketox24: Krachtige afslankdruppels of weer een ‘wondermiddel’?

Op zoek naar Ketox24 ervaringen? Dan ben je hier op de juiste pagina. Ik zocht namelijk alles uit over deze nieuwe hype uit de Verenigde Staten. 

Supplementen worden over het algemeen afgedaan als niet werkzaam en kwakzalverij. Maar hoe zit het met Ketox24? 

In dit artikel vertel ik je precies wat Ketox24 is, waarom er zoveel mensen zijn met goede resultaten en waar je op moet letten als je besluit aan de slag te gaan met Ketox24.

Ontdek meer..

Wat houdt ketose in? Is het wel zo verantwoord? + Het beste keto dieet!

Wat houdt ketose in? Veel mensen vragen zich dat af als ze voor het eerst lezen over het afslanken doormiddel van keto diëten. 

Ketose is een staat waar je lichaam in komt als je heel weinig koolhydraten eet. Je lichaam gaat andere energiebronnen aanspreken om zichzelf van energie te blijven voorzien.

In dit artikel leg ik je precies uit wat ketose inhoudt en waarom het wel of juist niet verantwoord is.

Ontdek meer..

Op zoek naar een Keto dieet boek? Dit is de nieuwste revolutie in ‘Keto land’

Op zoek naar een keto dieet boek? Een dieet boek waarmee je in staat bent om op een gezonde en prettige manier af te slanken? 

Want heb jij al tal van afslank methodes geprobeerd? Ben jij al meer dan eens teleurgesteld omdat je telkens terugvalt in jou oude patroon? 

Blijf jij als een jojo telkens terugkomen op je oude gewicht? De keto methode kan hier succesvol verandering in brengen. In dit artikel laat ik je het beste keto dieet zien!

Ontdek meer..

Spieropbouw of vetverbranding? De mythes ontkracht!

Spieropbouw of vetverbranding? Voor welke kies jij? Of hebben die twee meer met elkaar te maken dan we denken? 

Eigenlijk gaan spieropbouw en vetverbranding hand in hand, mits je op de juiste wijze eet en traint. 

In dit artikel vertel ik je precies hoe je zo efficiënt mogelijk vet verbrand en spieren opbouwt, twee vliegen in één klap.

Ontdek meer..
1 2 3 17
>