Periodiek vasten; Super efficiënte manier om snel af te slanken of maar moeilijk vol te houden?

Er zijn tal van methodes om af te slanken, zo zweert de één bij een koolhydraatarm dieet terwijl de ander liever extra sport en zijn of haar normale voedingspatroon aanhoudt. 

Maar hoe zit dat dan met vasten? Vasten is een afslankmethode die in rap tempo populairder begint te worden. 

Periodiek vasten is best een pittige methode die niet voor iedereen weggelegd is. Maar ondanks dat het niet voor iedereen is weggelegd is het wel een hele effectieve methode. 

Ontdek meer..

Slapen en afvallen? Wat is het effect van slapen op je slanke lijn!?

Slapen en afvallen? Hoeveel hebben die twee met elkaar te maken? Je zou zo op het eerste oog niet geloven dat slapen het afvallen kan bevorderen maar niet is minder waar. 

In dit artikel leg ik je exact uit hoe het zit met een goede nachtrust en het afslanken. Want ondervindt jij weerstand tijdens je reis naar een slanker lichaam? 

En heb je geen idee waar die weerstand vandaan komt? Het kan maar zo uit onverwachte hoek komen. 

Ontdek meer..

Strak lichaam trainen thuis? Haal er het maximale uit!

Een strak lichaam trainen vanuit huis? Hoe moeilijk is dat? Heb jij genoeg discipline om elke dag weer aan de slag te gaan met je training? Of laat je de hoop al gauw varen? 

Thuis trainen klinkt is een ideale manier om je lichaam in shape te krijgen, toch valt het de meeste mensen zwaar en haken ze na verloop van tijd weer af.

Hoe zorg je ervoor dat je het thuis trainen volhoudt? Simpel. Dankzij een methode die ervoor zorgt dat je maximale progressie boekt. In dit artikel meer! 

Ontdek meer..

Beste oefeningen voor grotere biceps? Zo ga je explosief!

Op zoek naar de beste oefeningen voor grotere biceps? Er staat zoveel informatie online, wie moet je nou eigenlijk geloven? 

Wat zijn nou eigenlijk de beste oefeningen om zo snel mogelijk resultaat te boeken? Ik vroeg het me af en ging daarom op onderzoek uit. Ik ging langs tientallen gerenommeerde fitness goeroe's.

Onderstaand ontdek je exact wat, volgens experts, de beste oefeningen zijn om snel je gewenste resultaat te boeken.

Ontdek meer..

Ketox24: Krachtige afslankdruppels of weer een ‘wondermiddel’?

Op zoek naar Ketox24 ervaringen? Dan ben je hier op de juiste pagina. Ik zocht namelijk alles uit over deze nieuwe hype uit de Verenigde Staten. 

Supplementen worden over het algemeen afgedaan als niet werkzaam en kwakzalverij. Maar hoe zit het met Ketox24? 

In dit artikel vertel ik je precies wat Ketox24 is, waarom er zoveel mensen zijn met goede resultaten en waar je op moet letten als je besluit aan de slag te gaan met Ketox24.

Ontdek meer..

Wat houdt ketose in? Is het wel zo verantwoord? + Het beste keto dieet!

Wat houdt ketose in? Veel mensen vragen zich dat af als ze voor het eerst lezen over het afslanken doormiddel van keto diëten. 

Ketose is een staat waar je lichaam in komt als je heel weinig koolhydraten eet. Je lichaam gaat andere energiebronnen aanspreken om zichzelf van energie te blijven voorzien.

In dit artikel leg ik je precies uit wat ketose inhoudt en waarom het wel of juist niet verantwoord is.

Ontdek meer..

Op zoek naar een Keto dieet boek? Dit is de nieuwste revolutie in ‘Keto land’

Op zoek naar een keto dieet boek? Een dieet boek waarmee je in staat bent om op een gezonde en prettige manier af te slanken? 

Want heb jij al tal van afslank methodes geprobeerd? Ben jij al meer dan eens teleurgesteld omdat je telkens terugvalt in jou oude patroon? 

Blijf jij als een jojo telkens terugkomen op je oude gewicht? De keto methode kan hier succesvol verandering in brengen. In dit artikel laat ik je het beste keto dieet zien!

Ontdek meer..

Spieropbouw of vetverbranding? De mythes ontkracht!

Spieropbouw of vetverbranding? Voor welke kies jij? Of hebben die twee meer met elkaar te maken dan we denken? 

Eigenlijk gaan spieropbouw en vetverbranding hand in hand, mits je op de juiste wijze eet en traint. 

In dit artikel vertel ik je precies hoe je zo efficiënt mogelijk vet verbrand en spieren opbouwt, twee vliegen in één klap.

Ontdek meer..

Spiermassa kweken? Dit zijn de stappen die je moet nemen!

Spiermassa kweken is iets wat nogal eens onderschat word. Veel mensen denken dat ze na een maandje trainen al een flinke torso kunnen trainen. 

Niets is minder waar. Het kweken van spiermassa is een geleidelijk proces waarin je gemotiveerd en gedisciplineerd aan de slag moet blijven. 

Het gaat om een de juiste combinatie tussen voeding, training en rust. Hoe gaat jouw proces naar een gespierd lichaam tot dusver? In dit artikel leg ik je uit hoe het werkt.

Ontdek meer..

Spiermassa protocol mannen: Het geheim achter het kweken van spieren?

Het Spiermassa Protocol Mannen is een product van de Droog Trainen Academie uit Rotterdam. Jongens die weten waar ze het over hebben. 

Toch gaan we er niet klakkeloos vanuit dat dit product dan 'wel goed' zal zijn. In dit artikel keren we het Spiermassa Protocol Mannen helemaal binnenstebuiten. 

Dus wil je weten of dit protocol wel iets voor je is of twijfel je aan de kwaliteit? Check dan zeker dit artikel.

Ontdek meer..
1 2 3 17
>