Het Proteïnerijke Recepten Pakket: Mooier in shape dankzij deze voeding?

proteïnerijke recepten pakketProteïnerijke Recepten Pakket ervaringen en reviews lezen? Op deze pagina vind je mijn uitgebreide review en deel ik de reviews en ervaringen van anderen.

Maar ook wil ik je meer inhoudelijke informatie geven over dit pakket. Wie is de auteur van dit pakket? Voor wie is het geschikt? Wat kun je zoal verwachten en wat kost dit pakket?

Want is dit Proteïnerijke Recepten Pakket echt zo goed als men beweerd? Je ontdekt er alles over in dit artikel.

Proteïnerijke recepten pakket ervaringen en reviews

Vind je het moeilijk om blijvend op gewicht te blijven omdat je niet goed weet wat je moet eten? Verval je al snel weer in je oude eetgewoonten? 

Of wil je, je lichaam optimaal voeden met eiwitten omdat je aan het trainen bent? Dan is het Proteïnerijke recepten pakket uitermate geschikt voor je, aldus Henry van Es (auteur Proteïnerijke recepten pakket)

In dit ervaringsartikel ontdek je onder andere:

 • Waarom eiwitrijke recepten? 
 • Wie is Henry van Es precies? 
 • Wat is Droog trainen academie?
 • Voor wie is het Proteïnerijke recepten pakket geschikt? 
 • Waarom het Proteïnerijke recepten pakket?
 • Wat houdt het Proteïnerijke recepten pakket in?
 • Wat kun je verwachten van het Proteïnerijke recepten pakket? 
 • Zijn er alternatieven? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je? 

Eiwitrijke recepten

Ben jij op zoek naar eiwitrijke recepten om je te helpen bij het ontwikkelen van meer spiermassa en het verbranden van vet? 

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is een pakket boordevol eiwitrijke recepten. Je vind er eiwitrijke recepten voor het ontbijt, eiwitrijke recepten voor de lunch, eiwitrijke recepten voor het diner en eiwitrijke tussendoortjes

Is dit het all-in voedingspakket op het gebied van eiwitten waar jij naar op zoek bent? 

Wie is Henry van Es?

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is ontwikkelt door de Droog Trainen Academie. De man achter Droog Trainen Academie is Henry van Es.

De meeste producten in de ‘afvallen branche’ die ik heb gerecenseerd zijn geschreven door vrouwen, denk aan: 20 dagen suikervrij, SlimPlus of EetPaleo suikervrij. Dit keer is het dus de beurt aan een man.

Naast Mark van Oosterwijck van FitChef is het nu dus tijd voor Henry van Es van de Droog Trainen Academie.

Henry is een echte ervaringsdeskundige op zijn vakgebied, als ex-marinier is altijd al in de ban geweest van voeding en sport, hij richt zich voornamelijk op krachtsport.

Omdat Henry zo gepassioneerd was van krachtsport en gezonde voeding en deze informatie graag wilde delen besloot hij zich verder te verdiepen in de voedingsleer.

Nu jaren later heeft hij duizenden mensen geholpen om een ‘strak’ lichaam te trainen. Op zijn website Droogtrainen.com staan werkelijk honderden waardevolle artikelen.

De informatie op zijn website is van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitspraken over voeding en krachttraining zijn feitelijk onderbouwd.droog trainen academie

Zijn bedrijf staat uiteraard netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in Rotterdam.

Alhoewel Henry geen officiële opleiding heeft gevolgd met betrekking tot voedingsleer denk ik dat er weinig is om je zorgen over te maken.

Sterker nog, met de vele jaren praktijkervaring die Henry inmiddels rijk is denk ik dat je bij hem in zeer goede handen bent.

Omdat hij zelf ook doet wat hij andere mensen leert, weet hij precies wat de eventuele pijnpunten zijn en kan hij je daardoor optimaal begeleiden.

Ga Direct naar de Kortingspagina!

Droog Trainen Academie

Het bedrijf achter dit product is dus Droog Trainen Academie uit Rotterdam. De website waarop Henry al zijn informatie deelt is Droogtrainen.com.

Wist je trouwens dat Henry ook de auteur is van Droog Trainen Protocol Vrouwen? Zoals de naam al doet vermoeden is dit product speciaal ontwikkelt om vrouwen te helpen aan een strakker lichaam.

Zoals gezegd staat deze website boordevol waardevolle gratis artikelen waar je voor al je vragen omtrent voeding en krachtsport terecht kunt.

De Facebook pagina van Droog Trainen Academie telt meer dan 40.000 likes, dat geeft natuurlijk enorm veel vertrouwen!

Er is ook behoorlijk veel interactie op de Facebook pagina en de website en dat is een goed teken.

facebook pagina droog trainen academie

Voor wie is het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is geschikt voor iedereen die een ‘droger’ lichaam wil ontwikkelen en hierbij niet uren in de keuken wil staan.

De voeding die je in dit pakket terugvind is zorgvuldig samengesteld en bevat allemaal ingrediënten die naast het bevorderen van gewichtsverlies, ook een beter gevormd lichaam stimuleren.

Met eenvoudige ingrediënten en recepten hoef je, je niet druk te maken dat je uren in de supermarkt rondstruint op zoek naar de verschillende producten.

pizza recept

Je vind bij elk gerecht een mooi overzicht met ingrediënten en de bijbehorende voedingswaarden dus weet je precies wat je binnenkrijgt.

Volgens Droog Trainen Academie is dit boek uitermate geschikt voor:

 • Mannen en vrouwen van elke leeftijd
 • Sporters die hun spiermassa op willen bouwen
 • Iedereen die zijn of haar vetpercentage wil verlagen en dus wil afvallen
 • Als je op zoek bent naar makkelijke en goedkope proteïnerijke recepten
 • Als je op zoek bent naar recepten waarop alle macronutriënten worden aangegeven

Waarom het Proteinerijke Recepten Pakket?

Misschien vraag je, je af waarom je dan speciaal voor het Proteinerijke Recepten Pakket moet kiezen.

De meeste mensen die positief gestemd zijn over dit product geven het volgende aan:

 • De recepten zijn lekker, gezond en vooral erg gevarieerd
 • De voeding is perfect geschikt om je lichaam ‘Droger’ te maken
 • Veel uitgebreide informatie over de voeding
 • Het pakket is niet duur
 • Waardevolle gratis bonussen
 • Je kunt het pakket openen op al je apparaten en eenvoudig uitprinten

Ga Direct naar de Kortingspagina!

Wat houd het Proteïnerijke Recepten Pakket precies in?

Als je besluit het Proteïnerijke Recepten Pakket aan te schaffen ontvang je een pakket met maar liefst 5 ebooks en 155 pagina’s aan waardevolle informatie over proteïnerijke recepten om een gezond,fit en slank lichaam te krijgen.

Dit is wat je kunt verwachten:

Het Proteinerijke Recepten Pakket

Als eerste natuurlijk het pakket zelf, naast belangrijke algemene informatie over de werking van proteinerijke recepten krijg je maar liefst:

 • 25 eiwitrijke ontbijtrecepten
 • 25 eiwitrijke lunchrecepten
 • 25 eiwitrijke dinerrecepten

Alle recepten bevatten een uitgebreide lijst met ingredienten en een overzicht met de voedingswaarden per recept.

Bonus #1: Proteïnerijke Smoothies

In dit ebook vind je maar liefst 25 recepten van proteïnerijke smoothies. Je kunt dus lekker variëren en als tussendoortje van een heerlijke smoothie genieten.

De smoothies in dit ebook sluiten naadloos aan op jouw proteïnerijke voedingspatroon.

proteïnerijke smoothies

Bonus #2: Proteïnerijke Snacks

Veel mensen grijpen naar ongezonde snacks als tussendoortje, met dit ebook kun je genieten van proteïnerijke en dus gezonde snacks.

De snacks die je in dit ebook vind zijn eenvoudig te bereiden en zitten boordevol proteïne. Het geeft je net dat extra stukje energie om niet in de verleiding te komen om ongezonde snacks te gaan eten.

proteïnerijke snacks

Bonus #3: Proteïnerijke Salades

Ben je druk en heb je geen tijd om te koken? Geen probleem met dit ebook maak je voedzame maaltijdsalades binnen een handomdraai.

Ook heerlijk om mee te nemen naar je werk en als lunch te nuttigen.

proteïnerijke salades

Bonus #4: Proteïnerijke Salade dressings

Om je salade een beetje karakter te geven is een dressing een must. De dressings die je vind in de supermarkt zijn helaas niet echt gezond.

De dressings die je vind in dit ebook zijn echt eenvoudig te bereiden. Tip! Maak in één keer een grotere hoeveelheid dressing zodat je de hele week kunt genieten van een gezonde salade.

proteïnerijke saladedressing

Wat mag je verwachten? 

Het Proteïnerijke Recepten Pakket stelt je in staat om meer spiermassa op te bouwen en vet te verbranden, let wel op dat je alleen meer spiermassa op zult bouwen door te trainen maar de voeding uit dit pakket zorgt voor zeer goede resultaten.

Met dit pakket is het vrij eenvoudig om gezonde eiwitrijke maaltijden op tafel te zetten om zo je lichaam optimaal te ondersteunen bij het opbouwen van meer spiermassa en het verbranden van vet.

Om de gerechten uit het Proteïnerijke Recepten Pakket te maken hoef je geen sterrenkok te zijn en de ingrediënten vind je in zo’n beetje iedere supermarkt. 

eiwit

Ervaringen en Reviews

Wij, van Ervaringsgids.nl zijn erg te spreken over het Proteïnerijke Recepten Pakket van de Droog Trainen Academie.

Het pakket is erg uitgebreid en zit kwalitatief goed in elkaar. Het is toegankelijk voor iedereen die graag gezonder,fitter en slanker wil worden.

De verkoper van dit product beloofd geen dingen die hij niet kan nakomen en de informatie op de verkooppagina is eerlijk en oprecht.

De ervaringen en reviews van mensen die dit product hebben aangeschaft zijn dan ook bijzonder positief.

Natuurlijk kom ik ook af en toe wat minder lovende reacties tegen maar als ik kijk naar de populariteit van dit product valt dat erg mee.

Sommige mensen geven aan dat ze na betaling geen toegang kregen tot het product maar dit werd meteen opgepakt door Henry of één van zijn medewerkers.

Wat mensen vooral waarderen is de laagdrempeligheid van dit product, je hoeft absoluut geen kok te zijn om deze eenvoudige gerechten te bereiden.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is vergeleken bij ander diëten ook absoluut niet duur..

Prijs

Het Proteïnerijke Recepten Pakket kost normaal gesproken €85 maar om je te stimuleren aan de slag te gaan om fit en gezond te worden betaal je nu slecht €27.

Dat is echt een prima prijs voor zo’n waardevol pakket als deze. Vaak worden enkele ebooks aangeboden voor deze prijs maar nu krijg je maar liefst 5 ebooks!

Voor €27 ben je dus in staat om een gezond, fit en slank lichaam te ontwikkelen.

Twijfel je toch nog? Geen probleem, Droog Trainen Academie staat vierkant achter haar product dus heb je de mogelijkheid om 3 proefrecepten gratis te downloaden.

Op die manier kun je vertrouwd raken met de recepten en kun je testen of het iets voor je is.

prijs proteïnerijke recepten pakket

Niet goed? Geld terug

Om nog maar even verder te borduren op het feit dat Droog Trainen Academie vierkant achter haar product staat geeft ze je maar liefst een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Je kunt dit product dus ongeveer 2 maand proberen! Bevalt het niet? Geen probleem, je stuurt even een mailtje naar Info@proteinerijkerecepten.nl en je krijgt meteen je geld terug.

Door de 60 dagen geld terug garantie is dit product geheel risicoloos..

Voordelen vs. Nadelen

Wat zijn de voordelen en de nadelen van dit product? Hieronder heb ik het voor je op een rijtje gezet:

Nadelen:

 • Er zijn weinig klantbeoordelingen over dit product te vinden en dat is jammer. Veel mensen maken een keuze op basis van beoordelingen van andere mensen.
 • Overal staan netjes voedingswaarden op vermeld, er word echter niet verteld wat het minimum en het maximum is van de hoeveelheid voedingsstoffen die je in mag nemen.

Voordelen:

 • Betaalbaar.
 • Laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar.
 • Eenvoudig eiwitrijke voedingsschema’s samenstellen.
 • De ingrediënten zijn normaal van prijs en in elke supermarkt te verkrijgen.
 • Niet goed geld terug garantie van maar liefst 60 dagen.

Conclusie

Henry van Es is met zijn Proteïnerijke Recepten Pakket erg goed bezig. Als ervaringsdeskundige weet hij precies wat de moeilijkheden zijn in het droog trainen van je lichaam.

Hij weet als geen anders hoeveel invloed voeding hierin heeft. Daarom ontwikkelde hij vanuit de Droog Trainen Academie een product wat voor iedereen toegankelijk is, waarmee iedereen in staat is een fit,gezond en slank lichaam te ontwikkelen.

Zijn producten en informatie is super populair, zijn Facebook pagina telt meer dan 40.000 likes en dat is natuurlijk niet zonder reden.

Op de verkooppagina van dit product vind ik geen informatie die niet waargemaakt kan worden en heeft Henry duidelijk ‘klantgeluk’ voor ogen.

De prijs is prima en de 60 dagen geld terug garantie maakt het geheel tot een risicoloze investering.

Wil je er deze zomer strak uitzien maar hier niet elke dag uren voor in de keuken staan? Dan is dit pakket jouw ultieme handboek.

 

Datum Review
Product
Proteïnerijke Recepten Pakket
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>