Perfect slapen in 7 stappen: Heerlijk slapen dankzij deze simpele technieken!?

perfect slapen in 7 stappen ervaringenOp zoek naar Perfect slapen in 7 stappen ervaringen, meningen en reviews? Dan ben je hier op de juiste pagina.

Want waarschijnlijk heb jij last van slaapproblemen en ben je het ‘wakker liggen’ helemaal zat..

Op deze pagina review ik een product wat beweerd dat je dankzij deze methode weer heerlijk zult slapen, maar is dat ook zo?

Op deze pagina wil ik je meer vertellen over de ‘Perfect slapen in 7 stappen’ methode van slaapdeskundige William van der Klaauw.

Want is deze methode echt zo goed als beweerd word? Wat zijn de meningen? Wat zijn de ervaringen? Je leest het allemaal op deze pagina.

Naast reviews en ervaringen wil ik je ook vertellen wat deze cursus precies inhoud, wat krijg je allemaal als je besluit over te gaan tot aankoop?

Perfect slapen in 7 stappen ervaringen en reviews

Een optimale nachtrust is essentieel voor je gezondheid. De online training Perfect slapen in 7 stappen leert je om binnen korte tijd je nachtrust terug te vinden en weer heerlijk te kunnen slapen, aldus William van der Klaauw. 

In dit ervaringsartikel ontdek je onder andere:

 • Waarom je direct wat moet doen aan jouw slaapproblemen
 • Wat weten we van William van der Klaauw? (auteur Perfect slapen in 7 stappen)
 • Voor wie is Perfect slapen in 7 stappen bedoelt? 
 • Wat kun je verwachten van Perfect slapen in 7 stappen? 
 • Wat houdt Perfect slapen in 7 stappen precies in? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van andere mensen die dit product aanschaften? 
 • Zijn er alternatieven? 
 • Wat kost deze training en welke garanties krijg je? 
 • + Unieke toegang tot de kortingspagina van Perfect slapen in 7 stappen (Let op! Alleen als je 100% overtuigd bent)

Die vervelende slaapproblemen en de 7 stappen om beter te slapen

Daar lig je weer voor je uit te staren, elke avond hetzelfde probleem. Soms val je meteen in slaap maar dan word je ’s nachts wakker en kun je maar moeilijk weer in slaap komen. 

Slaapproblemen zijn enorm vervelend en kunnen je helemaal slopen. De volgende dag op je werk  of op school kun je, je maar moeilijk focussen. 

Je gaat fouten maken en het word van kwaad tot erger, je voelt je totaal niet fit en valt telkens bijna in slaap. 

Overdag kun je maar moeilijk wakker blijven en ’s nachts kun je haast niet slapen, je bio ritme is totaal in de war.

Deze dingen zijn kenmerkend voor mensen met slaapproblemen:

 • Moeilijk kunnen focussen
 • Weinig energie hebben
 • Hoofdpijn
 • Algehele malaise
 • Overdag in slaap vallen
 • ’s Nachts niet kunnen slapen
 • Stemmingswisselingen
 • Vermoeid opstaan

Hoe los je deze problemen op? Grijp je naar verslavende slaapmedicatie? Of drink je een borrel voor je gaat slapen? 

William van der Klaauw van Perfect slapen in 7 stappen denkt daar anders over, volgens hem bezit hij de magische formule voor een optimale nachtrust, eenvoudig, snel en voor iedereen toepasbaar

Maar is dat ook zo? Kun je met dank aan deze 7 stappen je nachtrust weer helemaal terugvinden? Hieronder ontdek je precies wat je kunt verwachten.

William van der Klaauw & Mijn Slaapwijzer ervaringen

De auteur van het ‘Perfect slapen in 7 stappen’ boek is William van der Klaauw, als slaapdeskundige vond hij dat het tijd werd dat er meer informatie kwam over één van onze eerste levensbehoeftes ‘slapen’.

Het bleek een schot in de roos, zijn boek werd immens populair onder ‘Wakker liggend Nederland’. Er bleken namelijk enorm veel mensen behoefte te hebben aan goede informatie over het fenomeen ‘slapen’perfect slapen in 7 stappen william van der klaauw

William is eigenaar van de website Slaapwijzer.net, deze website staat boordevol met waardevolle informatie over ‘slapen’

Dit komt zeker betrouwbaar over, ook als we op de website naar het kopje ‘Contact’ gaan zien we netjes adresgegevens en een KVK nummer.

Verder vind ik op het internet niet heel veel informatie over Willam van der Klaauw, in ieder geval niet in de fraude of ‘oplichtingshoek’.

Als ik afga op mijn research naar William van der Klaauw kan ik met een gerust hart stellen dat deze man echt bestaat en zeker te vertrouwen is.

Waarom perfect slapen in 7 stappen?

De kans is zeer aannemelijk dat jij last hebt van slaapproblemen, anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen.

Slaapproblemen is een veelvoorkomend probleem in Nederland, mensen blijven er onnodig, en vaak jaren meer rondlopen.

Er word van alles geprobeerd, vaak tevergeefs. Volgens William komt dit omdat bijna niemand de ware aard van het slaapprobleem aanpakt.

De meeste mensen gaan op zoek naar alternatieve hulpmiddelen die het probleem alleen maskeren en niet oplossen, denk hierbij aan slaapmedicatie.

William leert je in zijn boek onder andere de werking van je lichaamstemperatuur, je cortisol niveau(slaaphormoon) en je biologische klok kennen.

Door volledig uit te gaan van de werking van het menselijk lichaam kun je, je slaapproblemen veel effectiever aanpakken.

Als ik me verdiep in de informatie die te vinden is op zijn website moet ik eerlijk toegeven dat ik me wel kan vinden in de ‘natuurlijke’ werkwijze van William.

Bekijk hier hoe deze mensen hun slaapproblemen wisten op te lossen met dit boek>>>

Perfect slapen in 7 stappen ebook of hardcopy?

‘Perfect slapen in 7 stappen’ is een boek, je ontvangt dit boek online (als ebook) maar ook thuis als hardcopy boek.

Het boek bevat 120 pagina’s verdeeld over 7 stappen waarmee jij je nachtrust kunt verbeteren. tijdens deze 7 stappen word er ingezoomd op verschillende zaken.

perfect slapen in 7 stappen review

 

Denk aan het vinden van jouw ideale slaapritme, ontspannen in slaap vallen en verschillende manieren om uitgerust wakker te worden,  in elk hoofdstuk vind je handige tips die je meteen kunt toepassen.

Het boek is in begrijpbare taal geschreven en moeilijke termen worden uitgelegd, kortom voor iedereen toegankelijk.

Bonussen

Naast dit waardevolle boek ontvang je ook nog een behoorlijk waslijst aan gratis bonussen, altijd leuk natuurlijk;-)

Zo ontvang je:

 • Een jaar lang gratis ondersteuning van William.
 • Ebook ‘Kalmeer je gedachten: 10 technieken’ In dit boek worden je tien technieken uitgelegd die je helpen bij het leegmaken van je hoofd voordat je gaat slapen.
 • Slaapchecklist, met behulp van deze handige checklist kunt jij zien of je alle punten die behandeld worden in het boek wel goed toepast.
 • Ecursus ‘Dieper slapen’ Dit is een e-mail cursus waarbij je elke weet tips in je mailbox krijgt om beter te blijven slapen.
 • Welterusten-snacks receptenboek, 5 recepten en een lijst met voedingsmiddelen die je kunt gebruiken om je eigen ‘welterusten-snacks’ te maken, in de voedingsmiddelen uit deze lijst zitten stofjes verwerkt die het slapen bevorderen.
 • Crystal waters 90bpm relax muziek. Een MP3 bestand met ruim 30 minuten aan rustgevende muziek.

Zoals je kunt zien bevat dit totale ‘Perfect slapen in 7 stappen’ pakket behoorlijk veel waarde.

bonus

Reviews Perfect slapen in 7 stappen

Als ik op zoek ga naar reviews en ervaringen over dit pakket kan ik stellen dat er over het algemeen erg positief gereageerd word.

Natuurlijk moet je, je afvragen of de reviews die je vind op de verkooppagina echt zijn, maar na enig onderzoek blijken deze personen daadwerkelijk te bestaan, zeker een pluspunt.

Helemaal als ik kijk naar andere online cursussen waar veel gerommeld word met reviews, zijn dit toch zeker credits voor William.

Het fysieke boek ziet er goed uit, is makkelijk te lezen en bevat zeker waardevolle informatie waar je echt iets mee kunt.

Tip: Perfect slapen in 7 stappen maakt gebruik van een speciale kortingspagina, deze kortingspagina is via onderstaande button te bereiken!

Ga direct naar de Beste Deal!

Sneak Preview

Hieronder zie je een video waarin ik met je door het ebook van Perfect slapen in 7 stappen heenloop, naast dit ebook ontvang je natuurlijk ook het fysieke boek en allerlei bonus ebooks.

Ik hoop dat je zo een wat beter beeld krijgt van Perfect Slapen in 7 Stappen en zoals je kunt zien is dit een zeer waardevol product.

Check hier de video waarin ik je meeneem door het boek >>

Perfect slapen in 7 stappen kopen!?

Natuurlijk ook niet onbelangrijk, wat is de prijs van dit pakket? Dit totale pakket kost €37, in mijn ogen is dat een prima prijs.

Er is veel aandacht besteed aan het maken van dit pakket en de informatie is bijzonder goed te noemen, ook vanwege het feit dat je echt een fysiek boek krijgt vind ik het geen hoge prijs.

Ik kan de prijs niet vergelijken met andere producten die over slapen gaan omdat die er simpelweg niet zijn.

Wat wel belangrijk is om te melden is dat William een geld terug garantie geeft, dat straalt natuurlijk weer wat extra vertrouwen uit.

Verderop in dit artikel vertel ik meer over deze niet goed geld terug garantie.

Wat gebeurt er na bestelling?

Als je hebt besloten het product aan te schaffen kom je meteen op de pagina waar je Perfect slapen in 7 stappen als .pdf  kunt downloaden, zodat je deze op je gemak kunt bekijken op je tablet of computer.

Het fysieke boek krijg je netjes de volgende dag in huis (voor 16:00 besteld,volgende dag in huis).

Ook ontvang je netjes een factuur voor je administratie en als bewijs van aanschaf mocht er toch iets niet goed zijn.

90 dagen geld terug garantie

Buiten het feit dat dit pakket niet schrikbarend duur is geeft William een 90 dagen geld terug garantie.

Om nog maar eens extra aan te geven dat je hier met een betrouwbaar persoon te maken hebt. Er worden wel vaker ‘niet goed geld terug garanties’ gegeven maar deze zijn vaak maar 30 dagen.

Dat William kiest voor 90 dagen zegt dus genoeg, je kunt het pakket met een gerust hart aanschaffen.

Voordelen vs. Nadelen

Maar wat zijn eigenlijk de voordelen ten opzichte van de nadelen van dit product? Hieronder heb ik ze voor je op een rijtje gezet.

Nadelen:

 • Het ene slaapprobleem is het andere niet, sommige oplossingen werken niet terwijl de andere heel goed werken, het is dus testen welke oplossing voor jou werkt, sommige mensen zien dit als nadeel omdat ze voor hun gevoel teveel in het boek moeten ‘spitten’
 • William gaat soms wat diep op de stof door, de één vind dat een nadeel en de ander een voordeel.

Voordelen:

 • Erg compleet boek met gedetailleerde uitleg. 
 • Levenslang toegang tot de boeken. 
 • Zowel een digitaal als fysiek boek.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Conclusie

Ik kan je vertellen dat ik veel vragen kreeg zoals, is William van der Klaauw te vertrouwen? Is William een oplichter? Is ‘Perfect slapen in 7 stappen’ het geld waard?

In eerste instantie dacht ik te maken te hebben met een ééndagsvlieg die even snel een ebook in elkaar had gezet over slaapproblemen.

Dit blijkt echt niet zo te zijn, Perfect slapen in 7 stappen is een zeer waardevol pakket en je krijgt wat er beloofd word.

Geen schreeuwerige verkooppagina die je een product wil aansmeren maar gewoon goede eerlijke informatie.

William geeft zelfs een 90 dagen niet goed, geld terug garantie..

Als eindoordeel geef ik dit pakket dus een positieve aanbeveling en kun je zeker weten overgaan tot aankoop mocht je nog twijfelen.

Wat mis je volgens William?

Besluit je toch om het pakket niet aan te schaffen en verder te gaan met wat je altijd al deed? Dan mag je verwachten dat je ook krijgt wat je altijd al kreeg.

Wat als je het pakket niet aanschaft?

 • Dan zul je dezelfde problemen blijven ervaren en de kans bestaat dat het chronisch word
 • Je zult overdag futloos en energieloos blijven
 • Concentreren is verleden tijd
 • Je humeur zal steeds verder achteruit gaan
 • Je krijgt steeds meer lichamelijke klachten
 • Etc.

En het erge is, het is absoluut NIET nodig! Want wat zul je krijgen als je besluit wel over te gaan tot aankoop van dit boek?

Wat win je?

Als je besluit om wel over te gaan tot aankoop van dit boek dan weet ik zeker dat je daar geen spijt van zult krijgen:

 • Praktische informatie waardoor je vanavond al beter zult slapen
 • Effectieve aanpak die zorgt voor hele snelle resultaten
 • Je zult veel energieker, fitter en gelukkiger aan je dag beginnen
 • Je humeur zal weer spontaan en opgewekt zijn.

Tip: Perfect slapen in 7 stappen maakt gebruik van een speciale kortingspagina, deze kortingspagina is via onderstaande button te bereiken!

perfect slapen in 7 stappen


Perfect slapen in 7 stappen Kopen? Dat Doe Je Via Onderstaande Rode Knop..

Datum Review
Product
Perfect slapen in 7 stappen
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>