Online geld verdienen zonder te investeren?

Online geld verdienen zonder te investeren klinkt als muziek in de oren. We willen immers allemaal geld verdienen zonder dat hier eerst veel geld aan besteed moet worden. Hoewel het vrijwel onwerkelijk klinkt, is het wel degelijk mogelijk.

Je zult hier wel enige tijd in moeten stoppen om het te laten werken, maar je kunt er veel profijt van hebben.

 Je raakt immers geen geld kwijt, maar er komt wel geld binnen om bijvoorbeeld de maandelijkse lasten te kunnen betalen of net dat beetje extra geld te hebben om aan sociale verplichtingen deel te kunnen nemen. 

Met onderstaande informatie word je op weg geholpen om te beginnen met jouw nieuwe bijbaan.

More...

Online geld verdienen zonder te investeren doormiddel van bloggen 

Online geld verdienen zonder te investeren kan door te gaan bloggen. Als je een beetje goed kunt schrijven en jouw verhalen ook aantrekkelijk zijn, is het eenvoudig om een blog te beginnen.

Hiervoor kun je een gratis website aanmaken bij bijvoorbeeld WordPress, waardoor je geen geld hoeft in te leggen voor een domein.

 Je wilt immers eerst weten hoeveel geld je ermee kunt verdienen. Wanneer je jouw eigen blog hebt en de verhalen beginnen te lopen, kun je opgepikt worden door verschillende bedrijven.

 Ook bedrijven willen te allen tijde unieke content om zich te kunnen onderscheiden van de concurrentie, waarvoor ze jou nodig gaan hebben.

Je wordt dan ingehuurd door het bedrijf om blogs te gaan schrijven, waar je goed voor uitbetaald wordt. Eventueel kun je ook aan jouw eigen blog gaan verdienen door advertenties te plaatsen van bedrijven.

geld verdienen met bloggen

Als freelancer aan de slag gaan met jouw hobby 

Freelancen is ook een manier van online geld verdienen zonder te investeren. Veel hobby’s kunnen hiervoor ingezet worden. Schrijven, fotografie, advies geven, programmeren of video’s maken, alles is om te zetten in een beroep.

Het voordeel van freelancen is dat je op tijden dat het jou uitkomt werkt en dat je ook jouw eigen opdrachtgevers kunt zoeken. Deze opdrachtgevers zijn als het ware jouw klanten, welke jou betalen voor de diensten die je levert.

Je hebt hier wel enige vaardigheden voor nodig, omdat je goede kwaliteit af moet leveren. Ook vragen sommige klanten om jouw KvK-nummer, waardoor je jezelf in zult moeten schrijven en toch een klein bedrag moet betalen om aan het werk te kunnen gaan. Dit is echter niet altijd nodig, waardoor de investering vaak uitblijft.

Bedrijven hebben nieuwe teksten nodig 

Eerder hebben we het al gehad over blogs schrijven voor bedrijven. Echter zijn er een groot aantal websites te vinden, die ook allemaal eigen content moeten hebben en welke ook aan bepaalde richtlijnen moeten voldoen.

 Je zou ervoor kunnen kiezen om als tekstschrijver aan de slag te gaan, waardoor je online geld kunt verdienen zonder te investeren.

Vaak staan hier verschillende vacatures voor op het internet. Ook hier kun je kiezen om als freelancer aan de slag te gaan of officieel in dienst bij een bedrijf.

Je moet hiervoor foutloos kunnen schrijven, zodat bedrijven niet veel tijd kwijt zijn aan het herschrijven van jouw teksten.

Weet daarom van tevoren voor jezelf of je aan het geschikte niveau voldoet voordat je gaat solliciteren. Veel bedrijven zitten immers niet te wachten op iemand die de taal niet serieus neemt of het simpelweg niet kan.

Word proefpersoon voor bedrijven 

Een andere leuke bezigheid en eentje waar zeker geen geld voor nodig is, is om aan de slag te gaan als proefshopper of mystery shopper.

Het is minder bekend, maar ook hier kun je online geld verdienen zonder te investeren. Je bent als het ware een proefpersoon voor bedrijven om te zien of een product goed is.

Aan de hand van een panel worden de reviews verzameld en kunnen de producten verbeterd worden. Je krijgt dan het product thuisgestuurd, kunt het voor een bepaalde tijd uitproberen en geeft jouw mening hierover.

 Aan het einde word je bepaald voor jouw diensten. In sommige gevallen mag je de producten dan thuishouden, andere keren moet je de producten terugsturen.

Affiliate marketing met enige kennis van zaken 

Als je meer kennis in huis hebt van verkoop, is online geld verdienen zonder te investeren ook mogelijk door producten en diensten te verkopen van bedrijven.

Je kunt dan een merk gaan promoten op bijvoorbeeld jouw sociale mediakanalen, waarna jij een bepaald percentage krijgt als jouw promotie leidt tot actie bij het bedrijf.

Dit kan al zijn dat iemand zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, maar ook het aanvragen van offertes of het afnemen van producten of diensten. Vaak zit hier wel een programma achter, waar je jezelf voor in moet schrijven.

Deze inschrijving is vaak kosteloos, waardoor je niet hoeft te investeren om aan de slag te gaan voor een bepaald bedrijf. Een bedrijf is immers blij met iedere promotie die deze kan krijgen, waardoor je vrij snel aan de slag kunt gaan.

Hoe Affiliate marketing werkt? Bekijk mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie. De AMR is een online programma waarin je alles wordt uitgelegd over Affiliate marketing.

Het lezen van advertenties voor kleine bedragen 

Sommige van bovenstaande voorbeelden kosten vrij veel tijd, waardoor er weinig tijd overblijft voor een andere baan of studie. ​

Echter zijn er ook manieren om online geld te verdienen zonder te investeren die minder tijd in beslag nemen. Dit houdt daarbij wel in dat je er beduidend minder voor gaat krijgen.

Het is daarom verstandig om dit voornamelijk als extraatje te zien. Ook voor deze mogelijkheden kun je jezelf inschrijven, waarna je direct aan de slag kunt gaan.

Neem als voorbeeld het lezen van advertenties. Verschillende websites bieden deze mogelijkheid aan, waardoor je alleen maar een advertentie door hoeft te lezen om een bepaald bedrag te verdienen.

Je hoeft hier ongeveer 10 tot 20 minuten per dag aan bezig te zijn, waardoor het eenvoudig verdienen is. Echter moet je wel een bepaald aantal advertenties hebben gelezen voordat je uitbetaald kunt worden.

Captcha’s oplossen voor bedrijven 

Tegenwoordig worden we er gek van: Captcha’s. Hoewel deze voornamelijk voor extra handelingen zorgen als we iets willen bestellen of ons ergens voor aan willen melden, kunnen deze ook geld opleveren.

Je hebt verschillende websites die bedragen bieden voor het oplossen van captcha’s. Deze geven aan dat je een echt persoon bent, zodat het bedrijf weet waar ze mee te maken hebben.

Echter leiden deze captcha’s voor veel ergernissen bij het aanmaken van een account, waardoor bedrijven mensen inhuren om deze op te lossen.

Hoewel je jezelf dus dood ergert aan de verschillende zebrapaden en stoplichten die je aan moet klikken, kan het jou wel een zakcentje opleveren.

Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>