My Shredded Lifestyle: Super snel naar een strak lijf?!

My Shredded Lifestyle, het boek over de ultieme lifestyle voor een strak en fit lichaam, aldus auteur Merijn Schoeber. Maar hoe goed is dit boek en wat zijn de ervaringen, reviews en meningen van andere mensen? 

Merijn helpt je doormiddel van intermitting fasting, gezond eten afgewisseld met periodes waarin je vast, om jouw droomlichaam te ontwikkelen. 

Met maar liefst 190.000 volgers op YouTube is hij een voorbeeld voor veel mensen die er strakker uit willen zien en een gezonde lifestyle willen hanteren. 

More...

My Shredded Lifestyle Ervaringen en Reviews

In dit artikel laat ik je precies zien wat My Shredded Lifestyle inhoudt en wat je kunt verwachten als je besluit om dit boek aan te schaffen. 

Het boek heeft de laatste tijd behoorlijk aan populariteit gewonnen en websites als Bol.com staan boordevol positieve reviews. 

Tijd dus om de proef op de som te nemen en eens wat dieper in de methode van Merijn Schoeber te kijken. In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is Merijn Schoeber eigenlijk? 
 • Voor wie is My Shredded Lifestyle bedoelt? 
 • Waarom zou je aan de slag moeten gaan met dit boek? 
 • Wat krijg je allemaal als je besluit om My Shredded Lifestyle aan te schaffen? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je? 
 • Wat zijn de voor- en nadelen? 
 • Zijn er alternatieve producten? 
 • Koop het boek via Bol.com

Wie is Merijn Shoeber? 

Met inmiddels maar liefst 6 jaar ervaring in voeding en sport en een YouTube kanaal met ruim 190.000 volgers (het zullen er inmiddels meer zijn) is Merijn Schoeber absoluut niet van gisteren. 

Omdat Merijn jaren geleden zelf tegen het probleem aanliep dat het hem maar niet lukte om het lichaam van zijn dromen te ontwikkelen besloot hij zich volop te richten op verschillende afslankmethodes. 

Uiteindelijk kwam hij uit bij Intermitting Fasting, gezond eten afgewisseld met periodes van vasten. Omdat hij hier ontzettend goede resultaten mee behaalde vond hij het tijd om zijn verhaal te delen.

Eigenlijk is dit de traditionele manier om een eigen product te ontwikkelen. Mensen hebben een probleem, weten dit probleem op te lossen en delen het met andere mensen die hetzelfde probleem ervaren. Hoe mooi is dat? 

Eén ding is duidelijk, Merijn Schoeber is 100% te vertrouwen, weet waar hij over praat en heeft een enorme fanbase opgebouwd doormiddel van zijn YouTube kanaal. 

merijn shoeber

Waarom zou deze methode je wel helpen? 

De grote vraag blijft natuurlijk, waarom zou dit boek jou wel helpen? Het is waarschijnlijk niet het eerste boek op het gebied van een gezonde lifestyle dat je aanschaft, dus wat maakt dit boek anders of beter? 

Ik zei het net al even kort maar My Shredded Lifestyle richt zich op de methode van Intermitting Fasting. Hierbij kun je 8 uur per dag eten en de overige 16 uur ben je aan het vasten. 

Het resultaat is dat je een hoger energieniveau krijgt en de hormonen in je lichaam die spiergroei stimuleren worden actief waardoor je er gespierder uit zult gaan zien. 

De 16 uur per dag die je aan het vasten bent is om ervoor te zorgen dat je lichaam leert om je vetreserves aan te spreken als het geen voeding krijgt. 

Merijn's methode is wetenschappelijk onderzocht en bewezen, iets wat natuurlijk voor extra motivatie zorgt om met deze methode aan de slag te gaan. 

Kort samengevat:

 • 8 uur per dag waarin je mag eten, 16 uur per dag waarin je vast.
 • Hoger energieniveau
 • Er worden hormonen actief die spiergroei stimuleren, hierdoor zie je er gespierder uit
 • Je lichaam leert om je vetreserves aan te spreken in tijden van vasten.
 • Intermitting Fasting is wetenschappelijk onderzocht en bewezen en blijkt een krachtige methode om een slank en strak lichaam te ontwikkelen.

Intermitting Fasting is wetenschappelijk onderbouwd 

De methode uit My Shredded Lifestyle is gebaseerd op maar liefst 20 verschillende wetenschappelijke onderzoeken en alle onderzoekers zijn het erover eens:

Intermitting Fasting is een uitstekende methode om een slank en gezond lichaam te ontwikkelen waarmee je zonder schaamte over het strand kunt paraderen. 

Voor wie is My Shredded Lifestyle bedoelt? 

Heeft Merijn dit boek nog voor een bepaalde doelgroep ontwikkelt of is deze methode voor iedereen toegankelijk? 

Merijn is hier vrij stellig in "Of je nu man of vrouw bent, of je nu weinig of veel overgewicht hebt, het boek is voor iedereen die gezonder wil leren leven of doormiddel van deze methode zijn of haar droomlichaam wil ontwikkelen'

Het boek is geschikt voor jou als je, je herkent in één van de onderstaande punten: 

 • Je wilt op een eenvoudig manier vet verbranden 
 • Na verschillende diëten te hebben geprobeerd ben je het zat omdat je geen resultaat ziet en telkens weer terug bij af bent. 
 • Je wilt een methode die eenvoudig vol te houden is. Kleine aanpassingen is de sleutel.
 • Je bent veel te druk om gezond te eten
 • Je vind het moeilijk om de informatie die je op het internet vind op een praktische manier toe te passen. 
my shredded lifestyle

My Shredded Lifestyle? Dit krijg je!

Goed laten we nu eens kijken naar wat je allemaal krijgt als je besluit om dit boek aan te schaffen. Het boek telt maar liefst 136 pagina's en staat boordevol met informatie, voedingsschema's en trainingsschema's.

Het boek vertelt je doormiddel van een compleet stappenplan hoe je aan de slag moet gaan, je kunt dus meteen na aanschaf aan de slag. 

Merijn noemt dit boek 'Jouw stappenplan naar een droomlichaam en een gezonder leven' dit is wat er onder andere aan bod komt in het boek: 

 • Complete uitleg wat My Shredded Lifestyle precies inhoudt
 • De basisprincipes van diëten
 • Hoe je deze leefstijl eenvoudig toepast op jouw leven
 • Wat je kunt bereiken doormiddel van My Shredded Lifestyle
 • De mythes over voeding en lifestyle en welke wel waar zijn en welke niet waar zijn
 • Uitgebreid stappenplan om My Shredded Lifestyle op de juiste wijze toe te passen
 • Een complete handleiding op het gebied van voeding
 • Waarom je soms mag 'zondigen' 
 • Welke workouts je eventueel kunt doen om nog sneller resultaat te behalen
 • En nog veel meer..

Het boek is op het moment van schrijven al maar liefst 15.000 keer verkocht en dit aantal zal in rap tempo blijven toenemen, het is een erg compleet boek wat alle facetten van voeding en afslanken behandelt. 

my shredded lifestyle boek

Ik zal er dus ook niet omheen draaien, ik ben behoorlijk positief over dit boek van Merijn Schoeber. 

Naast het boek ontvang je ook nog enkele bonussen, het zijn allemaal bonussen die erg handig zijn naast het boek. 

Bonus #1: Handige tools 

Toegang tot handige en krachtige tools die je als My Shredded Lifestyle lezer gratis mag gebruiken. 

Bonus #2: Workout schema's 

Workout schema's voor zowel mannen als vrouwen die naadloos aansluiten op het My Shredded Lifestyle boek. Je vind hier tientallen verschillende schema's om gevarieerd te trainen.

Bonus #3: Voorbeeld voedingsschema's

Eten staat centraal in het boek, daarom krijg je verschillende voedingsschema's die je kunt gebruiken om gevarieerd te eten. De voedingsschema's zijn voor zowel mannen als vrouwen.

Bonus #4: Voortgang bijhouden

Als vierde bonus ontvang je een handig logboek om je voortgang bij te houden. Informatie is motivatie zegt men niet voor niets. 

My Shredded Lifestyle community

Naast de bonussen krijg je ook meteen na aanschaf toegang tot de online community. In deze community vind je alle mensen die aan de slag zijn met het My Shredded Lifestyle boek. 

Je kunt hier terecht voor al je vragen en krijgt meteen antwoord. Ook worden er regelmatig leuke dingen gedeeld op het gebied van een gezonde lifestyle.

Ook kun je via deze community makkelijk in contact komen met deze gelijkgestemden en ook Merijn is hier erg actief.

My Shredded Lifestyle ervaringen

De ervaringen en reviews omtrent My Shredded Lifestyle zijn over het algemeen erg positief. Natuurlijk zijn er hier en daar wat negatieve reacties te vinden maar dat is ook niet gek met zo'n berg aan reviews. 

Zo staan er op Bol.com enorm veel reviews over dit boek, hieronder heb ik er een paar voor je op een rij gezet. 

review
review boek

Daarnaast staan er op de site van Merijn nog enkele reviews, normaal gesproken laat ik dit soort reviews altijd links liggen omdat ik twijfel aan de echtheid hiervan. 

Dit keer is dat anders, als ik op speurtocht ga naar de mensen die op de foto's staan kom ik erachter dat dit eerlijke reviews zijn, pluspunten voor Merijn.

Voor- en nadelen

Tot nu toe heb je al best wat voordelen gezien, maar zijn er eigenlijk ook nadelen? 

Nadelen:

 • Sommige mensen onderschatten het vasten
 • Je moet opnieuw shoppen;-)

Voordelen:

 • Wetenschappelijk bewezen dat het één van de beste methodes is om af te slanken
 • Makkelijk toe te passen in iedere levenswijze
 • Zeer compleet pakket inclusief voedingsschema's en workout schema's
 • Actieve community voor al je vragen

Wat betaal je voor My Shredded Lifestyle? 

Je betaalt voor het My Shredded Lifestyle boek inclusief alle bonussen en toegang tot de community slechts €29,95. 

Dat vind ik absoluut niet duur voor al die waarde die je krijgt, een 136 pagina's hardcopy boek, 4 extra bonussen, toegang tot de online community en de verzendkosten zitten er al bij in.

Geld terug garantie

Naast deze aantrekkelijk aankoopprijs krijg je ook een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. De meeste producten en diensten hanteren wel een garantie en ook Merijn doet dit. 

Je kunt dus uitgebreid aan de slag met het boek en hem dan alsnog terugsturen als je niet tevreden bent. Je loopt dus in feite geen enkel risico.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Vergelijkbare producten 

Ik schrijf al een tijdje reviews maar dit is mijn eerste review over een product waarbij intermitting fasting word toegepast. 

Vergelijkbare producten op het gebied van afslanken en het ontwikkelen van een droomlichaam zijn:

My Shredded Lifestyle Recensie 

Vanaf het begin was ik al behoorlijk positief over het My Shredded Lifestyle boek van Merijn Schoeber. Dit is natuurlijk niet zonder reden.

Merijn is een betrouwbare jongen die al vele duizenden mensen succesvol geholpen heeft bij het ontwikkelen van hun droomlichaam, de inhoudt van het boek is erg goed en de gratis bonussen voegen ook echt iets toe. 

Het boek is mooi vormgegeven en overzichtelijk geschreven zodat het echt voor iedereen toegankelijk is. Intermitting Fasting blijkt daarnaast een krachtige methode die echt werkt (20 wetenschappelijk onderzoeken)

Dus wil jij een lichaam waar je trots op bent? Een lifestyle waarbij je, je optimaal fit voelt? En ben je de reguliere diëten wel zat omdat je telkens teleurgesteld word? 

Ga dan aan de slag met My Shredded Lifestyle van Merijn Schoeber. Ga via onderstaande rode knop meteen naar de Beste Deal!


my shredded lifestyle boek


My Shredded Lifestyle Aanschaffen? Dat Doe Je Via Onderstaande Rode Knop..

Datum Review
Product
My Shredded Lifestyle
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

 • Sifra schreef:

  Goed en eerlijk geschreven recensie over My Shredded Lifestyle.
  Heb zelf het boek ook aangeschaft en ik ben zeer tevreden erover.
  Al 3 kilo eraf en nog een aantal te gaan. Heb het gevoel met deze methode dat ik dit voor de rest van mijn leven kan volhouden! 😀

 • >