Meijaard Media: Geeft net dat stukje extra vertrouwen!

meijaard mediaMeijaard Media, het bedrijf van internetondernemer Jacko Meijaard. Zorgt dit bedrijf ervoor dat je net dat stukje extra vertrouwen krijgt als je twijfelt over de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie?

Ben je bang dat je opgelicht word? Bang dat Jacko Meijaard er met je geld vandoor gaat? Op deze pagina ga ik wat uitgebreider in op Jacko en zijn bedrijf Meijaard Media.

Wat zeggen de mensen over Jacko? Wat zeggen de mensen over de Affiliate Marketing Revolutie en wat zijn de referenties van zijn bedrijf? Je leest het allemaal in dit artikel.

Jacko Meijaard

Alleerst wil ik je wat meer vertellen over de eigenaar van zowel de cursus als het bedrijf Meijaard Media, Jacko Meijaard.

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie

Jacko is een nuchtere Zeeuw, eind 20 en woont sinds kort op zichzelf in Yerseke, hier is hij ook geboren en getogen.

Nadat hij besloten had om journalistiek te gaan studeren in Utrecht, betrok hij, tevens in die stad, een studentenkamer.

Die studentenkamer dat is waar het allemaal begon voor Jacko Meijaard, daar ontdekte hij de mogelijkheden die het internet met zich meebracht.

Terwijl studiegenoten hard aan het werk waren in de lokale supermarkt, begon Jacko met het opbouwen van zijn online imperium.

Hoe het allemaal begon..

Jacko wist het zeker, Affiliate Marketing, dat is waar hij zijn geld mee ging verdienen, na 3 maanden ploeteren lukte het hem, hij verdiende zijn eerste geld online.

Jacko omschrijft dit vandaag de dag nog steeds als het keerpunt in zijn leven, hij weet nog goed hoe hij zich voelde, hij was zo intens blij en wist dat dit slechts het startpunt was naar een mooie toekomst.

Jacko ging verder met het opzetten van zogenaamde ‘niche’ websites, dit zijn websites toegespitst op één onderwerp, en bouwde zijn online imperium langzaam uit.

Op een gegeven moment ging het zo goed dat Jacko besloot een bedrijf op te richten, Meijaard Media.

Meijaard Media

Jacko kwam voor een moeilijke keuze te staan, stoppen met de opleiding Journalistiek en zich volledig richten op zijn bedrijf of eerst zijn opleiding afmaken?

Jacko koos voor dat eerste, iets wat heel veel mensen in zijn omgeving afkeurden, het maakte Jacko niets uit, hij zag het voor zich, hij ging het maken.

Het bleek de goede keuze, nadat hij gestopt was met de opleiding en was terug verhuist naar het Zeeuwse Yerseke gingen de zaken steeds beter lopen.

Jacko kon zich volledig focussen op hetgeen hij wilde, ondernemen op het internet.

Vanuit zijn bedrijf Meijaard Media ontwikkelde hij naast de Affiliate Marketing Revolutie nog enkele cursussen zoals onder andere de Ultieme Vrijheid Methode.

De Affiliate Marketing Revolutie

Jacko verdiende online inmiddels meer dan hij ooit zou gaan doen met zijn opleiding Journalistiek, en de, eerst zien, dan geloven mensen begonnen langzaam bij te draaien.

Nu Jacko succesvol was met Affiliate Marketing besloot hij dat het tijd was om het ook andere mensen te leren.affiliate marketing revolutie

Hij wist als geen ander wat een manier was die werkte, waarom zou hij zijn kennis niet delen en andere mensen helpen aan hun online dromen?

Ook in deze fase verklaarden menig mens hem voor gek “Je laat je toch niet in de keuken kijken” “Je maakt je concurrentie sterker”

Jacko vond dit onzin en ‘denken vanuit angst’ eigenwijs als hij was zette hij gewoon door.

Na maanden buffelen mocht het resultaat er zijn, de Affiliate Marketing Revolutie heette zijn online videotraining.

 • Mensen wisten hunzelf te ‘bevrijden’ van hun 9 tot 5 baan
 • Laagdrempelige cursus, geen voorkennis nodig
 • Stap voor stap videotraining
 • Jacko Meijaard verschuilt zich niet en geeft veel prijs van zijn eigen resultaten
 • Meer dan dit heb je niet nodig om online geld te verdienen

Ontdek hier alles over deze training!

Online videotraining

De Affiliate Marketing Revolutie was dus een online videotraining waarbij je stap voor stap alle kneepjes van het vak leert.

Jacko laat niets onbehandeld en neemt je mee in zijn wereld. Je kijkt over zijn schouder mee hoe hij een succesvolle affiliate website opzet.

Jacko is dus open en eerlijk en onthuld zijn complete strategie, een strategie waarmee hij in staat is om €7500 per maand binnen te halen.

En als Jacko het kan, dan kan jij het ook!

Affiliate Marketing Revolutie Forum

Na het ontwikkelen van zo’n complete videotraining dacht je misschien dat Jacko achterover ging zitten, niets bleek minder waar.

Hij wilde zijn klanten zo goed mogelijk tot dienst zijn, daarom richtte hij het Affiliate Marketing Revolutie Forum op.

Een forum waarop allemaal gelijkgestemden samenkomen, niet alleen Jacko maar meerder top internet ondernemers zijn actief op dit forum.

Op deze manier kun je alles leren van de toppers uit dit vak en dat maakt het geheel zo enorm krachtig.

 • Meteen antwoord op al je vragen
 • Allemaal gelijkgestemden, zowel beginners als gevorderden.
 • Lees succesverhalen van anderen
 • Jacko deelt hier wekelijks podcasts
 • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

affiliate marketing revolutie forum

Ervaringen en reviews over oprichter Jacko Meijaard

Maar wat zeggen de mensen eigenlijk over Jacko Meijaard en zijn bedrijf Meijaard Media? Allereerst wil je mijn ervaringen vertellen.

Jacko ken ik nu een aantal jaren, heb meerdere keren 1 op 1 contact gehad met hem en ik moet je zeggen dat hij altijd erg open en eerlijk is en altijd bereid is om te helpen.

Ook reageert hij altijd op vragen van wie dan ook, dit maakt Jacko erg toegankelijk.

Vaak zie je in de wereld van het online geld verdienen dat producteigenaren zich ver weg achter hun product verschuilen en pseudoniemen gebruiken.

Jacko treed met zijn ware identiteit naar buiten en dat maakt hem zo toegankelijk.

Ook de mensen zijn erg tevreden over Jacko, hij word gezien als een autoriteit op zijn vakgebied, is altijd bereid om te helpen en gaat moeilijke vragen niet uit de weg.

Natuurlijk vind je overal wel mensen die negatief zijn en zo is dat hier niet anders, maar de mensen die negatief zijn, zijn bijna op één hand te tellen en kunnen we bijna geen naam geven.

 • Mensen behalen zichtbaar goede resultaten met de cursussen van Jacko
 • Je hebt geen voorkennis nodig
 • Voor iedereen toepasbaar
 • Jacko is erg toegankelijk en helpt je waar hij kan

Conclusie

Jacko Meijaard, oprichter en eigenaar van Meijaard Media is een betrouwbare jongen uit het Zeeuwse Yerseke.

Hij ontwikkelde de razend populaire online cursus De Affiliate Marketing Revolutie, deze cursus heeft al tal van mensen geholpen om hun online dromen te verwezenlijken.

De ervaringen over Jacko en zijn cursus zijn over het algemeen erg positief, Jacko is erg toegankelijk en verschuilt zich niet achter pseudoniemen of schuilnamen.

Zijn cursussen hebben allemaal een 30 dagen, niet goed, geld terug garantie en zijn dus geheel risicoloos.

Ben je het zat in je huidige baan, wil je niet meer leven in een systeem en je baas moeten vragen wanneer je vrij mag?

Dan is Jacko Meijaard met zijn online cursussen jouw sleutel naar succes!

 

Datum Review
Product
Meijaard Media
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>