Labrador handboek: Waar voor je geld?

labrador handboekHondenliefhebbers, we komen ze overal tegen, op internet worden er daarom ook verschillende digitale producten aangeboden die te maken hebben met deze trouwe viervoeters. 

Nou ja, trouw.. Honden zijn niet altijd even trouw, vooral als ze jong en speels zijn. Het Labrador handboek claimt HET handboek te zijn op het gebied van het opvoeden en trainen van je Labrador. 

Maar is dit boek echt zo waardevol als gezegd word? Wat zijn de ervaringen en reviews van mensen die met dit boek aan de slag zijn gegaan? Je leest het allemaal in dit artikel.

Wie is Jan Jacobs?

Jan Jacobs is de auteur van het Labrador handboek en is naar eigen zeggen al 25 jaar actief betrokken bij het verzorgen en opvoeden van Labradors.

Zijn liefde voor Labradors ontstond toen Jan nog een jong kereltje was, zijn buren hadden een zwarte Labrador en na schooltijd speelde hij buiten samen met de hond. 

jan jacobs

Hij merkte dat er een hechte band tussen hem en de Labrador ontstond. Daarom besloot Jan op latere leeftijd zelf een Labrador aan te schaffen. 

Maar bij de aanschaf van zijn eerste Labrador ging werkelijk alles fout, het dier luisterde niet naar hem en had gedragsproblemen.

Na van alles te hebben geprobeerd vond Jan het wel genoeg geweest, hij besloot intensief op onderzoek uit te gaan en alles te weten te komen over Labradors en hun opvoeding. 

De praktijkkennis die Jan door de jaren heen heeft opgebouwd deelt hij nu via zijn Labrador handboek. 

Ga direct naar de website

Klinkt ‘romantisch’

Natuurlijk ben ik niet voor één gat te vangen en ga ik in mijn reviews zeker niet alleen op de informatie van de verkooppagina af. 

Op de meeste verkooppagina’s zie ik van dit soort ‘romantische’ verhaaltjes staan, vraag is altijd, kloppen ze wel?

Na wat onderzoek op de naam Jan Jacobs valt mij al snel op dat er niet heel veel informatie over Jan op het internet is te vinden. 

Ik zie wel enkele heren Jacobs die ook de voornaam Jan dragen maar hun foto komt niet overeen met de foto op de verkooppagina van het product. 

Het begint er erg de schijn van te krijgen dat we hier te maken hebben met een zogenaamde pseudoniem, of sterker nog, een fictief persoon.

Een fictief persoon hoeft niets af te doen aan de kwaliteit van een dergelijk product maar ik word er altijd wel een beetje argwanend van.

Ik kom er achter dat het bedrijf Blue Sky Marketing achter dit product zit, Bleu Sky Marketing is gevestigd in een woonhuis in het Noord Brabantse, Berkel-Enschot.

blue sky marketing

Bleu Sky Marketing heeft overigens meerdere digitale producten gemaakt over het opvoeden en trainen van honden, onlangs recenseerde ik ‘Labradoodle Geheimen

Het bedrijf staat wel netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel dus ondanks dat Jan Jacobs in combinatie met deze foto nog geboren moet worden kun je wel veilig dit ebook aanschaffen.

Voor wie is het Labrador handboek?

Ik hoef er natuurlijk geen doekjes om te winden.. Het Labrador handboek is geschikt voor iedereen die een Labrador heeft of er één wil aanschaffen.

Volgens ‘Jan’ is dit boek onder andere geschikt voor iedereen die:

 • Wil weten hoe je een Labrador moet corrigeren en belonen zodat je veel sneller resultaat bereikt.
 • Wil weten hoe je, je Labrador moet voeren om gezondheidsproblemen en emotionele problemen te voorkomen
 • Wil weten hoe je de eerste nachten met je pup doorkomt. 
 • Wil weten wat de belangrijkste regel is om je pup zindelijk te maken.
 • En nog veel meer..

labrador

Wat houdt het Labrador handboek in?

Als je besluit om het Labrador handboek te kopen wat kun je dan verwachten? 

#1: Ebook ‘Complete Labrador handboek’

Het Complete Labrador Handboek telt 50 pagina’s. Naast dit product krijg je er, zoals ik wel gewend ben bij digitale producten, ook een paar leuke bonussen bij, daarover straks meer.

Het ebook is duidelijk en toegankelijk geschreven, de inhoud van het boek is van degelijke kwaliteit en je vindt er naar alle waarschijnlijkheid de informatie waar je naar op zoek bent.

Ondanks dat ik in het begin nogal mijn twijfels had bij het Complete Labrador Handboek moet ik zeggen dat ik toch wel enigszins verrast ben door de kwaliteit van het boek.

Je vindt er niet alleen informatie over de opvoeding van je pup en het op de juiste wijze omgaan en trainen van je Labrador maar ook veel andere informatie zoals raskenmerken en medische tips.

In een notendop zijn dit onderwerpen die je aantreft in het ebook:

 • Meest voorkomende fouten bij het aanschaffen van een Labrador
 • Alles wat je moet weten over een puppy
 • Het trainen van je Labrador
 • Alles over de ideale leefomgeving van een Labrador
 • Wat is de beste voeding voor een Labrador?
 • Bepaald gedrag van je Labrador
 • Fokken van een Labrador
 • Etc..

Ik mag natuurlijk niet alles verklappen maar ik hoop dat je zo in ieder geval een beter beeld hebt kunnen krijgen van de inhoud van het ebook.

Maar zoals ik al zei, bonussen..

#2: Bonus ‘Verzorging en training van je puppy’

Dit eerste ebook zoomt in op de verzorging en training van je puppy, in het Complete Labrador Handboek word er ook over deze onderwerpen gesproken maar dit bonus ebook gaat er nog iets dieper op in.

#3: Bonus ‘Je hond de baas’

De tweede gratis bonus die je erbij krijgt is het ebook ‘Je hond de baas’ zoals de naam al doet vermoeden gaat dit over het omgaan met je hond en hoe je ervoor zorgt dat jij de baas blijft.

hond de baas

#4: Bonus ‘Honden training geheimen’

Dit ebook beschrijft hoe je, je Labrador op de juiste wijze kunt trainen, ook dit onderwerp word besproken in het ‘hoofd’ ebook maar in dit bonus ebook word er dieper op ingegaan. 

honden training geheimen

#5: Bonus ‘Simpele technieken om je hond te laten komen als je roept’

Het laatste bonus ebook laat je 8 geheimen zien die ervoor zorgen dat je hond direct naar je toe komt al je roept. 

#6: Bonus ‘Levenslange updates’ 

Deze bonus word vaker gebruikt bij digitale producten, je krijgt levenslang updates mochten die er komen, wel zo fijn om altijd up-to-date te zijn van de laatste nieuwtjes op het gebied van je Labrador. 

Bestel direct via deze Kortingspagina

Wat zijn de ervaringen en reviews? 

Als ik op zoek ga naar ervaringen en reviews die mensen hebben geschreven over dit product vind ik niet heel veel meer dan de reviews die op de verkooppagina van het product staan. 

Op zich niet heel erg vreemd want ik zie nergens ruimte om een review achter te laten..

Persoonlijk vind ik het jammer dat de productverkoper niet met zijn ware identiteit naar buiten treedt, maar goed, dat is een persoonlijke keuze. 

Ik zie het gebruik van pseudoniemen natuurlijk veel vaker voorkomen, bij auteurs van fysieke boeken is dit zelfs erg gebruikelijk. 

Wat is de prijs? 

Het Complete Labrador Handboek inclusief de bonussen kost €37,-

Voor de waarde die het boek levert vind ik dat een redelijke prijs, als je de tips en adviezen uit het boek opvolgt kan het je heel wat bezoekjes aan dure trainers en dergelijke schelen. 

Geld terug garantie

‘Jan Jacobs’ geeft je maar liefst 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie en daarmee heb je dus een aanzienlijke testperiode. 

Je kunt dit boek dus maar liefst 60 dagen uitproberen en geheel zonder risico kijken wat je er van vindt. 

Dit doet me dan wel weer goed..

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Conclusie

Om dit review af te sluiten geef ik je mijn conclusie:

In het begin was ik wel wat sceptisch over dit product moet ik eerlijk toegeven, de auteur leek er alles aan te doen om zijn identiteit te verbergen. 

Gelukkig word het product uitgegeven door een legaal bedrijf wat netjes ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en aan de onderzijde van de verkooppagina zijn adres toont, vertrouwen weer wat terug gewonnen. 

Ook over de inhoud en de prijs van dit product ben ik te spreken, betaalt zeker niet teveel voor de hoeveelheid waarde die ik terugvind in het ebook. 

Helaas zijn er weinig reviews over dit product geschreven dus daar kan ik niet aan meten, de geld terug garantie van maar liefst 60 dagen maakt het geheel tot een risicoloze investering en daarmee kom ik tot de conclusie:

Heb jij een Labrador of ben je van plan er één te kopen? Dan is het Complete Labrador Handboek zeker een aanwinst voor in je digitale boekenkast.

Heb je zelf ervaringen met dit product of heb je nog vragen? Stel ze gerust onder in het reactieveld!

Bestel direct via deze Kortingspagina

Datum Review
Product
Labrador Handboek
Rating
31star1star1stargraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>