Labradoodle Geheimen: Is dit ebook zijn geld waard?

labradoodle geheimenHonden zijn al sinds jaar en dag een geliefd huisdier voor veel mensen, vandaag dus geen bouwtekeningen of andere hobby producten maar een review over het ebook Labradoodle Geheimen van Piet de Jong. 

Een Labradoodle is een kruising tussen een Labrador Retriever en een Franse Poedel, vandaar de grappige naam Labradoodle. 

Naast Barack Obama (voormalig president VS) schaffen ook steeds meer mensen in Nederland een Labradoodle aan en dat maakt dat de hond steeds populairder word.

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het ebook Labradoodle geheimen van Piet de Jong, zo vertel ik je precies wat het boek inhoud, wat de ervaringen en reviews van andere mensen zijn en wat mijn persoonlijke ervaringen zijn.

Wie is Piet de Jong? 

Allereerst neem ik de auteur van dit ebook onder de loep, Piet de Jong. 

Op zijn website lees ik dat Piet inmiddels ruim 35 jaar ervaring heeft in het trainen, verzorgen en opvoeden van Labradoodles. 

Kleine kanttekening is wel dat ik er na wat zoekwerk achter kom dat Labradoodles pas sinds 1989 werden gefokt in Australië. 

Verder vertelt Piet tegen welke problemen hij allemaal aanliep bij zijn eerste Labradoodles, ze luisterden totaal niet en Piet kreeg maar geen grip op zijn favoriete hond. 

Hij geeft aan dat het op een gegeven moment niet meer te hanteren was en dat hij zelfs heeft getwijfeld om zijn Labradoodle naar het asiel te brengen. 

Hij is tot op de dag van vandaag nog steeds blij dat hij dat niet heeft gedaan, Piet is zich daarentegen helemaal gaan verdiepen in het opvoeden en trainen van Labradoodles.

Vanaf toen begon het steeds beter te gaan en Piet behaalde succes met zijn nieuwe aanpak.

Wie is de uitgever van dit ebook?

Op de website van Piet, Labradoodlegeheimen.nl vind ik weinig contactgegevens of iets dergelijke, ik zie bijvoorbeeld geen Kamer van Koophandel nummer en daarom ben ik extra alert. 

Ik ben verder gaan zoeken dan alleen de website van Piet en ben erachter gekomen dat dit product word uitgegeven door Bleu Sky Marketing. 

Dit bedrijf zit eveneens achter het ebook ‘BordercollieGeheimen’ en richt zich dus met name op informatieproducten over honden. 

Het hoeft absoluut niets te zeggen over de kwaliteit van dit ebook dat ik even een stapje extra moest zetten om uit te vissen hoe het precies zit.

Sterker nog, het ebook en de bijbehorende gratis bonussen staan boordevol waardevolle informatie dus dat geeft me dan weer een positiever gevoel. 

Voor wie is Labradoodle Geheimen?

Labradoodle Geheimen is uiteraard ontwikkelt voor mensen die een Labradoodle in hun bezit hebben of van plan zijn er één aan te schaffen.

Zoals gezegd, ondervind jij de nodige problemen omdat je Labradoodle:

 • NIET of NAUWELIJKS naar je luistert
 • Tegen iedereen opspringt 
 • Altijd blaft
 • Koppig is en telkens aan de lijn trekt
 • Overal plast en van alles kapot bijt

Dan is Labradoodle Geheimen het ebook dat je nodig bent, je vind namelijk al deze informatie+oplossingen en tips terug in het uitgebreide ebook. 

Maar ook als jij van plan bent een Labradoodle aan te schaffen en graag een goede start wil maken is dit boek natuurlijk erg geschikt. 

Ontdek hier wat Labradoodle Geheimen voor jou kan betekenen >>>

Wat kun je verwachten van Labradoodle Geheimen?

Het Labradoodle Geheimen pakket, is een digitaal pakket wat bestaat uit meerdere ebooks, het grote ebook en het ebook waar het pakket om draait is natuurlijk Labradoodle Geheimen zelf. 

Van Labradoodle Geheimen kun je het volgende verwachten:

 • 199 pagina’s aan waardevolle informatie
 • Alles over het hondenras
 • Alles over het opvoeden van je Labradoodle
 • Alles over het trainen van je Labradoodle
 • En nog veel meer..

Naast Labradoodle Geheimen ontvang je nog enkele gratis bonussen, gratis bonussen ben ik wel gewend en is eerder regel dan uitzondering bij de verkoop van digitale producten. 

Piet, of beter gezegd, Bleu Sky Marketing heeft gekozen voor de volgende bonussen: 

Bonus #1: Tips voor het verzorgen en trainen van je puppy

In dit bonus ebook wat 27 pagina’s telt vind je tips voor het verzorgen en trainen van je puppy, leuke informatie over het aanschaffen van een pup en de verzorging en training ervan.

Toch ben ik van mening dat de informatie uit dit ebook ook terug te vinden is in het ebook Labradoodle Geheimen en dat het daarmee soms niet echt van toegevoegde waarde is.

succesvolle tips puppy

Bonus #2: Baas over je eigen Labradoodle

De tweede gratis bonus is het ebook ‘Baas over je eigen Labradoodle’ en telt 36 pagina’s. Dit ebook leert je hoe je de baas kunt zijn over je Labradoodle om te voorkomen dat je Labradoodle ongewenst gedrag gaat vertonen. 

Een hond heeft maar al te goed door of jij consequent genoeg bent en zal dit ook uit testen, dit boek leert je om een rechtvaardig baasje te worden, iets wat van wezenlijk belang is om goed met je hond om te kunnen gaan.

baas over je labradoodle

Bonus #3: Honden training geheimen

Bonus 3 is het ebook ‘Honden training geheimen’ dit ebook vertelt je alle geheimen achter het op de juiste wijze trainen van je hond. 

De informatie uit dit boek is naar eigen zeggen afgeleid van de trainingsmethoden van professionele hondentrainers. 

honden training geheimen

Bonus #4: Je Labradoodle laten komen op commando

De naam van dit 4e ebook zegt genoeg, hoe laat je, je Labradoodle naar je toe komen op commando? 

Dit ebook van 16 pagina’s bevat de grondbeginselen van het laten luisteren van je Labradoodle, het ebook richt zich met name op beginnende hondenbezitters.

labradoodle laten komen

Bonus #5: Levenslang gratis updates

Ook deze bonus zie ik vaak terugkomen bij digitale producten, met deze bonus hou je, je pakket altijd up-to-date. 

Vaak zie ik dat er maar weinig updates worden gedaan maar mocht het pakket ge-updated worden dan krijg je deze update gratis toegestuurd. 

Wat kost Labradoodle Geheimen? 

Het totale pakket Labradoodle Geheimen kost €37,-

Ondanks dat ik mijn twijfels heb bij Piet de Jong omdat ik denk dat deze naam is gebruikt voor marketingdoeleinden, twijfel ik niet aan de kwaliteit van dit pakket. 

Daarom vind ik €37 een redelijke prijs en ben ik van mening dat dit pakket die prijs meer dan waard is. 

Geld terug garantie

Ook bij Labradoodle Geheimen zit een niet-goed-geld-terug garantie, iets wat ik erg belangrijk vind want je kunt nog zoveel ervaringen lezen, je moet er zelf een goed gevoel bij hebben. 

Met deze 30 dagen geld terug garantie kun je het pakket dus zonder risico aanschaffen, want ben je niet tevreden? Stuur dan een mailtje naar Labradoodle Geheimen en je krijgt direct je geld terug.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Wat zijn de ervaringen en reviews met Labradoodle Geheimen? 

Op mijn speurtocht naar reviews en ervaringen van gebruikers van dit pakket stuit ik op positieve reacties, ik moet zeggen dat ik er niet bijzonder veel vind maar degene die ik vind zijn dus positief. 

LabradoodleGeheimen.nl is ook actief op Facebook en deelt daar vaak leuke informatie en weetjes onder de naam Labradoodle vriend. 

Ook op de Facebookpagina gaan er veel duimpjes omhoog en dat is natuurlijk een goed teken. 

Op de website van Piet de Jong, vind ik ook positieve reacties van gebruikers van dit pakket, over de echtheid van deze reviews mag getwijfeld worden omdat deze vermeld staan op de website van de eigenaar. 

Ondanks dat deze reviews wel echt lijken zijn ze moeilijk te verifiëren.

Persoonlijk ben ik positief over dit pakket, ondanks kleine kanttekeningen vind ik dat de inhoud van goede kwaliteit is en dat je met dit pakket in staat bent om je Labradoodle op de juiste wijze op te voeden en te trainen.

Conclusie

Dus heb jij een Labradoodle of ben je van plan er binnenkort één aan te schaffen en heb je geen zin in een Labradoodle die:

 • Niet luistert
 • Tegen iedereen opspringt
 • Je meesleurt als je hem uitlaat
 • Allemaal dingen kapot bijt
 • Overal plast
 • En nog veel meer ergernissen die een Labradoodle met zich mee kan brengen

In dit boek leer je precies:

 • Wat een succesvolle trainingsmethode is om het trainingsproces aanzienlijk te versnellen
 • Wat de echte reden is waarom een Labradoodle opspringt (bijna niemand weet dit)
 • Hoe je de 5 meest gemaakte fouten voorkomt bij het aanschaffen van een Labradoodle
 • Hoe je, je Labradoodle op een veilige manier in contact laat komen met overige familieleden
 • En nog veel meer wat ik natuurlijk niet allemaal mag prijsgeven

De ervaringen van klanten zijn over het algemeen positief en mijn persoonlijke ervaringen zijn dat ook. 

De 30 dagen geld terug garantie maakt dat het geheel zonder risico is aan te schaffen en daarom is mijn eindbeoordeling over dit product positief. 

labradoodle geheimen


Labradoodle Geheimen Aanschaffen? Dat Doe Je Via Onderstaande Rode Knop..

Datum Review
Product
Labradoodle Geheimen
Rating
31star1star1stargraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>