Koolhydraatarm 30 dagen menu: Dit zijn mijn bevindingen + resultaten!

Koolhydraatarm eten, het lijkt tegenwoordig een ware hype te zijn geworden. Toch liegen de resultaten er niet om en wisten tal van mensen succesvol af te slanken en op hun streefgewicht te blijven dankzij deze manier van eten.

Ondanks dat er enorm veel gratis recepten en bereidingswijzen te vinden zijn blijkt het voor veel mensen toch lastig om blijvend koolhydraatarm te eten. Reden: geen structuur. 

Het Koolhydraatarm Weekmenu van Bgreat.nl probeert hier verandering in te brengen. In dit Koolhydraatarm Weekmenu review ga je ontdekken of dat is gelukt. 

More...

Koolhydraatarme weekmenu's? Het blijft lastig..

Zoals ik net al een beetje aangaf lopen de meeste mensen die koolhydraatarm willen gaan eten tegen hetzelfde probleem aan. Inspiratie en een duidelijke structuur om het voor langere tijd vol te houden.

Vaak word de handdoek na een paar dagen koolhydraatarm eten alweer in de ring gegooid. "Ik vind het zo lastig om telkens weer op zoek te moeten naar nieuwe en makkelijke recepten, dit ben ik niet langer van plan"  

 • We hebben geen zin om elke dag het internet af te struinen op zoek naar nieuwe inspiratie
 • Recepten met tientallen verschillende ingrediënten die het je niet echt makkelijk maken
 • Te weinig tijd om koolhydraatarm te eten

Erg jammer want koolhydraatarm eten heeft zich al meer dan eens bewezen. Je kunt lekker blijven eten, je hoeft absoluut niet op een houtje te bijten en daardoor is het dus makkelijk vol te houden. 

Hoe zou het zijn om een makkelijk en laagdrempelig receptenboek in huis te hebben waar je voor maar liefst 30 dagen aan koolhydraatarme ontbijten, lunches, tussendoortjes en diners hebt? 

Alles overzichtelijk in één boek inclusief boodschappenlijstjes en bereidingswijzen? Klinkt goed zou je zeggen. Maar is het Koolhydraatarme Weekmenu van Bgreat.nl ook zo goed?

Hieronder heb ik mijn bevindingen in een handig overzichtje op een rij gezet. Wil je liever het complete review lezen? Snap ik! Scroll of swipe dan door naar onderen:-)

Testrapport: Koolhydraatarm 30 dagen menu

Effectiviteit

1,5 tot 3 kilo afslanken per week is absoluut mogelijk. Dit concluderen we na tientallen reviews van deelnemers en onze eigen ervaringen met het Koolhydraatarm Weekmenu

Makkelijk in gebruik

Piece of cookie... Alles word helder en duidelijk uitgelegd. Mocht je toch tegen dingen aanlopen of vragen hebben? Dan kom je makkelijk in contact via support@bgreat.nl

Betaalbaarheid

Met een prijs van €37,- is het Koolhydraatarm Weekmenu niet duur. Daarnaast krijg je maar een geld terug garantie van maar liefst 30 dagen.

In het kort: Het Koolhydraatarm Weekmenu is een digitaal receptenboek met koolhydraatarme dagmenu's voor maar liefst 30 dagen. No nonsense en makkelijk in gebruik. 

 • Makkelijk te bereiden gerechten en 6 eetmomenten per dag.
 • Inclusief boodschappenlijstjes voor elke week.
 • Koolhydraatarm eten heeft zich meer dan eens bewezen. 1,5 tot 3 kilo per week afslanken is goed haalbaar. 
 • check
  Heb je vragen? Via support@bgreat.nl word je vrijwel meteen te woord gestaan.
 • check
  30 dagen de tijd om te kijken of het iets voor je is.
 • Het Koolhydraatarm Weekmenu is een digitaal product. Je krijgt dus niets thuisgestuurd.
 • Verse producten bereiden kost misschien iets meer tijd dan je gewend bent. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan.

€37,- (eenmalige betaling en 30 dagen geld terug garantie!)

Wie ontwikkelde het Koolhydraatarm 30 dagen menu

Voordat ik van start ga met mijn koolhydraatarm 30 dagen menu review, eerst nog even wat informatie over de auteur van dit digitale product. 

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu is ontwikkeld door Timo Breemen van Bgreat.nl. Bgreat is een food en fit blog met meer dan 100.000 bezoekers per maand. 

Bgreat staat boordevol met artikelen over een gezonde en fitte levensstijl en elke week worden er nieuwe artikelen geplaatst om je zo goed mogelijk up-to-date te houden. 

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu is op het moment van schrijven vers van de pers en ik verheugde me erop om het binnenstebuiten te keren. 

 • Bgreat.nl is met meer dan 100.000 maandelijkse bezoekers niet bepaald van gisteren
 • Elke week nieuwe artikelen over fit en food
bgreat

Voor wie is het Koolhydraatarm 30 dagen menu weggelegd? 

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu is in principe voor iedereen die koolhydraatarm wil eten maar weinig inspiratie heeft om voor meerdere dagen koolhydraatarm te koken. 

Het is niet voor mensen die willen crashen en binnen korte periode enorm willen afvallen. Koolhydraatarm eten zorgt ervoor dat je afvalt op een manier waar je lichaam bij gebaat is. Denk hierbij aan 2 tot 4 kilo per week.

Wat mij opvalt is dat de meeste gerechten die je vind in het Koolhydraatarm Weekmenu eenvoudig te bereiden zijn, enkele uitzonderingen daargelaten. 

Wat krijg je allemaal? 

Laten we tot de kern komen. Wat krijg je allemaal als je besluit aan de slag te gaan met het Koolhydraatarm 30 dagen menu? 

#1: Het koolhydraatarm 30 dagen menu

Als eerste natuurlijk het ebook zelf. Dit digitale boek beslaat ruim 94 pagina's. In dit boek vind je een heldere uitleg over de werking en de resultaten van een koolhydraatarme lifestyle. 

Daarnaast vind je er samengestelde dagmenu's voor 30 dagen. Deze menu's zijn ingedeeld per dag met een ontbijt, lunch, tussendoortjes en een diner. De dagmenu's gaan uit van 6 eetmomenten. 

Door op de recepten te klikken kom je op een pagina met de ingrediënten en de bereidingswijze van het recepten. Daarnaast staat er bij elk recept een handig overzicht met de voedingswaarden.

 • 94 pagina's aan dagmenu's, achtergrondinformatie, ingrediënten lijsten en bereidingswijzen.
 • 6 eetmomenten per dag
 • De dagmenu's zijn handig op een rijtje gezet zodat je het overzicht kunt bewaren
koolhydraatarm weekmenu

#2: Boodschappenlijst

Zoals gezegd krijg je er ook handige boodschappenlijstjes bij. Erg handig om zo efficiënt mogelijk inkopen te gaan doen.

Let er wel op dat je in het begin wat meer producten moet aanschaffen, dit gaat met name om kruiden en oliën. De keerzijde is natuurlijk dat deze producten lang meegaan.

De boodschappen zijn ingedeeld per week. Je hoeft dus maar 1 keer per week naar de supermarkt. Daar is over nagedacht:-)

koolhydraatarm boodschappenlijst

#3: Droog Train Revolutie

Deze Droog Train Revolutie is als bonus toegevoegd. Wil je naast afvallen ook een droog lichaam trainen? Dan is deze Droog Train Revolutie een uitkomst. 

Dit 20 pagina's tellende ebook biedt je kwalitatieve informatie als het gaat om het droog trainen van je lichaam. Dit ebook is zowel toegankelijk voor mannen als vrouwen.

Het droog trainen van je lichaam bestaat uit twee dingen, de juiste voeding en de juiste oefeningen. Dit ebook beslaat alleen het gedeelte voeding. Je vind hier dus geen trainingsschema's voor een droog lichaam. Stiekem had ik hier wel op gehoopt.

Als je meer wilt weten over krachtige oefeningen om je lichaam droog te trainen bekijk dan even mijn reviews over het Droog Trainen Protocol Vrouwen en het Droog Trainen Protocol Mannen.

koolhydraatarm droog trainen

#4: Mindset Online Video Cursus

Wil je echt een doel bereiken met koolhydraatarm eten? Bijvoorbeeld 5 kilo afvallen in 2 weken? Dan wil je, je kans van slagen natuurlijk zo groot mogelijk maken. 

Deze bonus geeft je een videoreeks van 6 video's ingedeeld per dag. Het is dus de bedoeling dat je elke dag een video kijkt. De video's helpen je om de juiste mindset te krijgen. 

Sommige video's zijn wat mij betreft een beetje open deur maar er is niets aan gelogen en mocht het voor jou nieuw zijn kan het je absoluut verder helpen. 

#5: Hoe werkt vetverlies?

Deze bonus is wederom een ebook. Het is een klein ebook met 9 pagina's wat eigenlijk hoofdzakelijk over buikvet gaat. 

Dus vind jij het interessant om meer te weten over het verliezen van buikvet, je krijgt hem er gratis bij.

Mijn Koolhydraatarm 30 dagen menu Review

Zelf heb ik het Koolhydraatarm Weekmenu natuurlijk in mijn bezit en heb ik er natuurlijk een mening over. 

Het Koolhydraatarm Weekmenu is simpel maar krachtig. What you see is what you get en dat werkt gewoon. Zo eenvoudig kan en moet het wat mij betreft ook zijn.

Geen moeilijke gerechten met tientallen verschillende ingrediënten, maar gewoon simpele recepten die ook voor mensen die niets met kokkerellen hebben makkelijk te bereiden zijn.

Zelf heb ik ook een tijdje koolhydraatarm gegeten en was ik erg tevreden over mijn resultaten. Ik ben in een tijdsbestek van 3 weken van 84 kilo naar 79 kilo gegaan. 

Sommige mensen vallen meer af dan andere mensen, maar ik ben dus 5 kilo verloren in 3 weken tijd. Voor mij was dat een prima resultaat. 

 • No-nonsense. Simpel maar doeltreffend.
 • In 3 weken tijd van 84 naar 79 kilo gegaan
 • Het Koolhydraatarm Weekmenu stelt dat je 1,5 tot 3 kilo per week kunt afvallen

Ervaringen en reviews van andere mensen

Dit boek schijnt behoorlijk populair te zijn en begint steeds meer aan terrein te winnen.. Toch viel mijn zoektocht naar reviews van andere mensen een beetje tegen. 

Misschien ook niet heel gek omdat het Koolhydraatarm Weekmenu vrij nieuw is. Toch wil ik je de reviews die ik vond op mijn zoektocht niet onthouden. 

Koolhydraatarme recepten zijn online eenvoudig te vinden maar zo'n uitgebreid receptenboek niet. Ik ben blij met de aanschaf van het Koolhydraatarm Weekmenu en ga er meteen mee aan de slag!

Henrieke (41) Nieuw-Vennep

Ik ben nu 2 weken aan de slag en ben al iets meer dan 4 kilo kwijt. Het gaat me makkelijk af en de recepten zijn inderdaad ook erg toegankelijk voor 'niet keukenprinsessen' 

Noa (29) Assen

Ik weet het, het zijn niet heel veel reviews maar dit heeft er alles mee te maken dat het product nog relatief nieuw is. Mochten er meerdere reviews opduiken zal ik dit artikel updaten.

Wat kost het en welke garanties krijg je? 

Maar wat kost dit Koolhydraatarm 30 dagen meun dan eigenlijk? Het Koolhydraatarm 30 dagen menu kost €37,- Een prima prijs als je het mij vraagt. Koop je een dergelijk boek in de winkel ben je meer kwijt.

Daarnaast krijg je een geld terug garantie van 30 dagen. Genoeg tijd om eens op je gemakje wat gerechten te bereiden om te kijken of het je aanstaat. 

garantie

Vergelijkbare producten? 

Zijn er meerdere producten zoals het Koolhydraatarm 30 dagen menu op de markt? Ja die zijn er. Denk bijvoorbeeld aan het Koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels bosman. 

Daarnaast zijn er nog verschillende digitale producten die helpen om je streefgewicht te bereiken. Ze specificeren zich niet alleen tot koolhydraatarm maar hebben hun werking wel degelijk bewezen. 

simpel slank

Een voorbeeld daarvan is Simpel Slank van Bernard Favier. Simpel Slank houdt zich eerst bezig met het in balans brengen van je hormonen waarna je met gezonde voeding makkelijker naar je streefgewicht gaat.

Koolhydraatarm 30 dagen menu aanschaffen? 

Na het lezen van dit Koolhydraatarm Weekmenu review inclusief de samenvatting van het product zelf heb je hopelijk een goed beeld gekregen van wat je kunt verwachten van het Koolhydraatarm Weekmenu. 

Wil je afslanken doormiddel van koolhydraatarme voeding? Dan is het Koolhydraatarm Weekmenu wat mij betreft een aanrader. Via onderstaande rode knop kun je het Koolhydraatarm Weekmenu aanschaffen!


Het Koolhydraatarm 30 dagen menu Aanschaffen? Dat Doe Je Via Onderstaande Rode Knop..

Datum Review
Product
Koolhydraatarm 30 dagen menu
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>