De Kippengids van Fred Schouten: Hét handboek om kippen te houden!?

Kippengids van Fred SchoutenDe kippengids van Fred Schouten is een populair product onder particuliere kippenhouders in Nederland, maar is dit product echt de moeite waard? Ik zocht het voor je uit.

Want heb jij al kippen of wil je kippen aanschaffen? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je kippen een goede leefomgeving hebben.

In de Kippengids van Fred Schouten vind je alle informatie over het bouwen van een mooi maar vooral functioneel kippenhok.

Zo vind je er naast tal van goede bouwtekeningen ook handige tips en waardevol advies. Kortom met deze Kippengids heb je alles in huis om een mooi verblijf te bouwen voor je kippen.

Kippengids ervaringen & reviews

Wil jij graag kippen houden maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Een kippenhok bouwen? Welk voer eten kippen en hoe groot moet hun leefruimte zijn? 

De kippengids van Fred Schouten is een ALL-IN-ONE handboek voor iedereen die kippen wil houden, maar is dit boek waardevol genoeg? 

In dit artikel ontdek je onder andere:

  • Wie is Fred Schouten eigenlijk? En is die Fred wel betrouwbaar? 
  • Voor wie is de Kippengids bedoelt? 
  • Wat houdt de Kippengids precies in? 
  • Wat kun je bereiken met de Kippengids? 
  • Wat zijn de ervaringen en reviews met dit boek? 
  • Wat kost het en wat zijn de garanties die je krijgt? 

Wie is Fred Schouten?

Fred Schouten is geen onbekende voor mij, naast de Kippengids ontwikkelde hij namelijk nog een product, Fred’s Bouwtekeningen.

Het verschil tussen deze producten is dat Fred’s bouwtekeningen echt een pakket is met duizenden verschillende bouwtekeningen en de Kippengids echt gespecialiseerd is in bouwtekeningen van kippenhokken.Fred Schouten

Maar goed, Fred Schouten dus.. Als ik kijk naar de ervaringen met zijn andere pakket kan ik zeggen dat Fred Schouten een man van zijn woord is.

Ik heb weinig tot geen klachten kunnen vinden over hem en tot dusver komt hij zijn beloften na, dit is zeker weten een pluspunt aangezien zijn producten erg veel worden verkocht.

Ga direct naar de Beste Deal!

Voor wie is deze Kippengids?

Ik heb het net al een beetje verteld maar deze Kippengids is geschikt voor jou als je, kippen hebt of van plan bent kippen aan te schaffen en ze graag een goede gezonde stressvrije leefomgeving wil bieden.

Misschien denk je bij jezelf, stressvrij?! Ja inderdaad.. Kippen zijn erg gevoelig voor stress en daar word met de kippenhokken uit deze Kippengids rekening mee gehouden

Wat ook niet onbelangrijk is om te vermelden is dat je geen doorgewinterde timmerman hoeft te zijn om met deze Kippengids een mooi kippenhok te bouwen.

De tekeningen zijn eenvoudig te begrijpen en zelfs als je weinig tot geen kluservaring hebt kun je met deze bouwtekeningen uit de voeten.

Is de Kippengids een pdf bestand?

De Kippengids van Fred Schouten is een zogenaamd Ebook in .pdf formaat, je kunt het ebook dus openen op al je mobiele apparaten en computers, natuurlijk kun je het ebook ook uitprinten.

In het uitgebreide ebook worden verschillende dingen besproken, naast tekeningen lees je er nog veel meer informatie omtrent kippen en kippenhokken, denk aan:

  • Informatie die van te voren erg handig is als je kippen aanschaft, denk aan hoeveel ruimte heeft mijn kip nodig? Wat is de beste locatie voor een kippenhok, stand van de zon, etc.
  • Uiteraard de vele verschillende bouwtekeningen, zoals ik al zei, de bouwtekeningen in dit pakket zijn makkelijk te begrijpen ook al heb je weinig tot geen kluservaring.
  • Informatie over het juiste gereedschap en materiaal.
  • Algemene informatie over kippen

Fred Schouten noemt zijn Kippengids ‘Het handboek om kippen te houden’ in dit 125 pagina’s tellende boek vind je alles wat je nodig hebt omtrent het houden van kippen.

Kippengids ervaringen en reviews

Wat zeggen de ervaringen en reviews over de Kippengids van Fred Schouten? Als ik kijk op de website van de Kippengids zie ik enkele reviews.

De reviews zijn allemaal erg positief, maar dat is natuurlijk logisch. Als ik verder ga zoeken op het internet vind ik niet heel veel reviews, het product is nog redelijk nieuw dus dat verklaard een hoop.

Wat opvalt aan de reviews die ik vind is dat veel mensen aangeven totaal niet handig te zijn maar dankzij deze gids toch in staat zijn een mooi kippenhok te bouwen.

Ook zie ik vaker terug dat mensen niet verwacht hadden dat deze gids zo uitgebreid was.

Kortom, over het algemeen word er positief gereageerd.

Ga direct naar de Beste Deal!

Is de Kippengids gratis of niet!?

Veel mensen vragen zich af of ze deze Kippengids ergens gratis kunnen downloaden, dat is niet het geval. De Kippengids van Fred Schouten kost €17, dat vind ik absoluut niet duur. Je krijgt hier namelijk een 125 pagina’s tellend ebook voor.

De waarde die je in het ebook vind is dusdanig hoog dat €17 absoluut geen hoge prijs is. Normaal gesproken zou je voor één enkele bouwtekening al bijna €17 betalen.

De Kippengids heeft ongeveer 15 bouwtekeningen, geheel in het Nederlands en van uitstekende kwaliteit.

Niet goed, geld terug garantie

Naast dat de prijs erg aantrekkelijk is geeft Fred een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Je kunt de Kippengids dus ook nog eens geheel risicoloos uitproberen.

In die 30 dagen kun je zelfs een heel kippenhok bouwen om te zien of het echt werkt. Waar krijg je zo’n garantie?

Ik vind de niet goed geld terug garantie echt een mooi gebaar om te laten zien dat iemand te vertrouwen is. Wat dat betreft dus wederom een pluspuntje voor Fred.

Conclusie

Om het geheel nog even mooi samen te vatten voor je kom ik tot de volgende conclusie over de Kippengids van Fred Schouten

Heb je kippen of ben je van plan kippen aan te schaffen dan is deze Kippengids een echte must-have.

In deze Kippengids staat alles wat je maar kan bedenken over kippenhokken, kippenrennen, de ideale leefomgeving voor een kip, de beste plaats voor een hok, met welk materiaal je het beste aan de slag kunt gaan, de stand van de zon ten opzichte van je hok en natuurlijk kwalitatieve bouwtekeningen van kippenhokken.

Als we kijken naar Fred Schouten kunnen we stellen dat hij betrouwbaar is, zijn eerder product Fred’s bouwtekeningen draait al jaren mee en word ontzettend veel verkocht.

Het gros van de mensen is hier positief over, een uitzondering daargelaten maar ik denk dat, dat logisch is.

Kortom, heb jij kippen of wil jij kippen gaan houden dan is de Kippengids van Fred Schouten een must-have op je boekenplank.

Heb je nog tips of aanvullingen of heb je dit product aangeschaft en wil je, je mening kwijt? Laat dan even een reactie achter onderaan deze pagina.

 

Ga direct naar de Beste Deal!

Datum Review
Product
Kippengids van Fred Schouten
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>