Kettlebell Workout Voor Vrouwen? Hoe Effectief Is Dat Nou Eigenlijk!?

Een Kettlebell workout voor vrouwen? Hoe effectief is deze trainingsmethode? En waar vind je de juiste oefeningen voor maximaal resultaat? 

In dit artikel ga ik je laten zien waarom de Kettlebell een bijzonder krachtig fitness speeltje is en hoe je er zo effectief mogelijk mee traint. 

Daarnaast neem ik 'Kettlebell workout voor vrouwen' van Jesse van der Velde onder de loep, een trainingsprogramma speciaal gericht op vrouwen die een strak lichaam willen trainen.

More...

Kettlebell oefeningen en beginners

Voor ik mijn review ga beginnen over het 'Ketllebell workout voor vrouwen' programma van Jesse van der Velde wil ik eerst nog een aantal dingen uit de lucht hebben. 

Ik merk namelijk dat veel vrouwen wat onzeker zijn over het feit dat Kettlebell oefeningen te zwaar zouden zijn. 

Ze zijn bang dat ze als beginners niet mee kunnen doen met dergelijke programma's als die van Jesse van der Velde. 

Maar geloof me, deze programma's zijn juist ontwikkelt voor beginners. Voor mensen die nog nooit een Kettlebell vast hebben gehad. 

En ben je al wat meer ervaren? Ook dan bieden dergelijke programma's nog voldoende uitdaging, het is slechts een kwestie van het opvoeren van de intensiteit. 

Kettlebell oefeningen en buikvet

Maar waar is die Kettlebell nou zou goed voor? Welke spieren kun je maximaal trainen dankzij de Kettlebell? 

Eigenlijk is deze, van oorsprong Russische wijze van training, bijzonder goed voor veel verschillende spieren.

Wist je trouwens dat de oefeningen met de Kettlebell één van de snelste methodes is om vetverbranding te stimuleren en spiergroei te bevorderen?  

De Kettlebell is dus goed voor verschillende spiergroepen en daarom behoort hij tot één van de populairste trainingsmethodes die er zijn. 

strakke buik voor vrouwen

En ja, ook buikvet zal afnemen als je gaat trainen met de Kettlebell.. Sterker nog, uit een onderzoek kwam naar voren dat 20 minuten trainen met de Kettlebell gelijk staat aan 1 uur cardio of krachttraining in de sportschool.

Vorige week schreef ik het artikel 'Strakke Buik Voor Vrouwen' een artikel waarbij de Kettlebell prima van pas zou komen.

Kettlebell workout voor vrouwen:

Goed, nu je weet dat een Kettlebell workout enorm krachtig is en je hiermee verschillende spiergroepen effectief traint is het tijd om te gaan kijken naar het Kettlebell trainingsprogramma speciaal voor vrouwen. 

Zoals ik net al een beetje naar voren liet komen gaat het hier om het Kettlebell workout programma voor vrouwen van Jesse van der Velde. 

Jesse heeft ook programma's ontwikkelt voor mannen maar dat bespreek ik tijdens een ander review. 

De Kettlebell pakketten van Jesse zijn echt gericht op beginners, zo kun je dit onder andere verwachten in het pakket: 

 • Kettlebell workout DVD box (5 dvd's. Let op: Geen DVD speler? Geen probleem, de video's zijn ook allemaal via het online ledengedeelte te bekijken!)
 • Een Kettlebell naar keuze
 • Het (digitale) e-book 
  "De Superverbrander Methode 
  Kettlebell Editie" 
  (kan je direct downloaden na je bestelling)
 • Het 12-weekse online video programma t.w.v. €197,-
 • E-book: "Lekker In Je Bikini"
 • E-book: "Verlies 5kg Buikvet"

Maar wie is die Jesse eigenlijk? En hoe betrouwbaar is Jesse van der Velde? 

Al Overtuigd Van De Kracht Van De Kettlebell? Ga Hier Direct Naar De Kettlebell Workout Voor Vrouwen Van Jesse Van Der Velde >>>

Wie is Jesse van der Velde?

Jesse is iemand die al wat langer meeloopt in de wereld van gezondheid en bewegen, waar hij voorheen als personal trainer actief was is hij dat nu veelal via zijn website. 

Op zijn website Jessevandervelde.com schrijft hij namelijk regelmatig waardevolle blogs en deelt hij interessante video's over alles wat met voeding en sport te maken heeft. 

jesse van der velde

Jesse ontwikkelde verschillende programma's zoals deze kettlebell trainingen en het onlangs verschenen '100 dagen transformatie programma' 

Een programma waarmee je in 100 dagen transformeert naar iemand vol energie, een gezond lijf en totale gezondheid waar je 'u' tegen zegt. 

Daarnaast ontwikkelde hij het product 'Spirituele Detox' zo gezegd praktische opdrachten voor de down-to-earth Hollander om innerlijke rust te vinden.

Kortom, Jesse is dus absoluut niet van gister en weet precies waar hij over praat. Jesse treed gewoon met zijn echte naam naar buiten en dat siert hem natuurlijk.

Vaak worden pseudoniemen gebruikt, iets wat niet echt voor transparantie zorgt, gelukkig is dat hier niet het geval. 

Verder geeft Jesse zelf aan dat hij mensen helpt die op zoek zijn naar een optimale gezondheid en spirituele verbinding, zowel lichaam als geest 100% in balans. 

Is deze Kettlebell workout geschikt voor elk type vrouw? 

Ja. Deze Kettlebell workout voor vrouwen is geschikt voor elk type vrouw, of je nu ervaring hebt of nog nooit gesport hebt. 

Wel moet je uitkijken met de intensiteit van de oefeningen, heb je de laatste tijd niet meer gesport en heb je geen denderende conditie? Bouw het dan langzaam op. 

Ga niet direct te hard van stapel om blessures te voorkomen, heb je al blessures en weet je niet zeker of je hiermee van start kunt? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel. 

Kettlebell workout, dit krijg je!

Als je besluit om met je lichaam aan de slag te gaan omdat je strakker in je vel wilt zitten en je beter wilt voelen over je lichaam en conditie, dan is dit wat je krijgt als je het Kettlebell workout voor vrouwen pakket van Jesse aanschaft:

 • Kettlebell workout DVD box (5 dvd's)
 • Een Kettlebell naar keuze
 • Het (digitale) e-book 
        "De Superverbrander Methode 
         Kettlebell Editie"
        (kan je direct downloaden na je bestelling)
 • Het 12-weekse online video programma t.w.v. €197,-
 • E-book: "Lekker In Je Bikini"
 • E-book: "Verlies 5kg Buikvet"

Daarnaast zal je Jesse je de eerste 12 weken persoonlijk coachen om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd door blijft gaan zodat je resultaten zult zien.

Je krijgt iedere week een video toegestuurd waarin je word gemotiveerd en waarin Jesse je helpt om van sporten een natuurlijke gewoonte te maken.  

Hoe natuurlijker sporten voor jou is, hoe makkelijker je er op de lange termijn tijd aan blijft besteden en hoe gezonder jij je voelt.

ketllebel workout

Help! Ik heb geen DVD speler..

Omdat we in een razendsnel tijdperk leven en er veel mensen zijn die geen DVD speler meer hebben heeft Jesse een oplossing bedacht.

Alle video's die normaal via de DVD's te zien waren zijn nu ook online via het ledengedeelte te bekijken. 

Als je besluit dit pakket aan te schaffen kreeg je meteen toegang tot het ledengedeelte waar je meteen aan de slag kunt met de video's. 

Om het zo origineel mogelijk te houden spreek ik hieronder wel van DVD's..

Dus laten we nu maar eens gaan kijken naar de inhoudt van de DVD's 

#1: Kettlebell workout DVD 1: Vet verbrand programma

De eerste dvd richt zich op het verbranden van vet, deze dvd is zo opgenomen dat echt iedereen er mee kan beginnen, deze dvd begint namelijk met de basis van de Kettlebell oefeningen. 

Tijdens deze dvd worden alle oefeningen helder uitgelegd en word er gefocust op het goed uitvoeren van de oefeningen, iets wat enorm belangrijk is voor goede resultaten.

Ben je al wat meer gevorderd? Dan kun je sneller door deze basisoefeningen heen en kun je aan de slag met het vet verbrand programma. 

Deze eerste dvd focust zich onder andere op:

 1. Trainingen voor je volledige lichaam, wil je vet verbranden? Dan kun je ervan uitgaan dat je met deze trainingen binnen één maand tijd, minstens één kledingmaat verliest. 
 2. De eerste verschillen zijn al zichtbaar als je voor de spiegel staat. 
 3. Oefeningen die je huid en spieren doen verstevigen en het verbeteren van je conditie.
 4. Stretch oefeningen die je lenigheid verbeteren
 5. Systematische opbouw van de oefeningen, iedereen kan op haar niveau instappen.
 6. Stap voor stap programma met een duidelijke uitleg en voorbeelden van de uit te voeren oefeningen
 7. Geschikt voor vrouwen in de leeftijd van 16 tot 76 jaar

#2: Kettlebell workout DVD 2: Buikspieren programma

De tweede dvd focust zich op het ontwikkelen van sterke en zichtbare buikspieren. Deze tweede dvd is een vervolg op de eerste. 

Deze dvd gaat een stapje verder en biedt je nieuwe uitdagingen, nieuwe oefeningen en meer resultaten. 

 1. Tijdens de oefeningen van deze tweede dvd train je wederom alle spiergroepen zoals benen, buik, billen en armen. De nadruk tijdens deze tweede dvd ligt op de buikspieren.

#3: Kettlebell workout DVD 3: Benen programma

Strakke benen en onweerstaanbare billen? Deze derde dvd helpt je om strakke benen te trainen. 

Misschien denk je als vrouw niet meteen aan gespierde benen, geen zorgen, je zult geen dikke gespierde benen ontwikkelen. 

De reden dat er hier nadruk word gelegd op het trainen van je benen is omdat je door het trainen van je benen enorm veel calorieën verbrand.

En omdat je zoveel calorieën verbrand door het trainen van je benen zijn dit enorme vet verslindende oefeningen, en vet kwijtraken, dat is wat je wilt bereiken.

 1. De oefeningen uit de derde dvd benadrukken de benen en de billen en zijn enorm vet-killers! 

#4: Kettlebell workout DVD 4: Total Body programma 

De naam doet al vermoeden waar deze vierde dvd over gaat, het Total Body programma. 

Jesse noemt deze vierde dvd ook wel 'Het ultieme thuis fitness programma' Deze dvd geeft jou oefeningen waar je de eerste tijd nog wel mee vooruit kunt. 

Tijdens dvd word de aandacht gevestigd op het onderhouden van je lichaam, het in shape houden van je lichaam. 

Jesse gaat tijdens deze dvd samen met jou trainen in tegenstelling tot de andere dvd's waar de oefeningen slechts voor worden gedaan door een ervaren Kettlebell trainster.

 1. Gezonder, fitter en slanker lichaam voor de lange termijn
 2. Snellere resultaten door 30 minuten met de Kettlebell dan 1,5 uur in de sportschool.
 3. Gevarieerde oefeningen en trainingen waarmee je in staat bent om je lichaam voor langere periode in de gewenste shape en topconditie te houden.

#5: Kettlebell workout DVD 5: 20 min. Vet-killer workout

Deze vijfde dvd geeft je een 20 min. vet-killer work out. Iets wat natuurlijk erg interessant klinkt want vet verliezen, dat willen we allemaal wel. 

Deze 20 minuten training is kort maar erg intensief om maximale resultaten te boeken. 

De oefeningen uit deze dvd zijn eenvoudige uit te voeren en kun je letterlijk overal doen om je lichaam een vet verbrandende boost te geven. 

kettlebell vetkiller

Kettlebell workout bonussen

Er worden vaak bonussen gegeven bij dergelijke producten, alhoewel de dvd box en de kettlebell natuurlijk naar je opgestuurd worden zijn de bonussen digitale producten die je meteen na aanschaf in je mailbox krijgt. 

Bonus #1: 12 weken online coaching programma 

Dit is meteen wel een erg gave bonus, je krijgt maar liefst 12 weken coaching van Jesse waarin onder andere aandacht word besteed aan:

 • Je gewicht onder controle houden in plaats van te jojo'en
 • Hoe je ervoor zorgt dat je niet alleen de eerste weken vooruitgang boekt maar minimaal 7 maand progressie blijft boeken.
 • Wat de optimale voeding is om nog sneller resultaten te boeken
 • Hoe je tijdens iedere training vet kunt verbranden
 • Hoe je jouw motivatie hoog houdt ook al heb je een keer geen zin
 • En nog veel meer..

Bonus #2: Ebook en trainingsschema 'Lekker in je bikini'

De tweede bonus is wederom een digitaal product die je meteen in je mailbox krijgt. Het gaat hier om het ebook en trainingsschema 'Lekker in je bikini' 

Dit is wat je kunt verwachten van deze tweede bonus: 

 • Anti- cellulite workouts die ervoor zorgen dat je op je gemak in je bikini kunt rondlopen
 • Hoe je volledig cellulite vrij kunt raken in 6 tot 8 weken
 • De rol van voeding bij cellulite en welke voeding je moet nuttigen om cellulite tegen te gaan
 • Een stap voor stap actieplan om strakke billen en benen te krijgen
 • Tips om effectief buikvet te verbranden
 • En nog veel meer..

Bonus #3: Ebook 'Verlies 5kg buikvet in 20 min.'

Bonus drie klinkt wel heel erg ambitieus als ik het zo lees.. Hoe zit dit precies? Tijdens deze derde bonus leer je welke hormonen je lichaam nodig heeft om sneller vet te verbranden. 

Je lichaam kan zich in een bepaalde fase begeven waardoor het langer vet vasthoudt, in dit ebook ontdek je hoe je uit deze fase komt en hoe je ervoor zorgt dat je maximaal vet kunt verbranden door het aanmaken van de juiste hormonen.

coaching

Hoe vaak moet je trainen per week?

Als je besluit om dit waardevolle pakket aan te schaffen, hoe vaak moet je dan trainen om de gewenste resultaten te behalen? 

Jesse adviseert om minimaal 2-3 keer week te trainen met de Kettlebells, heb je al wat meer conditie opgebouwd kun je de intensieve 20 minuten training toevoegen. 

Uit eigen ervaring weet ik dat het belangrijk is om goed naar je lichaam te luisteren, kun en wil je meer dan 2-3 keer per week trainen, dan kun je dit gerust doen. 

Heb je daarin tegen een mindere conditie en krijg je last van pijntjes of blessures? Kort de trainingen dan iets in en blijf goed naar je lichaam luisteren.

Overtuigd Van Het Trainen Met De Kettlebell? Ga Hier Direct Naar Kettlebell Workout Voor Vrouwen Van Jesse Van Der Velde >>>

Kettlebell workout voor vrouwen reviews & ervaringen 

Natuurlijk ben jij niet de eerste en ook zeker niet de laatste die overweegt om met dit programma aan de slag te gaan. 

Zelf heb ik het deze training volledig binnenste buiten gekeerd en ben ik erg tevreden over de resultaten. 

Ik moet zeggen dat ik ook niet heel erg twijfelde omdat ik Jesse al wat langer ken en hij echt word gezien als een pro op het gebied van voeding en beweging. 

De oefeningen zijn echt eenvoudig uit te voeren en deze training is makkelijk te volgen vanwege de duidelijk uitgelegde instructies en de Kettlebell trainster die alles voordoet.

Natuurlijk ben ik ook nog even op zoek gegaan naar reviews en ervaringen van andere vrouwen die met deze training aan de slag zijn gegaan. 


Hey Jesse! 


Inmiddels 4 trainingen gedaan met de Kettlebells en ik moet zeggen dat ik verbluft ben door de resultaten. 

Ik ben namelijk nu, een week na mijn eerste training al 0,5 kg lichter en heb veel meer energie!


Sita Alkmaar

Ik ben nu een paar weken bezig en waar ik het vet weg wilde werken begint te lukken! 

Mijn buik vond ik altijd iets te vet en wilde er graag iets aan doen, had verschillende dingen geprobeerd maar kon maar geen blijvende resultaten krijgen. 

Iets sceptisch ben ik aan de slag gegaan met je Kettlebell pakket maar de resultaten zijn nu al veelbelovend! 

Ik ben erg blij:)


FamkeAppingedam

Jesse en Marjolijn, 

Er werd mij gevraagd om een review achter te laten over het Kettlebell voor vrouwen product. 

Nou dat ga ik bij deze doen: Ik ben erg te spreken over de inhoudt van de training en mijn resultaten. Alles word duidelijk uitgelegd door Kettlebell instructrice Marjolijn. Als ik in de spiegel kijk zie ik al een behoorlijk verschil met voor de training. Super! Ga zo door daar!


AnjaGeertruidenberg 

Zoals je ziet zijn de reviews positief, en dan heb ik er nog maar 3 uitgelicht, er zijn nog veel meer reviews en zelfs videoreviews over dit product te vinden. Als je besluit het pakket aan te schaffen zul je op de volgende pagina nog veel meer reviews kunnen lezen.

Ook ander websites zijn positief over het pakket van Jesse zij schrijven onder andere dit: 

Wij vonden het erg goed om te zien dat er zoveel aandacht word besteed aan het juist uitvoeren van de oefeningen, dit is super belangrijk! Goed product Jesse!  -Buikspiertraining.com-
Waardevol product met duidelijke instructies en aan de hand van de resultaten van deelnemers kunnen we zien dat het echt werkt!                          -Leukafvallen.nl-
Gezien de gedetailleerde opbouw van de oefeningen op de DVD’s en de goede ondersteuning hierin, is de Kettlebell Workout zeker een aanrader. Happyhealthy.com-

Voor- en nadelen Kettlebell Workout voor vrouwen

Ook dit product kent een aantal voor en nadelen, gelukkig zijn er wel meer voordelen dan nadelen en ben ik positief gestemd. 

Nadelen:

 • Weinig aandacht aan de juiste voeding. De juiste voeding is belangrijk voor het behalen van optimale resultaten. 
 • Je gaat kledingmaten verliezen dat betekent dat je extra geld kwijt ben aan nieuwe kleding;-)

Voordelen: 

 • 20 minuten intensieve training staat gelijk aan 1,5 uur sportschool
 • De oefeningen zijn overal uit te voeren
 • Je traint bijna al je spieren dankzij deze methode van trainen.

Alternatieve producten? 

Op dit moment zijn er geen producten vergelijkbaar aan de Kettlebell workout trainingen van Jesse van der Velde. 

Wel is er een digitaal product wat zich focust op het trainen van een droog lichaam speciaal gericht op vrouwen. 

Dit is het Droog Trainen Protocol Vrouwen van Henry van Es, onlangs schreef ik er een compleet review over. Let op! Bij dit product ben je vaak wel afhankelijk van een sportschool (Behalve als je thuis fitness apparatuur hebt) 

Daarnaast zou je het product Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm prima kunnen gebruiken in combinatie met deze Kettlebell Workout. 

Voor de rest vind ik geen Kettlebell trainingen die die moeite waard zijn om te vermelden.

Kettlebell voor vrouwen prijs? 

Een belangrijk gegeven is natuurlijk de prijs voor een dergelijk product. De prijs voor de Kettlebell workout voor vrouwen is €117,- 

Misschien denk je bij jezelf "Dat is nog een fiks bedrag" Dat dacht ik in eerste instantie namelijk ook.. Ik schrok zelfs wel een beetje. 

Maar toch vind ik het meevallen als ik alles nog eens goed bekijk. Je krijgt er dus een compleet trainingsprogramma bij waar je jaren mee aan de slag kunt en wat dacht je van de Kettlebell zelf? Die zit ook bij dit pakket inbegrepen. 

Als je zou kiezen om naar de sportschool te gaan zit je na enkele maanden op hetzelfde bedrag en de resultaten met de Kettlebell zijn daarnaast veelbelovend. 

30 dagen bedenktijd

Eigenlijk kun je het pakket geheel risicoloos uitproberen dankzij de 30 dagen niet goed geld terug garantie. 

Fijn om te horen dat er bijna geen gebruik word gemaakt van deze geld terug garantie door deelnemers die ermee aan de slag zijn gegaan. 

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Kettlebell workout aanschaffen? 

Waar kun je de Kettlebell workout aanschaffen? De Kettlebell workout kun je op meerdere plaatsen online aanschaffen, verschillende websites bieden je hiertoe de mogelijkheid. 

Via onderstaande knop kom je meteen op de website van Jesse van der Velde waar je naar de kortingspagina word geleidt en het pakket met een leuke korting kunt aanschaffen! 

Datum Review
Product
Kettlebell Workout Vrouwen
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>