Jacko Meijaard: Man van zijn woord!?

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing RevolutieJacko Meijaard, de man achter de Affiliate Marketing Revolutie. Wie is Jacko eigenlijk precies? Waarom doet hij wat hij doet en wat kun je allemaal van hem verwachten?

Maar ook, wat zijn mijn persoonlijke ervaringen met hem? En wat zijn de ervaringen en reviews van anderen met Jacko Meijaard?  Komt hij na wat hij beloofd?

Antwoord op al deze vragen vind je op deze pagina. Ik probeer je zoveel mogelijk achtergrondinformatie over Jacko te geven zodat jij weet met wie je te maken hebt.

Aan de hand van dit review kun jij dan zelf bepalen of je een cursus bij hem aanschaft of niet, wel zo makkelijk.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is dus de oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie, Jacko is op het moment van schrijven 26 jaar en is woonachtig in het Zeeuwse Yerseke.

Het is niet zo dat Jacko al als klein jongetje in de ban was van internet marketing, Jacko wilde aanvankelijk iets anders, hij wilde journalist worden.

Na de middelbare school ging hij daarom journalistiek studeren in Utrecht. Omdat Yerseke en Utrecht niet echt bij elkaar om de hoek liggen besloot hij in Utrecht op kamers te gaan.

Jacko MeijaardOm in het weekend een biertje te kunnen kopen moesten er natuurlijk wat centjes binnenkomen, veel van zijn klasgenoten gingen vakantiewerk doen in de lokale supermarkt of namen een krantenwijk.

Jacko dacht dat dit ook anders moest kunnen, uren in de supermarkt ploeteren voor een paar luttele euro’s was niet aan hem besteed.

Daarom klapte hij zijn laptop open en ging op onderzoek uit…

Wauw! Dit is gaaf!

Hij kwam al snel in aanraking met Affiliate Marketing, geld verdienen waar en wanneer je wilt met alleen je laptop, dit leek hem geweldig.

Zoals je waarschijnlijk al wel weet promoot je in het geval van Affiliate Marketing andermans producten in ruil voor commissie, je hoeft dus geen eigen product,voorraad of klantenservice te hebben en kunt meteen beginnen.

Tijdens zijn vrije uren stortte hij zich volledig op Affiliate Marketing, in het begin ging het moeizaam, hij moest alles zelf ontdekken want een cursus als de Affiliate Marketing Revolutie bestond niet.

Toch gaf hij niet op en na 3 maanden buffelen begon hij geld te verdienen, ik heb persoonlijk met Jacko gesproken en hij vertelde mij het volgende:

Toen ik mijn eerste online geld verdiende kon ik mijn ogen niet geloven, ik weet nog goed dat ik in de auto zat terwijl mijn telefoon begon te rinkelen, ik was er op dat moment dus niet eens actief mee bezig!

Verder gaf hij aan dat er op dat moment echt een wereld voor hem open ging, hij dacht, als ik €10 kan verdienen, kan ik ook €100 verdienen en als ik €100 kan verdienen kan ik ook €1000 verdienen.

Hij besloot keihard door te gaan en al snel verdiende hij veel meer dan zijn klasgenoten die in de supermarkt werkten..

Ontdek Jacko’s complete verhaal!

Zijn droom werd werkelijkheid..

Wat ik persoonlijk het mooie vind aan Jacko’s verhaal is dat het zo toegankelijk is. Jacko is niet één of andere snelle Amsterdamse jongen, die binnen een paar maand duizenden euro’s online verdiende.

Jacko is een nuchtere Zeeuw die met vallen en opstaan zijn droom werkelijkheid heeft zien worden, hij wilde niet ‘vast’ zitten aan een 9 tot 5 baan en wilde zelf bepalen waar en wanneer hij werkte.

Het begon klein maar Jacko bouwde zijn online inkomen steeds verder uit, op het moment verdiend Jacko met zijn Affiliate business ruim €7500 per maand.

Hieronder een screenshot van een uitbetalingsverzoek, de maand was nog niet ten einde en je kunt zien dat Jacko hard op weg was naar €7500

affiliate marketing revolutie resultaten

Hij werkt waar en wanneer hij wil, brengt veel tijd door met vrienden en familie en gaat meerdere keren per jaar op vakantie.

De internet lifestyle is echt super gaaf, ik heb er keihard voor moeten werken maar ik zou het direct over doen als dat zou moeten. Dit is mogelijk voor iedereen, als je het maar graag genoeg wilt! -Jacko Meijaard-

Is dit echt mogelijk voor jou?

Ik snap dat je nog wat twijfelt en dat je denkt “Ja natuurlijk, makkelijk praten, het enige wat hij wil is geld verdienen”

Graag wil ik in dit review compleet eerlijk tegen je zijn..

Jacko Meijaard is een jongen die echt bestaat, hij verschuilt zich niet achter een schuilnaam en je vind tal van video’s en afbeeldingen van hem.

Ook vind je via Google eenvoudig zijn bedrijfsgegevens inclusief Kamer van Koophandel nummer en adres.

Wat Jacko absoluut niet wil is overkomen als ‘de volgende internet marketing goereo die je gouden bergen belooft’

Jacko is ook niet iemand die alleen een videotraining verkoopt en er verder zelf niets mee doet. Zoals ik net al zei verdiend Jacko een leuk inkomen dankzij Affiliate Marketing.

Hij leert jouw dus precies wat hij doet en dat levert hem veel geld op, iets wat voor jou ook te realiseren is, als je het maar graag genoeg wilt.

Voor zijn cursus de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ heb je geen enkele voorkennis nodig, zelfs als complete leek kun je hier mee aan de slag!

Ga direct naar de Geheime Kortingspagina!

Affiliate Marketing Revolutie

Zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie is een zeer complete videotraining waarbij je van begin tot eind begeleid word door middel van duidelijke video’s

Tijdens deze video’s bouwt Jacko een Affiliate website op en zie je echt van A tot Z hoe hij dit doet. Onder de video’s vind je alle stappen nog eens uitgelegd. affiliate marketing revolutie

Ondanks dat deze videotraining zeer compleet is en echt alles word behandeld kan het natuurlijk zo zijn dat je een vraag hebt..

Geen enkel probleem, dankzij het Affiliate Marketing Revolutie Forum kun je direct je vraag stellen en heb je meestal binnen enkele minuten een reactie.

Op dit forum vind je namelijk gelijkgestemden, mensen die al verder zijn, mensen die hun baan hebben weten op te zeggen dankzij Affiliate Marketing en Internet Marketeers die al jaren in het vak zitten.

Naast de Affiliate Marketing Revolutie en het Affiliate Marketing Revolutie Forum heeft Jacko nog een ander product, de Internet Masterclass.

Tijdens deze Masterclass krijg je persoonlijker contact met Jacko en gaat hij jou persoonlijk helpen om van dit jaar jouw beste jaar ooit te maken.

In de ledenomgeving van de Masterclass kun je onder andere leren hoe je naast het promoten van producten van anderen ook je eigen product kunt maken.

InternetSuccesGids

Internetsuccesgids.nl is de website waarop Jacko enorm veel gratis informatie deelt over Affiliate Marketing en Internet Marketing in het algemeen.

Zo vind je er letterlijk honderden artikelen en video’s over alles wat met geld verdienen op het internet te maken heeft.

Ook vind je op deze website zogenaamde casestudy’s, casestudy’s zijn eigenlijk een soort praktijkvoorbeelden, Jacko laat tijdens deze casestudy’s zien hoe zijn projecten zijn verlopen en wat hij gedaan heeft om hier een succes van te maken.

Je vind hier super waardevolle informatie en ook verschijnt er op deze website elke week een inspirerende podcast!

internetsuccesgids

Is Jacko echt betrouwbaar?

Jacko Meijaard is voor de volle 100% te vertrouwen, ik kan het weten omdat ik persoonlijk meerdere keren contact met hem heb gehad en zijn complete videotraining heb doorlopen.

Ook heb ik meerdere keren op het forum rondgekeken en kan ik stellig zijn in mijn bevindingen:

Gelukkig is er na jaren van ‘slechte’ cursussen over geld verdienen op het internet, nu eindelijk iemand opgestaan die zich realiseerde dat een lange termijn business alleen werkt door mensen ECHT te helpen en ervoor te zorgen dat ze succes boeken met je cursus. 

Jacko realiseerde zich als geen ander dat zijn online avontuur gauw voorbij was als niemand het uiteindelijke doel bereikte, geld verdienen op het internet.

Daarom heeft hij een super waardevolle cursus neergezet waar al veel mensen succes mee hebben geboekt.

Jacko wilde heel graag het vertrouwen, wat door voorgaande ‘goeroes’ is beschaamd, terugwinnen door zich volledig ‘open’ te gooien en met zijn ware identiteit naar buiten te treden.

Proficiat Jacko, het is je gelukt!

Ervaringen met Jacko Meijaard

Nu je weet wie Jacko Meijaard is en hoe hij succesvol is geworden is het tijd om te gaan kijken naar de ervaringen en reviews met Jacko.

Wat zeggen de mensen die een cursus van hem hebben gevolgd? Wat zijn de resultaten van deze mensen?

Ik moet zeggen dat ik blij verrast was toen ik andere mensen die deze cursus hebben gevolgd sprak, sommigen hebben hun baan weten op te zeggen of werken parttime.

Anderen zijn nog bezig om deze droom waar te maken maar iedereen is het er over eens, Jacko Meijaard is een betrouwbare jongen die doet wat hij beloofd.

Hij is altijd bereikbaar voor vragen en draait nergens om heen, het is één van de eersten die de ‘geld verdienen online’ branche in een eerlijk daglicht stelt.

Enkele feiten over Jacko:

 • Jacko draait nergens omheen
 • Hij doet wat hij belooft
 • Jacko is altijd bereikbaar voor vragen en je hebt snel antwoord
 • Zijn stap voor stap video’s zijn super waardevol en meer dan dit heb je niet nodig
 • Er zijn al meerdere mensen die hun baan hebben weten op te zeggen of werken parttime
 • Zijn cursus is toegankelijk voor iedereen, zelfs als je geen ervaring hebt met internetmarketing.

Hieronder zie je een foto van het Affiliate Marketing Revolutie Forum, deze cursist verdiende op dat moment al meer dan €1000 per maand met dank aan Affiliate Marketing en de cursus van Jacko:

 

succes

De foto hieronder is van een andere cursist, hij gaat enorm hard, bedenk je maar eens dat de meeste commissie die je ontvangt rond de €25 bedragen:

ervaringen affiliate marketing revolutie

 

Mijn persoonlijke ervaringen

Zoals je weet ben ik zelf behoorlijk enthousiast over Jacko omdat ik dankzij zijn cursus successen heb weten te boeken.

Ik heb zijn cursus helemaal gevolgd en besloot de proef op de som te nemen, ik bekeek alle video’s uit zijn training en heb de informatie die hij gaf toegepast in de praktijk.

In het begin was het wel even flink doorzetten maar toen mijn eerste commissie binnenkwam was ik superblij, deze cursus werkt echt!

Het is en blijft echt super om te zien hoe je het internet voor je kunt laten werken, meestal ontvang ik commissies terwijl ik op dat moment niet eens actief bezig ben, het internet is 24/7 open, dat maakt het zo enorm krachtig.

Hieronder een screenshot uit mijn mailbox waar je ziet dat ik nieuwe commissies ontvangen heb, de commissie worden uitgekeerd door betaalprovider PayPro.

geld verdienen met de affiliate marketing revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie voor slechts €1

Het vertrouwen bij de mensen terugwinnen door met zijn ware identiteit naar buiten te treden is nog niet alles..

Jacko doet er nog een schepje bovenop, je kunt zijn Affiliate Marketing Revolutie 7 dagen uitproberen voor slechts €1

Zo kun je zien of dit bij jouw past en of je hier verder mee wilt gaan.

Hoe gaaf is dat? Dat laat toch echt wel zien dat Jacko Meijaard een zeer betrouwbare jongen is en er alles aan doet om jou op je gemak te stellen.

Natuurlijk moet je zelf weten wat je doet maar zorg ervoor dat je later geen spijt krijgt..

Dit is jouw kans op een vrijer en gelukkiger leven zonder geldzorgen en bovenal genoeg tijd voor leuke dingen met familie en dierbaren..

Als jij besluit de Affiliate Marketing Revolutie aan te schaffen en er actief mee aan de slag te gaan kon jouw leven er over een tijdje weleens heel anders uitzien.

Dit is wat de Affiliate Marketing Revolutie mogelijk maakt:

 • Werken waar en wanneer je wilt, je hebt alleen een laptop en internetverbinding nodig.
 • Meer vrije tijd om leuke dingen te doen
 • Niet meer aan een baas hoeven vragen wanneer je vrij MAG
 • Zelf je dagen indelen
 • Meer geld om leuke dingen te kunnen doen
 • Werken vanaf je keukentafel
 • En nog veel meer..

Ga direct naar de Geheime Kortingspagina!

Datum Review
Product
Auteur: Jacko Meijaard
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>