Internet Succes Gids: Jouw routekaart naar online succes!?

internet succes gidsInternet Succes Gids is een merk van internetondernemer Jacko Meijaard. Ik ken Jacko al een tijdje en heb al meerdere artikelen over hem en zijn producten geschreven.

Vandaag ga ik wat verder inzoomen op het merk achter zijn producten, Internet Succes Gids. Ook zijn persoonlijke website InternetSuccesGids.nl komt uitgebreid aan bod.

Want kunnen Jacko en zijn producten zoals de Affiliate Marketing Revolutie of de Internet Masterclass je helpen om een fulltime inkomen te genereren dankzij het internet?

Internet Succes Gids: Weer zo’n goeroe!?

Geld verdienen dankzij het internet, voor de meeste mensen blijft het een sprookje. Veelbelovende teksten als ‘Kijk hier snel hoe ik €500 per dag verdien’ je zult ze vast al meer dan eens voorbij hebben zien komen.

In Nederland rust er een soort taboe op de online geld verdienen markt, mensen zijn sceptisch over alles wat met online geld verdienen te maken heeft.

En dat is natuurlijk ook niet gek, er zijn teveel zogenaamde goeroe’s die gouden bergen beloven binnen mum van tijd. Sommige mensen krijgen dollartekens in hun ogen en kunnen de verleiding niet weerstaan door voor de verkeerde producten te kiezen.

Producten van mensen die zich verscholen houden en niet met hun ware identiteit naar buiten treden, producten waar verdienmodellen worden uitgelegd die niet eens worden uitgevoerd door de producteigenaar zelf.

Bij deze producten staat het als een paal boven water, de mensen achter deze producten zijn maar op één ding uit, zo snel mogelijk en zoveel mogelijk geld verdienen en het liefst aan jou.

 • In Nederland rust er een soort taboe op de ‘online geld verdienen’ markt
 • Zogenaamde goeroe’s met vage en vooral louche producten zijn hier de aanleiding van
 • Zo snel mogelijk en zoveel mogelijk geld verdienen zonder hier waarde voor terug te leveren

Maar hoe zit het dan met de Internet Succes Gids van Jacko Meijaard? Is dit ook niet een zogenaamde goeroe? Hij zegt toch ook dingen als ‘Ontdek hier hoe ik 7500 per maand verdien’

Door Jacko Meijaard opgelicht!?

Jacko wist jaren geleden tijdens de lancering van zijn product al dat hij zich op glad ijs ging begeven, hij lanceerde namelijk ‘De Ultieme Vrijheid Methode’

Een product waarin je werd uitgelegd hoe je geld kon verdienen dankzij het internet. Hij realiseerde zich dus ook meteen dat hij het anders aan moest pakken dan de rest.

Hij besloot vanaf dag één meteen transparant te zijn, hij trad met zijn ware identiteit naar buiten en nam video’s op waarin hij zelf te horen en te zien was.

Hij moest het verschil maken en proberen om het ‘online geld verdienen‘ taboe enigszins weg te poetsen. Nu jaren later kunnen we voorzichtig stellen dat dit aardig gelukt is.

Inmiddels heeft Jacko een community opgebouwd met duizenden actieve leden die hun bevindingen, moeilijkheden en successen delen op het Internet Succes Gids Forum.

Wat de grote kracht achter Jacko Meijaard is, dat is me geheel duidelijk geworden.

 • Hij treed met zijn ware identiteit naar buiten
 • Hij verdient zelf geld met hetgeen hij je leert
 • Hij heeft veel obstakels moeten overwinnen en leert je ook hoe je om moet gaan met tegenslagen
 • Jacko is erg laagdrempelig en makkelijk te bereiken via de mail of op het forum

Wie is Jacko Meijaard dan precies?

Ik heb al eerder een artikel geschreven over Jacko Meijaard, je kunt dit artikel vinden door op zijn naam te klikken aan het begin van deze zin.

Ik zal het in dit artikel dus kort houden en je alleen even wat feiten over Jacko vertellen zodat je kunt zien dat het hier niet om een ordinaire oplichter gaat.

 • Jacko is geboren en getogen in Zeeland.
 • Hij woont zelf in Yerseke waar hij ook met zijn bedrijf Meijaard Media gevestigd is.
 • Jacko is geboren in 1991.
 • Jacko heeft er 2 maand over gedaan om zijn eerste euro online te verdienen.
 • Wist je dat Jacko ook regelmatig offline workshops geeft? Je kunt Jacko dus ook in levende lijve ontmoeten.
 • Wist je dat zijn online training de Affiliate Marketing Revolutie één van de beste trainingen op het gebied van Affiliate Marketing is?

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie

 

Ervaring met Jacko Meijaard?

Zelf heb ik de nodige ervaringen met Jacko Meijaard, ik heb al zijn producten aangeschaft en compleet doorgelopen om er een goed review over te kunnen schrijven.

Tijdens mijn review heb ik vaak met Jacko gemaild over zijn producten, hij reageerde altijd vrij snel op mijn mailtjes als ik vragen had.

Dat heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Veel andere aanbieders van dit soort producten zijn heel moeilijk te bereiken, en als je dan eenmaal een emailadres hebt achterhaald reageren ze nooit terug.

Ook op het Internet Succes Gids forum is Jacko erg actief in het begeleiden van zijn community. Jacko heeft met zijn Internet Succes Gids een oersterk merk opgezet.

Internet Succes Gids

Laten we eens kijken naar het hoofdonderwerp van deze pagina, de Internet Succes Gids. Wat houdt de Internet Succes Gids dan precies in?

De Internet Succes Gids van Jacko Meijaard is een soort online platform op het gebied van internet marketing, en dan met name Affiliate marketing.

Je vind er verschillende cursussen en trainingen, enorm veel waardevolle gratis artikelen,video’s en podcasts en daarnaast een erg actief forum.

affiliate marketing revolutie vip member

Jacko biedt de volgende cursussen aan:

Ondanks dat de training verschillend zijn hebben ze maar één doel: Jouw helpen om je online dromen te verwezenlijken. Of je nou producten van andere mensen wilt promoten of je eigen digitale producten wilt ontwikkelen, je kunt het allemaal leren door middel van deze trainingen.

InternetSuccesGids.nl

Jacko’s website heet met recht InternetSuccesGids.nl, op deze website vind je honderden waardevolle artikelen over internet marketing.

Daarnaast kun je via zijn website eenvoudig naar de verschillende producten, de podcasts,video’s of het forum navigeren. InternetSuccesGids.nl ontvangt vele duizenden bezoekers per maand en dit aantal groeit nog steeds.

Op deze website deelt Jacko veel van zijn eigen projecten, hij geeft een kijkje in de keuken van zijn eigen Affiliate websites, dit geeft hem net dat extra stukje betrouwbaarheid wat mensen in de ‘online geld verdienen’ branche zo hard nodig hebben.

internetsuccesgids.nl

Affiliate Marketing Revolutie

Het product wat veruit het meest populair is en al tal van mensen heeft geholpen om parttime te gaan werken of zelfs hun volledige baan op te kunnen zeggen is de Affiliate Marketing Revolutie.

Enige tijd geleden heb ik hier een zeer uitgebreid review over geschreven (ruim 8800 woorden), in dit review lees je precies wat de cursus mij heeft gebracht en wat het jou ook kan brengen.

Het is een videotraining waarbij je leert om geld te verdienen met het verdienmodel Affiliate Marketing. Je kijkt letterlijk over Jacko’s schouder mee hoe hij een geld genererende Affiliate website opzet en hoe jij dat ook kunt doen.

Voor ik teveel uitweid, hier vind je mijn complete review over de Affiliate Marketing Revolutie

Wat trouwens nog wel leuk is om te vermelden, in het kader van transparantie kun je de Affiliate Marketing Revolutie nu 7 dagen proberen voor maar €1!

affiliate marketing revolutie

Internet Succes Gids Forum

Ik sprak er net al enigszins over, het Internet Succes Gids forum. Het forum word door de meeste deelnemers als een zeer waardevolle plek gezien.

Je kunt er terecht voor al je vragen, je leest er de laatste trends op het gebied van Affiliate Marketing en mensen delen hun projecten en successen.

Het is net dat extra stukje wat een training als de Affiliate Marketing Revolutie nodig heeft, als je ergen op vast zou lopen, dan ga je gewoon even met je vraag naar het forum, je krijgt vaak meteen antwoord zodat je snel gemotiveerd verder kunt.

Ook over het Internet Succes Gids forum heb ik een compleet artikel geschreven, die vind je als je op Internet Succes Gids Forum klikt.

Onderstaande video geeft je een rondleiding in het forum

Internet Succes Gids Podcasts

Alsof het forum nog niet genoeg waarde bood aan de deelnemers van de Affiliate Marketing Revolutie heeft Jacko zijn eigen Podcast uitzendingen.

Voor degene die niet helemaal weet wat een podcast is, een podcast is een soort opname waarbij iemand kan delen wat hij of zij wil. Het word ook vaak gebruikt voor een interview.

Jacko neemt elke week een podcast op waarin hij nieuwe inzichten deelt over verschillende onderwerpen.

Hieronder een voorbeeld van zo’n podcast:

Internet Succes Gids ervaringen

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg te spreken over Jacko Meijaard en zijn Internet Succes Gids. Het is een waardevol platform en het bied je alles wat je nodig bent om je eerste online geld te verdienen.

Zijn Affiliate Marketing Revolutie is een krachtige training die alles omvat wat je nodig bent om geld te verdienen dankzij Affiliate Marketing.

Zijn producten zijn gericht op beginners, je hoeft dus geen enkele ervaring te hebben met het bouwen van een website of marketing in het algemeen.

Je gezonde boerenverstand gebruiken en een gezond portie doorzettingsvermogen is alles wat je nodig bent om leuke resultaten te behalen, voor de één is dat een extra inkomensstroom en voor de ander een fulltime inkomen, wat ga jij hiermee bereiken?

 

Datum Review
Product
Internet Succes Gids
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>