Internet Masterclass van Jacko Meijaard: Feit of Fabel?

internet masterclassIs de Internet Masterclass van Jacko Meijaard zijn geld waard? Kun je met deze masterclass op een eerlijke en oprechte manier geld verdienen via het internet?

Deze vraag heb ik afgelopen tijd vaak gekregen vandaar dat ik het tijd vond om er een review over te schrijven.

Want wat houdt deze masterclass in? Wat kun je verwachten nadat je de internet masterclass hebt gevolgd en wat zijn de ervaringen en reviews van anderen? Je leest het in dit artikel.

Internet Masterclass ervaringen en reviews

Ik kan me voorstellen dat je twijfelt over de aanschaf van de Internet Masterclass want is deze Internet Masterclass zijn geld wel waard? Kun je het niet alleen met de Affiliate Marketing Revolutie af?

In dit ervaringsartikel probeer ik je zo duidelijk mogelijk antwoord te geven op al je vragen, mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, stel ze dan gerust onder dit artikel.

Jacko Meijaard ervaringen

Om dit review af te trappen beginnen we zoals gewoonlijk met de auteur van deze masterclass, Jacko Meijaard.

Jacko is geen onbekende, eerdere schreef ik reviews over zijn Affiliate Marketing Revolutie en zijn Affiliate Marketing Revolutie Forum.

Grondig onderzoek naar de auteur is dus niet meer nodig, ik zal je in het kort vertellen wie Jacko is en waarom hij deze cursussen heeft gemaakt.

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie

Jacko is nog relatief jong, met zijn leeftijd van 26 jaar (op het moment van schrijven) heeft hij het al behoorlijk ver geschopt op het internet.

Jacko ontdekte zijn passie voor het internet ondernemen toen hij op school zat, Jacko volgde een journalistieke opleiding in Utrecht.

Omdat hij in Utrecht op kamers woonde had hij na zijn studiedag veel tijd over, de meeste van zijn klasgenoten kozen ervoor om een bijbaantje in de supermarkt of de horeca te nemen.

Jacko deed dit niet, hij koos ervoor om zich te storten op het internet, Affiliate Marketing dat is wat hij ging doen.

Affiliate Marketing is GOUD!

Affiliate Marketing is het promoten van producten van andere mensen, bij elk verkocht product dat via jouw unieke link word aangeschaft ontvang jij commissie, vooral bij digitale producten zoals ebooks en cursussen loopt deze commissie vaak op tot wel de helft van de aankoopprijs.

Jacko koos voor Affiliate Marketing om de volgende redenen:

 • Je kunt meteen van start
 • Bijna geen kosten (slechts een paar tientjes per jaar)
 • Je hebt geen gedoe met klantenservice etc.
 • Digitale producten hebben een hele hoge commissie (gemiddeld 50% van de aankoopprijs)
 • Je hoeft slechts enkele verkopen per dag te realiseren om een lekker salaris te verdienen
 • Je kunt het bijna overal ter wereld doen, je hebt alleen een laptop en internetverbinding nodig.
 • Je kunt werken wanneer je zelf wil, het internet is 24/7 open

Zoals je kunt zien is dit een ideale manier van geld verdienen op het internet, je kunt vrijwel risicoloos starten om te kijken of het wat voor je is.

Zelf nam ik de proef op de som en zoals je kunt zien in onderstaande afbeelding werkt het echt, de naam PayPro die je ziet staan is de naam van de betalingsprovider waarvan je de commissie krijgt uitgekeerd.

geld verdienen met de affiliate marketing revolutie

Lijkt jou dit ook wel wat? Check de Internet Masterclass via onderstaande kortingslink

Ga direct naar de Internet Masterclass!

De aanhouder wint..

Dat Affiliate Marketing een hele mooie manier van geld verdienen op het internet is moge duidelijk zijn, toch moet je, je realiseren dat niets vanzelf gaat en zo is dat ook met Affiliate Marketing.

In dit review ga ik heel eerlijk tegen je zijn, als je denkt dat je binnen een paar weken bakken geld kunt verdienen kun je beter wat anders gaan doen.

Jacko weet hier alles van en heeft het pad meerdere malen bewandeld, het duurde voor hem 3 maanden om zijn eerste euro te verdienen.

Maar maakte hem dat uit?

Nee, hij wist dat het mogelijk was, als andere mensen het konden, kon hij het ook dacht hij bij zichzelf.

Jacko zette door en toen hij eenmaal zijn eerste geld had verdiend werd het een soort verslaving, als snel ging hij meer verdienen dan zijn vrienden met bijbaantjes in de supermarkt of horeca.

Enkele feiten op een rij:

 • Verwacht niet dat je in een aantal weken bakken met geld verdiend, dit is een echte business dus geen onnozele verhalen
 • Hard werken word uitbetaald
 • De internet lifestyle is echt te gek
 • Als je het ‘spel’ eenmaal door hebt kun je uitbreiden en steeds meer inkomen genereren
 • Denk altijd aan de lange termijn, een stevig fundament waar je de rest van je leven gemak van hebt.

Doorgaan of stoppen!?

Op een gegeven moment ging het zo goed met zijn piepjonge internetbedrijfje dat hij er van kon leven, hij kwam voor een moeilijk keuzemoment te staan.

Althans dat zou je denken, voor Jacko lag dat anders, hij wist precies wat hij wilde..

Jacko besloot te stoppen met zijn Journalistieke hbo opleiding en zich volledig te richten op het geld verdienen via het internet.

Zijn familie en vrienden verklaarden hem voor gek “Maak je opleiding af en zoek toch een echte baan!” is wat Jacko vaak moest aanhoren.

Jacko woont in het Zeeuwse Yerseke en van internet hadden nog maar weinig mensen gehoord, je kunt wel nagaan dat hij totaal niet werd begrepen.

Maar Jacko liet zich door niets of niemand uit het veld slaan en bouwde door aan zijn internet imperium..

 • Jacko stopte zijn hbo opleiding voor Affiliate Marketing, zijn beste beslissing ooit.
 • Zijn familie en vrienden begrepen er niets van, dit draaide later snel bij..

€7500 per maand

Toen Jacko begon met zijn eerste website had hij een ultiem doel, hij wilde €7500 per maand verdienen en overal ter wereld kunnen werken.

Hij had zijn doel gesteld en niemand weerhield hem hiervan, hij zou hoe dan ook zijn doel bereiken.

Jacko hield woord en het lukte hem om dit doel te bereiken, hij verdiende €7500 per maand met dank aan Affiliate Marketing.

Het enige wat hij daarvoor gebruikte was een laptop, een internetverbinding en slechts enkele tientjes per jaar aan kosten voor de domeinnaam en hosting.

Omdat Jacko inmiddels een echte expert was geworden op het gebied van Affiliate Marketing besloot hij dat het tijd werd om zijn kennis te delen.

Inmiddels zit Jacko ruim boven de €7500 netto, in onderstaande video laat hij zien wat affiliates verdienen die Jacko’s product promoten.

Je snapt hem al, alleen al aan die ene affiliate verdient Jacko ook ruim €10.000..

Is deze Affiliate superman? Nee, dit is gewoon een mens van vlees en bloed die ooit op hetzelfde punt als jouw stond

InternetSuccesGids.nl

Jacko richte zijn eigen platform op waarmee hij mensen gratis informatie gaf via blogartikelen en video’s over Affiliate Marketing.

Dit alles deed en doet hij nog steeds via de website InternetSuccesGids.nl een website waar hij maandelijkse tienduizenden bezoekers ontvangt. internetsuccesgids

Al snel werd Jacko opgemerkt door lokale en landelijke media en heeft hij meerdere interviews gegeven waarin hij zijn verhaal deelt.

Nu Jacko zijn eigen platform had staan was het tijd om mensen te gaan trainen en te helpen om ook hun dromen te verwezenlijken.

Feiten over InternetSuccesGids.nl

 • Tienduizenden bezoekers per maand
 • Heeft al tal van mensen geholpen bij hun online dromen
 • Elke maand super interessante gratis artikelen en video’s

Affiliate Marketing Revolutie

Jacko ontwikkelde de Affiliate Marketing Revolutie, een cursus waarbij je stap voor stap aan de hand van video’s word uitgelegd hoe je een geld genererende Affilate website bouwt.

affiliate marketing revolutie

Je kijkt letterlijk over zijn schouder mee hoe hij alles doet!

Deze cursus is super populair en al vele mensen hebben hun baan op weten te zeggen of werken nu parttime met dank aan deze cursus.

Alle informatie over de cursus vind je via onderstaande kortingslink

Ga direct naar de Internet Masterclass!

Jacko’s Affiliate Marketing Revolutie Forum

Om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn ontwikkelde hij het Affiliate Marketing Revolutie Forum.

Een plek waarbij mensen met een samengesteld doel bijeenkomen.

Dit forum werkt bijzonder krachtig en geeft enorm veel waardevolle informatie, je vind hier mensen die net begonnen zijn maar ook mensen die duizenden euro’s per maand verdienen.

Mensen delen hier hun successen maar ook waar ze tegenaanlopen, hier kun je dus super veel waardevolle informatie uithalen.

Uiteraard is Jacko zelf ook actief op dit forum en beantwoord hij alle vragen, ook geeft hij veel informatie vrij over zijn eigen projecten.

Iemand die een cursus verkoopt over geld verdienen op het internet en zelf ook op deze manier geld verdiend, dat zie je niet vaak.

affiliate marketing revolutie forum

Je word meteen lid van dit krachtige forum:

 • Allemaal gelijkgestemden met hetzelfde doel
 • Mensen die net beginnen en mensen die jarenlang ervaringen hebben en alle kneepjes van het vak kennen
 • Vrijwel meteen antwoord op al je vragen
 • Jacko laat veel zien van zijn eigen projecten ter inspiratie
 • Wekelijks inspirerende podcasts

Internet Masterclass

Naast de Affiliate Marketing Revolutie ontwikkelde Jacko de Internet Masterclass, tijdens deze masterclass krijg je intensieve begeleiding van Jacko zelf.

Het is een stukje persoonlijker dan de Affiliate Marketing Revolutie, ook krijg je veel eerder reactie op je vraag en behoor je tot een select groepje mensen die naast het promoten van producten van anderen ook hun eigen digitale producten willen ontwikkelen.

In de Internet Masterclass vind je een compleet stappenplan tot in detail uitgewerkt over hoe je zelf een digitaal boek of cursus maakt die je kunt verkopen.

Op deze manier kun je Affiliates voor jou aan het werk zetten en je eigen digitale leger van verkopers ontwikkelen.

Stel je eens voor hoe het is als tientallen andere mensen jouw producten verkopen zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

Voordelen Internet Masterclass:

 • Stappenplan voor het maken van je eigen digitale product
 • Affiliates die jouw product promoten, je verdiend geld waar je zelf niets voor hoeft te doen
 • Intensieve begeleiding van Jacko
 • Powertalk webinars (Jacko toont veel van zijn eigen projecten)
 • Je krijgt er gratis de videotraining de Affiliate Marketing Revolutie (t.w.v. €47) bij en je word VIP member (t.w.v. €47 per maand)
 • Je hebt alle werkelijk alle tools in huis om jouw internetbedrijf op te zetten en deze vanuit de hele wereld te runnen.

Hieronder zie je een video waar ik door het ledengedeelte van de Internet Masterclass navigeer, zoals je kunt zien heb ik deze zelf ook aangeschaft om een zo goed mogelijk review te kunnen geven.

Ervaringen en Reviews Internet Masterclass

Nu je weet wat de Internet Masterclass ongeveer inhoud is het tijd om te gaan kijken naar de ervaringen en reviews van andere mensen.

Zelf heb ik de Internet Masterclass geheel doorlopen dus ik weet precies waar ik over praat..

De mensen die deze internet masterclass hebben gevolgd zijn daar erg positief over, vooral de begeleiding en het complete stappenplan naar een online bedrijf worden erg gewaardeerd.

Deze informatie is letterlijk duizenden euro’s per maand waard, dit is precies hoe internet ondernemers van het eerste uur hun bedrijven hebben opgebouwd.

Open en bloot..

Je zult misschien wel denken “Dit is wel erg positief allemaal” dat kan ik me voorstellen, de reden hiervoor is dat het ook allemaal erg positief is.

Jacko Meijaard verschuilt zich niet achter een andere identiteit geeft zijn woonplaats vrij en via zijn bedrijf Meijaard Media is hij makkelijk te traceren.

meijaard media

Alleen deze informatie geeft al zo enorm veel vertrouwen, was iedere producteigenaar maar zo en helemaal in de geld verdienen op het internet branche.

De meeste voorgangers van Jacko die beweerden dat je eenvoudig duizenden euro’s kon verdienen op het internet zijn al lang en breed van de radar verdwenen..

Dit komt omdat ze hun producten alleen maakten om er zelf beter van te worden, en in de meeste gevallen deden deze mensen zelf niet eens wat ze aan de klanten onderwezen.

Jacko doet precies het tegenovergestelde, hij verdient vandaag de dag nog steeds enorm veel geld met zijn Affiliate business.

Stuurman van je eigen leven

Wat zou het toch heerlijk zijn om zelf te bepalen wanneer en waar je werkt, meer vrije tijd te hebben om door te brengen met familie en vrienden.

Genoeg geld verdienen om meerdere keren per jaar op vakantie te gaan, niet meer afhankelijk te zijn van een baas of vakantieperiodes.

Met de komst van het internet ligt dit voor iedereen binnen handbereik, geen grote investeringen, geen pandhuur en weinig risico’s..

Hieronder een video waarin Jacko laat zien wat er allemaal mogelijk is:

Voordelen op een rij:

 • Meer vrije tijd en werken wanneer en waar je maar wilt
 • Het enige wat je nodig bent is een laptop en een internetverbinding
 • Meer tijd doorbrengen met familie en vrienden
 • Vaker op vakantie kunnen gaan
 • Genoeg geld verdienen om leuke dingen te doen.

Kortingspagina Internet Masterclass!

 

Datum Review
Product
Internet Masterclass
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>