Glenn Goossens: Verandert deze man je leven?

Glenn GoossensVandaag is het weer eens tijd om een review te schrijven over een producteigenaar.

Na wat wikken en wegen heb ik besloten om Glenn Goossens onder de loep te nemen.

Glenn Goossens is een bekende naam in de fitness en gezondheidsbranche, hij schreef meerdere ebooks over sporten en het krijgen van een gezond en fit lichaam.

Glenn heeft meerdere producten ontwikkelt en eerder schreef ik een review over één van zijn producten ‘101 Hardlooptips‘.

Op deze pagina vind je meer over Glenn, wie is hij precies? Waarom doet hij wat hij doet en wat zijn de ervaringen met hem en zijn producten?

Wie is Glenn Goossens?

Zoals gezegd is Glenn zeker geen onbekende in de fitness en gezondheidsbranche, dit komt omdat Glenn zich al sinds jaar en dag verdiept in alles wat met voeding en sport te maken heeft.

Zijn fascinatie voor voeding en sport begon al toen Glenn nog jong was, hij heeft zelf meerdere sporten beoefend en verdiepte zich in alles wat met sport en voeding te maken had.

Op een gegeven moment had hij zoveel kennis ontwikkelt dat hij het tijd vond om deze kennis niet meer alleen voor zichzelf te houden.

Ook vanwege het feit dat zijn aanpak super goed werkte en hij inmiddels een zeer fit lichaam had weten te trainen wist hij dat hij deze kennis kon delen.

Als mensen hetzelfde als hem deden kon het niet anders dan dat ze tevreden waren, en het lichaam van hun dromen wisten te creëren.

Aldus Glenn..

Maar, is Glenn eigenlijk wel een echt persoon? Of hebben we hier te maken met een pseudoniem? Helaas is Glenn Goossens een fictieve naam.

Glenn, of beter gezegd, de producteigenaar van deze gezondheids- en sport producten treed dus niet met zijn of haar ware identiteit naar buiten en dat is jammer.

Uiteraard hoeft het nog niets te zeggen over de kwaliteit van de producten, maar ik krijg de laatste tijd steeds meer signalen over mensen die niet tevreden zijn.

Omdat deze site een onafhankelijke ervaringen site is kan ik deze informatie niet achterhouden.

Glenn Goossens is een fictief persoon

(Update November 2017)

Helaas bereiken mij steeds meer berichten over het feit dat ze niet op de juiste wijze behandeld zouden worden door het bedrijf achter Glenn Goossens.

Echter, zoals ik net al zei, Glenn Goossens bestaat niet. Het bedrijf dat zijn producten uitgeeft is S&H Digitale Hulpmiddelen welke uiteraard wel geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel.

Toen ik dit review schreef was ik best positief over Glenn en zijn producten, ik ben uitgegaan van de informatie die ik van Glenn heb gekregen en mijn eigen bevindingen met de boeken.

Met deze update wil ik je dus op de hoogte stellen van de negatieve berichtgeving omtrent ‘Glenn Goossens’

Mensen geven aan dat ze:

 • Automatisch lid worden zonder dat ze dit willen.
 • Het bedrijf achter dit product niet reageert op mailtjes.

Omdat ik dit nu van meerdere mensen verneem, wil ik je hiervoor waarschuwen!

Producten wisselen van eigenaar

Update December 2017: Er is de laatste maanden veel te doen omtrent Glenn Goossens, zo zou hij volgens sommige mensen niet betrouwbaar overkomen en zou het bedrijf achter Glenn niet reageren op mailtjes.

Onlangs is te kennen gegeven dat enkele digitale producten zijn gewisseld van eigenaar, zo zou de nieuwe eigenaar dr. Oscar Helm zijn.

Oscar Helm van de website HappyHealthy.nl is in tegenstelling tot Glenn wel een echt persoon en heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en beweging, iets wat ons positief stemt.

De volgende producten zijn eigendom van Oscar Helm:

Hieronder zie je een reactie van Oscar Helm:

reactie Oscar Helm

Glenn Goossens Personal Trainer

In eerste instantie ging Glenn aan het werk als personal trainer, hij hielp tal van mensen om af te vallen en een fit lichaam te ontwikkelen.

Daarnaast schrijf hij enorm veel informatieve blogs op verschillende grote gezondheidswebsites.

Op een gegeven moment vond hij dat het tijd werd om zijn kennis te bundelen tot verschillende ebooks.

Hier kwam onder andere zijn populaire ebook ‘101 Hardlooptips’ uit voort, dit boek helpt je op een uitdagende wijze nog meer uit je looptraining te halen.

Daarnaast ontwikkelde Glenn de boeken ‘Strakke buik bijbel’ en ‘Gespierde god’

101 Hardlooptips

In het kort wil ik je meer vertellen over de verschillende boeken van Glenn, als eerste zal ik zijn ebook 101 Hardlooptips samenvatten.

101 Hardlooptips is een ebook ontwikkelt voor iedereen die op een zo efficiënt mogelijke manier wil hardlopen, het geeft enorm veel waardevolle tips en bevat tal van hardloopschema’s

Dit is wat je onder andere kunt verwachten van 101 hardlooptips:

 • Verschillende hardloopschema’s
 • Verbeter je conditie op een eenvoudige manier
 • Raak snel overtollige kilo’s kwijt
 • Gevarieerde voedingsschema’s

Het boek is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers en bevat trainingen voor elk niveau.

101 hardlooptips schema's

Als cadeau krijg je er twee Gratis ebook bij:

 • 10 Groene Smoothie Recepten
 • SuperFood Recepten

Met 101 Hardlooptips haal je een waardevol boek in huis waarmee je naast efficiënt kun leren hardlopen ook nog eens de nodige kilo’s kwijt kunt raken.

Het boek kent vele positieve reviews en mijn persoonlijke ervaringen met Glenn en dit boek zijn ook uiterst positief te noemen.

[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/101_Hardlooptips/25007/52274″ size=”large” bgcolor=”#3fa628″ icon_type=”general foundicon-right-arrow” icon_position=”left” shape=”radius”]Pak hier JOUW éénmalige Korting![/otw_shortcode_button]

Gespierde god

Een ander ebook van Glenn Goossens is ‘Gespierde god‘ zoals de naam al doet vermoeden leer je in dit ebook alles over het ontwikkelen van een gespierd lichaam.

Gespierde god is een erg populair product, de reden hiervan is dat het lekker toegankelijk is en er geen onjuistheden worden verteld.

Vaak zie je dat zulke boeken het niet altijd zo nauw nemen met de waarheid maar Gespierde god draait er niet om heen, als je wat wilt bereiken zul je wel zelf keihard aan de bak moeten.

Niets komt vanzelf en dat geld helemaal voor het krijgen van een gespierd lichaam.

In het boek vind je onder andere:

 • Veel verschillende oefeningen per spiergroep
 • Hoe jouw trainingsdag er uit zou moeten zien
 • Een gedetailleerd trainingsschema die je laat zien hoe je binnen 8 weken maar liefst 10 kg extra aan spieren kunt trainen
 • Het zit allemaal tussen de oren, daarom vind je in dit boek krachtige tips voor een optimale mindset
 • Wat de beste voedingsmiddelen zijn
 • Gespierde armen mooi? Geen zorgen, Glenn wijd er een heel hoofdstuk aan

Gespierde god is makkelijk leesbaar, geen moeilijk vakjargon, en voor iedereen toegankelijk, of je nou een beginner of een gevorderde bent.

Strakke buik bijbel

Het derde ebook die ik in het kort wil bespreken is ‘Strakke buik bijbel’ dit ebook windt er wederom geen doekjes om, met dit boek kun je een strakke buik trainen.

Ook dit boek staat weer boordevol waardevolle informatie waar je meteen mee aan de slag kunt.

Buikvet is overigens één van de meest voorkomende ergernissen als het gaat om overtollige kilo’s, veel mensen trainen zich een slag in de rondte door sit-ups te doen, op zich goed maar het kan veel efficiënter.

De kracht van dit ebook is dat je al resultaat ziet in een relatief korte periode, dit komt door de speciale aanpak van Glenn.

In dit boek kun je de volgende zaken verwachten:

 • Een dikke 30 oefeningen waarmee je een strakke buik creëert.
 • Een ‘Geheim’ schema waarmee je binnen 4 weken serieuze resultaten boekt.
 • Speciale recepten om de vetverbranding te stimuleren, eenvoudig en snel
 • Heldere voedingsschema’s voor elke maaltijd

Ook dit boek heeft als kracht dat het makkelijk te volgen is en voor iedereen toepasbaar, duidelijke trainingsschema’s en veel variatie maken dit boek tot een online bestseller.

strakke buik bijbel

Glenn Goossens ervaringen

Maar wat zeggen de mensen eigenlijk over Glenn? Is Glenn Goossens te vertrouwen? Houd hij zich aan zijn woord en leveren zijn boeken voldoende waarde?

Veel mensen zijn positief, echter er bereiken mij ook steeds meer berichten van mensen die er minder positief over zijn.

Glenn levert daarin tegen wel veel waarde en geeft je informatie waarmee je resultaten kunt behalen.

Op al zijn boeken geeft hij een niet-goed-geld-terug garantie, daardoor zijn de ebooks geheel risicoloos aan te schaffen.

Na aanschaf krijg je meteen toegang tot de boeken dus je kunt lekker snel van start om jouw doelstellingen te gaan bereiken.

Conclusie

Glenn Goossens, of beter gezegd, S & H Digitale hulpmiddelen mag gezien worden als een bedrijf wat wel waarde levert vanuit de verschillende boeken die zij aanbieden.

De boeken zijn laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar, of je nou beginner bent of al wat meer gevorderd.

Kortom, wil jij een strakker lichaam of optimaal rendement halen uit je hardlooptraining? Dan zijn de boeken van S & H Digitale hulpmiddelen boeken die ik je kan aanraden.

Datum Review
Product
Glenn Goossens
Rating
31star1star1stargraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

 • wim schreef:

  Bij bestelling van het digitale boek, staat er een vinkje aan.
  Je geeft een incassomachtiging af voor € 19,97 per maand.
  Je bent plotseling soort van lid geworden…

  Kijk hiervoor uit!

  • Martijn schreef:

   Hoi Wim,

   Bedankt voor je reactie!

   Het is inderdaad altijd zaak om goed te kijken wat je doet.
   Liever had ik gezien dat het vinkje ‘uit’ stond..

   Mocht het toch het misgaan met betrekking tot het ‘vinkje’ kun je, je altijd afmelden. Lukt het niet? Laat het me weten, dan help ik je graag!

 • Duco schreef:

  Inmiddels 100,- kwijt omdat ik ergens lid van ben geworden. Dacht iemand een leuk cadeau te doen met deze strakke buik bijbel. Het is gewoon ordinaire oplichterij!!

  • Martijn schreef:

   Hoi Duco,

   Dat is erg vervelend en ik snap dat je gefrustreerd bent, heb je enig idee hoe je lid bent geworden? Het is namelijk verboden om iemand zonder toestemming lid te maken van een product of dienst.

   Heb je echt geen ‘vinkje’ over het hoofd gezien en ben je inmiddels al afgemeld?

   Kom je er niet uit? Laat het dan even weten!

 • Roel schreef:

  Idd oplichting!
  Die hele Glen Goossens bestaat helemaal niet en je wordt automatisch lid en dit is niet te stoppen…
  Ze reageren ook niet op mailtjes..

  Niet aan beginnen dus

  • Martijn schreef:

   Hallo Roel,

   Bedankt voor je bericht. Uiteraard werk ik NIET voor deze partij, wij zijn een onafhankelijke ervaringen site. Ik heb het review aangepast om mensen te waarschuwen voor eventuele teleurstellingen of wan praktijken.

   Toen ik zelf het product aanschafte voor mijn review kon ik het ‘vinkje’ voor het lidmaatschap uitzetten, ik begrijp dat dit soms onduidelijk kan zijn en dat het niet de meest transparante manier is.

 • >