Geld Gorilla Geheimen: Gevaarlijk of een Bewezen systeem?

geld gorilla geheimenOp een makkelijke manier geld verdienen, is dat mogelijk? Volgens Alex Hartman en Frank Sanders van Geld Gorilla Geheimen wel, althans zo laten ze het wel over komen.

De hoogste tijd dus om dit product eens even door te pluizen, want makkelijk geld verdienen, daar houdt iedereen wel van.

In dit artikel laat ik je precies zien wat Geld Gorilla Geheimen inhoudt, wat je mag verwachten en wat de ervaringen en reviews met dit digitale product zijn.

Wat is Geld Gorilla Geheimen?

Waarschijnlijk weet je al wel wat Geld Gorilla Geheimen voor product is, maar voor de duidelijkheid nog even een beknopte samenvatting.

Geld Gorilla Geheimen is een digitaal product wat claimt een methode in het bezit te hebben waarbij je leert om, zonder technische kennis, minmaal €2950 per maand te verdienen.

Een gewaagde claim moet ik zeggen, of dit te realiseren is? Daar vertel ik je straks meer over.

Geld Gorilla Geheimen leert je om geld te verdienen via het internet, tijdens de cursus, wat voornamelijk uit een videotraining bestaat, worden je verschillende manier van online geld verdienen uitgelegd.

 • Digitaal product, voornamelijk videotraining.
 • Het leert je om online geld te verdienen op verschillende manieren, zonder dat je hiervoor een eigen product of dienst nodig bent.
 • Er word geclaimd dat je minimaal €2950 per maand kunt verdienen.

Het verhaal van Jacko..

Geld verdienen op internet zonder eigen product of dienst? Dat klinkt gaaf toch? Het verdienmodel dat Geld Gorilla je leert heet Affiliate Marketing. Affiliate Marketing is het promoten van producten of diensten van andere bedrijven in ruil voor commissie.

Je stuurt mensen door vanaf jouw website, Facebook pagina of bijvoorbeeld YouTube kanaal naar de website/webshop van de producteigenaar. Als degene die jij hebt doorgestuurd een product koopt ontvang jij commissie. Zo simpel werkt het eigenlijk. Je hebt dus geen klantenservice of voorraad nodig. Het enige wat jij doet is doorsturen.

Jacko Meijaard, een jonge Affiliate marketeer uit Zeeland verdient hier duizenden euro’s per maand mee.. Benieuwd naar zijn verhaal? 

Check hier het verhaal van internet ondernemer Jacko Meijaard >>>

Wie zijn Alex Hartman en Frank Sanders?

De mensen achter deze training zijn Alex Hartman en Frank Sanders van Geldgorilla.nl, twee mannen die het beste met je voor lijken te hebben.

Maar na een intensieve speurtocht moet ik, moe maar niet voldaan, mijn loep neerleggen en concluderen dat het hier om zogenaamde pseudoniemen lijkt te gaan.

geld gorilla

Ik kan namelijk vrij weinig informatie over de mannen vinden, dat is toch opmerkelijk en het maakt me er niet geruster op.

Pseudoniemen worden overigens veel vaker gebruikt in de wereld van de digitale producten, persoonlijk vind ik het gebruik ervan jammer en naar mijn mening doet het afbreuk aan de geloofwaardigheid.

Voor wie is Geld Gorilla Geheimen?

Geld Gorilla Geheimen is een product waarmee je online geld kunt leren verdienen, dus ben jij het zat om:

 • Voor een baas te werken?
 • Telkens oppas te moeten regelen omdat je buiten de deur werkt.
 • Naar jou idee te weinig te verdienen?
 • Elke dag te moeten doen wat een ander je opdraagt?
 • Beperkt te zijn tot slechts een paar vakantiedagen per jaar?

Dan is Geld Gorilla Geheimen een product voor jou, aldus de verkooppagina van het product.

Geld Gorilla Geheimen is uiteraard geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud, wel moet je bekwaam genoeg zijn om te weten wat je doet.

Je hebt dus geen enkele technische kennis nodig wordt er beweerd.. Toch ben ik van mening dat het wel extreem handig is om met een laptop of PC overweg te kunnen.

Tijdens de videotraining wordt alles op een duidelijk en toegankelijke manier uitgelegd en naar mijn mening is dit voor iedereen goed te volgen.

Bekijk hier Geld Gorilla Geheimen met eigen ogen >>>

Waarom Geld Gorilla Geheimen?

Volgens de verkopers, laten ik ze maar gewoon Alex en Frank noemen, kun je door het toepassen van de informatie uit deze training een boel geld verdienen.

Er worden op de verkooppagina bedragen genoemd waarbij ik meteen moet denken aan tropische eilanden en dikke auto’s.

Dit zie ik vaker bij ‘online geld verdienen’ producten en daar kijk ik dus dwars doorheen, het schijnt echter nog steeds goed te werken om mensen hiermee over de streep te trekken.

Laat ik voorop stellen dat ik niet zeg dat het niet mogelijk is om deze bedragen te verdienen maar binnen de eerste maanden is het vrijwel onmogelijk.

In de meeste gevallen zijn duizenden euro’s per maand alleen mogelijk voor mensen die doorzetten, leren van hun fouten en 110% toegewijd aan de slag gaan.

Toch moet ik toegeven dat wanneer jij de materie uit Geld Gorilla Geheimen op de juiste wijze toepast, geduld en doorzettingsvermogen hebt, er hele mooie dingen kunnen gebeuren.

Maar waarom zou je moeten kiezen voor Geld Gorilla Geheimen?

 • Digitaal product, meteen na aanschaf te gebruiken.
 • De inhoud van dit product is goed.
 • Duidelijke videotraining met stap voor stap uitleg.

Wat houdt Geld Gorilla Geheimen in?

Maar wat krijg je als je besluit om dit product aan te schaffen?

Het product bestaat dus zoals gezegd uit een videotraining welke te vinden is in het ledengedeelte van Geldgorilla.nl, ook vind je hier de aanvullende gratis bonusmodule.

De training bestaat uit 4 module’s te weten:

Module #1: Obstakels voor succes

In de eerste module word je alles vertelt over de obstakels die jij mogelijk gaat tegenkomen. Een goede mindset is namelijk van ESSENTIEEL belang voor succes.

Ook vind je in deze module verschillende motivatie video’s die jou er doorheen helpen, want dat je met tegenslagen te maken krijgt is eerder regel dan uitzondering.

 • Motivatie video’s
 • Werken aan de juiste mindset

Module #2: Verschillende manieren van online geld verdienen

De naam van de module zegt het al, in deze tweede module worden er verschillende manieren van online geld verdienen aan je uitgelegd.

Hierbij kun je denken aan verdienmodellen zoals:

 • Affiliate Marketing. (Producten van andere mensen promoten in ruil voor commissie.)
 • AdSense. (Advertenties op je website en als mensen klikken krijg je commissie.)
 • Eigen digitaal product of dienst.

In het geval van de bovenste twee producten heb je geen eigen product of dienst nodig, theoretisch zou je meteen kunnen starten.

Tijden de video’s wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende verdienmodellen, er komt overigens naar voren dat Affiliate Marketing het meest geschikte verdienmodel is voor beginners.

thuiswerk

Module #3: Hoe krijg je bezoekers?

Om veel geld te verdienen met de verschillende verdienmodellen is het van belang om veel bezoekers naar je website of platform, zoals bijvoorbeeld YouTube, te sturen.

In de derde module word je haarfijn uitgelegd hoe je meer traffic (bezoekers) genereert. Of de manieren allemaal even goed werken, daar zijn de meningen over verdeeld.

Ook word je in deze module uitgelegd hoe je goede teksten schrijft waardoor mensen eerder van je zullen kopen.

 • Hoe krijg je bezoekers?
 • Hoe werkt SEO?
 • Hoe schrijf je goede teksten waardoor mensen bij jou kopen?

Module #4: De psychologie achter online verkopen

In deze vierde module word er dieper ingegaan op de psychologie achter online verkopen, want waarom is de ene site enorm succesvol terwijl de andere stil lijkt te staan?

Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen jouw informatie interessant vinden en uiteindelijk overgaan tot aankoop?

Bonus #1: Affiliate Marketing

De eerste bonus geeft een stukje extra informatie over Affiliate Marketing. Welke producten kun je het beste promoten? Welke Affiliate netwerken zijn betrouwbaar? Handige achtergrondinformatie die erg belangrijk is als je besluit om Affiliate Marketing toe te passen.

Bonus #2: Hoe maak ik een blog?

Deze bonus gaat over het maken van een blog website met WordPress. Het is niet extreem moeilijk om een website te maken met WordPress maar er zijn wel een aantal zaken van belang.

Als jij een beginner bent zijn dit super handige video’s die je sowieso gaat gebruiken.

Wat zijn de ervaringen en reviews?

Als ik in Google ga zoeken naar Geld Gorilla Geheimen zie ik in de voorgestelde zoekwoorden veel termen als:

 • Geld Gorilla nep?
 • Gorilla geheimen fake?
 • Geld verdienen met Geld Gorilla?
 • Geld Gorilla Geheimen betrouwbaar?

Er lijkt dus in eerste instantie veel gespeculeerd te worden over dit product, als ik verder op onderzoek uitga blijkt het tegen te vallen met het aantal reviews.

De reviews die ik kan vinden lopen erg uitéén, zo geeft de ene persoon aan er heel veel aan gehad te hebben en door deze manier nu goed geld te verdienen, terwijl de andere het product bijna letterlijk de grond in boort.

Reviews en ervaringen over dit soort producten zijn altijd gevaarlijk, er is namelijk best veel eigen inbreng nodig om succesvol te worden, denk aan, doorzettingsvermogen, creativiteit en vindingrijkheid.

Omdat veel mensen van nature niet over deze eigenschappen beschikken is het product in 9 van de 10 gevallen de grote boosdoener terwijl dat niet zo is.

Al met al kan ik dus weinig zinnigs zeggen over de reviews van andere mensen. Maar wat zijn mijn eigen bevindingen?

Mijn ervaringen

In het begin ben ik altijd wat sceptisch en terughoudend bij dergelijke producten, Geld Gorilla Geheimen is hier één van de oorzaken van.

Er worden beloftes gedaan die, wel mogelijk zijn, maar niet in zo’n kort tijdsbestek, de meeste mensen staren zich hier echter blind op en komen gaandeweg voor verassingen te staan.

Aan de andere kant is het logisch dat alleen bedrijven als de Nationale Postcodeloterij je van ‘snel geld’ kunnen voorzien en dat je er zelf gewoon keihard voor moet werken.

De inhoud van dit product is overigens wel goed en met deze training is het zeker mogelijk om geld te verdienen via het internet.

Wat is de prijs?

De prijs van dit product is €47 per maand.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat nogal een forse prijs vind, helemaal als je dit per maand moet betalen.

Ik ken vergelijkbare, maar betere producten waarbij je dit bedrag slechts eenmalig betaald.

Niet goed? Geld terug!

Waar ik wel over te spreken ben is de niet-goed-geld-terug garantie van dit product.

Je kunt maar liefst 60 dagen kijken of dit product de informatie biedt die je had gehoopt, is dat niet het geval stuur je een mailtje en krijg je meteen je geld terug.

Alternatieven

Zoals ik zei, ik ken vergelijkbare, maar betere producten in deze sector. Hieronder een overzicht:

Beide producten zijn eigendom van Jacko Meijaard, een interxnetondernemer uit het Zeeuwse Yerseke, gebruikt zijn echte naam en staat elke dag zelf met ‘de poten in de klei’

Is goed bereikbaar via zijn Affiliate Marketing Revolutie Forum, ook op dit forum lees je succesverhalen en staan tal van ervaringen.

Over dit product ben ik erg te spreken.

Conclusie

Geld Gorilla Geheimen lijkt in eerste instantie een product voor ‘goudzoekers’ en mensen die snel geld willen verdienen zonder er al teveel voor te hoeven doen.

Helaas trekt dit product ook veel van dit soort mensen aan, waardoor de ervaringen met dit product nog wel eens als negatief uit de bus komen.

De mannen achter dit product verschuilen zich achter een pseudoniem en dat is jammer..

De inhoud van dit product wil ik echter wel bestempelen als waardevol, maar de prijs vind ik daarentegen veel te hoog.

Wil je geld verdienen via het internet volgens een stap voor stap videotraining waarbij je over de schouder van de eigenaar van het product meekijkt?

Een eigenaar die zich niet verschuilt en regelmatig zijn eigen projecten, tegenslagen en inkomsten laat zien? Dan raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aan.

Heb je zelf ervaring met Geld Gorilla Geheimen en wil je dat delen? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel.

Wil je meer weten over Geld Gorilla Geheimen? Hier ontdek je er alles over >>

Datum Review
Product
Geld Gorilla Geheimen
Rating
31star1star1stargraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

 • N.Blesgraaf schreef:

  Geld Gorilla is echt wel te mooi om waar te zijn. Het is absoluut niet simpel en uitleg is ook zeer slecht. De heren doen het voorkomen alsof het heel makkelijk is maar niets is minder waar. Back up is slecht. En als je je geld terug wilt hebben moet je eerst aantonen dat je drie videos hebt gemaakt zoals in de voorwaarden staat beschreven. Helaas vergeten zij dat zij zichzelf ook niet aan de voorwaarden houden dat het makkelijk zou zijn en iedereen het kan. Hoe kun je nou drie videos tonen als er niet eens uitgelegd wordt hoe je dat moet doen!? Maar geen geld terug is voor mij reden genoeg om dit bij RADAR aan te kaarten. Mensen pas op als je slecht met computers bent. HET IS NIET SIMPEL.

  • Martijn schreef:

   Hallo Nico,

   Geld Gorilla doet beloftes die voor een beginner niet realistisch zijn blijkt maar weer. Ik hoor het de laatste tijd steeds vaker.. Geld verdienen dankzij het internet is absoluut mogelijk maar simpel is het niet. Dit geef ik ook aan in mijn review. Erg vervelend om te horen dat je in conflict bent geraakt met deze heren. Bedankt voor je reactie in ieder geval. Ik publiceer deze reactie zodat andere mensen je bevindingen ook kunnen lezen. Fijne dag!

 • >