Fred’s Bouwtekeningen: De beste bouwtekeningen in één pakket!?

Fred's bouwtekeningenFred’s bouwtekeningen is het bouwtekeningen pakket van klusser Fred Schouten, wat zijn de ervaringen? Wat zeggen de reviews? Is Fred betrouwbaar of is het een ordinaire oplichter?

Op deze pagina vertel ik je er alles over, wat houd het pakket in? Voor wie is het pakket geschikt? Wat zijn mijn ervaringen en wat zijn de ervaringen van anderen?

Dus als je nog twijfelt of dit pakket iets voor jou is moet je deze pagina zeker even lezen, je vind hier alles wat je nodig hebt om een goede overwogen keuze te maken.

 

 

Fred’s Bouwtekeningen reviews & ervaringen

Hou je van klussen maar ben je het zat om telkens op zoek te moeten naar een geschikte bouwtekening? Eindigt je zoektocht meestal in een paar troosteloze bouwtekeningen waar je uiteindelijk niet zo veel mee kunt? 

Dan is het all-in-one bouwtekeningenpakket Fred’s Bouwtekeningen een ware uitkomst, aldus Fred Schouten. 

In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is die Fred Schouten nou eigenlijk en is het geen oplichter? 
 • Welk bedrijf zit er achter Fred’s Bouwtekeningen? 
 • Voor wie is Fred’s Bouwtekeningen geschikt? 
 • Wat houdt Fred’s Bouwtekeningen precies in?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van mensen die Fred’s Bouwtekeningen kochten? 
 • Wat is de prijs en welke garantie krijg je? 

Wie is Fred Schouten?

Zoals ik net al aangaf is Fred’s bouwtekeningen ontwikkelt door Fred Schouten. Fred is jaren een gepassioneerd klusser, zoals hij dat zelf zo mooi zegt.

fred schouten

Naast dit bouwtekeningen pakket is Fred tevens auteur van de kippengids, een gids met alles over het maken van de mooiste kippenhokken en alles wat je moet weten over het houden van kippen.

Omdat Fred altijd tegen het probleem aanliep dat hij voor ieder project weer opnieuw op zoek moest naar een goede bouwtekening besloot hij dat het tijd werd voor verandering.

Hij ontwikkelde een bouwtekeningen pakket met duizenden bouwtekening van de meest uiteenlopende projecten, Fred’s Bouwtekeningen was geboren.

Het bedrijf achter Fred’s Bouwtekeningen 

Als ik verder op onderzoek uitga kom ik erachter dat het bedrijf achter Fred Schouten de naam Dieleman trading draagt en netjes geregistreerd is bij de Kamer van Koophandel.

Ook als ik contact met het bedrijf zoek, krijg ik snel antwoord, het gaat hier dus zeker niet om duistere praktijken.

Kortom, uitgaande van deze informatie, het KVK nummer, het contact wat ik heb gehad met Fred, kan ik stellen dat de auteur van dit online product in ieder geval 100% te vertrouwen is.

Ga direct naar de Beste Deal!

Voor wie is Fred’s Bouwtekeningen geschikt?

Fred’s bouwtekeningen is geschikt voor iedere klusser en doe-het-zelver ongeacht klus ervaring. Het pakket bevat veelal Nederlandstalige bouwtekeningen en de bouwtekeningen zijn eenvoudig te lezen.

Het bouwtekeningen pakket is voornamelijk geschikt voor klussers en doe-het-zelvers die het zat zijn om telkens op zoek te moeten naar een goede bouwtekening.

Het is dus uitermate geschikt voor jou als je, snel over een goede bouwtekening wilt beschikken, bouwtekeningen van de meest uiteenlopende projecten wilt hebben en niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het lezen van TE uitgebreide tekeningen die erg onduidelijk zijn.

Dit pakket bevat ook nog eens duizenden bouwtekeningen dus je grijpt nooit mis, Fred voegt nog regelmatig nieuwe tekeningen toe aan zijn pakket en die updates ontvang je gratis voor de rest van je leven, mocht je het pakket aanschaffen.

Het pakket groeit dus nog steeds en daar kun jij gratis van blijven profiteren.

Wat houd Fred’s Bouwtekeningen precies in?

Nu vraag je, je natuurlijk af wat Fred’s bouwtekeningen precies inhoud. Als je besluit over te gaan tot aankoop van dit pakket kun je meteen beschikken over duizenden bouwtekeningen van verschillende projecten zoals:

 • Meubels voor binnen en buiten
 • Dierverblijven
 • Veranda’s
 • Buitenkeukens
 • Houten speelgoed
 • Kinderkamers
 • Bedden
 • Kasten
 • En nog veel,veel meer

Ik heb hier zo maar een greep uit het pakket opgesomd, het pakket bevat echt super veel bouwtekeningen.

Fred’s Bouwtekeningen bevat voor zo’n beetje ieder project wat je maar kunt bedenken wel een gedegen bouwtekening.

Het Fred’s Bouwtekeningen pakket is niet alleen een pakket waarbij je allemaal losse bouwtekeningen opgestuurd krijgt, per project vind je er aanvullende informatie zoals:

 • Stap voor stap handleidingen
 • Materiaalkeuze
 • Ervaringen met het desbetreffende project van andere klussers

Bouwtekeningen in pdf? 

Omdat het pakket enorm veel bouwtekeningen bevat is het geheel opgedeeld in verschillende categorieën zoals:

 • Badkamers
 • Hokken
 • Meubels
 • Speelkamers
 • etc.

Je kunt de bouwtekeningen per categorie downloaden op je computer, tablet of laptop. De bouwtekeningen zijn eenvoudig te downloaden als .pdf bestanden.

Ga Direct Naar De Beste Deal!

Bonussen

Fred geeft je naast dit waardevolle en zeer uitgebreide bouwtekeningen pakket nu ook nog eens verschillende gratis bonussen kado, zo ontvang je als nu bestelt de volgende bonussen

Bonus #1 Steigerhouten tuinmeubelen gids (t.w.v. €37)

De steigerhouten tuinmeubelen gids is een complete gids met tekeningen speciaal gericht op het maken van steigerhouten productensteigerhouten meubelen gids

Bonus #2 DWG en CAD tekensoftware (t.w.v. €97)

Met dit programma kun je technische tekeningen openen, deze software word veelal gebruikt door tekenaars, maar als je op zoek bent naar grotere uitdagingen van complexere projecten kun je met dit programma de tekeningen inzien en eventueel wijzigen.

DWG en CAD software

Bonus #3 Levenslag lidmaatschap

Zoals ik net al zei krijg je levenslang gratis updates waardoor je over bouwtekeningen van de laatste trends beschikt, daarnaast krijg je toegang tot het klussers forum waar je terecht kunt voor al je vragen, Fred is hier zelf ook actief.

levnslang lidmaatschap

Waarom Fred’s Bouwtekeningen

Met Fred’s Bouwtekeningen haal je een pakket in huis waardoor je veel efficienter kunt klussen, je hoeft je niet meer druk te maken over een bouwtekening en dat kan je veel kopzorgen besparen.

Dit pakket is razend populair onder klussend Nederland en België en ik krijg er veel positieve reacties over.

Mensen geven vooral aan dat ze het enorm handig vinden dat dit een alles-in-1 pakket is.

Naast Fred’s Bouwtekeningen bestaat er nog een digitaal bouwtekeningenpakket. Dit is het Top 10 Bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver.

Ondanks dat de bouwtekeningen uit dit pakket erg goed zijn bestaat het pakket van Sjoerd maar uit 10 bouwtekeningen, ontdek hier meer over het pakket van Sjoerd Schrijver>>

Fred’s Bouwtekeningen gratis downloaden? 

Mensen vragen zich af of ze dit pakket gratis kunnen downloaden, een beetje kortzichtig als je het mij vraagt. Zo’n uitgebreid pakket inclusief alle bonussen is natuurlijk niet gratis te downloaden.

De prijs van het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten is €47, als ik kijk naar de wat je hier allemaal voor krijgt vind ik de prijs/kwaliteit verhouding erg goed.

Als je geregeld klust heb je die €47 binnen mum van tijd terug verdient, je hoeft immers nooit meer op zoek naar een bouwtekening.

Wist je trouwens dat er voor één losse bouwtekening vaak al een bedrag van €15 word gevraagd?!

Kortom, goede prijs voor een goed product.

30 dagen geld terug garantie

Dat Fred een 30 dagen geld terug garantie geeft maakt de keuze om dit pakket aan te schaffen een stuk eenvoudiger, op deze manier is het namelijk geheel risicoloos.

Gelukkig komt het zelden voor dat mensen hun geld terug vragen maar als je er achter komt dat dit pakket toch niet aan jouw wensen voldoet stuur je simpelweg een mailtje, en je krijgt je geld meteen teruggestort.

Fred’s Bouwtekeningen ervaringen en reviews

Natuurlijk wil jij graag weten wat het algemene gevoel is van de mensen die dit pakket aangeschaft hebben, en wat ik zelf voor ervaringen met dit pakket heb.

Zoals ik al eerder aangaf is dit product enorm populair onder klusser in Nederland en België, de algemene ervaringen van mensen die dit product gebruiken zijn positief.

Mensen vinden vooral het gevarieerde aanbod van tekeningen, de hoeveelheid projecten en de heldere en duidelijke uitleg een pluspunt.

Klein minpuntje wat ik af en toe tegen kom is dat het pakket soms wat onoverzichtelijk kan overkomen vanwege het grote aanbod tekeningen.

Over het algemeen zijn de mensen dus erg positief en dat kan ik beamen, ook vanwege het feit dat ik eenvoudig in contact kon komen met Fred.

Hieronder een korte video waarin ik je laat zien hoe de ‘binnenkant’ van Fred’s bouwtekeningen eruit ziet

3 Gratis Bouwtekeningen

Om jou gratis kennis te laten maken met dit pakket kun je 3 Gratis Bouwtekeningen downloaden, op deze manier kun je zien en ervaren wat de bouwtekeningen van Fred inhouden.

Zulke gratis weggevertjes zijn in mijn ogen erg waardevol en veel mensen maken gebruik van deze bouwtekeningen voordat ze uiteindelijk het complete pakket aanschaffen.

HIER vind je de Gratis Bouwtekeningen>>

Conclusie

Fred’s Bouwtekeningen is een uitgebreid pakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen, vanwege de grote variatie in verschillende soorten bouwtekeningen vind je er bijna altijd wat je zoekt.

Het bouwtekeningen pakket is geschikt voor zowel ervaren als onervaren klussers vanwege de eenvoudig te lezen tekeningen.

Fred Schouten, de auteur van dit product, is voor 100% te vertrouwen, dit vanwege het feit dat het bedrijf achter dit pakket netjes ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en vanwege het prettige contact wat ik heb gehad met Fred.

De algemene ervaringen en reviews over dit product zijn goed te noemen, de prijs is erg goed in verhouding tot de kwaliteit en de 30 dagen geld terug garantie zorgt ervoor dat je er niet lang over hoeft na te denken.

Dus, ben je een klusser of wil je er één worden? Dan is dit pakket een must!

Ga Direct Naar De Beste Deal!

Datum Review
Product
Fred's Bouwtekeningen
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>