Frank de Moei: Kan deze man je leven veranderen!?

frank de moeiFrank de Moei, dat is waar ik het vandaag met je over wil hebben. Is deze man een expert op zijn vakgebied of is het de volgende ‘goeroe’?

Ik ging op onderzoek uit en vond verschillende ervaringen en reviews van andere mensen over Frank en zijn cursussen, wat zijn de algemene gevoelens?

Maar ook, wie is Frank precies, waarom doet hij wat hij doet en welke cursussen en ebooks verkoopt hij? Je leest alles over Frank de Moei in dit artikel.

Frank de moei ervaringen en reviews

Op het internet is het soms maar moeilijk na te gaan wie er nou wel of niet te vertrouwen is, er worden veel pseudoniemen (oftewel schuilnamen) gebruikt en daar word het niet echt makkelijker van. 

Daarom ga ik je in dit artikel precies vertellen wie Frank de Moei is en of hij 100% betrouwbaar is. Ik kan je op voorhand al vertellen dat ik veel informatie heb weten te achterhalen, een goed teken zou je zeggen..

Wie is Frank de Moei?

Frank is een man van middelbare leeftijd en is woonachtig in de omgeving van Leusden, hier is tevens zijn bedrijf Capedium Coaching gevestigd.

Frank is sinds 2002 expert in het begeleiden van mensen die positieve veranderingen in hun leven teweeg willen brengen, snel en blijvend.

frank de moei pasfoto

Frank is dus allesbehalve een ééndagsvlieg en weet als geen ander waar hij over praat, dat zijn kennis erkend word in de vorm van diploma’s is dus meer dan logisch.

Frank mag zichzelf internationaal trainer en gediplomeerd Lifecoach noemen en is aangesloten bij verschillende branche organisaties zoals het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European mentoring and coaching council)

Naast verschillende opleidingen en diploma’s in de positieve psychologie en Lifecoaching doet Frank tijdens zijn cursussen ook een beroep op zijn vaardigheden en jarenlange ervaring op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Nobco

Frank’s missie

Maar drijft Frank om te doen wat hij doet? Frank’s persoonlijke statement om mensen te helpen om snel en blijvend te veranderen is het volgende:

Als ervaringsdeskundige, trainer en coach geloof ik dat je alles in je hebt om het leven te leiden dat jij wenst, meer geluk, meer plezier en meer ontspanning.

Om deze doelen te bereiken heeft Frank enkele fantastische cursussen ontwikkelt, ik heb al de nodige ervaringen met de cursussen van Frank en weet precies wat ze inhouden.

Newstart.nl

Frank opereert vanaf de website Newstart.nl, op deze website vind ik enorm veel gratis waardevolle informatie zoals artikelen, ebooks en podcasts.

De website ziet er netjes en overzichtelijk uit en je kunt eenvoudig door de verschillende artikelen navigeren.

Ook de betaalde cursussen staan netjes op een overzichtspagina onder het kopje ‘webshop’

newstart.nl

Landelijke bekendheid

Dat Frank’s cursussen,trainingen en ebooks niet onopgemerkt zijn gebleven blijkt wel uit de vele landelijke media aandacht die hij heeft gekregen.

Mediums als het AD, de Telegraaf, Libelle, Flair, EO en nog veel meer vroegen hem om zijn kennis met het land te delen.

Deze aandacht is erg goed voor het vertrouwen in Frank, zoals je kunt zien is hij dus op geen enkele manier betrokken bij duister praktijken maar is hij juist open en transparant

landelijke bekendheid

Ervaringen en reviews Frank de Moei

Iedereen die onder zijn echte naam met digitale cursussen of ebooks naar buiten treed word onder het vergrootglas doorgehaald.

Niet verkeerd natuurlijk want in het verleden is al vaker gebleken dat dit ook echt wel nodig was.

Toch zijn de meningen over Frank gelukkig positief, ook op zijn Facebook pagina, waar ik duizenden likes zie, word Frank vaak bedankt voor zijn helpende hand.

Een goed teken wat ik alleen maar kan beamen, zelf heb ik namelijk meerder keren contact gehad met Frank en ik kan niets anders zeggen dat hij overkomt als een rustige betrouwbare man die weet waar hij het over heeft.

Hieronder zie je enkele Facebook berichten op Frank’s Facebookpagina:

facebook newstart

 

facebook newstart 1

 

facebook newstart 2

Frank’s cursussen en ebooks

Zoals gezegd heeft Frank meerdere online cursussen en ebooks ontwikkelt, de cursussen en ebooks die Frank aanbied zijn toepasbaar op verschillende facetten in je leven.

Zo heeft hij bijzonder goede cursussen op het gebied van zelfvertrouwen, het vinden van je droombaan, het reduceren van zorgen en stress, het verkrijgen van een gelukkig leven en nog veel meer.

Hieronder een overzicht van de verschillende cursussen:

In de afgelopen jaren hebben ruim 10.000 mensen een cursus aangeschaft om van hun leven een betere versie te maken.

Volgens Frank hebben alle cursussen hetzelfde doel: Je goed voelen over jezelf als over je leven.

Op zijn website zie ik bij alle cursussen enorm veel ervaringen van andere mensen staan, ervaringen op de website van de verkoper zelf, daar ben ik altijd voorzichtig mee.

Ondanks dat er alleen initialen worden gebruikt lijken de ervaringen toch afkomstig te zijn van echte mensen en geven we Frank het voordeel van de twijfel.

Met de cursussen van Frank bereik je:

  • Meer geluk
  • Meer plezier
  • Een ontspannen leven
  • Geen stress en zorgen
  • Jouw droombaan
  • Een oersterk Zelfvertrouwen
  • En nog veel meer..

Bekijk hier direct de cursussen van Frank

Wat kosten deze cursussen?

Frank bied zijn cursussen allemaal voor dezelfde prijs aan. Zijn cursussen kosten €49 per stuk.

Voor die €49 krijg je maar liefst 12 weken aan coaching!

Als je deze coaching in een praktijk volgt ben je minimaal €49 per week kwijt, daarom vind ik dit een goede prijs.

Zijn ebook De Sleutels van Geluk en Succes kost €27,-

Niet goed? Geld terug

Zoals we dat bij zoveel cursussen zien geldt ook voor de cursussen van Frank de Moei een niet-goed-geld-terug garantie.

Je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om te bekijken of deze cursus bij jou past. Het is dus geheel risicoloos om één van de cursussen aan te schaffen. 

Bevalt het je binnen die 30 dagen toch niet? Je stuurt een mailtje naar frank@newstart.nl en je krijgt meteen je geld terug.

Conclusie

Ik kan niets anders zeggen dan dat Frank de Moei 100% betrouwbaar is, zijn cursussen waardevolle informatie bevatten en hun geld waard zijn.

Ik kan nergens negatieve ervaringen vinden en over oplichting is al helemaal geen sprake. Frank behandelt zijn klanten netjes en is altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Zijn cursussen geven je het handvat naar een gelukkig en succesvol leven, denk je daar binnen 30 dagen toch anders over? Geen probleem, je krijgt meteen je geld terug.

Dus wil jij veranderen in de persoon die je altijd al had willen zijn, maar wat je tot nu toe nooit gelukt is?

Dan is het tijd om een andere koers te gaan varen, een koers waarbij actie en ondersteuning centraal staat, kies voor een cursus van Frank de Moei!


Een cursus van Frank de Moei Aanschaffen? Dat Doe Je Via Onderstaande Rode Knop..

Datum Review
Product
Frank de Moei
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>