Fitcooking Fitness Receptenboek: Optimaal resultaat dankzij deze gerechten!?

Het Fitcooking Fitness Receptenboek van de Droog Trainen Academie uit Rotterdam. Is dit het zoveelste receptenboek wat beweerd ‘the next big thing’ te zijn?

Of is dit HET receptenboek voor iedereen die optimaal resultaat wil behalen naast hun training? Eén ding weet ik zeker, de Droog Trainen Academie staat bekend als een gerenommeerd bedrijf op het gebied van training en voeding.

Dus heb jij moeite om je aan een gezond voedingspatroon te houden? Zondig jij vaker dan je zou willen en vind je het ontzettend lastig om lekkere en gezonde gerechten te vinden? Dan is dit receptenboek een uitkomst, aldus de Droog Trainen Academie.

Fitcooking Fitness Receptenboek Ervaringen & Reviews

Voor een paar dagen heb ik nog wel inspiratie, maar voor een paar maand absoluut niet. Veel mensen vinden het extreem moeilijk om altijd gezond te eten. Inspiratie is veelal de boosdoener.

Ik hoor zo vaak dat mensen op de gezonde toer willen maar na een paar weken al geen inspiratie meer hebben. En wat gebeurt er dan? Inderdaad, er word in 9 van de 10 gevallen gegrepen naar zakjes en pakjes, iets wat killing is voor ons lichaam.

Omdat de Droog Trainen Academie heel veel vragen over voeding kreeg van hun cursisten, en ze geen geschikt receptenboek konden vinden besloten ze er zelf één te maken.

Het Fitcooking Fitness Receptenboek was een feit. Een overzichtelijk receptenboek met maar liefst 127 uitgebalanceerde en gevarieerde gerechten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Hoe goed is dit receptenboek? In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is de Droog Trainen Academie precies?
 • Voor wie is Fitcooking Fitness Receptenboek bedoelt?
 • Wat houdt Fitcooking Fitness Receptenboek precies in? (+ Sneak preview)
 • Wat kun je bereiken met dit receptenboek?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews?
 • Wat kost het en welke garanties krijg je?

Mijn persoonlijke Droog Trainen Academie ervaringen

Het zal je aan het begin van dit artikel niet ontgaan zijn dat de Droog Trainen Academie achter dit receptenboek zit. Droog Trainen Academie is een Rotterdams bedrijf wat zich, zoals de naam al doet vermoeden, richt op mensen die een strak lichaam willen trainen.

Omdat ik onlangs al twee andere producten van hun heb gerecenseerd heb ik al de nodige ervaringen met de Droog Trainen Academie en hun medewerkers.

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen en het Droog Trainen Protocol Mannen zijn allebei producten die hun sporen al hebben verdiend. Deze beide producten kennen behoorlijk wat positieve reviews en worden nog elke dag verkocht.

Met maar liefst 48.000 likes op Facebook lijkt het me vrij duidelijk dat veel mensen fan zijn van de informatie die de Droog Trainen Academie deelt en bereid zijn om op het magische blauwe duimpje te klikken.

Voor wie is Fitcooking Fitness Receptenboek bedoelt?

Het Fitcooking Fitness Receptenboek lijkt in eerste instantie ontwikkelt te zijn voor mensen die fitnessen, toch kent dit receptenboek een bredere doelgroep dan alleen de mensen die fitnessen.

Volgens Droog Trainen Academie is dit boek uitermate geschikt voor mensen die:

 • Een lager vetpercentage willen
 • Een beter conditie willen
 • Meer spiermassa willen
 • Meer kracht willen

Maar ook voor mensen die helemaal niet actief zijn is het een prima receptenboek, het boek staat vol met gezonde gerechten waardoor je een gezonde levensstijl kunt creëren.

De recepten zijn niet moeilijk om te bereiden en vergen niet uren van je tijd, ook wel prettig om te weten in deze tijd waarin iedereen haast lijkt te hebben.

Wat houdt het Fitcooking Fitness Receptenboek precies in?

Maar wat kun je precies verwachten als je besluit Fitcooking Fitness Receptenboek aan te schaffen? Laat ik vooropstellen dat het boek, wat je ontvangt als .pdf, mooi is vormgegeven en overzichtelijk in elkaar is gezet, er is duidelijk aandacht besteed aan de vormgeving.

Maar goed, uiteindelijk draait het natuurlijk om de inhoudt. Het boek bestaat uit verschillende peilers:

#1: Alles komt samen in één receptenboek

In het Fitcooking receptenboek vind je maar liefst 127 verschillende gerechten voor de verschillende eetmomenten op de dag. Zo vind je er gerechten voor het ontbijt, de lunch, het diner en een rijke variatie aan gezonde tussendoortjes zoals smoothies, salades en andere gezonde snacks.

#2: Optimaal in balans

De recepten zijn qua voedingswaarden optimaal in balans. Alle recepten zijn met zorg samengesteld en geven je lichaam haar optimale voeding. Volgens de auteurs werd gezond en smaakvol eten nog nooit zo makkelijk.

#3: Eiwitrijk is de absolute basis

Alle recepten zijn eiwitrijk. Mensen die sporten weten als geen ander dat eiwitten belangrijk zijn voor hun herstel. Maar ook voor mensen die niet sporten en gewoon gezond willen eten zijn eiwitten absoluut goed. Het geeft je langer een verzadigd gevoel en zorgt ervoor dat je niet gaat over-eten.

#4: Voedingswaarden overzichtelijk per gerecht

Bij elk gerecht vind je de voedingswaarden voor één persoon, zo hoef je nooit meer moeilijk te rekenen hoeveel je van iets mag hebben. Je vind hier bijvoorbeeld de hoeveelheid calorieën en de macronutrienten.

#5: Speciaal voor de niet-keukenprinsen en prinsessen

Alle recepten zijn volgens de auteurs erg makkelijk om te maken, je hoeft dus absoluut geen keukenprins of prinses te zijn om de recepten te bereiden. Het is makkelijk, smaakvol en betaalbaar.

Wat kun je bereiken met dit receptenboek?

Goed, laten we eens kijken naar de dingen die je kunt bereiken met dit receptenboek, het is namelijk absoluut niet het eerste receptenboek op de markt.

Wat maakt dit receptenboek dan anders dan al die andere receptenboeken?

Het grote verschil met dit receptenboek ten opzichte van andere receptenboeken is dat het Fitcooking Fitness Receptenboek is samengesteld voor mensen die sporten.

Alle recepten zijn op een dusdanige manier samengesteld dat je zo efficiënt mogelijk eet naast je training en 100% progressie kunt boeken.

Fitcooking Fitness Receptenboek ervaringen & reviews

Ik sprak net al even over mijn eigen ervaringen met de Droog Trainen Academie en hun andere producten en zoals je hebt kunnen lezen ben ik daar erg positief over.

De Droog Trainen Academie is namelijk een betrouwbaar platform waar je terecht kunt voor alles omtrent krachttraining, motivatie en nu dus ook voeding.

Omdat dit product op het moment van schrijven nog redelijk nieuw is zijn er nog niet heel veel ervaringen en reviews. Wel kan ik zeggen dat ik vanuit mijn eerdere ervaringen met deze partij ook erg positief gestemd ben over dit product.

Er worden absoluut geen loze beloften gedaan, de recepten zijn:

 • Gevarieerd
 • Gedetailleerd, inclusief voedingswaarden en macronutrienten
 • Smaakvol (Proteine pudding is een aanrader!)
 • Makkelijk te maken

Wat kost het receptenboek?

Het receptenboek kost €27,-. Persoonlijk vind ik dat een goede prijs voor zo’n uitgebreid receptenboek als deze. Voor €27,- krijg je dus 127 gerechten waardoor je nog sneller progressie boekt.

Ondanks dat het boek in .pdf variant in je mailbox verschijnt, en dus geen hardcopy boek is vind ik het boek absoluut zijn geld waard.

fitcooking fitness receptenboek

14 dagen geld terug garantie

Om jou kennis te laten maken met het Fitcooking Fitness Receptenboek, en het dus geheel risicoloos uit te proberen, geeft Droog Trainen Academie je een 14 dagen geld terug garantie.

14 dagen is ruim voldoende om aan de slag te gaan met het receptenboek en meerdere gerechten uit te proberen. Mocht het dus om wat voor reden niet voldoen aan jouw wensen? Dan stuur je een mail naar  info@fitcooking.nl en je krijgt meteen je geld terug.

Vergelijkbare producten op de markt?

Zijn er eigenlijk vergelijkbare producten op de markt? Receptenboeken die speciaal zijn ontwikkelt voor mensen die actief aan het sporten zijn?

Ik vind eigenlijk slechts één receptenboek die ik vergelijkbaar vind met het Fitcooking Fitness Receptenboek en dat is Fitchef van Mark van Oosterwijck.

Wil je het vergelijken met dit receptenboek? Hier vind je mijn Fitchef review.

Voor- en nadelen

Om een helder ervaringsartikel te schrijven is het natuurlijk van belang om de voor- en nadelen voor je op een rijtje te zetten, zo kun je een weloverwogen keuze maken.

Nadelen:

 • Het receptenboek is niet echt geschikt voor vegetariërs.
 • Er is in het receptenboek geen rekening gehouden met gluten-intolerantie.

Voordelen:

 • Perfecte balans in de voedingswaarden, je krijgt dus van iedere bouwstof voldoende binnen.
 • Recepten zijn makkelijk te bereiden en je kunt porties klaarmaken als je echt weinig tijd hebt.
 • Receptenboek is te openen op vrijwel elk apparaat.
 • Omdat de recepten zo smaakvol en eenvoudig te bereiden zijn voorkom je dat je gaat ‘zondigen’

Eindoordeel Fitcooking

Heb jij moeite om gezond te blijven eten omdat je niet genoeg inspiratie hebt? Kies jij soms voor de makkelijke weg en heb je hier later spijt van?

Dan is het Fitcooking Fitness Receptenboek zeker weten een uitkomst voor je. Het is speciaal ontwikkelt voor mensen die door een gebrek aan inspiratie, tijd of motivatie niet kunnen volhouden om gezond te blijven eten en hier later spijt van hebben.

Het is absoluut waar dat je sneller progressie boekt omdat je lichaam optimaal word aangevuld met de juiste voedingsstoffen. De recepten zijn eiwitrijk en dit zorgt onder andere voor een snel spierherstel en een verzadigd gevoel.

Ik geef het Fitcooking Fitness Receptenboek dus een positief eindoordeel! Heb jij dit boek aangeschaft en wil je, je bevindingen delen? Laat gerust een reactie achter!

Fitcooking in jouw boekenkast?

Wil jij het Fitcooking Fitness Receptenboek aanschaffen en vandaag al beginnen met het nuttigen van optimale voeding? 


Via onderstaande button kom je meteen op de overzichtspagina van het Fitcooking Fitness Receptenboek (Eenmalig €27,- en 14 dagen geld terug garantie)

Datum Review
Product
Fitcooking Fitness Receptenboek
Rating
31star1star1stargraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>