Fitchef (Mark van Oosterwijck): Eenvoudig naar een gezonde lifestyle!?

fitchefOp een gezonde manier afvallen door de juiste voeding, dat is wat Fitchef van Mark van Oosterwijck je bied, althans dat is wat er gesuggereerd word.

Maar is dit ook werkelijk zo? Is dit niet het zoveelste programma wat meer beloofd dan waarmaakt? Ik zocht het voor je uit!

Na mijn reviews over de online programma’s zoals Koolhydraatarm 50 dagen programma, 20 dagen suikervrij, Slimplus of Eetpaleo is het nu tijd voor een fysiek boek!

Op deze pagina vind je mijn eerlijke ervaringen en de ervaringen en reviews van gebruikers van dit product. Maar ook laat ik je zien wat het boek van Mark van Oosterwijck precies inhoud..

Wie is Mark precies? Wat kun je verwachten? Wat is de prijs en wat zijn de voordelen ten opzichte van andere dieetboeken? Je leest het allemaal in mijn uitgebreide review over Fitchef.

Fitchef Ervaringen & Reviews

Afvallen is al sinds jaar en dag een hot item, er zijn werkelijk honderden diëten en de één schijnt nog niet beter te zijn dan de ander. 

Helaas raken veel mensen verstrikt in het welbekende jojo effect. Het allerbeste medicijn om blijvend op gewicht te blijven is het aanpassen van je lifestyle. 

Door het aanpassen van je lifestyle is het veel eenvoudiger om je streefgewicht te bereiken en deze ook voor de rest van je leven te houden. 

Fitchef richt zich op het aanpassen van je voedingspatroon door eenvoudige en kleine stappen, zo is het veel makkelijker vol te houden en beweeg je langzaam in de richting van een gezonde lifestyle, iets wat veel beter is dan die crash-diëten, aldus Mark.

In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is Mark van Oosterwijck precies en is hij 100% betrouwbaar? 
 • Voor wie is Fitchef bedoelt? 
 • Waarom zou je voor Fitchef moeten gaan? 
 • Wat houdt Fitchef precies in? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van andere mensen die Fitchef hebben gekocht? 
 • Zijn er alternatieven? 
 • Wat zijn de kosten en welke garanties krijg je?  

Wie is Mark van Oosterwijck?

Mark van Oosterwijck is niet geheel nieuw voor mij, ik ken hem onder andere van een eerder product, vet verliezen 1.0

Hij is dus zeker niet nieuw in de branche van gezonde voeding en afvallen, sterker nog Mark heeft al sinds zijn vroege jeugd een passie voor gezonde voeding en sporten.

Mark is geen diëtist of voedingscoach maar opereert volledig vanuit zijn passie, mede hierdoor zijn de boeken die hij uitbrengt lekker laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Dat Mark geen diëtist of voedingscoach is doet echter niets af aan de kwaliteit van zijn producten en de informatie die ik terugvind op zijn website. De informatie die hij verspreid is goed en op feiten gebaseerd.

Mark adviseert en informeert maandelijks maar liefst 350.000 bezoekers vanaf zijn website Drogespieren.nl!

Mark doet het dus ontzettend goed met zijn fitness/voedingsblog en zijn producten zijn immens populair.

Op zijn website vind ik netjes een Kamer van Koophandel nummer en zijn bedrijfs en contact gegevens. Dit is natuurlijk een pluspunt.Mark van Oosterwijck

Ik kom vaak producteigenaren tegen die zich verschuilen achter allerlei schuilnamen of zogenaamde pseudoniemen, dat is bij Mark van Oosterwijck absoluut niet het geval.

Mark is transparant en komt na wat hij beloofd.

Op basis van de auteur van dit product durf ik met mijn hand op mijn hart te zeggen dat je zonder risico het boek Fitchef van Mark van Oosterwijck aan kunt schaffen.

Ga direct naar de Beste Deal!

Voor wie is Fitchef geschikt?

Fitchef is geschikt voor iedereen die op een gezonde en verantwoorde manier wil afvallen. Dat houd in dat je geen onzin zoals ‘val 5 kilo per week af’ of ‘krijg een sixpack in 3 weken’ hoeft te verwachten.

Dit boek is voor iedereen die snapt dat voor het verkrijgen van een strak en gezond lichaam de nodige aanpassingen in het voedingspatroon vereist zijn.

Mark is wat dat betreft erg transparant en ik moet eerlijk zeggen dat me dat wel bevalt. Je weet precies wat je aan hem hebt en hij doet wat dat betreft geen enkele belofte die hij niet kan waarmaken.

Dit boek is geschikt voor mensen die:

 • Geen inspiratie hebben voor wat betreft gezonde voeding
 • Het gevoel hebben dat het bereiden van gezonde voeding een dagtaak is.
 • Denken dat ze op een ‘houtje moeten bijten’ om af te vallen.

Met Fitchef hoef je nooit meer na te denken wat je in huis moet halen, het boek bevat maar liefst 105 eiwitrijke recepten en 246 pagina’s aan informatie over gezonde voeding.

Waarom Fitchef?

Fitchef is een erg uitgebreid receptenboek dat volstaat met eiwitrijke recepten. Deze recepten zijn de basis voor een gezond en strak lichaam.

Omdat veel mensen het moeilijk vinden om een gezond voedingspatroon langere tijd vol te houden ontwikkelde Mark dit boek.

Omdat Fitchef maar liefst 105 eiwitrijke recepten bevat kun je echt tijden vooruit zonder dat je hoeft na te denken over je avondeten of lunch.

Naast al deze inspiratie vind je er natuurlijk ook gedetailleerde informatie zoals bereidingswijzen en boodschappenlijsten.

Mark heeft zijn boek Fitchef gebaseerd op vijf pijlers:

 • Eenvoudige recepten
 • De juiste balans
 • Smakelijke recepten
 • Verzadigend
 • Betaalbaar

In tegenstelling tot veel andere boeken over gezonde recepten is dit receptenboek echt enorm uitgebreid. Je hebt voor jaren inspiratie.

Ook besefte Mark meteen dat de recepten niet ‘te’ uitgebreid moesten zijn om te voorkomen dat je uren in de keuken staat, het moest voor iedereen toegankelijk zijn.

Ga direct naar de Beste Deal!

Fitchef als pdf? Wat houdt het precies in?

Fitchef is een hardcover boek wat maar liefst 105 eiwitrijke recepten bevat, de recepten zijn verdeeld over ontbijt,lunch, diner, snacks, smoothies en soepen.

Elk recept dat je terugvind in dit boek bevat een uitgebreide lijst met ingrediënten, een boodschappenlijst en natuurlijk de bereidingswijze.

Wat ook erg handig is zijn de alternatieven om bepaalde ingrediënten te vervangen, je kunt je maaltijden dus ook nog ‘customizen’ naar jou smaak of voorkeur.

Elk recept bevat ook nog eens een overzicht van zogenaamde macronutriënten (vet, eiwitten en koolhydraten).

Dit ingrediënten die je terugvind in dit boek zijn allemaal goed betaalbaar en eenvoudig te vinden in je supermarkt. Je vind hier geen moeilijke ‘geiten wollen sokken’ meuk maar gewoon ‘normale’ gezonde producten.

Overzicht Fitchef

 • No nonsense
 • Lekkere en gezonde recepten
 • Niet uren in de keuken
 • Duidelijke en heldere informatie
 • Overzichtelijke structuur
 • Makkelijke boodschappenlijstjes
 • Gewoon gezond, zonder rompslomp

wat houd fitchef in?

Fitchef turbo

Onlangs lanceerde Mark een nieuw boek, Fitchef Turbo. Fitchef Turbo is een kookboek gericht op mensen die hun lifestyle willen veranderen maar weinig tijd hebben. 

Alle voedzame gerechten die je in Fitchef Turbo vind zijn binnen een kwartier klaar te maken. 

Bekijk hier mijn complete Fitchef Turbo review>>

Prijs

De prijs van het hardcover boek is €37,95 (Gratis verzending)

Als ik kijk naar de prijs/kwaliteit verhouding vind ik de prijs goed te noemen. Je krijgt een mooi vormgegeven hardcover boek met maar liefst 246 pagina’s aan waardevolle informatie.

Dat de informatie in dit boek erg goed is blijkt wel uit de populariteit van dit boek, dit boek prijkt inmiddels in de keukens van duizenden Nederlanders en Belgen.

Niet goed? Geld terug!

Dat Markt vierkant achter de kwaliteit van zijn boek staat blijkt wel uit het feit dat hij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geeft.

Je hebt dus 30 dagen de tijd om te kijken of dit boek iets voor je is. 30 dagen is voldoende tijd om het boek uit te proberen.

Bevalt het je toch niet? Geen probleem, Mark stort je gewoon je geld terug.

Fitchef Ervaringen en Reviews

Maar wat zeggen anderen van dit boek? Het boek is inmiddels al door vele mensen uitvoerig getest, hun ervaringen en reviews vind ik overal terug.

Natuurlijk moet je, je altijd afvragen in hoeverre een review betrouwbaar is maar door mijn jarenlange ervaring filter ik ‘nep reviews’ er eenvoudig uit.

Zelf ben ik behoorlijk te spreken over zowel Fitchef als Mark van Oosterwijck, ik heb het in dit review al een paar keer laten doorschemeren maar je kunt de producten van deze man met een gerust hart aanschaffen.

Ook als ik kijk naar de resultaten die behaald worden met dit boek kan ik daar stellig over zijn. Je krijgt gezonde voeding binnen en het stimuleert gewichtsverlies, voor snelle resultaten is de nodig lichaamsbeweging wel vereist.

Drogespieren.nl heeft maandelijks 350.000 bezoekers, maar liefst 60.000 abonnees en je vind er meer dan 750 artikelen met waardevolle gratis informatie.

Dat de meeste mensen behoorlijk positief zijn over Fitchef  en Drogespieren.nl is dus allesbehalve verwonderlijk.

Alternatieve producten? 

Maar zijn er dan nog producten die hetzelfde te bieden hebben als Fitchef van Mark van Oosterwijck? Er zijn tal van afslank producten op de markt, ik ga ze niet allemaal noemen maar je laten zien welke ik qua inhoudt het meest op Fitchef vind lijken.

En wil je naast afslanken ook een super strak lichaam trainen? Dan adviseer ik je om eens te kijken naar mijn onlangs geschreven reviews van het Droog Trainen Protocol Vrouwen en het Droog Trainen Protocol Mannen.

Conclusie

Om het geheel samen te vatten wil ik afsluiten met een conclusie. Het hardcover eiwitrijke receptenboek Fitchef is een aanwinst voor iedere ‘gezonde’ boekenplank in Nederland en België.

Het boek bevat veel uitgebreide informatie over gezonde voeding en steekt qua layout erg mooi in elkaar.

De auteur van dit boek Mark van Oosterwijck is een voorbeeld voor veel eigenaren van online producten vanwege zijn transparantie en openheid.

Ik vind geen enkele onzinnige of loze belofte en de verkooppagina lijkt gelukkig niet op één of andere Tilburgse kermis.

Kortom, ben jij op zoek naar een handleiding die je elke dag kan helpen om een gezonde maaltijd te bereiden op een eenvoudige en betaalbare manier? Dan is Fitchef het boek voor jou!

Ga direct naar de Beste Deal!

 

Datum Review
Product
Fitchef
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>