Fitchef Turbo: Eenvoudig naar een gezonde lifestyle!?

fitchef turboIn 2016 lanceerde Mark van Oosterwijck, Fitchef. Fitchef is een razend populair boek wat enorm veel word verkocht. Nu, eind 2017 lanceert hij zijn nieuwe boek Fitchef Turbo.

Zoals de naam al doet vermoeden kun je met Fitchef Turbo nog sneller voedzame en gezonde gerechten op tafel zetten. Binnen een kwartier ben je in staat om voedzame eiwitrijke gerechten te serveren volgens mark.

Dus heb jij weinig tijd? Ben jij geen keukenprins of prinses,heb je geen zin in bergen afwas achteraf? En wil je toch gezond en voedzaam eten? Dan is Fitchef Turbo hét kookboek wat uitkomst biedt volgens auteur Mark van Oosterwijck.

Is dit het boek waar iedereen op zit te wachten? Het boek wat je helpt om gezond te eten en geen uren in de keuken te hoeven staan? Je ontdekt het allemaal in dit artikel.

Fitchef Turbo ervaringen & reviews

In dit ruim 2120 woorden tellende review ga ik je meenemen door Fitchef Turbo, als één van de eersten mocht ik de proef op de som nemen en mijn bevindingen met je delen.

Mark’s eerste boek Fitchef ken ik al een tijdje, het is inmiddels door velen gerecenseerd en de reviews zijn allemaal positief, iets waar ik me volledig bij aansluit.

Hoe zit dat met Fitchef Turbo? Is dit tweede boek net zo goed als het eerste? Of is dit niet zo’n succesnummer? Voor we beginnen heb ik hieronder nog even een korte samenvatting voor je opgesomd, zo zie je precies wat je ongeveer kunt verwachten:

 • In het kort; Wie is Mark van Oosterwijck precies? Waarom zou ik luisteren naar zijn informatie?
 • Zijn website Drogespieren.nl
 • Voor wie is Fitchef Turbo bedoelt?
 • Wat kun je precies verwachten als je Fitchef Turbo aanschaft?
 • Zijn er al ervaringen en reviews van andere mensen met Fitchef Turbo? Zo ja, wat zijn hun ervaringen?
 • Wat is de prijs van Fitchef Turbo?
 • Welke garanties krijg je als je Fitchef Turbo besluit aan te schaffen?
 • En nog veel meer..

Wie is Mark van Oosterwijck?

Ik heb al een paar keer gesproken over Mark van Oosterwijck, maar wie is hij nou precies? En waarom zou ik luisteren naar zijn informatie?

Mark is iemand die al van jongs af aan met zijn gezondheid bezig is, vroeger had hij last van overgewicht en probeerde van alles om van deze overtollig kilo’s af te komen.

Het is dus ook niet gek dat hij in aanraking kwam met fitness en gezonde voeding, het lukte hem uiteindelijk om af te vallen, dit door de juiste voeding en de nodige training.

Hij kwam erachter dat:Mark van Oosterwijck

 • Gezonde voeding helemaal geen straf hoeft te zijn.
 • Jezelf uithongeren averechts werkt.
 • Kleine aanpassingen grote resultaten veroorzaken.

Hij bedacht zich dat er meer mensen moesten zijn die deze problemen hadden en besloot zijn verhaal te delen. Niet veel later kwam het idee om zijn kennis over voeding online te delen via zijn eigen website.

Binnen de kortste keren had hij een grote schare fans opgebouwd en besloot een boek te schrijven ‘Vet verliezen 1.0’ gevolgd door het inmiddels behoorlijk populaire boek ‘Fitchef’

Mark heeft een duidelijke visie als het gaat om afvallen; Kleine aanpassingen en consistentie zijn volgens hem de sleutels naar een lichaam waar je trots op kunt zijn.

Persoonlijk vind ik dit een mooie visie. Grote veranderingen zijn namelijk veel moeilijker vol te houden, mensen haken op de lange termijn af en kunnen vervolgens weer opnieuw beginnen.

Drogespieren.nl

Mark deelt zijn kennis en expertise via zijn website Drogespieren.nl een waardevolle blogsite waar hij veel gratis informatie deelt met zijn lezers.

Dat Mark niet van gisteren is en al enige tijd meedraait in de wereld van gezonde voeding is te zien op zijn website, Drogespieren.nl ontvang maar liefst 450.000 bezoekers per maand!

droge spieren.nl

Mark staat met zijn activiteiten uiteraard netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn bedrijf draagt de naam van Oosterwijck Online.

Op basis van mijn eerdere ervaringen met Mark en vanwege het feit dat hij:

 • Met zijn ware identiteit naar buiten treed
 • Netjes geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel (zie foto hieronder)
 • 450.000 bezoekers per maand op zijn website ontvangt
 • Ruim 75.000 abonnees op zijn nieuwsbrief heeft
 • Meer dan 40.000 volgers op Facebook heeft

Durf ik met 100% zekerheid te zeggen dat Mark van Oosterwijck te vertrouwen is.

van oosterwijck online

Voor wie is Fitchef Turbo geschikt?

 • Heb je al verschillende kookboeken aangeschaft maar is het telkens hetzelfde liedje? Je gebruikt hem drie keer en hij beland weer op de plank naast al die andere kookboeken?
 • Of blader je inspiratieloos door je huidige kookboeken omdat het ene gerecht nog niet ingewikkelder in elkaar zit dan het andere?
 • Krijg je ook al nachtmerries als je denkt aan een overvol aanrecht met snijplanken en tientallen producten?
 • Heb je geen zin om een uur in de keuken te staan en een kwartier aan tafel te zitten?
 • Krijg je het al warm als je denkt aan de prijzen van al die ‘superfoods’
 • Word je benauwd als je op zoektocht moet door de supermarkt naar al die verschillende producten?

Dan is Fitchef Turbo een kookboek wat perfect bij jou past, althans als we Mark van Oosterwijck moeten geloven.

Fitchef Turbo is volgens hem namelijk geschikt voor iedereen die gezond wil eten, de vetverbranding wil stimuleren en weinig tijd in de keuken wil spenderen.

Omdat de eiwitrijke recepten uit dit kookboek je een verzadigd gevoel geven zul je minder behoefte hebben om te gaan snoepen, dit zorgt ervoor dat je geen slechte voedingsstoffen binnen krijgt en ook nog eens afvalt of op gewicht blijft.

Fitchef Turbo is geen dieetboek maar het stimuleert wel je vetverbranding door de eiwitrijke recepten. Je kunt er dus zeker mee afvallen, het enige verschil met de meeste reguliere dieetboeken is dat je het op een verantwoorde manier doet.

Fitchef Turbo word door de meeste mensen elke dag gebruikt, het is dus geen boek voor even, maar een boek voor het leven. Over ‘jojo effecten’ hoef je, je dus geen zorgen te maken. De recepten die je in dit kookboek aantreft zijn lekker en voedzaam en kun je dus altijd blijven eten.

Ga Direct naar de Beste Deal!

De recepten uit Fitchef Turbo

Zo’n beetje alle recepten die je aantreft in Fitchef Turbo bestaan uit verse,onbewerkte producten die rijk zijn aan:

 • Eiwitten
 • Goede koolhydraten
 • Essentiële vetten
 • Vitamines
 • Mineralen

Omdat deze gezonde voedingsstoffen je voorzien van een flinke portie energie en je langer een verzadigd gevoel geven, zul je zoetigheden makkelijker buiten de deur kunnen houden.

De recepten uit Fitchef Turbo zijn een bron van goede bouwstoffen, je zult je merkbaar energieker voelen en een betere weerstand krijgen, dit alles om het maximale uit je dag te halen.

Wat kun je verwachten van Fitchef Turbo?

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat Fitchef Turbo een fysiek boek is, je krijgt het na bestelling thuisbezorgd. Sommige mensen denken dat Fitchef Turbo een ebook is maar dat is dus niet zo.

fitchef turbo

Net zoals bij het eerste boek gaat ook Fitchef Turbo uit van 5 belangrijke onderdelen:

 • Balans
 • Eenvoud
 • Smaak
 • Verzadigd gevoel
 • Betaalbaar

Volgens Mark zijn deze 5 pijlers essentieel om een gezond kookboek te laten slagen. We leven tegenwoordig allemaal een druk leven, een gezonde lifestyle ontwikkelen is daarom niet makkelijk.

Fitchef Turbo is echt gemaakt voor mensen die moeite hebben om een gezonde levensstijl te ontwikkelen, het boek is erg laagdrempelig en voor alledaags gebruik.

Veel mensen kopen een kookboek, gebruiken het drie keer en zetten het in de kast naast al die andere kookboeken. Mark realiseerde zich dit en probeert er met Fitchef Turbo alles aan te doen om dit te voorkomen.

Fitchef Turbo bestaat uit gevarieerde recepten die zorgen voor een goede balans, zo krijg je voldoende van iedere voedingsstof binnen wat zorgt voor een enorme energie boost.

Daarnaast is Fitchef sterk door eenvoud, je treft er geen onnodige moeilijke recepten aan waar je uren mee bezig bent. Sterker nog, alle recepten uit Fitchef Turbo zijn binnen 15 minuten klaar te maken.

Zoals Mark zegt; gezond eten hoeft niet saai te zijn. Alle recepten zijn niet alleen super gezond, ze smaken ook nog eens erg lekker.

Hieronder zie je een korte introductievideo van Fitchef Turbo:

Bekijk hier het GRATIS inkijkexemplaar (maar liefst 20 pagina’s!)>>

Wat zijn de ervaringen en reviews met Fitchef Turbo?

Maar wat zeggen andere mensen over Fitchef Turbo? Zijn de mensen net zo enthousiast over Fitchef als mij? Ik ben namelijk erg enthousiast over dit kookboek, van mij krijgt hij een dikke voldoende.

Ik schrijf vaker reviews over kookboeken en wil altijd eerlijk tegen je zijn, als een kookboek niet veel waarde bied zeg ik dat eerlijk, als een kookboek erg goed is zeg ik dat dus ook.

Eerder schreef ik al een review over de normale versie van Fitchef, uit deze ervaring wist ik haast zeker dat ook dit kookboek enorm waardevol zou zijn.

Dit zie ik ook duidelijk terug in de reviews die mensen achterlaten op social media of op Mark’s site. Hieronder deel ik enkele van deze reviews met je:

Super handig kookboek! In eerste instantie was ik nog wat sceptisch omdat ik al eerder een dergelijk boek had aangeschaft maar Fitchef Turbo heeft mij positief verrast! Ga zo door! -Marjanne 43 jaar-

Ik wist stiekem al dat het een goed boek zou zijn, fitchef 1.0 had ik namelijk al aangeschaft, ik hoefde dus ook niet lang na te denken toen dit boek kwam, proficiat Mark! -Geert 37 jaar-

Omdat ik graag meer spiermassa wil opbouwen wist ik niet zeker of dit kookboek daar geschikt voor was, wel las ik dat het allemaal eiwitrijke voeding was. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik snel reactie, ook voor het ontwikkelen van meer spiermassa was dit boek geschikt. Ik besloot het aan te schaffen en heb nog geen dag spijt gehad! -Joost 28 jaar-

Ook op Bol.com staan al de nodige reviews over Fitchef Turbo:

fitchef turbo reviews

Wil jij meer reviews lezen? Bekijk dan de Facebookpagina van Drogespieren.nl, hier vind je enorm veel positieve reacties.

Wat schrijven andere websites over Fitchef Turbo?

Maar wat zijn de reacties van ‘gezondheid websites’ op het boek Fitchef Turbo?

De recepten in Fitchef Turbo zijn zeer smakelijk en makkelijk te bereiden, op deze manier wordt een gezonde levensstijl een stuk makkelijker! -Bron: Vetvrij.com-

Over het algemeen is FitChef een aanrader. Het is niet duur, boekt blijvend resultaat in plaats van kort resultaat, en de recepten zijn makkelijk en snel te bereiden. Drogespieren.nl en Mark van Oosterwijck hebben zich al eens bewezen met Vet Verliezen 1.0, en leveren ook nu weer resultaat. -Bron: HappyHealthy.nl-

Het Fitchef Turbo boek heeft me positief verrast, het originele FitChef boek is een kwaliteitsproduct. De recepten zijn makkelijk te maken en bovendien erg lekker. Het FitChef Turbo boek zet deze goede lijn door. -Bron: Gezonder-afvallen.nl-

Zoals je ziet zijn ook andere websites positief over dit boek van Mark van Oosterwijck.

Ga Direct naar de Beste Deal!

Wat is de prijs van Fitchef Turbo?

De prijs van Fitchef Turbo is €29,95

Ik vind dat absoluut niet duur, je krijgt een mooi vormgegeven kookboek waarmee je eenvoudig een gezonde lifestyle kunt realiseren en dat voor slechts €29,95.

Daarnaast kun je het boek ook nog eens op je gemakje bekijken en uitproberen want vind je het toch niets? Dan stuur je het gewoon terug en zorgt Mark dat je, je geld terug krijgt.

Eerlijk is eerlijk.

garantie

Voor- en nadelen Fitchef Turbo

Maar wat zijn eigenlijk de voor-en nadelen van Fitchef Turbo? Zoals je merkt ben ik behoorlijk positief over het boek maar zijn er ook nog nadelen of ‘addertjes onder het gras’?

Nadelen:

 • Sommige mensen hebben liever een ebook omdat ze deze op al hun apparaten kunnen openen, Fitchef Turbo is enkel een hardcover boek.
 • Er staan enkele voorbeeld weekmenu’s in het boek, het is dus geen dieetboek. Uiteraard vind je er wel heerlijke recepten, deze zul je dus zelf in een weekmenu moeten gieten.

Voordelen:

 • Eenvoudig een gezonde lifestyle ontwikkelen die makkelijk vol te houden is.
 • Geen uren in de keuken, alle recepten zijn binnen 15 minuten te maken.
 • Enorm veel recepten, genoeg variatie, boek telt ruim 246 pagina’s.
 • Je voelt je merkbaar gezonder en energieker door deze voedzame gerechten.

Alternatieven?

Maar zijn er dan nog andere kookboeken die Fitchef mogelijk kunnen evenaren? Misschien wel, ik kan alleen geen oordeel vellen over kookboeken die ik nog niet onder de loep heb gehad.

Ik heb meerdere reviews geschreven over kookboeken, het enige verschil met Fitchef is dat dit digitale kookboeken waren in de vorm van ebooks.

proteïnerijke recepten pakket

Ook zijn deze digitale kookboeken meestal puur ontwikkelt om af te vallen en vind ik ze in een andere categorie horen, toch wil ik ze hieronder even noemen, mocht je op zoek zijn naar digitale kookboeken die de nadruk op het ‘afvallen’ leggen.

Conclusie

Mark van Oosterwijck heeft me wederom positief verrast met zijn nieuwe kookboek Fitchef Turbo, het is een aanwinst voor iedere ‘gezonde’ keuken in Nederland en België.

Het boek kenmerkt zich door:

 • Eiwitrijke recepten binnen 5-15 minuten
 • Eenvoudige stap voor stap uitleg
 • 5 stappenplan voor een persoonlijk weekmenu
 • Voorbeeld weekmenu’s voor mannen en vrouwen
 • Voorraadlijst + bewaartips
 • 248 pagina’s dik

Wat jij gaat ervaren volgens Mark:

 • Gezonde en voedzame gerechten binnen een handomdraai
 • Voel je gezond en vitaal
 • De eiwitrijke voeding stimuleert je vetverbranding, val dus eenvoudig af
 • Een kookboek die je helpt om een gezonde levensstijl te ontwikkelen, niet voor 3 weken maar voor altijd

p.s. Ben je overtuigd van Fitchef Turbo? Aanschaffen doe je via onderstaande kortingslink:

Ga Direct naar de Kortingspagina!

Datum Review
Product
Fitchef Turbo
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>