De FIT Methode: Gaat dit je leven veranderen?

fit methodeDe Fit Methode is een relatief nieuw product op het gebied van een fit en gezond lichaam, is dit product echt zo goed of kan het op de stapel bij de andere boeken over fitness en afvallen?

Ik dook in de wereld van de Fit Methode en kwam tot een aantal conclusies, ik vertel je alles over mijn conclusies en ervaringen in dit artikel.

Maar ook vertel ik je alles over de inhoud van dit product, wat mag je er precies van verwachten, wat zijn de ervaringen en reviews van andere mensen en wat is de prijs van de Fit Methode?

Ik kan op voorhand al zeggen dat de Fit Methode in vele opzichten anders is dan wat je zou verwachten.

Fit methode ervaringen en reviews

Lukt het je maar niet om een fit lichaam te trainen? Heb je al verschillende trainingen en ebooks gekocht maar brengt het je maar niet wat je had gehoopt? 

De Fit methode van Jeroen van der Mark en zijn team is speciaal ontwikkelt voor mensen die het zat zijn om teveel geld uit te geven aan stoffige ‘afvalclubjes’ of veel te dure online trainingen. 

In dit ervaringsartikel ontdek je onder andere:

 • Wie is Jeroen van der Mark en zijn team? 
 • Voor wie is de Fit methode? 
 • Wat houdt de Fit methode precies in? 
 • Waarom de Fit methode? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met de Fit methode? 
 • Wat kost de Fit methode en welke garanties krijg je? 

Wie is Jeroen van der Mark

Samen met zijn team van voedingscoaches, personal trainers, fysiotherapeuten en wetenschappers ontwikkelde Jeroen van der Mark de Fit Methode.

Jeroen is dus allesbehalve alleen en heeft een team van professionals om hem heen staan, hij is dus absoluut geen ééndagsvlieg en draait al jaren mee in de branche.

Vanaf zijn website Fit.nl, wat één van de grootste websites is op het gebied van een fitness en voeding, informeert hij duizenden mensen.

Op deze website vind je enorm veel waardevolle artikelen, video’s en er is zelfs een forum aanwezig. Jeroen van der Mark

De Fit Methode is niet het enige product wat Fit.nl uitbrengt, op de website zie ik verschillende producten op het gebied van voeding en sport. Zowel digitaal als fysiek.

Onlangs recenseerde ik Sterk en Gespierd, een digitaal product over het ontwikkelen van meer spiermassa.

Jeroen van der Mark kan worden gezien als een echte autoriteit op zijn vakgebied en samen met zijn team van professionals staat hij dagelijks voor zijn klanten klaar.

Uiteraard staat zijn bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en op zijn website zien we de adresgegevens van het bedrijf, iets wat transparantie uitstraalt.

Voor wie is de Fit Methode?

Maar op welke doelgroep richt Fit.nl zich met de Fit Methode? Eigenlijk richt de Fit Methode zich op iedereen die op een gezonde manier aan zijn of haar lichaam wil werken.

Fit.nl geeft aan dat het enorm veel verhalen hoorde van mensen die van alles probeerden, cursussen, plaatselijke afvalclubjes, dure fitness abonnementen etc.

Telkens liep men weer tegen hetzelfde probleem aan, het welbekende jojo effect.

Afvallen ging nog wel, maar op gewicht blijven bleek een groter probleem. Het is gewoon onmogelijk om je hele leven op wortels te moeten kauwen.

Daarnaast liepen de verschillende dieten en cursussen ook behoorlijk in de papieren, in sommige gevallen moest men naast het dieet ook nog dure shake pakketten aanschaffen.

Dus ben jij zat van:

 • Alleen maar op wortels te moeten kauwen
 • Dure shake pakketten aan te moeten schaffen
 • Vieze repen naar binnen te moeten werken
 • Vervelende jojo effect
 • Dure fitness school abonnementen
 • Honger te moeten lijden

Fit.nl zag dat de mensen hier helemaal beu van waren en speelde hier goed op in. Door haar team van professionals op verschillende gebieden was Fit.nl in staat om een gevarieerd en wetenschappelijk onderbouwd afslank programma te ontwikkelen.

Een afslank programma dat naast betaalbaar ook nog eens voor blijvende resultaten zorgt, iets wat jij na jaren van aanmodderen nu wel eens verdiend hebt.

Waarom de Fit Methode?

Na wat research naar Fit.nl, de website achter de Fit Methode, ben ik tot de conclusie gekomen dat de Fit Methode anders is dan andere digitale afslank producten.

Helaas zie ik het maar al te vaak dat iemand met wat internet marketing ervaring een willekeurig product in elkaar knutselt waar hij of zij helemaal geen verstand van heeft.

De informatie blijft bij deze producten vaak oppervlakkig en je bent er niet echt mee geholpen.

Dat is bij de Fit Methode wel anders, ik heb het al een paar keer aangegeven maar achter deze methode zit een heel team, in dit team vind je de volgende mensen:fit methode en schema's

 • Sportdietiste
 • Psycholoog
 • Arts
 • Medisch socioloog
 • Personal coach
 • Bewegingswetenschapper
 • Studente voeding en diëtetiek

Je kunt dus wel voorstellen dat de informatie die je vind in de Fit Methode echt van goede kwaliteit is en dat het ook nog eens allemaal tot in detail kan worden onderbouwd.

Dit is geen internet marketeer die in zijn eentje opereert en een ebookje in elkaar knutselt maar een compleet team met een brede variatie aan professionals.

Ik durf voorzichtig te stellen dat dit één van de beste producten is op het gebied van afslanken die er op het moment te vinden zijn.

Wat houdt de Fit Methode in?

Zoals gezegd is de Fit Methode een digitaal pakket, tijdens je reis door dit pakket wandel je door drie fases heen, beginner, gevorderd en pro.

Het pakket bestaat uit meerdere ebooks en schema’s, ook kun je kiezen voor twee opties van dit pakket, zo krijg je bij de tweede optie het e-pakket ‘Food kit’ erbij.

#1: Fit Methode ebook (t.w.v. €19)

Dit is het zogenaamde ‘hoofd’ ebook, bestaande uit maar liefst 255 pagina’s. Hier vind je alles over voeding en de juiste lichaamsbeweging. Wat moet je vooral wel doen en wat vooral niet?

#2: Persoonlijk voedingsschema (t.w.v.€19)

Hier leer je alles over het ontwikkelen over je eigen voedingsschema. Veel dieten geven één soort schema voor al haar klanten, dit is absoluut niet ideaal.

Het ene lichaam reageert nou eenmaal anders dan het andere lichaam en hier moet je jouw eigen voedingsschema op afstellen.

#3: Fitness schema’s voor elke fase (t.w.v. €49)

Voor elke van de drie fases die je gaat doorlopen zijn andere fitness oefeningen aan te raden om zo optimaal resultaat te bereiken.

Je vind hier maar liefst 6 verschillende fitnesschema’s

#4: Trainingsleer (t.w.v. €19)

Hier leer je alles wat je moet weten over het trainen van je lichaam, zo gaat het over intervaltraining, de juiste belasting en het nemen van rust.

Fit Methode+FoodKit?

Als tweede optie kun je kiezen voor de complete Fit Methode zoals boven omschreven + de FoodKit.

De Foodkit is een uitgebreid pakket dat veel dieper ingaat op de voedingskant. Zo krijg je hier verschillende op het gebied van voeding zoals:

 • Heerlijk en vooral makkelijke eiwitrijke recepten
 • Basistheorie over voeding (erg belangrijk!)
 • Voedingsplan voor elke dag van de week
 • Een boodschappenlijst voor elke dag

 

fit methode+foodkit

Meteen aan de slag!

Je kunt na aanschaf meteen met de Fit Methode aan de slag, je krijgt een mail in je inbox waarmee je meteen kunt starten.

Je kunt alles downloaden op je computer,laptop, tablet of smartphone, lekker makkelijk en overal te openen. 

Ook kun je de .pdf bestanden eenvoudig uitprinten mocht je dat handiger vinden.

De materie uit dit pakket is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met voeding of sport.

Ga direct naar de Geheime Kortingspagina!

Ervaringen met de Fit Methode

Mijn persoonlijke ervaringen met de Fit Methode zijn erg goed, de kwalitatieve informatie op de website spreekt eigenlijk al boekdelen.

De meeste producteigenaren hebben kleine websites of zelfs alleen een verkooppagina, dat is bij Fit.nl wel anders.

De ervaringen van mensen die dit product hebben aangeschaft zijn ook uitermate positief, soms zie je een negatieve reactie maar dit is iets wat je niet kunt voorkomen.

Hieronder zie je een reactie van een tevreden gebruiker:

ervaring

Wat is de prijs?

Je zou het niet verwachten maar de prijs van dit pakket is slechts €29,95

Dat is echt niet duur voor zo’n uitgebreid pakket als deze, vooral omdat de informatie uit dit pakket je echt in staat stelt om blijvende resultaten te kunnen ervaren.

Dit vanwege de inbreng van professionals op verschillende vakgebieden.

Niet goed? Geld terug!

De niet goed geld terug garantie vind ik altijd een hele mooie garantie en die word alleen gegeven door producteigenaren die volledig achter hun product staan.

Want eigenlijk ligt het risico hier volledig bij de producteigenaar, omdat dit een digitaal product is zou je deze kunnen downloaden en vervolgens je geld kunnen terug vragen. 

Dan heb jij een gratis product, gelukkig doet dit bijna niemand maar je kunt je voorstellen dat er een heel groot risico bij de verkoper ligt.

Conclusie

De Fit Methode van Jeroen van der Mark en zijn team is allesbehalve het ‘volgende’ product over afslanken en bewegen.

Het is een digitaal pakket dat je in staat stelt om echt blijvende resultaten te kunnen ervaren, de informatie is van hoogwaardig niveau en toch voor iedereen toegankelijk.

De prijs is goed en de niet goed geld terug garantie maakt het eigenlijk geheel risicoloos, het risico ligt geheel bij de verkoper.

Kortom, op basis van mijn ervaringen en de ervaringen en reviews van anderen kan ik je dit product positief aanbevelen.

Ga direct naar de Geheime Kortingspagina!

Datum Review
Product
Fit Methode
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>