Eiwitrijke Recepten Kookpakket: Voeding voor je sixpack!?

eiwitrijke recepten kookpakketHet Eiwitrijke Recepten Kookpakket is een online kookpakket wat ontwikkelt is voor mensen die op een gezonde en verantwoorde manier gewicht willen verliezen.

Na het Proteïnerijke Recepten Pakket is dit het tweede eiwitrijke recepten pakket waar ik een review over schrijf

Maar wat zijn de ervaringen en reviews eigenlijk met dit product? Is het goed genoeg? Op deze pagina wil ik je er alles over vertellen.

Zo ontdek je voor wie dit pakket geschikt is, wat je kunt verwachten als je dit pakket aanschaft, wat de prijs van dit pakket is en natuurlijk vertel ik je mijn ervaringen met dit pakket en de auteur.

 

Eiwitrijke Recepten Kookpakket review

Lukt het je maar niet om het lichaam van je dromen te ontwikkelen? Val je van het ene dieet in het andere zonder echt resultaten te zien? 

Dan is het Eiwitrijke Recepten Kookpakket jouw handboek naar een strakker lichaam, althans als we Jacco van Eiwitinvasie.nl moeten geloven. 

In dit artikel ontdek je onder onder andere:

 • Wie zit er achter het Eiwitrijke Recepten Kookpakket? 
 • Voor wie is het Eiwitrijke Recepten Kookpakket geschikt?
 • Waarom zou je juist voor het Eiwitrijke Recepten Kookpakket moeten gaan of waarom juist niet?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van andere mensen en wat zijn mijn eigen bevindingen met het Eiwitrijke Recepten Kookpakket? 

Eiwitinvasie.nl

Na wat speurwerk kom ik erachter dat de auteur van dit product luistert naar de naam Jacco, zijn achternaam geeft hij niet prijs maar daarentegen vind ik wel zijn bedrijfsnaam en adres gegevens.

Dat Jacco openlijk naar buiten treed met zijn adresgegevens wekt het nodige vertrouwen, ook zijn Kamer van Koophandel nummer is eenvoudig te achterhalen dus wat dat betreft zit het goed.

Jacco schijnt gestudeerd te hebben aan de universiteit van Breda waar hij nu dus ook woont en werkt vanuit zijn bedrijf Eiwitinvasie.nl.

Naast zijn informatieve site over eiwitten en zijn digitale kookboek runt hij ook een webshop van waaruit hij verschillende producten op het gebied van eiwitrijke voeding verkoopt.

Al met al blijkt Jacco dus een betrouwbare jongen en zie ik geen enkele reden om hem of zijn bedrijf te wantrouwen.

Ga direct naar Eiwitinvasie.nl

Voor wie is het Eiwitrijke Recepten Kookpakket?

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket is geschikt voor iedereen die graag wil afvallen. Ook als je niet tot nauwelijks aan sport doet is dit dieet effectief.

Wel is het zo dat je door bijvoorbeeld het uitoefenen van krachtsport meer eiwitten verbrand, voor deze mensen is dit kookpakket dus ook uitermate geschikt.

Wel is het zo dat mensen die een intensieve sport zoals krachtsport doen meer eiwitten nodig zijn dan mensen die niet tot nauwelijks sporten, dit heeft alles te maken met spierherstel.

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket is dus geschikt voor:

 • Iedereen die op een gezonde en verantwoorde manier wil afvallen
 • Mensen die willen afvallen zonder honger te lijden
 • Ook geschikt voor mensen die niet tot nauwelijks sporten

Waarom het Eiwitrijke Recepten Kookpakket?

Maar waarom zou je dan kiezen voor het Eiwitrijke Recepten Kookpakket? Wat maakt dit pakket anders dan al die andere soorten afslankproducten en gezonde kookboeken?

Dat is een vraag waar we wel benieuwd naar waren, het antwoord luidde als volgt:

 • Met dit pakket ABSOLUUT GEEN Jojo effect
 • Geen hongergevoel tijdens het dieet
 • Lekkere voedzame producten in het kookboek
 • Je vind er enorm veel variatie voor zowel ontbijt,lunch, diner als tussendoortjes
 • Gerechten zijn eenvoudig te bereiden, niet uren in de keuken
 • Je krijgt een handige maaltijdplanner om zo niet telkens te hoeven bedenken wat je moet bereiden
 • Je zult niet alleen afvallen maar ook je spieren zullen extra hard groeien
 • Sporters nemen vaak te WEINIG eiwitten tot zich, dat word voorkomen met behulp van dit pakket.

Kortom, een mooie rij met voordelen maar wat kun je precies verwachten als je besluit dit pakket aan te schaffen?

eiwitten

Waarom eiwitten? 

Eiwitten zijn erg voedzaam en geven een verzadigend gevoel, de kans dat je teveel eet is bij eiwitrijke producten dus een stuk kleiner. 

Eiwitten zijn daarnaast ook erg belangrijke bouwstoffen voor ons lichaam, onze lichaamscellen en spiercellen zijn namelijk opgebouwd uit eiwitten. 

Als je flink gaat trainen zul je scheurtjes in je spiervezels veroorzaken, om deze scheurtjes te herstellen heeft je lichaam zogenaamde ‘aminozuren’ nodig, deze aminozuren haalt je lichaam uit eiwitten. 

Maar ook als je niet traint zijn eiwitten erg belangrijk, eiwitten leveren namelijk energie en zijn veel moeilijker te verteren dan bijvoorbeeld koolhydraten, hierdoor voelen we ons langer verzadigd. 

Daarnaast heeft het lichaam meer ‘moeite’ met het verteren van eiwitten, hierdoor verbrand je in rust al meer calorieën dan wanneer het lichaam andere voedingsstoffen verteerd.

Het is dus ook niet raar dat eiwit diëten erg populair zijn, deze diëten zijn makkelijker vol te houden dan andere diëten en geven over het algemeen sneller resultaat.

Wat houd het Eiwitrijke Recepten Kookpakket in?

Maar wat kun je dan allemaal verwachten als je besluit dit pakket aan te schaffen? Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket is een erg uitgebreid pakket, hieronder een overzicht van wat je allemaal kunt verwachten.

Eiwitrijke Recepten Bundel

Als eerste krijg je een bundel van verschillende ebooks, deze ebooks bevatten alle informatie omtrent de voeding per dagdeel, hoeveel eiwitten moet je eten, welke ingrediënten heb je nodig en welke maaltijden kun je bereiden?

De bundel bestaat uit de volgende ebooks:

 • Eiwitrijke ontbijt recepten (t.w.v.: € 19)
 • Eiwitrijke lunch recepten (t.w.v.: € 19)
 • Eiwitrijke diner recepten (t.w.v.: € 19)
 •  Eiwitrijke snack recepten (t.w.v.: € 19)

In elk recept vind je een gezond portie eiwitten die ervoor zorgen dat jou spieren optimaal gevoed worden met de benodigde eiwitten, uiteraard bevordert dit de spiergroei maximaal.

Om je spieren te laten groeien is op de juiste wijze sporten natuurlijk erg belangrijk, toch word het nuttigen van de juiste voeding nog steeds erg onderschat.

Om je spieren op de juiste wijze te herstellen zijn simpelweg veel eiwitten nodig.

complete pakket

Gratis bonussen

Eiwitrijke Smoothie Recepten (t.w.v. €19)

De eerste bonus die je er gratis bij krijgt is het ebook Eiwitrijke Smoothie Recepten, heerlijke smoothies en ideaal voor als je weinig tijd hebt.

Je vind in dit pakket smoothies die je herstel bevorderen na een training of smoothies die je kunt drinken voordat je gaat trainen.

Ook kun je deze smoothies drinken als ontbijt, tussendoortje of als snack in de avond.

Maaltijdplanner (t.w.v. €19)

Bij soortgelijke producten zie ik dat er best vaak een maaltijdplanner word aangeboden en ik kan inmiddels best begrijpen waarom.

Vaak ontbreekt het mensen aan inspiratie om voor een hele week gerechten te moeten bedenken, met deze maaltijdplanner is dat verleden tijd.

Je kunt je maaltijden voor een langere periode inplannen, zo hoef je niet elke dag opnieuw te bedenken wat je moet gaan eten.

Bestel direct via deze Kortingspagina

Hoe ontvang ik het pakket?

Het totale product is een digitaal product, dat wil zeggen dat je de informatie allemaal als ebooks in PDF bestanden toegestuurd krijgt.

Na betaling kun je meteen gebruik maken van dit pakket en kun je alle producten eenvoudig openen vanaf al je apparaten zoals, laptop,pc,tablet of smartphone. 

Ook kun je ervoor kiezen om de boeken uit te printen zodat je ze bij je aanrecht in de buurt kunt hangen.

Wat zijn de Ervaringen en Reviews?

Als ik de verkooppagina moet geloven zijn alle ervaringen en reviews bijzonder positief, daarom ga ik dus ook nooit alleen op de reviews en ervaringen van de verkooppagina af.

Ik ben op het internet gaan speuren naar ervaringen en reviews van anderen maar het viel me op dat ik maar weinig reviews kon vinden.

Toch is dit product behoorlijk populair dus dat is een beetje gek.

Wel kan ik zeggen dat ik persoonlijk goede ervaringen heb met dit product, de producteigenaar komt betrouwbaar over en toont zijn bedrijfsgegevens en Kamer van Koophandel nummer netjes op zijn site.

Ik durf je te garanderen dat je absoluut niet bang hoeft te zijn dat je in aanraking zult komen met oplichting of andere vervelende praktijken.

Op de verkooppagina van de verkoper vind ik onderstaande reviews, normaal gesproken doe ik daar eigenlijk vrij weinig mee maar deze reviews lijken oprecht en eerlijk.

De foto’s van de mannen vind ik nergens terug dus het zijn wel degelijk unieke foto’s:

review guido

review erik

review van vince

Sneak preview

Hieronder heb ik een video gemaakt van de binnenkant van één van de ebooks, dit om je een beter beeld te geven van wat je kunt verwachten. 

Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Wat kost het Eiwitrijke Recepten Kookpakket?

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket kost in totaal slechts €19.

In het begin vond ik het veel te goedkoop voor een product met zoveel waarde, nu achteraf weet ik natuurlijk dat digitale producten goedkoop kunnen worden aangeboden vanwege de lage kosten.

Toch vind ik het nog steeds een koopje en vind ik de prijs/kwaliteit verhouding absoluut goed te noemen.

Niet Goed? Geld terug!

Ook dit digitale product beschikt over de niet-goed-geld-terug garantie.

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket geeft je 30 dagen de tijd om over je beslissing na te denken, het product in te zien en uit te proberen.

Op deze manier kun je op je gemak ervaren of dit product aan je verwachtingen voldoet of niet.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Conclusie

Aan het eind van dit artikel wil ik nog met een eindoordeel komen, ik wil nog één keer alles omtrent dit pakket op een rijtje zetten.

Voor mij zijn de volgende dingen blijven hangen en vind ik dit erg belangrijk aan dit pakket:

 • Geen onzinnige beloftes op de verkooppagina
 • Verkoper komt betrouwbaar over
 • Het pakket zit boordevol kwalitatieve informatie
 • Het pakket is zeer compleet
 • De prijs is meer dan goed
 • De ervaringen en reviews zijn over het algemeen goed
 • Je hebt 30 dagen de tijd om dit product te proberen, je loopt geen enkel risico dus

Na dit rijtje goed te hebben laten doordringen kan ik dus als eindoordeel zeggen:

Dit pakket krijgt van mij een positieve aanbeveling.

Doe er je voordeel mee en ik wens je veel succes!

Bestel direct via deze Kortingspagina

 

Datum Review
Product
Eiwitrijke Recepten Kookpakket
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>