Ebook cover software(Martijn Joosten): Wat zijn de ervaringen?

ebook cover software Ebook cover software ervaringen en reviews lezen? Je vind het op deze pagina. Daarnaast laat ik je precies zien wat dit pakket inhoud, vertel ik je meer over de auteur en ontdek je wat het kost.

Naast mijn review over Vuora website is Ebook cover software het volgende software product wat ik ga recenseren.

Het programma helpt je om op een snelle, maar vooral simpele manier covers te maken voor jouw ebook.

Ebooks zijn niet meer weg te denken in de wereld van online marketing. Het is het perfecte middel om weg te geven in ruil voor naam en emailadres of als waardevol boekwerk te verkopen.

Het Ebook cover software pakket van Martijn Joosten is niet het eerste software pakket wat deze functionaliteit aanbied, maar wel de beste? Ik zocht het voor je uit.

De auteur: Martijn Joosten

Martijn Joosten is dus de auteur, of in dit geval, ontwikkelaar van dit software pakket. Martijn is geen onbekende in de wereld van de online marketing.

Nadat hij jaren in de offline marketing heeft gezeten heeft Martijn 7 jaar geleden de stap gezet naar online marketing, een stap die hij veel eerder had moeten doen volgens eigen zeggen.

Via zijn bedrijf LeadsToMore BV helpt hij andere bedrijven met hun marketing strategieën en helpt hij ze hun websites te optimaliseren. martijn joosten

Martijn Joosten gebruikt zijn eigen naam, dat is hem te prijzen want ik kan je vertellen dat het gebruiken van een eigen naam zeker niet altijd het geval is bij online producten.

Toch is het transparant en straalt het vertrouwen uit. Zijn bedrijf staat daarnaast ook netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/Ebook_Cover_Software/18980/52274″ size=”large” bgcolor=”#0c9c1b” icon_type=”general foundicon-checkmark” icon_position=”left” shape=”radius”]JA! Stuur mij meteen door![/otw_shortcode_button]

Waarom Ebook cover software?

Ik denk dat het voor de meeste mensen wel duidelijk waarom het gebruik van software voor het maken van ebook covers enorm handig is, maar ter verduidelijking:

Ben jij geen ‘photoshop held’ en heb je niet het geduld of de interesse om je bezig te houden met het ontwerpen van een ebook cover?

En hou jij je liever bezig met de inhoud van het ebook, waar het uiteindelijk allemaal om draait? Dan is software om ebook covers te maken natuurlijk de oplossing.

Waarom moet je het Ebook cover software pakket van Martijn dan aanschaffen? Martijn zegt het volgende:

Ebook cover is een krachtige online software tool voor het maken van mooie grafische 2D en 3D eBook covers en cd en dvd covers. Je hebt geen enkele design kennis nodig om met deze software een geweldige ebook cover te maken!

Martijn geeft aan dat iedereen binnen 3 minuten een super strakke cover kan maken met dank aan zijn software, het is ‘plug and play’ om het zo maar te noemen.
Je hebt geen dure designers of dure programma’s zoals photoshop of indesign meer nodig met
dank aan zijn tool.

Wat houd Ebook cover software precies in?

Als je besluit het Ebook cover software pakket aan te schaffen kun je na aanschaf meteen inloggen in het ledengedeelte van dit programma.

In het ledengedeelte kun je ervoor kiezen om eerst een instructievideo te bekijken of meteen door te gaan naar de applicatie waarmee je de covers kunt gaan maken.

De applicatie is bijzonder uitgebreid moet ik zeggen en dat maakt me blij. Je kunt er werkelijk alles om de cover helemaal naar jouw wensen te laten voldoen.

Ook beschikt deze applicatie, natuurlijk, over heel veel gratis afbeeldingen die je kunt gebruiken als basis voor jouw layout.ebook cover software ervaringen

Maar naast deze gratis afbeeldingen heeft het programma zelfs complete templates die je kunt gebruiken.

Daarnaast heb je de beschikking over allerlei icoontjes zoals, buttons, stickers, tags, pijltjes en nog veel meer.

Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de voorkant blanco in de editor te laten verschijnen en je eigen afbeeldingen te importeren.

Kortom, Ebook cover software is gewoon een goed stukje software waarmee jij binnen 3 minuten een mooie cover voor je ebook kunt maken, zonder dat jij je druk hoeft te maken over technische zaken.

Kenmerken Ebook cover software:

 • Eenvoudig drag en drop software
 • 100% web based, dus online toegang
 • Customizable, helemaal aan te passen naar jouw wens
 • Eigen afbeeldingen eenvoudig importeren
 • Maar liefst 300 graphics inbegrepen (afbeeldingen etc.)
 • Naast 3D ebook covers ook CD en DVD covers
 • Gratis trainingsvideo
 • Design licentie, verkoop je covers aan iedereen!
 • Actieve support

ebook cover software ledengedeelte

Wat krijg je precies?

Het Ebook cover software programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Ebook cover softwareprogramma (t.w.v. €87)
 • 58 Ebook cover voorbeelden (t.w.v. €30)
 • Trainingsvideo’s
 • Levenslang toegang tot deze software
 • Gratis support
[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/Ebook_Cover_Software/18980/52274″ size=”large” bgcolor=”#0f7d0b” icon_type=”general foundicon-checkmark” icon_position=”left” shape=”square”]JA! Stuur mij meteen door![/otw_shortcode_button]

Wat zijn de ervaringen en reviews?

Wat zeggen anderen over deze software? Mensen geven voornamelijk aan dat ze verbaasd zijn over het gemak waarmee je een mooie cover voor je ebook kunt maken.

Je hebt absoluut geen technische kennis nodig om een prachtig ebook te maken. Zelf kan ik dat beamen.

Het kost je letterlijk een paar minuten om een mooie ebook te maken, zelf ben ik niet creatief en toch wist ik een super strakke cover te ontwerpen die er netjes en representatief uitziet.

Ik ben erg tevreden over deze software, het is transparant, je krijgt wat er beloofd word en het is erg gebruiksvriendelijk.

Dit pakket is gewoon zoals het hoort, ‘What you see is what you get’ en daar houden we bij Ervaringsgids.nl wel van. Geen addertjes, geen gezeur, niets..

Wat is de prijs?

De prijs voor dit programma is €67. Vind ik dat duur? Nee dat vind ik absoluut niet duur, en al helemaal niet als ik kijk naar de potentie van een goede ebook cover.

Het kan letterlijk het verschil zijn tussen honderden euro’s of duizenden euro’s.. Als je het ebook weggeeft zal je mailinglijst groeien, en als je mailinglijst groeit, groeit je inkomen.

Maar bedenk daarnaast ook dat je dit programma levenslang kan blijven gebruiken, je kunt dus duizenden covers maken voor dit geld!

Niet goed? Geld terug!

De niet-goed-geld-terug garantie vind ik een hele belangrijke, gelukkig geeft Martijn deze garantie ook en zo kun je dus eerst op je gemakje kijken of het iets voor je is.

Je kunt zelfs al enkele covers ontwerpen en zo dus echt het hele programma doorspitten terwijl je binnen 30 dagen je geld nog kunt terugvragen.

Dus in feite kun je dit product geheel risicoloos proberen.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Conclusie

Ik ben zeer te spreken over het Ebook cover software pakket, Martijn is transparant en komt na wat hij beloofd.

Je kunt met dit programma op een hele eenvoudige manier super mooie covers maken, de software is eenvoudig in gebruik en meteen na aanschaf van dit pakket kun je starten.

De prijs van dit pakket vind ik goed. De potentie die in deze ebook covers zit is natuurlijk enorm, dit bedrag kun je eenvoudig terugverdienen en dan te bedenken dat je het voor altijd kunt blijven gebruiken.

Ook al vind ik niet super veel ervaringen en reviews van andere mensen, de ervaringen die ik vind zijn erg positief.

En buiten dat, met de 30 dagen geld terug garantie kun je dit pakket gewoon 30 dagen gratis gebruiken.

Kortom, wil jij geen gezeur met ontwerpen of ander zaken en wil jij je tijd liever besteden aan de inhoud van je ebook, dan is Ebook cover software zeker het proberen waard!

[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/Ebook_Cover_Software/18980/52274″ size=”large” bgcolor=”#128218″ icon_type=”general foundicon-checkmark” icon_position=”left” shape=”radius”]JA Stuur mij door![/otw_shortcode_button]

 

Datum Review
Product
Ebook cover software
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>