E-cursus Nooit meer zorgen of stress: De blauwdruk naar Geluk en Ontspanning!?

E-cursus Nooit meer zorgen of stressDe E-cursus Nooit meer zorgen of stress is een online cursus die je helpt om stress en zorgen los te laten, is dit een goed product of kun je het beter vermijden? Ik zocht het voor je uit.

Op deze pagina vind je mijn bevindingen over deze online cursus, maar ook, wat houd deze cursus in? Wat zijn de resultaten die beloofd worden en wat is de prijs?

Deze cursus is trouwens van Frank de Moei, in het verleden heb ik het al eens eerder met je gehad over een cursus van Frank, de E-cursus Blijvend zelfvertrouwen.

Is dit product net zo goed als zijn vorige product? Check het complete overzicht over de E-cursus Nooit meer zorgen of stress hieronder..

E-cursus Nooit meer zorgen of stress ervaringen & reviews

Heb je het idee dat je leven maar moeizaam verloopt? Maak je, je veel zorgen over van alles en nog wat? Heb je vaak last van stress en voel je, je allesbehalve gelukkig?

De e-cursus Nooit meer zorgen of stress leert je op een eenvoudige wijze hoe je zorgen en stress zo snel mogelijk omzet in geluk en plezier, aldus Frank de Moei. 

In dit artikel ontdek je onder andere: 

 • Welke klachten kun je ervaren van Zorgen en Stress? 
 • Wie is die Frank de Moei precies? 
 • Wat houdt de e-cursus Nooit meer zorgen en stress in? 
 • Wat kun je bereiken met de e-cursus Nooit meer zorgen en stress? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met deze training? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je? 

Zorgen en stress?

Zorgen en stress zijn dingen waar je ver vandaan moet blijven, teveel zorgen en stress kunnen uiteindelijk uitmonden in overspannenheid of zelfs depressie. 

Tegenwoordig zijn er helaas veel mensen die teveel stress hebben, alles moet sneller en beter en we kunnen dat soms maar moeilijk bijbenen. 

Stress kan de raarste symptomen teweeg brengen:

 • Slaapproblemen
 • Eetproblemen
 • Stemmingswisselingen
 • Hartkloppingen
 • Verslavingen
 • Constant gespannen zijn
 • Prikkelbaar zijn
 • Neerslachtig zijn
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Sociale isolatie

Kortom, hier wil je ver bij uit de buurt blijven. Maar wat als je jezelf herkent in bovenstaande symptomen? 

Dan is het tijd om actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat je lichaam niet langer word blootgesteld aan zorgen en stress. 

De E-cursus Nooit meer zorgen of stress van Frank de Moei helpt je naar eigen zeggen naar een gelukkig en tevreden leven zonder zorgen of stress, maar is dat ook zo? Hieronder ontdek je het!

Wie is Frank de Moei?

Zoals ik net al zei is dit wederom een product van Frank de Moei, dat is dus meteen een pluspunt. Frank is namelijk een eerlijke en betrouwbare man met kennis van zaken.

Zoals ik in mijn vorige review al aangaf heeft Frank verschillende diploma’s en certificaten op het gebied van LifeCoaching en Positieve Psychologie.

Hij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals het NOBCO (Nederlandse orde van Beroeps Coaches) en het EMCC (European mentoring and coaching council)

Dit straalt dus zeker het nodige vertrouwen uit. Wat ook vertrouwen uitstraalt is dat Frank zijn echte naam gebruikt. Hij verschuilt zich dus niet achter een pseudoniem, wederom een pluspunt.

Naast de E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress ontwikkelde Frank nog een aantal cursussen:

Ga direct naar Newstart.nl

Eigen praktijk

Naast dat Frank verschillende online cursussen heeft ontwikkelt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heeft hij een praktijk van waaruit hij mensen begeleid.

Zijn bedrijf Capedium Coaching staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd te Leusden.

Via zijn website Newstart.nl informeert hij mensen over persoonlijke groei en van hieruit bied hij meerder cursussen aan waaronder de E cursus Nooit meer zorgen of stress.Frank de moei

Frank helpt al vanaf 2008 mensen om hun leven nog leuker te maken, hij is dus zeker niet nieuw in deze tak van sport

Over de verkoper van de cursus kunnen we dus kort zijn, Frank de Moei is zeker te vertrouwen. Maar hoe zit het met de inhoud van de Ecursus Nooit meer zorgen of stress?

E-cursus Nooit meer zorgen of stress: review en ervaringen

De E-cursus Nooit meer zorgen of stress is bedoeld voor mensen die veel hinder ondervinden van zorgen en stress en dit vooral moeilijk onder controle kunnen krijgen.

Tijdens deze cursus word gekeken naar de dieper liggende oorzaken van zorgen en stress om deze zo effectief mogelijk aan te kunnen pakken.

Frank geeft aan dat je dankzij deze cursus leert om je zorgen en stress veel beter te beheersen en er op een goede manier mee leert omgaan.

Op die manier zullen eventuele zorgen of stressvolle momenten na het volgen van deze cursus niet meer zo aanvoelen. Je weet namelijk hoe je er een positieve draai aan moet geven.

Net zoals bij een andere cursus waar ik onlangs een review over schreef, mindfulness voor het dagelijkse leven, word gewerkt aan je eigen, vaak verkeerde overtuigingen, hier ligt ook de bron van jouw ‘probleem’

Loze beloftes?

Dat klinkt niet als een onhaalbaar doel, ik zie nog wel eens cursussen voorbij komen die dingen beloven die ze maar moeilijk waar kunnen maken.

Dat is bij de E-cursus Nooit meer zorgen of stress beslist niet het geval. Je ziet aan alles dat Frank hier behoorlijk wat tijd in heeft gestoken.

Op een simpele wijze zorgen en stress loslaten, dat is wat ik je leer. -Frank de Moei-

De informatie is zeer waardevol en daar zijn veel mensen het mee eens kom ik achter als ik ga zoeken naar E-cursus Nooit meer zorgen of stress ervaringen.

Er zijn behoorlijk wat reviews en die zijn over het algemeen positief, een uitzondering daargelaten.

Wat ook erg positief is zijn de vele likes en reacties op zijn Facebook berichten en artikelen op zijn website, deze berichten worden ook heel veel gedeeld door mensen.

Ga direct naar de Beste Deal!

Wat krijg je? 

De E-cursus Nooit meer zorgen of stress is een product wat volledig digitaal is. Dat wil zeggen dat je geen fysiek cursusmateriaal krijgt.

De cursus bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte, het geheel word afgewisseld met verschillende opdrachten om de opgedane kennis in praktijk te brengen.

 • Deel 1: Wat is de reden waarom we ons zorgen maken? 

In het eerste gedeelte wordt er aandacht besteed aan de reden waarom we ons zorgen maken. Dit eerste deel geeft je nieuwe inzichten en leert je de basis voor een ontspannen leven.

Dit is wat je onder andere kunt verwachten:

 • De twee belangrijkste redenen van ons zorgen.
 • Welke gedachten en situaties geven je het meeste stress? Je ontdekt ze hier.
 • De bekendste stressfactoren op een rij.
 • Bekijk het van de andere kant, leer het voordeel ‘voordeel’ van zorgen maken.
 • Laat je angsten los! Hoe? Dat leer je in dit hoofdstuk.
 • En nog veel meer..

 

 • Deel 2: DE transformatie van je zorgen

Maar wat is nou eigenlijk een effectieve manier om je zorgen los te laten? In dit gedeelte leer je hoe je beter en sneller kunt ontspannen. Deze manier is kinderlijk eenvoudig!

Het tweede deel heeft je onder andere het volgende te bieden:

 • Ontdek hoe je, je hoofd direct leegmaakt en rust creëert.
 • Hoe je, je zorgen omzet in positieve gedachten en overtuigingen.
 • Acceptatie is de basis. Zonder acceptatie ben je niet in staat om los te laten, ontdek hier hoe je dat doet.
 • Hoe bescherm je jezelf voor elke vorm van stress? Als je dit toepast kan niemand je nog stress geven.
 • Hoe zorg je ervoor dat je, je binnen een handomdraai goed voelt? Met deze techniek lukt het gegarandeerd.
 • Ontwikkel een ultiem vertrouwen in jezelf en in de toekomst.
 • En nog veel meer..

 

 • Deel 3: Ontspanning die natuurlijk en blijvend is. 

In dit derde deel leer je hoe je op een natuurlijke manier kunt ontspannen, alsof het nooit anders is geweest. Je hoeft er niet meer bij na te denken, het gaat allemaal vanzelf.

Het derde deel heeft dit te bieden:

 • Creëer je eigen vrijheid! Hier leer je hoe.
 • Deze geheime formule zorgt ervoor dat je, je geen zorgen meer kunt maken.
 • Gelukkig zijn in elke situatie? Pas deze stappen toe!
 • Hoe je, je ontspanning blijvend kunt maken.
 • Ontdek de meest effectieve manier om direct blij en positief te zijn.

Naast de reguliere cursus krijg je ook nog een aantal leuke bonussen!

 1. Het Ebook ‘Inzicht in je kracht’ Dit Ebook is een soort samenvatting van meerdere cursussen van Frank, het gaat er over dat wij mensen veel meer kunnen bereiken dan we denken en kunnen veranderen in wie wij maar wensen te zijn.
 2. Een E-mail Coachingsessie, tijdens deze coachingsessie krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Frank. Hij beantwoord al jouw vragen.

inzicht in je kracht

Wat is de prijs?

De prijs van deze online cursus is €59. Persoonlijk vind ik de prijs niet hoog, helemaal niet als je op het internet gaat zoeken naar vergelijkbare trainingen.

Meestal zijn dit wat meer persoonlijkere sessies maar betaal je bijna €59 per uur. Daarom vind ik de prijs van deze cursus echt niet hoog.

Frank is een bekende op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en verkoopt enorm veel cursussen, dit is één van de redenen dat Frank zijn cursussen wat goedkoper kan aanbieden.

Geld terug garantie

We kennen Frank dus als een eerlijke en betrouwbare man, dit laat hij ook weer merken in zijn geld terug garantie.

Frank geeft je 15 dagen de tijd om te kijken of deze cursus echt is wat jij zoekt. In feite kun je deze cursus dus geheel risicoloos proberen.

De praktijk leert dat bijna niemand zijn geld terug vraagt geeft Frank aan, een goed teken natuurlijk.

Conclusie

Wil je een leven zonder zorgen en stress en wil je meer geluk, vrijheid en plezier ervaren? Dan is deze E-cursus Nooit meer zorgen of stress zeker geschikt voor jou.

Nooit meer zorgen of stress zal resulteren in een betere gezondheid, een zorgelozer leven en veel meer positiviteit.

Als ik kijk naar de waarde die deze cursus bied en de prijs waarvoor hij aangeboden word vind ik dat een prima verhouding.

Frank de Moei is betrouwbaar, de reacties op deze cursus zijn positief, er word veel geliked en gedeeld op zijn Facebook pagina, de prijs is goed en je krijgt 15 dagen niet goed geld terug garantie.

Kortom, waar wacht je nog op?

Ga direct naar de Beste Deal!

 

p.s. Heb je deze cursus gevolgd en heb je nog aanmerkingen of tips op mijn ‘E-cursus Nooit meer zorgen of stress ervaringen’? Laat dan gerust een reactie achter.

 

Datum Review
Product
E-cursus Nooit meer zorgen of stress
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>