E-cursus Betere relaties met iedereen: Soepele relaties dankzij deze training?

e-cursus betere relaties met iedereenDe e-cursus Betere relaties met iedereen is een e-cursus ontwikkelt door Frank de Moei, Frank is geen onbekende in de wereld van de online cursussen en ik heb al meerdere trainingen van hem onder de loep gehad.

Frank ontwikkelde naast de e-cursus Betere relaties met iedereen ook de online trainingen, Blijvend zelfvertrouwen,Nooit meer zorgen of stress,Gelukkig zijn gelukkig blijven en Vind je ideale baan.

Ik kan dus op basis van deze informatie al meedelen dat Frank allesbehalve een ééndagsvlieg is en dat hij word gezien als een expert op zijn vakgebied.

Vandaag wil ik je dus alles laten weten over de cursus Betere relaties met iedereen, wat kun je verwachten? wat is de prijs? en wat zijn de ervaringen en reviews? Je vind het op deze pagina!

E-cursus Betere relaties met iedereen review

Gaan jouw relaties moeizaam en heb je het idee altijd conflicten te hebben? Wil je betere relaties die soepel verlopen en geen moeite kosten? 

De e-cursus Betere relaties met iedereen zorgt ervoor dat je makkelijk contact legt met nieuwe mensen, beter leert communiceren, zonder moeite grenzen durft te stellen en beter leert te luisteren, aldus Frank de Moei.

In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is Frank de Moei en is hij 100% betrouwbaar? 
 • Voor wie is de e-cursus Betere relaties met iedereen geschikt? 
 • Wat houdt de e-cursus Betere relaties met iedereen in? 
 • Wat bereik je met deze e-cursus? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van mensen die deze training gevolgd hebben? 
 • Wat kost deze training en welke garanties krijg je? 

Mijn Frank de Moei ervaringen

Zoals ik hierboven al zei heb ik inmiddels meerdere producten van Frank onder de loep gehad, ik heb dus de nodige ervaring met Frank.

Frank de Moei is eigenaar van het bedrijf Capedium training en coaching en vanuit zijn bedrijf begeleid hij mensen naar een gelukkig en gezond leven, dit doet hij zowel vanuit zijn praktijk als vanaf zijn website Newstart.nl

Op zijn website deelt hij tal van gratis artikelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, daarnaast ontwikkelde hij verschillende cursussen.

Ik geloof dat je alles in je hebt om het leven te leiden dat je wenst -Frank de Moei- 

Frank staat met zijn bedrijf netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en verschuilt zich niet onder een andere identiteit, iets wat vertrouwen uitstraalt.Frank de moei

Zijn Facebookpagina telt duizenden likes en er word veel gereageerd op zijn gepubliceerde artikelen, ook dit geeft het nodige vertrouwen.

Uitgaande van Frank de Moei kan ik dus stellen dat je met een gerust hart een cursus van deze man kunt aanschaffen.

Ga direct naar de Beste Deal!

Frank’s cursussen

De e-cursus Betere Relaties met Iedereen is niet de enige cursus die Frank ontwikkelde, naast deze cursus ontwikkelde hij nog enkele andere cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Frank’s cursussen hebben allemaal hetzelfde doel: Jou helpen op weg naar geluk en succes in je leven.

Deze cursussen ontwikkelde Frank:

Waarom de E-cursus Betere relaties met iedereen?

Voor wie is de e-cursus Betere relaties met iedereen? De e-cursus betere relaties met iedereen is geschikt voor de mensen die het lastig vinden om goede relaties op te bouwen of aan te gaan.

Maar ook is deze cursus geschikt voor mensen die vaak in conflicten komen of veel te maken hebben met negatieve mensen in hun omgeving.

Je leert hoe je nieuwe relaties kunt aangaan en hoe je ervoor kunt zorgen dat deze relaties standhouden.

Onder andere deze punten komen aan bod in de cursus:

 • Makkelijker contact leggen met vreemde mensen
 • Beter leren communiceren
 • Uitgaan van je eigen kracht
 • Je grenzen bepalen
 • Relatieproblemen oplossen
 • Verlegenheid overwinnen
 • Beter leren luisteren
 • En nog veel meer..

Dus vind jij het moeilijk om nieuwe contacten te leggen, heb je veel te maken met negatieve mensen en wil je hier mee leren omgaan of heb je bestaande relaties verloren?

Dan is de e-cursus Betere relaties met iedereen geschikt voor jou. Frank begeleid je stap voor stap door het gehele proces en hierdoor zul je in staat zijn om goede duurzame relaties op te bouwen.

Wat houdt de E-cursus Betere relaties met iedereen in?

Dat Frank een man van structuur is viel mij al op toen ik zijn andere cursussen onder de loep nam. Frank deelt zijn cursus namelijk op in meerdere delen.

Ook de e-cursus Betere relaties is een goed gestructureerde cursus waar je stap voor stap door alle onderdelen word geleid.

Zijn andere cursussen bestaan uit drie delen maar voor de e-cursus Beter relaties met iedereen heeft Frank gekozen om het op te delen in vijf onderwerpen.

Deel 1: Wat houd een gezonde relaties in?

In dit eerste deel leer je wat gezonde relaties inhouden, wat zijn de kenmerken van gezonde relaties, wat voor invloed heeft jouw persoonlijkheid op gezonde relaties, wat verwacht jij van een ander en vica versa.

Deel 2: Beter, effectiever en efficiënter communiceren

In het tweede deel ga je met Frank kijken hoe je makkelijker contacten kunt leggen en hoe je anderen beter kunt begrijpen. Ook leer je veel effectiever en efficiënter te communiceren zodat er geen misverstanden meer kunnen ontstaan (miscommunicatie geeft veel problemen)

Deel 3: Krijg inzicht en begrip

In dit gedeelte ga je kijken hoe je huidige relaties er aan toe zijn, heb je verstoorde relaties? Hoe is dat ontstaan? Waar ligt de oorzaak van dit probleem? Je kunt namelijk pas iets oplossen als je het probleem helder hebt.

Ook ontdek je tijdens het derde deel wat voor jou belangrijk is in een relatie en hoe je dit kunt krijgen, zonder dat je daar een ander mee tekort doet.

Deel 4: Hoe ga je om met uitdagingen?

Het vierde gedeelte staat in het teken van het omgaan met uitdagingen. Helaas hebben we veel te maken met jaloezie, egoisme, negatief denken en conflicten.

Hoe ga je daar mee om? In dit deel leer je op te komen voor jezelf en je eigen wensen te respecteren zonder dat daardoor een nieuw conflict ontstaat.

Deel 5: De beste keuzes maken

In het laatste deel van deze online training ga je leren om keuzes te maken die het beste bij jou passen. Ook leer je hoe je moet omgaan met relaties die niet bij jou passen. Ook al is dit iemand die dicht bij jou staat, er is altijd een oplossing!

Bonussen

Naast deze cursus ontvang je ook nog eens enkele gratis bonussen, zo ontvang je als je nu besteld de volgende bonussen:

 • Ebook ‘Inzicht in je kracht’ Dit ebook sluit naadloos aan op de cursus en kan je helpen om jezelf nog meer te ontwikkelen vanuit je innerlijke kracht. (t.w.v. €25)

inzicht in je kracht

 • Email coachingssessie. Tijdens deze sessie sta je direct in contact met Frank en mag je alles vragen wat je wil, hij reageert meteen! (t.w.v. €25)

email coaching Frank de Moei

De eerste bonus het ebook ‘Inzicht in je kracht’ vind ik een zeer waardevolle bonus waar je echt iets aan hebt, de tweede bonus vind ik persoonlijk minder. Je hebt namelijk tijdens de training tijd zat om vragen te stellen aan Frank.

Ga direct naar de Beste Deal!

Ervaringen en reviews E-cursus Betere relaties met iedereen

Natuurlijk wil jij graag weten wat ik en andere mensen van deze cursus vinden, gelukkig is deze cursus al door veel mensen gevolgd dus zijn er genoeg waardevolle reviews te vinden.

Op de verkooppagina van deze cursus staan trouwens ook behoorlijk veel reviews, ondanks dat deze reviews en ervaringen op de verkooppagina staan lijken ze toch echt te zijn.

Mijn eigen bevindingen met deze cursus zijn goed te noemen, alles wat je beloofd word, word uitgebreid behandelt en besproken.

Je leert veel via de theorie maar waar je eigenlijk het meeste van leert zijn de opdrachten die je moet uitvoeren in de praktijk.

Als ik kijk naar de ervaringen en reviews van anderen kan ik zeggen dat er zeer positief word gereageerd op deze cursus.

De meeste mensen geven aan echt waardevolle inzichten te hebben verkregen waardoor de kwaliteit van hun relaties enorm is vooruit gegaan.

Prijs

De prijs voor deze training is €59. Het is misschien niet de goedkoopste training maar als ik kijk naar de waarde die deze training bied en de uiteindelijke resultaten die je behaald vind ik het een goede prijs.

Als je zou kiezen voor een consult ben je dit bedrag ongeveer per uur kwijt.

Ook vanwege het feit dat je al het lesmateriaal je hele leven kunt blijven gebruiken als naslagwerk maakt deze training zowel nu als in de toekomst erg waardevol.

Niet goed geld terug

Ik ben altijd zeer verheugd met de niet-goed-geld-terug garantie, deze garanties geven altijd een stuk extra vertrouwen.

Want als de cursus niet goed was of zijn geld niet waard was, zou er massaal geld terug worden gevraagd en zou de desbetreffende cursus het niet langer volhouden dan een paar maanden.

Dat is met de e-cursus Betere relaties met iedereen van Frank de Moei zeker niet het geval. Deze cursus word al jaren aangeboden door Frank.

Maar mocht je toch niet tevreden zijn om wat voor reden dan ook, geen zorgen, stuur Frank binnen 15 dagen een email en je krijgt je geld meteen teruggestort.

Conclusie

De e-cursus Betere relaties met iedereen van Frank de Moei is een cursus speciaal geschikt voor mensen die hun relaties willen verbeteren of nieuwe relaties aan willen gaan.

Frank is een betrouwbaar persoon, ik heb meerdere cursussen van hem bekeken en uit alle cursussen blijkt dat Frank waardevolle informatie bied die het geld waard is.

Deze cursus is een uitgebreide cursus die makkelijk te volgen is vanwege de makkelijke schrijfstijl en de gestructureerde inhoud, iets wat ik inmiddels wel gewend ben van Frank.

Deze cursus word aangeboden voor een prima prijs en al het cursusmateriaal kun je voor de rest van je leven blijven gebruiken.

De niet-goed-geld-terug garantie maakt deze cursus geheel risicoloos, je hebt namelijk 15 dagen om deze cursus te proberen.

Kortom, wil jij leren hoe je, je relaties optimaal kunt onderhouden, hoe je om moet gaan met negatieve mensen, hoe je duurzame relaties opbouwt en hoe je beter leert communiceren?

Dan is de E-cursus Beter relaties met iedereen uitermate geschikt voor jou!

Ga direct naar de Beste Deal!

Datum Review
Product
E-cursus Betere relaties met iedereen
Rating
31star1star1stargraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>