Droog Trainen Protocol Vrouwen: Maximale progressie of zonde van je geld?

Een strak lijf waar je trots op kunt zijn, dat is wat je volgens de Droog Trainen Academie kunt bereiken als je aan de slag gaat met het Droog Trainen Protocol Vrouwen. 

Maar goed, dat neem ik natuurlijk niet zomaar klakkeloos over. Hoe zit het met dat Droog Trainen Protocol vrouwen? Werkt het echt zo goed als word beweerd? 

Ik moet toegeven dat ik regelmatig train en dus al wel een basis heb, toch ben ik erg benieuwd naar de 'maximale progressie' die je kunt behalen volgens de Droog Trainen Academie.

Tijdens dit uitgebreide review laat ik niets aan het toeval over en vertel ik je exact wat het Droog Trainen Protocol voor jou kan betekenen en waar je op moet letten.

More...

droog trainen protocol vrouwen

Droog Trainen Protocol Vrouwen:

Effectiviteit

De oefeningen uit het Droog Trainen Protocol zijn erg effectief omdat ze de nadruk leggen op krachttrainen. Zelf deed ik voorheen bijna geen krachttraining maar hierdoor is je vetverbranding juist optimaal en behaal je sneller resultaat!

Makkelijk in gebruik

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een laagdrempelig pakket en voor iedere vrouw toegankelijk. Of je nou al wat ervaring hebt of een complete beginner bent. Je traint op je eigen niveau.

Betaalbaarheid

Met een prijs van €67,- is het Droog Trainen Protocol Vrouwen goed betaalbaar. Daarnaast krijg je een geld terug garantie van maar liefst 90 dagen.

In het kort: Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is vrij uniek in haar klasse, het product richt zich alleen op vrouwen en heeft een magische formule, krachttraining in combinatie met gezonde en vooral lekkere voeding. Het product kent vele positieve reviews vanwege het feit dat je supersnel progressie kunt boeken.

 • De oefeningen uit dit Droog Trainen Protocol zijn verassend efficiënt en zorgen voor snelle resultaten (wekelijks flinke progressie voor optimale motivatie)
 • Het is toegankelijk voor elke vrouw, of je nou al ervaring hebt met fitnessen of juist een beginner bent.
 • Inclusief uitgebreid voedingsadvies, recepten en bereidingswijzen (Honger lijden is absoluut niet aan de orde).
 • check
  100% tevredenheidsgarantie. Je hebt maar liefst 90 dagen bedenktijd
 • Vaak word er bij dergelijke producten de indruk gewekt dat je super eenvoudig en zonder al teveel moeite een strak lijf traint. Om een strak lijf te trainen zul je wel gemotiveerd aan de slag moeten gaan en vooral niet opgeven.
 • Veel mensen gaan enthousiast van start maar na enige tijd daalt de motivatie en verdwijnt het product in de kast. Dat heeft overigens niets met dit product te maken maar het is wel iets waar je rekening mee moet houden.
 • Er staan geen plaatjes bij de oefeningen. Soms moet je dus uitzoeken om wat voor soort oefening het gaat
verhaal bianca

€67,- (eenmalige betaling en 90 dagen geld terug garantie!)

Zoals je hierboven kunt zien kan het Droog Trainen Protocol je helpen om eindelijk dat droomlichaam te trainen. Een no nonsense fitness pakket speciaal gericht op vrouwen. 

Toch moet je, je wel realiseren dat het zeker niet vanzelf gaat. De trainingsmethode en de voeding die het Droog Trainen Protocol je aanreikt moet je gebruiken en opgeven is absoluut geen optie. 

Het grote voordeel van dit pakket is dat je heel snel resultaat kunt boeken en deze resultaten zorgen voor optimale motivatie. 

Als afsluiter van 'Droog Trainen Protocol Vrouwen in het kort' mijn persoonlijke mening over dit populaire product

Mijn persoonlijke mening:

Om een strak lijf te bereiken zul je dus wel hard aan de bak moeten maar dat is absoluut niets nieuws onder de zon.


Waar veel vrouwen vastlopen in de sportschool is het gebrek aan progressie. De Droog Trainen Academie heeft super goed ingespeeld op het probleem van hun doelgroep en heeft zich hier vol op gefocust. 


Mensen stoppen nou eenmaal gemakkelijker met iets als de resultaten uitblijven. Ze gaan twijfelen en denken bij zichzelf "Zie je wel, dit is niets voor mij" en vervolgens storten ze zich weer op iets anders.


Het is zo klaar als een klontje dat zichtbare resultaten ervoor zorgen dat je gemotiveerd blijft om je ultieme droomlichaam te bereiken. 


Al met al ben ik dus zeker positief over dit Droog Trainen Protocol. En dan nog iets, je hebt 90 dagen de tijd om je te bedenken, dat is voldoende om te kijken of het jou de resultaten brengt die je hoopt.

Lees je liever het complete review? Scroll of swipe dan verder naar onder..

Droog Trainen Protocol tot in detail..

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen ben ik positief over de progressie die je kunt behalen met het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Wil je naast mijn persoonlijke kijk op het protocol ook nog een uitgebreide samenvatting lezen? Scroll dan vooral door. 

droog trainen vrouw

Want tijdens dit super uitgebreide review wil ik je helemaal niets onthouden en je tot in detail vertellen wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat met het Droog Trainen Protocol Vrouwen.

Zo ga ik je onder andere vertellen wat de ervaringen en reviews zijn van mensen die dit product aangeschaft hebben en mijn persoonlijke ervaringen met het Droog Trainen Protocol.

Daarnaast vertel ik je meer over de inhoud van dit product, wat kun je precies verwachten? Wat kost het product en wat kun je bereiken?

Droog trainen protocol review: Dit is wat je kunt verwachten

Lager in je vetpercentage en eindelijk dat strakke lichaam waarvan je altijd al droomde ontwikkelen? Als het aan het Droog Trainen Protocol ligt wel. 

Maar is dit Droog Trainen Protocol daadwerkelijk zo goed? In dit ervaringsartikel ontdek je onder andere:

 • Wie is Henry van Es en is Henry volledig te vertrouwen!?
 • Waarom ontwikkelde Henry Droog trainen protocol vrouwen?
 • Wat houdt Droog trainen protocol vrouwen precies in?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met Droog trainen protocol vrouwen?
 • Wat kost het en welke garanties krijg je? 
 • +Toegang tot de kortingspagina van het Droog Trainen Protocol (Let op! Alleen als je overtuigd bent van het Droog Trainen Protocol)

Wie is Henry van Es?

Droog Trainen Academie is een online sportschool die mensen helpt bij het bereiken van hun droomlichaam.

De oprichter van de Droog Trainen Academie is oud marinier Henry van Es. Ik heb al wat ervaring met Henry omdat ik een tijdje terug zijn andere product’ Proteïnerijke Recepten Pakket‘ heb beoordeeld.

Henry richte zijn website op omdat hij gepassioneerd is van alles wat met voeding en krachttraining te maken heeft.

droog trainen academie

Zijn passie heeft hij om weten te zetten in zijn fulltime job. Door de jaren heen heeft Henry een bak aan ervaring opgebouwd en helpt hij mensen een killerbody te ontwikkelen.

Dat Henry een betrouwbare man is heb ik al in mijn vorige productreview van hem laten weten. Ik heb onderzoek gedaan naar Henry en daarbij kwamen geen ‘duistere zaken’ aan het licht.

Kort samengevat, Henry staat met zijn activiteiten netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en handelt onder zijn eigen naam, iets wat een pluspunt is.

Waarom heb jij het Droog Trainen Protocol Vrouwen nodig?

Henry is zelf erg actief in de sportschool, hij is daar maar liefst 5x per week te vinden. Wat hem opviel is dat hij veel vrouwen zag.

Ze trainden hard en probeerden hun droomlichaam te ontwikkelen, helaas zag hij het grootste gedeelte van die vrouwen een paar maanden later nog steeds keihard bikkelen maar..

ZONDER RESULTAAT…

En dat is zonde.

Daarom kwam Henry op het idee om naast de vele mannen die hij heeft geholpen ook een product te schrijven speciaal voor vrouwen.

Voor vrouwen die WEL hun beoogde resultaten willen behalen.

Hij zag dat veel vrouwen wel de inzet en motivatie hadden om een ‘killerbody’ te ontwikkelen maar simpelweg niet de juiste oefeningen deden.

Volgens Henry zijn twee dingen ESSENTIEEL:

 • Kennis over voeding
 • Effectief trainen

Henry is vrij stellig “Stop met het onnodig uitputten van jezelf zonder resultaat..” Ook Cynthia deed dit, ze spendeerde uren in de sportschool maar was niet tevreden over de resultaten, totdat ze met het Droog Trainen Protocol Vrouwen in aanraking kwam..

Ontdek hier het persoonlijke verhaal van Cynthia en Bianca>>

Het all-in-one pakket voor een droog lichaam? 

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een dik ebook boordevol informatie. Naast dit ebook ontvang je ook nog eens waardevolle bonussen:

#1: Droog Trainen Protocol Vrouwen

Als eerste ontvang je natuurlijk het ebook zelf, dit ebook wat meer dan 70 bladzijde’s telt geeft je alle informatie omtrent voeding en training.

droog trainen protocol vrouwen

Voeding

Het eerste gedeelte van dit ebook gaat over voeding. Er word je stap voor stap uitgelegd hoe het lichaam werkt en hoe je, je vetverbranding maximaal op gang kunt krijgen.

Je zult merken dat alles een stuk sneller zal gaan als je de technieken uit dit boek toepast.

Training

Henry is een expert op het gebied van krachttraining en dat zie je terug in dit boek. Je leert werkelijk alles over krachttraining van A tot Z.

Ik heb zelden zulke uitgebreide boeken gezien. Er word haarfijn uitgelegd hoe je jouw lichaam kan blijven prikkelen zodat je telkens naar een volgend niveau stijgt.

Ook word je in dit ebook vertelt wat het belang is van Cardiotraining en ook over cardiotraining ontvang je alle benodigde informatie.

fitness

#2: Bonus 12 weken protocol

De eerst bonus die je van Henry krijgt is het 12 weken protocol. Hier staan maar liefst 12 full body workouts verdeeld in drie fases.

Het zijn allemaal .PDF bestanden dus je kunt ze eenvoudig uitprinten en meenemen naar de sportschool.

#3: Bonus Macronutriënten calculator

In het Droog Trainen Protocol leer je precies welke berekening je nodig hebt qua calorieën en Macronutriënten.

Met deze calculator kun je deze berekening binnen enkele seconden maken.

#4: Bonus Voedingslogboek

Dagelijks je calorieën en macronutriënten bijhouden? Dat kan met dit voedingslogboek. Ook kun je in dit voedingslogboek je gewicht invullen en welke soort training je hebt gedaan.

Zo kun je op elk moment je progressie inzien.

droog trainen voeding

#5: Bonus Voedingslijst

Een zeer complete voedingslijst met alle populaire producten en hun voedingswaarden, dit scheelt je echt een hoopt uitzoek werk.

Deze lijst kun je eenvoudig uitprinten en meenemen naar de supermarkt.

#6: Bonus Facebook community

In deze Facebook community vind je gelijkgestemden die alleen bezig zijn hun ‘killerbody’ te ontwikkelen met denk aan een training van de Droog Trainen Academie

Super handig voor vragen of tips. Ook worden er vaak succesverhalen gedeeld wat enorm motiverend werkt. Daarnaast heeft Droog Trainen Protocol een youtube kanaal met allerlei handige video’s. 

Hieronder zie je een video waarin je één van de Droog Trainen Academie instructeurs je uitleg geeft hoe je omgaat met je dieetplan tijdens ‘moeilijke’ dagen. 

Wat zijn de ervaringen en reviews van andere droogtrainers?

De ervaringen en reviews met dit pakket zijn bijzonder goed te noemen. Ik review verschillende digitale producten maar ik heb nog nooit zulke uitgebreide reviews gelezen als bij dit product.

Vrouwen vertellen hun hele verhaal en als ik kijk naar de persoonlijke touch die de verhalen hebben kan ik niet anders zeggen dan dat dit echte reviews zijn.

Ook als ik kijk naar de facebook pagina van Droog Trainen Academie, die maar liefst 40.000 likes telt, zie ik veel positieve respons.

Mijn eigen ervaringen met dit pakket zijn ook goed, er worden geen loze beloftes gedaan en alles wat je op de verkooppagina van dit product ziet kun je terug verwachten in het ebook.

Henry van Es is een betrouwbare man die niet in verband word gebracht met oplichting of iets dergelijks.

droog trainen protocol vrouwen ervaringen

verhaal bianca

 

Wat heb je over voor de perfecte shape?

Dit Droog Trainen Protocol Vrouwen bevat maar liefst 70 pagina’s met alles wat je nodig hebt om een ‘killerbody’ te ontwikkelen.

De extra bonussen zijn een waardevolle toevoeging op het ebook en daarmee word dit gezien als een zeer ‘rijk’ pakket en zou je meer dan dit niet nodig zijn.

Voor dit totale pakket betaal je €67,-

Als ik kijk naar wat je allemaal krijgt voor dit bedrag vind ik dat absoluut niet duur.

Geld terug gegarandeerd!

Ik word altijd blij van geld terug garanties. Het laat namelijk zien dat de producteigenaar voor 120% achter zijn product staat.

Je krijgt van Henry maar liefst 90 dagen de tijd om dit product te proberen.

Jouw risico is dus:

 • Beschikken over alle informatie over droog trainen, speciaal voor vrouwen.
 • Beter in shape.
 • Levenslang gebruik kunnen maken van een product met o.a. 12 weken trainingsprotocol, 70+ pagina’s over voeding en training waar je meteen mee aan de slag kan.
 • Je voelt je mentaal en fysiek ijzersterk.

90 dagen is voldoende om te kijken of dit iets voor je is of niet. Maak hier dus gebruik van als je twijfelt. Eerlijk is eerlijk.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

 

Feiten over Droog Trainen Protocol Vrouwen die je moet kennen

 • De gewenste resultaten zijn alleen te bereiken als je gemotiveerd bent, het droog trainen van je lichaam vereist nou eenmaal motivatie en doorzettingsvermogen. 
 • Ben je nog geen 18 jaar? Dan word er afgeraden om met dit product aan de slag te gaan.
 • Je kunt het Droog Trainen Protocol levenslang gebruiken.
 • Het Droog Trainen Protocol is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
 • Het Droog Trainen Protocol is een digitaal product waar je na aanschaf meteen toegang tot hebt, er word dus niks bij je thuisbezorgd.
 • Ook als je wat meer vetmassa hebt is dit product geschikt, de informatie uit het Droog Trainen Protocol helpt je om een maximale vetverbranding te realiseren zodat je razendsnel zult afvallen.

doelen stellen

Wat kan er tippen aan het Droog Trainen Protocol?

Maar zijn er ook andere producten op de markt die zich specifiek richten op het droog trainen van je lichaam? Ja die zijn er zeker, maar deze producten richten zich niet specifiek op vrouwen. Droog Trainen Protocol Vrouwen is in de wereld van de digitale producten behoorlijk uniek.

Onderstaande producten richten zich op het droog trainen van je lichaam:

Daarnaast schreef ik onlangs een review over een digitaal product wat zich richt op het creëren van een strakke buik en schreef ik een review over een product wat zich richt op strakke billen, ook altijd populair onder vrouwen:

Mijn allesomvattende eindconclusie

Naast ‘Proteïnerijke Recepten Pakket’ komt Henry nu dus met het Droog Trainen Protocol Vrouwen en daarmee heeft Henry weer eens van zich doen spreken.

Een zeer compleet pakket om het lichaam van jouw dromen te trainen. Meer dan dit heb je niet nodig.

Het product is al door veel vrouwen aangeschaft en dat is te zien in de vele positieve reviews en de ontstane ‘killerbody’s’

Het pakket is niet duur en je krijgt ook nog eens een 90 dagen geld terug garantie. Al met al ben ik dus zeer positief over dit pakket en krijgt het van mij een positieve aanbeveling.

Wat ga je sowieso missen volgens Henry?

Besluit je toch om dit pakket niet aan te schaffen?

Dan..

 • Zal je lichaam er blijven uitzien zoals het er altijd al uitzag
 • Loop je deze zomer nog steeds met een schaamtegevoel rond
 • Blijf je, je minder fit en energiek voelen
 • Ben je nog steeds teleurgesteld als je in de spiegel kijkt
 • etc.

Wat zul je bereiken? 100% succesgarantie!

Maar besluit je toch om het pakket WEL aan te schaffen dan zul je, als je het mij vraagt, absoluut niet teleurgesteld worden..

Dan..

 • Zul je al snel verandering zien.
 • Ontwikkel je het lichaam waar je altijd al van droomde.
 • Pareer jij zonder enig gevoel van schaamte over het strand.
 • Zul je aantrekkelijker gevonden worden.
 • Voel je, je optimaal fit en energiek en grijpt het leven met beide handen aan.

droog trainen protocol

p.s. Droogtrainenacademie.nl heeft nu een GRATIS Droog trainen gids voor mannen en vrouwen, op deze manier kun je dus gratis kennis maken met Droog trainen academie!

Ben jij toe aan maximale progressie?

Schaf dan het Droog Trainen Protocol Vrouwen aan en maak een vliegende start richting jouw doelen!


Via onderstaande button kom je meteen op de overzichtspagina van het Droog Trainen Protocol Vrouwen (Eenmalig €67,- en 90 dagen geld terug garantie)

Datum Review
Product
Droog Trainen Protocol Vrouwen
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>