Droog trainen protocol mannen: Een onweerstaanbaar lijf dankzij dit product!?

Het Droog Trainen Protocol Mannen is na mijn uitgebreide review over het Droog Trainen Protocol Vrouwen het tweede product van de Droog Trainen Academie waar ik een review over schrijf.

Want wil het jou maar niet lukken om echt droog te worden? Train jij je suf maar heb je het idee dat je niet verder komt dan waar je nu bent?

Dan is het Droog Trainen Protocol Mannen het product wat jou op het lijf geschreven is, aldus Henry van Es van de Droog Trainen Academie. Is dit echt zo'n goed product? Ik schafte het product aan en ging er mee aan de slag, mijn resultaten ontdek je hieronder.

More...

Voordat ik mijn uitgebreide review begin heb ik eerst een kort overzicht gemaakt van wat het Droog Trainen Protocol Mannen voor mij en andere deelnemers betekent heeft. 

droog trainen protocol manne

Testrapport: Droog Trainen Protocol Mannen

Effectiviteit

Het Droog Trainen Protocol Mannen is een compleet pakket. Ik vind de informatie erg goed en er word duidelijk uitgelegd hoe en waarom je met dit protocol maximale progressie kunt boeken. 

Makkelijk in gebruik

Het Droog Trainen Protocol Mannen is een laagdrempelig pakket en voor iedereen toegankelijk, of je nou jong, oud, beginner, of al wat meer ervaren bent. (Als je nog geen 18 jaar bent word het trainen van je spieren afgeraden.)

Betaalbaarheid

Met een prijs van €67.- is het Droog Trainen Protocol Mannen goed betaalbaar. Daarnaast krijg je een geld terug garantie van maar liefst 90 dagen. Voldoende om te kijken of dit iets voor je is!

In het kort:Het Droog Trainen Protocol Mannen is een krachtige methode om je lichaam in optimale shape te trainen. Als ik het Droog Trainen Protocol Mannen in één woord moet omschrijven is dat: Maximale progressie. Houd er wel rekening mee dat niets vanzelf gaat en je wel aan de bak zult moeten om deze maximale progressie te boeken.

 • De combinatie tussen de juiste voeding en efficiënte krachtoefeningen zorgen voor maximaal resultaat binnen korte tijd.
 • Of je nou al ervaringen hebt met krachttrainen of niet, dit product is geschikt voor iedereen die beter in shape wil komen
 • Het boek en de oefeningen zijn ontwikkelt door mannen die al jaren ervaring hebben 
 • check
  Inclusief uitgebreid voedingsadvies (erg belangrijk voor optimaal resultaat)
 • check
  Maar liefst 90 dagen geld terug garantie
 • Sommige mensen denken dat het met behulp van dergelijke boeken bijna vanzelf gaat. Vergis je niet, je moet keihard aan de bak.
 • Een valkuil is je motivatie. Ondanks dat je met dit product heel snel progressie kunt boeken gaat het voor sommigen nog niet snel genoeg, hun motivatie daalt en ze geven op. Laat dit jou niet gebeuren!
 • Als je nieuw bent in de wereld van krachttrainen zul je wel moeten uitzoeken welke oefeningen er worden bedoelt in de trainingsschema's. Er staan geen plaatjes bij.
jochen comment
mark comment

€67,- (eenmalige betaling en 90 dagen geld terug garantie!)

Droog Trainen Protocol Mannen ervaringen en reviews

Voordat ik mijn review en ervaringen uit de doeken doe zal ik je eerst in het kort vertellen wat je op deze pagina allemaal kunt verwachten.

 • Wie is die Henry van Es eigenlijk?droog trainen academie
 • Wat is het Droog Trainen Protocol Mannen?
 • Voor wie is het Droog Trainen Protocol Mannen bedoelt?
 • Wat houdt het Droog Trainen Protocol Mannen precies in?
 • Wat bereik je met het Droog Trainen Protocol?
 • Wat kost het en welke garanties krijg je?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews?

Kortom, alles wat je moet weten over dit product komt op deze pagina aan de orde.

Wie is die Henry van Es?

Henry van Es is de oprichter van de Droog Trainen Academie, als oud marinier was hij altijd al druk met het trainen van een sterk en fit lichaam.

Dat hij nu jaren later zijn passie voor gezonde voeding en fitness heeft kunnen omzetten tot een mooi bedrijf is een droom die uitkomt.

Via zijn blog op droogtrainenacademie.nl deelt hij waardevolle informatie over het droog trainen van je lichaam. Henry richt zich naast mannen ook op vrouwen, iets wat je maar weinig ziet in de fitness wereld.

Zijn artikelen zijn allemaal goed onderbouwd en berusten op feiten. Henry heeft naast veel kennis van fitness en cardio ook enorm veel kijk op voeding, iets wat enorm belangrijk is bij het droogtrainen.

Voordat Henry zijn bedrijf opstartte en zijn producten ontwikkelde had hij zelf ook een lichaam waar hij niet helemaal tevreden over was.

Zoals je kunt zien op de foto hieronder was Henry zeker niet dik, maar ook niet zo droog als hij zelf zou willen. Dankzij zijn eigen trainingsmethode en het gebruik van de juiste voeding heeft hij een strak lichaam ontwikkelt. (verderop in dit artikel meer foto’s en resultaten van deelnemers!)

 

henry van es

Mijn Droog Trainen Academie ervaringen

Het bedrijf achter Henry is dus de Droog Trainen Academie, het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en staat uiteraard netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Op Droogtrainenacademie.nl kun je via het contactformulier eenvoudig in contact komen met één van de medewerkers van de Droog Trainen Academie.

Dat de producten van de Droog Trainen Academie super populair zijn is te zien aan het grote aantal likes op Facebook, bijna 50.000 op het moment van schrijven, en de enorme Droog Trainen Academie community van meer dan 60.000 leden!

likes droog trainen academie

Voor wie is het Droog Trainen Protocol Mannen bedoelt?

Het lijkt misschien een open deur, maar voor wie is het Droog Trainen Protocol Mannen bedoelt? Het Droog Trainen Protocol Mannen is geschikt voor alle mannen die een sterk en vooral droog lichaam willen trainen.

Ondanks dat deze alinea een open deur lijkt is het goed om te vermelden dat dit product ook geschikt is voor beginners en niet alleen voor krachttrainers die het laatste vet willen weg trainen.

Verder is het belangrijk dat je de minimale leeftijd van 18 jaar hebt bereikt voordat je producten als dit gaat aanschaffen. Ben je nog geen 18, dan is je lichaam nog niet voldoende volgroeid om maximaal te gaan trainen.

 • Geschikt voor alle mannen, ook voor beginners!
 • Vanaf 18 jaar om problemen met je lichaam te voorkomen

Tip: Het Droog Trainen Protocol Mannen maakt gebruik van een speciale kortingspagina, deze kortingspagina vind je hier>>>

Wat houdt het Droog Trainen Protocol Mannen precies in?

Nu je weet wie Henry van Es is, kennis hebt gemaakt met de Droog Trainen Academie en precies weet voor wie het Droog Trainen Protocol Mannen bedoelt is, is het tijd om te kijken wat het product inhoudt.

Het Droog Trainen Protocol Mannen is een 12 weken protocol. Gedurende deze 12 weken word jij vanuit het ebook, verschillende schema’s op het gebied van voeding en sport en de actieve community volop begeleid naar jouw droomlichaam.

Droog Trainen Protocol boek

Het ebook bestaat uit ruim 70 pagina’s waar je alles aantreft op het gebied van droog trainen. Dit is wat er onder andere terug te vinden is in het ebook:

 • Alle praktische informatie die je nodig hebt over trainen en voeding, zodat je precies weet hoe je moet eten en trainen.
 • Exacte uitleg van de werking van je lichaam en hoe je ervoor zorgt dat je een maximale vetverbranding op gang krijgt.
 • Het op de juiste wijze berekenen van calorieën, vetten, eiwitten en koolhydraten.
 • Je leert wat krachttraining volgens Droog Trainen Academie inhoudt en hoe je cardiotraining hier effectief bij in kunt zetten (Super resultaten!)
 • Progressief trainen voor optimale resultaten? Het word precies uitgelegd in dit ebook.
 • Lifestyle is enorm belangrijk voor het droog trainen van je lichaam, hoe je deze lifestyle bereikt? Stap voor stap uitleg in het ebook.
 • Motivatie is van onderschat belang tijdens het droog trainen van je lichaam. In dit ebook deelt Henry verschillende geheime over hoe je een onweerstaanbare motivatie krijgt.
 • En nog veel meer..

Gratis Bonussen

Naast het ebook ontvang je er maar liefst 6 krachtige bonussen bij met een gezamenlijke waarde van €182,-

Bonus #1: 12 weken trainingsprotocol voor in de gym (t.w.v. €47)

Deze eerste bonus bevat een 12 weken trainingsprotocol wat je kunt gebruiken in de sportschool. De schema’s zijn eenvoudig te openen op al je apparaten.

training

Het is natuurlijk super handig om deze schema’s eenvoudig te kunnen openen op je smartphone in de sportschool.

Het trainingsprotocol bestrijkt 3 fases met een progressieve opbouw en deze bonus bevat schema’s voor 3,4 of 5 trainingsdagen in de week.

Bonus #2: 12 weken trainingsprotocol voor thuis (t.w.v. €47)

De tweede bonus bestaat uit het 12 weken trainingsprotocol voor thuis, ook dit trainingsprotocol bestaat uit 3 fases met een progressieve opbouw en bestaat uit een schema voor 4 dagen training in de week. 

Alle oefeningen die je in dit trainingsprotocol treft zijn uit te voeren op basis van je lichaamsgewicht, je hebt dus geen apparaten nodig. 

Deze eenvoudige oefeningen zijn erg handig wanneer je bijvoorbeeld op reis of op vakantie bent. 

Bonus #3: Macronutriëntencalculator (t.w.v. €37)

Ideale calculator om exact uit te rekenen hoeveel calorieen, vetten,koolhydraten en eiwitten jij tot je mag nemen en al hebt genomen. 

Op deze manier hoef je zelf geen moeilijke berekeningen uit te rekenen maar alleen je gegevens in te vullen. Met deze calculator heb jij je persoonlijke plan altijd bij de hand.

Bonus #4: Ebook progressie meten (t.w.v. €27)

In dit ebook leer je hoe je moet meten, meten is tenslotte weten. Je krijgt hier alle benodigde instrumenten om goede en vooral objectieve metingen te kunnen verrichten. 

Er worden handige Excel bestanden meegeleverd doe jij alleen maar hoeft in te vullen, de rest gaat vanzelf. 

Verder vind je in dit ebook andere methoden om te meten en kom je erachter waarom een weegschaal alleen geen goed meetinstrument is.

ebook progressie meten

Bonus #5: Lijst met voedingsproducten (t.w.v. €17)

Super handige lijst met voedingsproducten die bij het droog trainen horen. De voedingsproducten zijn per categorie uitgeschreven zodat jij alles overzichtelijk in één overzicht hebt. 

Daarnaast zijn de calorieën, koolhydraten,eiwitten en vetten per product weergegeven.

Bonus #6: Trainings- en voedingslogboek (t.w.v. €7)

Hou precies bij wat je hebt gedaan op het gebied van training en voeding. Zo heb je al je gegevens overzichtelijk in één Excel bestand en weet je altijd waar je staat.

Droog Trainen Protocol pdf? 

Ik krijg vaker vragen van mensen hoe ze de producten ontvangen, in de meeste gevallen zijn het digitale producten die je ontvangt in je mailbox en als .pdf kunt downloaden en uitprinten.

Ook de producten van het Droog Trainen Protocol Mannen bestaan uit .pdf bestanden die je eenvoudig uit je mailbox download en kunt uitprinten of kunt openen vanaf andere apparaten zoals:

 • Laptop
 • Tablet
 • PC
 • Smartphone

Wat bereik je met het Droog Trainen Protocol Mannen?

Zoals je hebt kunnen zien is het Droog Trainen Protocol Mannen een uitgebreid pakket maar wat kun je er eigenlijk mee bereiken? 

 • Je hoeft nooit meer te twijfelen of je op de goede weg bent om een droog lichaam te trainen, dit is jouw handboek
 • Omdat alles in zowel training als voeding erg efficient is opgezet zul je heel snel resultaten zien, dit geeft enorm veel motivatie.
 • Omdat dit absoluut niet één of ander crashdieet is hoef je niet bang te zijn voor vreetbuien of iets dergelijks. De mannen van de Droog Trainen Academie weten dat genieten bij het leven hoort en dat niet alles draait om fitness. Er is genoeg ruimte om af en toe te zondigen.
 • Omdat je lichaam verandert ga je ook anders naar jezelf kijken, je krijgt veel meer zelfvertrouwen en voelt je uitermate goed over jezelf. Dit zorgt voor veel positieve bij- effecten.
 • De wekelijkse progressie die je maakt zorgen ervoor dat je elke week vooruitgang ziet
 • Omdat mannen hunzelf letterlijk zien veranderen hebben ze enorm veel plezier in het Droog Trainen Protocol en krijgen ze een motivatie boost.

Tip: Het Droog Trainen Protocol Mannen maakt gebruik van een speciale kortingspagina, deze kortingspagina vind je hier>>>

Droog Trainen Protocol ervaringen en reviews?

Maar wat zeggen andere mannen van dit trainingsprotocol? Als ik kijk naar de vele reacties op Facebook en de gedeelde foto’s daarbij kan ik niet anders zeggen dat er heel wat enthousiaste reacties zijn. 

Natuurlijk kan het zo zijn dat negatieve uitlatingen worden weggehaald maar de positieve reacties blijven zeker staan. Verder vind ik op het internet niet heel veel recensies over dit product. 

Hieronder zie je enkele reacties vanuit Facebook:

verhaal diederik

mark comment

jochen comment

Zoals je kunt zien positieve reacties, er zijn nog veel meer reacties te vinden op Facebook op op de website van Droogtrainenacademie.nl

Persoonlijk heb ik ook positieve ervaringen met de Droog Trainen Academie, ik heb onlangs het Droog Trainen Protocol Vrouwen gerecenseerd en wist dus al dat dit een betrouwbare club was die gewoon nakomen wat ze beloven. 

Ze zijn erg makkelijk te benaderen via het contactformulier op hun website, de chat op hun website en via Facebook. Ik kan dus met een gerust hart zeggen dat je het Droog Trainen Protocol Mannen zonder twijfel kunt aanschaffen. 

Wat is de prijs? 

Maar wat kost het Droog Trainen Protocol Mannen dan eigenlijk? Het complete product inclusief alle bonussen en de ondersteuning via de Facebook community kost €67,- 

Dat vind ik een hele goede prijs voor dit product. Het Droog Trainen Protocol Mannen bevat namelijk alles wat je nodig hebt om een strak lichaam te trainen, van voeding tot training alles zit erin. 

Als ik dit vergelijk met een personal trainer is het natuurlijk een schijntje.. Toch is dit een soort digitale personal trainer die je minimaal dezelfde resultaten kan garanderen. 

90 dagen geld terug garantie

Ook deze 90 dagen geld terug garantie zorgt voor het nodige vertrouwen. Je hebt maar liefst 3 maand de tijd om te kijken of dit programma bij jou past. 

Voor de snelle rekenaars onder ons zou dat in feite genoeg zijn om jezelf helemaal droog te trainen volgens dit protocol. Je kunt dus echt kijken aan de hand van de behaalde resultaten of je dit protocol houd of niet.

Je loopt simpelweg geen enkel risico.

garantie

Voor- en nadelen 

Wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van dit product? 

Nadelen:

 • Ondanks dat je een geweldige community hebt waar je genoeg motivatie en inspiratie uit kunt halen ben je vaak wel in je eentje aan het trainen, je moet dus wel gedisciplineerd zijn.
 • Je kleding kan wat losser gaan zitten;-)

Voordelen:

 • Er worden door verschillende mannen uit verschillende leeftijden verbluffende resultaten behaald, dit zegt natuurlijk wel iets over het product.
 • De combinatie van krachttraining en cardio geven nog sneller resultaat.
 • Resultaten per week zichtbaar, dit zorgt voor veel motivatie.
 • Prijs van het product is er aantrekkelijk
 • Maar liefst 90 dagen garantie

Vergelijkbare producten? 

Maar zijn er ook vergelijkbare producten op de markt? Er is één product wat ik erg vind lijken op het Droog Trainen Protocol Mannen en dat is het digitale product Sterk en Gespierd van Fit.nl.

Is het Droog Trainen Protocol Mannen uiteindelijk toch niet wat je zoekt, bekijk dan mijn review over het product Sterk en Gespierd van Fit.nl

Conclusie Droog Trainen Protocol Mannen

Of je nu wilt droog trainen als vrouw of wilt droog trainen als man, de mannen van de Droog Trainen Academie uit Rotterdam helpen iedereen aan een sterk en fit lichaam.

Henry van Es en zijn medewerkers zijn zelf erg actief in de fitness branche en weten dus precies waar ze over praten, vooral op Facebook worden veel video’s en foto’s gedeeld waar je hun aan het werk ziet. 

Het bedrijf Droog Trainen Academie is een betrouwbaar bedrijf wat netjes ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. 

Via Droogtrainenacademie.nl is veel gratis informatie te vinden in de vorm van blog artikelen en video’s. De informatie die ik hierop aantref is van goede kwaliteit en allemaal feitelijk onderbouwd. 

De jongens van de Droog Trainen Academie weten precies waar ze het over hebben en dat is overal aan terug te zien. 

De ervaringen en reviews van andere deelnemers zijn positief en daar kan ik me naadloos bij aansluiten. Helemaal als ik kijk naar de prijs en de 90 dagen geld terug garantie durf ik een positieve aanbeveling te doen. 

Want wil je:

 • Nu eindelijk eens laten zien wat je in huis hebt en een droomlichaam trainen waar je trots op bent? 
 • een ALL-IN-ONE pakket inclusief voedingslijsten, trainingsschema’s en een actieve community voor al je vragen?
 • Je nooit meer schamen als je op het strand loopt? 
 • Meer zelfvertrouwen door een fantastisch lichaam? 

Dan is het Droog Trainen Protocol Mannen zeker de moeite waard! Heb je nog vragen? Laat gerust een reactie achter onder dit artikel.

Ben jij toe aan maximale progressie?

Wil jij het Droog Trainen Protocol Mannen aanschaffen en vandaag al een vliegende start maken richting jouw doelen?


Via onderstaande button kom je meteen op de overzichtspagina van het Droog Trainen Protocol Mannen (Eenmalig €67,- en 60 dagen geld terug garantie)

Datum Review
Product
Droog Trainen Protocol Mannen
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>