Droog Trainen Academie; Nr.1 platform op het gebied van droog trainen!?

De Droog Trainen Academie uit Rotterdam is volgens velen hét platform als het gaat om droog trainen.

Met enorm veel gratis informatie op hun website en verschillende producten die zowel mannen als vrouwen ondersteunen bij het droog trainen geloof ik dat graag. 

Toch wil ik je in dit artikel exact laten zien wat de Droog Trainen Academie precies is en wie de gezichten achter deze academie zijn.

More...

Henry & Rinus; de mannen achter de academie

De Droog Trainen Academie is opgericht door Henry en Rinus, twee fanatieke sporters die jaren geleden besloten om van hun passie hun werk te maken. 

Dit ontstond natuurlijk niet zomaar. Henry en Rinus zagen met lede ogen aan hoe mensen probeerden hun droomlichaam te bereiken zonder dat ze daarbij de gewenste resultaten boekten. 

Hoe cliché het ook klinkt, ze besloten hun krachten te bundelen en wilden mensen helpen om maximaal progressie te boeken in een zo kort mogelijke tijd. Iets wat ze zelf ook deden. 

droog trainen academie

Waar ging het mis? 

Ze kwamen er al snel achter dat mensen als kippen zonder kop van alles aan het proberen waren om resultaten te boeken. 

Ze trainden wel goed genoeg maar pasten hun voeding niet voldoende aan, of ze aten juist op de goede manier terwijl ze niet efficiënt genoeg trainden. 

Droog trainen is een optimale balans tussen voeding en training. Hier schortte het bij veel mensen aan.

Daarnaast merkten ze dat mensen het een enorm opgave vonden om elke dag weer goede en gezonde recepten te vinden. Het leek voor velen haast een onmogelijk opgave.

Dit is onze kans! 

Omdat het Henry en Rinus wel lukte om een strak en droog lichaam te trainen besloten ze hun kennis te delen. 

Dit resulteerde in de website droogtrainenacademie.nl waar ze veel gratis artikelen schreven om mensen op deze manier te helpen. 

Daarnaast ontwikkelden ze het:

Drie producten die tot op de dag van vandaag erg goed worden ontvangen door 'droog trainend Nederland' 

Eerder reviewde ik alledrie de producten (te zien als je op de link klikt) en net zoals vele anderen was ik er enthousiast over. 

Henry en Rinus weten als geen ander dat je alleen een stabiele business op kunt bouwen als je mensen echt wilt helpen om vooruit te komen. 

droog trainen protocol vrouwen

Waar de Droog Trainen Academie voor staat

De Droog Trainen Academie staat voor een vijftal pijlers:

  • Praktisch 
  • Resultaatgericht
  • Educatief
  • No Nonsense
  • Fitness lifestyle

De Droog Trainen Academie zet wetenschap en jarenlange ervaring om in de praktijk. Al hun informatie is gebaseerd op keiharde feiten. En zoals ze zelf ook aangeven 'Er worden al genoeg onwaarheden de wereld in geslingerd op dit gebied'

Henry, Rinus en het Droog Trainen Academie team zijn stuk voor stuk mensen die passie hebben voor deze fitness lifestyle. 

Ze helpen je om je doelen te bereiken en geven je daarbij krachtige tools. Toch moet je het uiteindelijk wel zelf doen. 

Het is niet altijd makkelijk om je doelen voor ogen te blijven zien, vooral als dingen even niet lopen zoals je wilt. Daarom is de besloten community van de Droog Trainen Academie een ideaal platform om stoom af te blazen. 

In deze community zitten allemaal mensen die hetzelfde doel als jou voor ogen hebben of dit doel al bereikt hebben. Dit is een erg krachtig middel om je motivatie hoog te houden.

Waarom je het Droog Trainen Protocol zou moeten aanschaffen? 

Nu je weet dat de Droog Trainen Academie een betrouwbare club is, waarom zou je dan eigenlijk het Droog Trainen Protocol moeten aanschaffen? Wat is de meerwaarde van dit betaalde product? 

Zoals ik net al zei heb ik over deze producten uitgebreide reviews geschreven waar je alle ins en outs over deze producten kunt lezen, toch nog even deze video van Rinus:


Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>