De Afslankoplossing: De Nr.1 oplossing op het gebied van afslanken?

We worden bijna letterlijk overspoeld met allerlei soorten afslankproducten, de één zou nog niet beter zijn dan de ander. Hoe zit het met de Afslankoplossing van Diane Verbeek?

Wat maakt dit dieet zoveel beter dan alle andere diëten? Of is dit niet meer dan een kopie en probeert Diane haar graantje mee te pikken?

In dit artikel laat ik je precies zien wat je kunt verwachten als je besluit aan de slag te gaan met de Afslankoplossing. Je ontdekt hier mijn persoonlijke ervaringen met dit dieet en ervaringen van andere mensen.

More…

Wie is Diane Verbeek?

Laten we onze speurtocht beginnen bij Diane Verbeek, de vrouw achter dit dieet. Is Diane wel wie ze zegt dat ze is en waarom zou je juist naar haar informatie luisteren?

Diane ken ik al van een eerder review over groene smoothies. Diane is namelijk ook het gezicht achter het populaire boek 125 Groene Smoothie Recepten.

Volgens haar blog is Diane al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met overgewicht en de vervelende gevolgen hiervan.

diana verbeek

Diane voelde zich onzeker en allesbehalve op haar gemak vandaar dat ze zich ging verdiepen in een gezonde levensstijl, afslanken en groene smoothies.

Toch moet ik een kleine aanmerking maken, ook in mijn vorige review kwam al naar voren dat ik weinig informatie kon vinden over Diane Verbeek.

Helaas is dat nog steeds zo, Diane lijkt dus niet een echte naam te zijn maar een pseudoniem. Persoonlijk vind ik het van transparantie getuigen als een producteigenaar gewoon met zijn echt naam naar buiten treed.

Maar goed, het hoeft natuurlijk niets af te doen aan de kwaliteit van het product. Schrijvers van fysieke boeken gebruiken bijna altijd een pseudoniem, om maar even aan te geven.

Voor wie is de Afslankoplossing bestemd?

Voor wie is deze afslankoplossing eigenlijk bestemd? Heeft Diane voor een speciale doelgroep gekozen of is dit product geschikt voor iedereen die iets aan zijn of haar lijf wil doen?

De Afslankoplossing is eigenlijk geschikt voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. Diane geeft wel aan dat ze dit dieet speciaal heeft ontwikkelt voor mensen die net als haar keer op keer teleurgesteld werden.

Op haar blog is te lezen dat ze enorm veel dingen heeft geprobeerd om van haar overtollige kilo’s af te komen. Verschillende dieetboeken en zelfs de welbekende afslankmethodes van Tell-Sell passeerden de revu.

Heb je dus van alles geprobeerd en is het je tot op de dag van vandaag nog steeds niet gelukt om je streefgewicht te bereiken? Dan is dit dieet geschikt voor jou, aldus Diane. Maar is dat ook zo?

Wat houdt de Afslankoplossing in?

Wat kun je verwachten als je besluit om de Afslankoplossing aan te schaffen? De Afslankoplossing is een volledig digitaal pakket, je ontvangt dus geen fysieke boeken.

#1: De Afslankoplossing

Als eerste ontvang je het digitale boek ‘De Afslankoplossing’ logisch want hier draait het uiteindelijk allemaal om. De Afslankoplossing is een boek dat vol staat met de gebruikelijke zaken op het gebied van afslanken:

 • Gezonde recepten
 • Gevarieerde weekmenu’s
 • Informatie over verschillende soorten voeding en de werking hiervan in ons lichaam
 • Boodschappenlijsten

Ondanks dat je in staat bent om af te slanken met de gerechten en recepten die je aantreft in het boek vind ik het niet erg bijzonder.

Het boek richt zich op het versnellen van je stofwisseling, in combinatie met gezond en gevarieerd eten wil Diane je op deze manier laten afvallen.

de afslankoplossing

#2: Bonus ‘Het stappenplan’

Naast het boek waar het allemaal om draait ontvang je nog een behoorlijke reeks aan bonussen, maar liefst 7 stuks om precies te zijn.

De eerste bonus is ‘Het stappenplan’ dit stappenplan helpt je om de informatie uit de Afslankoplossing stap voor stap uit te voeren zodat je goed gestructureerd aan de slag kunt.

Ik begrijp eigenlijk niet zo goed waarom dit een bonus is, deze informatie lijkt me gewoon bij de Afslankoplossing te horen.

#3: Bonus ’75 vet verbrandende maaltijden’

Zoals de naam al doet vermoeden vind je in dit ebook 75 vet verbrandende maaltijden, leuke toevoeging om gevarieerd te blijven eten terwijl je ook nog eens vet verbrand.

Deze maaltijden worden langzaam door je lichaam opgenomen en daardoor ben je veel langer verzadigd waardoor het afvallen bevordert word.

75 vetverbrandende maaltijden

#4: Bonus ‘Ultieme kettlebell methode’

De vierde bonus geeft je een ebook waarmee je oefeningen kunt doen met een kettlebell. Natuurlijk moet je dan wel in het bezit zijn van een kettlebell want die krijg je er niet bij.

De oefeningen die je kunt doen met een kettlebell zijn wel erg goed voor je lichaam. Je bouwt extra spierweefsel op wat er weer voor zorgt dat je stofwisseling sneller word.

#5: Bonus ‘Koken met Marijke’

Een ebook waarin je kunt zien welke kooktechnieken super handig zijn om te gebruiken en het laat je gezonde varianten zien van veel gebruikte ‘minder gezonde’ ingrediënten.

#6: Bonus ‘Boodschappenlijstjes’

De zesde bonus is een boodschappenlijst, ook deze bonus vind ik bij de Afslankoplossing zelf horen. Eigenlijk is deze bonus ook niet echt een goede toevoeging.

De boodschappenlijstjes zijn niet allemaal relevant aan de gerechten die in de Afslankoplossing staan en het lijkt erop dat dit er even snel aan toegevoegd is om het waardevoller te laten lijken, helaas plank mis geslagen.

#7: ‘Koolhydraatarme Paleo Recepten’

De zevende bonus ‘koolhydraatarme paleo recepten’ is een leuk boekje voor de liefhebber, toch krijg ik steeds meer het idee dat ze bij de Afslankoplossing hebbent gedacht “We proppen het vol met bonussen, dan lijkt het nog wat’

Ik vind het namelijk raar dat er gestrooid word met allerlei bonussen die niet echt een goede toevoeging zijn.

#8: ’15 Groene Smoothie Recepten’

Als laatste ontvang je het ebook met 15 groene smoothie recepten, in mijn ogen een iets meer relevantere bonus dan die hierboven.

Groene smoothies zijn erg gezond en kunnen het afvallen zeker bevorderen.

De Afslankoplossing ervaringen en reviews

Ik kan er natuurlijk wel wat van vinden maar wat vinden andere mensen hiervan? Wat zijn de ervaringen en reviews van andere gebruikers van de Afslankoplossing?

Opmerkelijk genoeg vind ik bijna geen reviews. Natuurlijk staan er op de verkooppagina van de Afslankoplossing enkele en natuurlijk zijn deze bijzonder positief.

Jammer om te zien dat er weinig reviews over dit product zijn, daar word ik dan weer iets minder vrolijk van. Vaak meten mensen aan de reviews van andere gebruikers en beslissen ze uiteindelijk op basis van deze reviews.

Als ik geen reviews van andere gebruikers kan vinden ben ik altijd vrij stellig: Wees voorzichtig met de aanschaf van dit product.

Wat kost de Afslankoplossing?

De Afslankoplossing inclusief haar bonussen kost €27,- een goede prijs voor een uitgebreid pakket als deze. Toch ben ik nog steeds niet tevreden over de schuilnaam van Diane en het gebrek aan reviews.

Daarom zou je in eerste instantie zeggen dat €27,- een goede prijs is voor een pakket met zoveel inhoudt maar omdat ik de inhoudt van dit pakket vind tegenvallen vind ik het de prijs aan de hoge kant. Eerlijk is eerlijk.

60 dagen geld terug

Wat me wel opvalt is de 60 dagen geld terug garantie, je mag dus 60 dagen aan de slag met het pakket en dan alsnog je geld terugvragen als het je niet bevalt.

Volgens Diane hoef je alleen maar een mailtje te sturen waarna je meteen het aankoopbedrag terug gestort krijgt op je rekening.

Dit getuigt nog wel weer van enige transparantie, toch nog een lichtpuntje voor Diane Verbeek.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Voor- en nadelen

Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van deze afslankoplossing.

Nadelen:

 • Ietwat rommelig pakket met bonussen die er niet echt toe doen
 • Niet echt vernieuwend ten opzichte van andere afslankproducten
 • Weinig reviews te vinden
 • Diane is een pseudoniem

Voordelen:

 • Je kunt zeker afslanken met doormiddel van de methode van Diane
 • Veel gerechten waardoor je gevarieerd kunt eten
 • 60 dagen geld terug garantie

Vergelijkbare producten

Zijn er nog meer producten waarmee je in staat bent om succesvol af te slanken? Producten die wellicht beter zijn dan de Afslankoplossing?

Ik heb al verschillende diëten gerecenseerd en ben van mening dat er betere producten zijn dan de Afslankoplossing, hieronder vind je een overzicht van andere diëten:

Wil je nou niet alleen afslanken maar ook nog eens een strak lichaam trainen? Check dan mijn reviews over het Droog Trainen Protocol Vrouwen en het Droog Trainen Protocol Mannen.

Eindoordeel ‘De Afslankoplossing’

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik niet uiterst positief ben over de Afslankoplossing van Diane Verbeek. Ik vind het jammer dat ze niet met haar werkelijke naam naar buiten treed en dat er weinig tot geen reviews te vinden zijn.

Toch moet ik toegeven dat je wel degelijk kunt afslanken met deze methode en dat de gerechten die je terugvindt in het ebook gevarieerd en eenvoudig te bereiden zijn.

Dankzij de 60 dagen geld terug garantie kun je het eigenlijk zonder risico proberen, dat stemt met dan toch weer iets positiever. Heb je ervaring met dit producten en wil je, je ervaringen delen? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel.

Datum Review
Product
De Afslankoplossing
Rating
21star1stargraygraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>