Border Collie Geheimen: Wat kun je verwachten?

border collie geheimenEen tijdje geleden schreef ik een review over het Labrador Handboek van ‘Jan Jacobs’, tijdens mijn research naar dit product stuitte ik op het ebook Border Collie Geheimen.

Border Collie Geheimen en het Labrador Handboek blijken namelijk ontwikkelt door hetzelfde bedrijf.

Tijd dus om ook over dit digitale product een review te schrijven, want wat mag je verwachten van dit product? Wat houdt het product precies is en wat zijn de ervaringen en reviews van andere mensen?

Wie is Henk Bakker?

Het ebook lijkt op het eerste oog geschreven door Border Collie liefhebber Henk Bakker, Henk is naar eigen zeggen al meer dan 25 jaar liefhebber van Border Collie’s.

Henk is in aanraking gekomen met dit type hond omdat hij als jongetje vaak met de Border Collie van de buren speelde.

Hij raakte zo gehecht aan het beestje dat hij op latere leeftijd besloot zelf een Border Collie aan te schaffen.

Als we Henk moeten geloven heeft hij 25 jaar ervaring in het opvoeden, trainen en verzorgen van Border Collies.

Volgens hem was dit een periode met vallen en opstaan en weet hij inmiddels als geen ander hoe je om moet gaan met een Border Collie.

Omdat hij zag dat andere mensen veel moeite hadden met het opvoeden, verzorgen en trainen van hun Border Collie besloot hij er een product over te maken.

Direct naar Bordercolliegeheimen.nl

Goed verhaal Henk..

Als ik het zo voor de eerste keer lees klinkt het erg goed, Henk moet een echte liefhebber van Border Collies zijn.

Helaas zit de vork net wat anders in de steel..

Henk Bakker blijkt na enige research helemaal niet te bestaan, nou ja, er bestaat wel een Henk Bakker maar dat is niet de Henk waar het hier om gaat.

Henk Bakker uit dit verhaal blijkt een fictief persoon, ik had hier van tevoren al rekening mee gehouden omdat Jan Jacobs van het Labrador Handboek ook een fictief persoon is.

Zoals ik in mijn andere review ook aangaf hoeft dit niet persé iets te zeggen over de kwaliteit van het product, sterker nog, het Labrador Handboek blijkt wel degelijk goede informatie te bevatten.

Pseudoniemen of fictieve personen komen veel vaker voor in de wereld van de digitale producten, toch ben ik persoonlijk een voorstander van transparantie.

Wie zit hier ECHT achter?

Zoals ik in één van de eerste alinea’s van dit review al aangaf zit er een bedrijf achter deze producten.

Het gaat hier om het bedrijf Bleu Sky Marketing uit het noorden van Brabant, het bedrijf staat wel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in een woonhuis aldaar.

blue sky marketing

Het bedrijf word gelukkig op geen enkele manier in aanraking gebracht met oplichting en dat geeft de burger weer iets meer moed.

Ook zie ik aan de onderzijde van de verkooppagina niet alleen de bedrijfsnaam maar ook het adres, de postcode en het BTW nummer.

Voor wie is Border Collie Geheimen?

Heel spannend is deze vraag natuurlijk niet, het Border Collie Geheimen pakket is ontwikkelt voor mensen die een Border Collie hebben of van plan zijn er één aan te schaffen.

Het is met name gericht op de mensen die problemen ondervinden bij het opvoeden, verzorgen en trainen van hun hond.

border collie

Het boek bevat veelal beginners tips maar is ook zeker geschikt die al wat langer een Border Collie hebben en op zoek zijn naar manieren om hun Border Collie beter te trainen.

Wat houdt dit pakket in?

Het Border Collie Geheimen pakket bestaat uit meerdere ebooks, hieronder een overzicht:

#1: Ebook Border Collie Geheimen

Natuurlijk als eerst het belangrijkste ebook uit dit pakket, Border Collie Geheimen. Dit ebook is eigenlijk waar het hele pakket om draait.

Het ebook telt maar liefst 179 pagina’s en is op een toegankelijke manier geschreven, het boek beschrijft alles over de opvoeding, training en verzorging van je Border Collie.

#2: Bonus ebook Succesvolle tips voor de training en verzorging van je puppy

Het tweede ebook klinkt me erg bekend in de oren, de titel komt overeen met de bonus uit het Labrador Handboek pakket.

Op zich hoeft dat natuurlijk geen probleem te zijn aangezien de training en verzorging voor beide honden gelijk kan zijn.

Het ebook telt 27 pagina’s.

#3: Bonus ebook Baas over je eigen Border Collie

In dit derde ebook leer je hoe je de baas kunt zijn over je Border Collie, het is natuurlijk erg belangrijk dat je de baas bent over je eigen hond.

Heb je soms moeite om je hond onder bedwang te houden en krijg je het idee dat hij meer de baas is over jouw? Dan is dit 27 pagina’s tellende ebook een aanrader om te lezen.

baas over je eigen border collie

#4: Bonus ebook Honden training geheimen

In dit ebook leer je alle geheimen die professionele hondentrainers gebruiken om honden op een optimaal niveau te krijgen.

Sommige mensen denken dat ze hun hond op de juiste manier trainen maar na het lezen van dit ebook blijkt dat soms toch anders te liggen.

honden training geheimen

#5: Bonus ebook Border Collie laten komen op commando

Het blijft voor eigenaren van een Border Collie een lastige opgave, je hond laten komen op commando, vooral als je Border Collie nog jong is blijkt het moeilijker dan gedacht.

Dit ebook beschrijft alles wat je moet weten over hoe je, je Border Collie laat komen op commando.

#6: Bonus Levenslang gratis updates

Ook deze bonus zie ik vaker voorbij komen, de levenslange gratis updates. Mooie bonus als het pakket tenminste word ge-update.

In sommige gevallen worden de pakketten bijna niet ge-update, maar mochten er wel updates komen maak je er dus je leven lang gratis gebruik van.

Shop nu via deze Kortingspagina

Wat zijn de ervaringen en reviews?

Helaas zijn er over dit product weinig tot geen reviews te vinden, enkel op de verkooppagina van de verkoper zie ik er enkele staan.

Ondanks dat de reviews echt lijken ga ik er geen gebruik van maken, reviews op de pagina van de productverkoper kunnen natuurlijk zelf geschreven zijn.

Ik vind het overigens wel opmerkelijk dat er geen reviews te vinden zijn, normaal word er vaak gevraagd om een review te plaatsen omdat mensen nu eenmaal snel beslissen op basis van een goede review.

Mijn persoonlijke mening over dit product is als volgt:

De inhoud van het pakket is goed en er word waardevolle informatie gegeven waar je echt iets mee kunt, des te jammer is het dus dat er aan de transparantie van dit product en de productverkoper het nodige schort.

Wat is de prijs?

Het totale pakket ‘Border Collie Geheimen’ kost €37,-

De prijs, gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding, vind ik goed te noemen. Dit baseer ik puur op de waardevolle informatie uit het pakket zelf.

Je leert om je Border Collie op de juiste wijze op te voeden, te trainen en te verzorgen en met de extra bonussen beschik je over een goed pakket met een eerlijke prijs.

Geld terug garantie

Net zoals bij het Labrador Handboek krijg je ook bij Border Collie Geheimen een geld terug garantie.

Deze geld terug garantie bestrijkt maar liefst 60 dagen.

Je hebt dus ruimschoots de tijd om het product uitvoerig te testen en aan de hand van je bevindingen te besluiten het pakket te houden of je geld terug te vragen.

Je geld terug vragen blijkt kinderlijk eenvoudig, je stuurt een mail naar henk@bordercolliegeheimen.nl

Wees gerust, het email adres is niet fictief;-)

garantie

Conclusie

Net zoals bij het Labrador Handboek kan ik er vrij kort over zijn..

Het lijkt er in eerste instantie op dat je ver weg moet blijven van dit product, fictief persoon, niet erg transparant en een verzonnen verhaal.

Toch blijkt de waarde die je in het pakket aantreft goed te zijn, de prijs is goed en de geld terug garantie maakt dit tot een investering zonder risico.

Dus heb je een Border Collie of ben je van plan er één aan te schaffen? Dan is dit product een prima product om te gebruiken bij de opvoeding, verzorging en training van je Border Collie.

Heb je dit product aangeschaft en wil je er wat over kwijt? Of heb je nog aanvullende vragen? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel.

Shop nu via deze Kortingspagina

 

Datum Review
Product
Border Collie Geheimen
Rating
31star1star1stargraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>