Bol Masterclass Review? De ware feiten op tafel

In dit artikel beschrijf ik mijn Bol Masterclass review en deel ik alle ervaringen die ik tot nu toe heb gehad met het verkopen op Bol.com

Bol.com is een enorm succesvol platform en daar proberen veel mensen een graantje van mee te pikken. 

Maar is het daadwerkelijk zo simpel om succesvol te verkopen op Bol.com? Deze Bol Masterclass beweerd dat het voor iedereen mogelijk is. In dit artikel ontdek je er alles over.

More...

Wat is de Bol Masterclass nou precies? 

Voor de mensen die nog niet goed weten wat de Bol Masterclass inhoudt heb ik het hier nog even voor je op een rijtje gezet. 

 • Deze training is ontwikkeld door Jia Ruan. Jia Ruan wist dankzij bepaalde methodes in een korte periode veel omzet te maken via marktplaatsen zoals Bol.com
 • Hij besloot zijn ervaringen in een training te gieten om zo andere mensen te helpen hetzelfde te bereiken als hem. 
 • De Bol Masterclass helpt je dus om op een snelle en efficiente manier succesvol te verkopen op Bol.com
 • De training is eenvoudig en voor de meeste mensen eenvoudig te begrijpen. Ook al heb je geen ervaring met het internet of andere gerelateerde zaken.
 • Sommige mensen weten al na een paar maand omzetten van maar liefst €10.000 te bereiken.

Claim Hier Meteen Jouw Plek In De Bol Masterclass (Beperkte inschrijving) >>

Bol Masterclass scam of niet? 

Voor ik dit artikel verder uit ga wijden naar wat deze cursus precies inhoudt wil ik eerst nog even wat uit de lucht hebben. 

Veel mensen zeggen dat de Bol Masterclass een scam is. Dit heeft alles te maken met de manier waarop Jia Ruan met zijn Masterclass naar buiten treed.

Jia heeft ervoor gekozen om te praten over dure vakantie en dikke auto's. Persoonlijk ben ik er geen fan van om op deze manier naar buiten te treden maar dat zegt nog niet dat de Boll Masterclass een scam is. 

Sommige mensen kunnen het absoluut niet aanzien dat Jia op deze manier naar buiten treed en zeggen meteen dat het een scam is. 

De Boll Masterclass is absoluut geen scam, daarvoor hoef je alleen de klantervaringen maar te lezen. 

Goed, dit gezegd hebbende wil ik nu wat meer op de inhoud in;-)

Ecommerce via Bol.com

De Bol Masterclass leert je om producten te verkopen via een zogenaamd verkoopplatform zoals Bol.com. Je hoeft dus zelf geen webshop te laten bouwen. 

Het feit dat je geen webshop hoeft te laten bouwen maakt deze training zo geschikt voor iedereen. Je kunt met een minimaal budget je eigen droombedrijf opbouwen. 

Wel zitten er natuurlijk risico's aan. Je zult je eigen producten moeten inkopen in Aziatische landen zoals China. 

Toch zijn de risico's ten opzichte van het starten van een webshop veel kleiner. 

afffiliate marketing bol

Wie is die Jia Ruan?

Jia Ruan is het gezicht achter de Bol Masterclass. Hij heeft al meer dan 3 miljoen omzet gedraaid op het platform Bol.com

Tijdens zijn HBO studie is hij begonnen met het verkopen op Bol.com, dit liep zo uit de hand dat hij besloot te stoppen en zich volledig wilde focussen op dit platform. 

Jia is inmiddels geen onbekende meer in Nederland, ook de media kreeg hem in het vizier en zo is hij al in meerder shows geweest waaronder 3FM en het NRC.

Is de Bol Masterclass iets voor jou?

Veel mensen twijfelen of dit wel iets voor ze is. Toen ik begon met het verkopen op Bol.com dacht ik dat ook. 

Het is best een dure investering en je weet niet altijd of deze investering terug komt. In mijn geval heb ik deze investering dubbel en dwars terugverdiend. 

De Bol Masterclass maakt het zoveel makkelijker om geld te verdienen via Bol. De valkuilen waar je normaal gesproken in zou stappen worden nou vermeden. 

Deze training scheelt je zoveel struggles. En als je echt serieus aan de slag wil met het verkopen op Bol.com dan gaat het je lukken en verdien je de investering van deze training makkelijk terug.

Ik heb niet de hele dag de tijd

Enorm veel mensen vragen of dit mogelijk is naast een fulltime baan. Ja, dat is mogelijk. Sterker nog, de meeste mensen beginnen op deze manier. 

Als je eenmaal succesvolle producten hebt gevonden en ze liggen in het magazijn van Bol.com heb je er niet veel omkijken meer naar. Bol.com verkoopt ze namelijk voor jou.

Dus ja, dit is zeker mogelijk naast een fulltime baan.

Bol Masterclass ervaringen

Inmiddels zijn er al heel veel mensen gestart met de Bol Masterclass en zijn er dus al tal van succesverhalen te vinden op het internet. 

Voordat ik enkele van deze reviews met je ga delen eerst even wat ik er zelf van vond. 

 • De training bevat tal van uitgebreide video's waar je stap voor stap leert om je eerst product succesvol te verkopen
 • De video's duren allemaal tussen de 45 en 90 minuten en zijn van goede kwaliteit. Dat Jia Ruan inmiddels een team om zich heen heeft verzameld is te zien. 
 • De training bestaat uit maar liefst 8 modules met in elke model 4 tot 5 video's van 45 tot 90 min. 
 • Volgens de Masterclass is het de bedoeling om elke week een module te volgen. Dit kost je ongeveer 5 uur per week.
 • De video's zijn allemaal opgenomen in het Nederlands. 
 • De eerste modules gaan over het ontwikkelen van de juiste mindset. 
 • Vervolgens word er al snel over gegaan op het praktische gedeelte. Het inkopen van de juiste producten met hoge marges voor maximale winst.
 • In de laatste modules gaat het over opschalen en het opzetten van je eigen merk om zo een bedrijf voor de long term op te bouwen.
bol masterclass

Ervaringen en reviews van anderen

Een training zonder ervaringen, en vooraal positieve ervaringen, is niet betrouwbaar. Daarom hieronder enkele foto's van mensen die met de training aan de slag zijn gegaan. 

bol masterclass ervaringen
bol masterclass resultaat

Zoals je ziet aan bovenstaande foto's gaat het de meeste cursisten bijzonder goed af. Dit zijn allemaal mensen die net als jou regie over hun eigen leven wilden hebben en hun eigen koers wilden varen.

Bovenstaande is ook voor jou mogelijk, als je maar echt graag wilt. Wil jij dit graag? 

Ga Hier Dan Meteen Naar De Kortingspagina Van De Bol Masterclass >>

Wat kost de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass kost €997,- Dat klinkt misschien als een enorm bedrag maar de potentie van deze training is veel en veel meer. Dat zie je wel aan de foto's hierboven.

Deze training is ook geen ebookje van enkele bladzijden maar een complete handleiding over hoe jij een succesvol online bedrijf kunt opzetten. 

Als je het op deze manier bekijkt is het natuurlijk niet veel geld. 

Betalen in termijnen? 

Vind je het bedrag te groot om in één keer te betalen? Jia Ruan biedt je de mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. 

Wel betaal je dan iets meer dan wanneer je het in één keer zou betalen. Je bent dan €250 duurder. Het is maar net wat je prettiger vindt.

Bol Masterclass bonussen

Naast de normale training krijg je er ook nog enkele interessante bonussen bij. Zo ontvang je:

 1. De KvK succes checklist (alle stappen om je bedrijf op de juiste wijze in te schrijven bij de Kamer van Koophandel)
 2. The Golden Calculator (een handige calculator om te bereken hoe winstgevend je product is, essentieel)
 3. Leverancier Script (Hoe leg je contact met leveranciers? Wat zijn de valkuilen? Hoe pak je het goed aan? Je ontdekt het in deze bonus)

Alternatieven Bol Masterclass? 

Zijn er alternatieven voor de Bol Masterclass? Op het gebied van het verkopen via een platform zoals Bol.com vind ik geen geschikte alternatieven. 

Wel zijn er alternatieve manieren om geld te verdienen op het internet. Zoals bijvoorbeeld Affiliate Marketing. Check hier mijn uitgebreide review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. 

Meteen aan de slag met de Bol Masterclass?

Via onderstaande kortingslink kom je meteen op de overzichtspagina van de Bol Masterclass. Ga jij jouw leven veranderen net als veel andere mensen die zijn gestart met de Bol Masterclass? Ik wens je veel succes naar een mooiere toekomst! 

Ga Meteen Naar De Kortingspagina van de Bol Masterclass >>


Datum Review
Product
Bol Masterclass
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>