Cursus Blijvend Zelfvertrouwen downloaden? Dit is hoe het werkt!

blijvend zelfvertrouwenNaar aanleiding van de vele vragen over de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen vond ik het vandaag tijd om er een informatief artikel aan te wijden.

Er komen vaak vragen voorbij zoals “Hoe moet ik de cursus blijvend zelfvertrouwen downloaden?” of “Hoe werkt het met de betaling?”

Om niet telkens het verhaal opnieuw te hoeven uitleggen heb ik besloten om met dit artikel wat extra duidelijkheid te scheppen.

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Voor de mensen die op deze pagina terecht zijn gekomen en eigenlijk niet precies weten wat de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei inhoud, hieronder leg ik het voor je uit.

De E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is een online cursus die speciaal ontwikkelt is voor mensen die niet alleen meer zelfvertrouwen willen opbouwen maar dit gevoel ook nog eens vast willen houden.

Omdat het probleem bij veel cursussen is dat je de informatie na verloop van tijd weer vergeten bent en terugvalt in je oude patroon.

Frank de Moei, auteur van deze cursus, realiseerde zich dit ook, hij dacht dat moet anders..

Hij ontwikkelde een cursus waar je in plaats van 1 of 2 dagen, maar liefst 13 weken actief mee bent.

Je krijgt iedere week een les toegestuurd zodat je de informatie zo uitgesmeerd mogelijk tot je neemt, je iedere week de opdrachten kunt uitvoeren en tijd hebt om vragen te stellen.

Deze methode bleek bijzonder succesvol en zijn cursus is dan ook behoorlijk populair.

De cursus die je leven verandert?

Mensen kiezen massaal voor deze cursus omdat de resultaten blijvend zijn. Er vind een verandering plaats in je mindset, dat is de enige manier om te veranderen.

Traditionele cursussen op het gebied van zelfvertrouwen:

 • Resultaten slechts weken merkbaar
 • Weinig tot geen support
 • Soms verouderd lesmateriaal
 • Auteur zonder staat van dienst
 • Erg duur in verhouding tot het resultaat

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen:

 • Snelle en Blijvende verandering
 • Support van Frank de Moei zelf
 • Frank de Moei is opgeleid en erkend, hij heeft daarnaast een behoorlijke staat van dienst
 • Vele positieve reviews

Hoe werkt deze cursus?

Deze cursus is dus een online cursus en na aanschaf krijg je meteen de volgende instructies toegestuurd van Frank.

Eigenlijk is het allemaal behoorlijk simpel en laagdrempelig, let wel op dat je de informatie via de mail krijgt toegestuurd en het wil nog wel eens voorkomen dat deze mail in je ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ terecht komt.

De betaling kan zowel met Ideal,PayPal of AfterPay en is 100% veilig. Veel mensen vragen hoe ze moeten betalen en of het wel veilig is.

Maak je absoluut niet druk, het is volledig veilig. Het werkt precies hetzelfde als wanneer je iets in een webshop bestelt.

Samengevat:

 • Je hoeft zelf niets te downloaden maar krijgt automatisch een mail van Frank de Moei
 • Betalen kan zowel met Ideal,PayPal of AfterPay
 • Je kunt meteen na betaling aan de slag, de eerste les krijg je meteen.
 • Je hebt 30 dagen geld terug garantie

Voor iedereen toegankelijk?

Twijfel jij nog of je deze cursus wel moet volgen omdat je bang bent dat je het te moeilijk vind? Omdat je misschien wat ouder bent en niet erg handig met computers?

Geen enkel probleem, deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Frank heeft zijn schrijfstijl erg eenvoudig gehouden zodat het voor iedereen te begrijpen is.

Ook is het erg makkelijk om de lessen uit te printen, de lessen zijn eenvoudig op je computer te downloaden waardoor je ze eenvoudig kunt uitprinten.

Kom je toch ergens niet uit?

Heb je de cursus gekocht maar blijkt er toch iets te zijn waar je niet helemaal uitkomt? Of heb je moeite met de lesstof?

Ook dat is geen enkel probleem, Frank is makkelijk te bereiken via zijn emailadres Frank@newstart.nlfrank de moei pasfoto

Frank reageert snel op email, zelf heb ik al meerdere keren contact gehad met Frank en dat verliep allemaal soepel.

Ook kun je een reactie achterlaten in het reactieveld onder dit artikel, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

Blijf er niet mee rondlopen

Als afsluiter van dit artikel wil ik je nog een tip geven.

Heb jij last van onzekerheid en loop je hier al jaren mee rond? Grijpt het je zo af en toe naar de keel en schaam je, je vaak voor jezelf? Weet je niet goed wat je moet zeggen en kun je moeilijk voor je mening opkomen?

Heb je al van alles geprobeerd maar lijk je steeds terug te zijn bij af? Twijfel dan niet langer, geloof me deze cursus is 100% veilig en met de geld terug garantie loop je geen enkel risico.

Of blijf je liever op deze manier doorlopen? Het risico is dat je steeds verder in put terecht komt met een depressie of burn out als gevolg.

Blijf er dus niet langer mee rondlopen maar onderneem actie!

Bekijk hier mijn ervaringen met de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen>>

 

Datum Review
Product
Cursus Blijvend Zelfvertrouwen
Rating
31star1star1stargraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>