Alles Over Groene Smoothies: Gezonde smoothie binnen een handomdraai!?

alles over groene smoothiesHet ebook ‘Alles over groene smoothies‘ van auteur Liselot Vermeer is de basis voor een gezonder en energieker leven.

Smoothies zijn tegenwoordig helemaal hipe, alle voedingsdeskundigen spreken er over, een vitaminebom die je een enorme boost geeft.

We leven tegenwoordig in een drukke tijd, alles moet snel, hoe ideaal is het dan dat je een groot deel van alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig bent, binnen kunt krijgen dankzij één drankje?

Liselot besloot dat het tijd was om er een goed ebook over te schrijven waarbij alles duidelijk word, hoe maak je een goede smoothie? Welke ingrediënten heb je precies nodig? etc.

Op deze pagina vind je mijn ervaringen en de ervaringen en reviews van vele anderen. Dit product is namelijk razend populair onder mensen die gezond willen leven.

Alles over groene smoothies reviews & ervaringen

Voel jij je lusteloos en heb je maar weinig energie? Ben je al moe als je ’s ochtends opstaat? Dan is het tijd om gezonder te gaan eten. Maar wat als je het druk hebt om gezond te eten? 

Het ebook Alles over groene smoothies van Liselot Vermeer helpt je om de lekkerste en meest voedzame groene smoothies te maken, zonder gedoe binnen een paar minuten een lekker smoothie, aldus Liselot.

In dit artikel ontdek je onder andere: 

 • Wie is Liselot Vermeer?
 • Voor wie is Alles over groene smoothies geschikt? 
 • Wat kun je verwachten van Alles over groene smoothies? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met dit product? 
 • Wat kost het en wat zijn de garanties die je krijgt? 

Wie is Liselot Vermeer?

De auteur van het ebook ‘Alles over groene smoothies’ is Liselot Vermeer, dat ze dit ebook schreef komt niet zomaar uit de lucht vallen.

Liselot kampte voorheen met verschillende ziektes waar vermoeidheid en lusteloosheid een grote rol in speelden.

Toen ze in aanraking kwam met groene smoothies veranderde er een hoop in het leven van Liselot, ze voelde duidelijk verschil en voelde zich veel opgewekter en energieker.

Haar immuun systeem bleek enorm te zijn verbetert, haar conditie was vooruitgegaan en ze viel de nodige kilo’s af.

Voor haar reden genoeg om dit te delen met de rest van Nederland in de vorm van dit prachtige ebook ‘Alles over groene smoothies’liselot vermeer

Over Liselot Vermeer persoonlijk vind ik niet heel veel informatie, wat ik wel vind is het bedrijf achter dit ebook, S&H Digitale hulpmiddelen, ze staan netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

De kans is groot dat dit bedrijf het ebook voor Liselot heeft uitgegeven.

Al met al kan ik hier dus kort over zijn, het ebook is populair, heel vaak verkocht, weinig klachten, netjes geregistreerd bij de KVK en ik vind niets over oplichting of dubieuze praktijken..

Het ebook ‘Alles over groene smoothies’ is dus wat dat betreft 100% vertrouwt.

Ga direct naar de Beste Deal!

Voor wie is ‘Alles over groene smoothies’?

Op de vraag voor wie het ebook Alles over groene smoothies geschikt is kan ik kort zijn. Het ebook Alles over groene smoothies is geschikt voor iedereen die:

 • Gezond wil leven
 • Weinig tijd heeft en toch alle voedingsstoffen die een mens nodig heeft binnen wil krijgen
 • Zich moe en lusteloos voelt en meer energie wil krijgen
 • Meer structuur nodig heeft als het gaat om gezond eten
 • Wil afvallen op een gezonde manier

Het drinken van groene smoothies word vaak in verband gebracht met afvallen, natuurlijk is afvallen door het drinken van groene smoothies een enorm voordeel maar zeker niet het enige en ook niet het belangrijkste.

Zoals ik hierboven al aangeef krijg je na het nuttigen van een groene smoothie enorm veel vitamines, mineralen en anti oxidanten binnen.

Je kunt alle voedingsstoffen die een mens nodig heeft gedurende de dag, in slechts 10 minuten tot je nemen vanwege de eenvoudige bereidingswijze.

Een groene smoothie is dus ook uitermate geschikte voor de mensen die een druk bestaan leiden waarbij het uitgebreid koken er nog wel eens bij in schiet.

Herken jij jezelf in één van bovenstaande punten? Dan is het ebook ‘Alles over groene smoothies’ iets voor jou.

Groene smoothie en afvallen & waarom een groene smoothie zo goed voor je is

Er word enorm veel gesproken over groene smoothies maar wat is er nou feitelijk zo goed aan een groene smoothie?

Zoals ik net al zei leven we in een drukke tijd, alles lijkt steeds sneller te gaan en de belangrijke dingen zoals gezond eten schiet er nog wel een bij in.

Het is van wezenlijk belang om gezond en gevarieerd te eten als je een lang, gelukkig en gezond leven wil, de groene smoothie bied hierbij uitkomst. 

Omdat groente en fruit de basis is voor dit drankje, krijg je het overgrote deel van de voedingsstoffen die je nodig bent door het drinken van deze smoothie al binnen.

En dat alles zonder uren in de keuken te moeten staan.

“Een smoothie maken stelt toch niets voor? Waarom een boek?”

Deze vraag krijg ik nogal eens van mensen. Buiten het feit dat het boek tal van gevarieerde recepten bied, informatie, hulp, en waardevolle tips is de manier van het maken van een smoothie en het nuttigen daarvan echt van belang.

Het is aan te raden dat je rekening houd met onder andere de volgende zaken:

 • Voeg er niet van alles aan toe, het is belangrijk dat je de richtlijnen uit het boek aanhoud, ‘verkeerde’ toevoegingen kunnen ervoor zorgen dat de belangrijke voedingsstoffen uit de groentes en fruit niet goed worden opgenomen.
 • Drink je smoothie niet te snel, het is belangrijk dat de voedingsstoffen uit de smoothie goed worden vermengd met je speeksel. Dit zorgt voor een verbeterde spijsvertering en het zorgt ervoor dat je de voedingsstoffen zo goed mogelijk worden opgenomen in het lichaam.
 • Blenden zorgt er in tegenstelling tot sommige beweringen niet voor dat de vezels in de producten worden vernietigd. Sommig blenders zorgen er inderdaad voor dat het erg goed vermalen word, maar dit is alleen maar goed voor de opname in het lichaam.

Dit en meer belangrijke richtlijnen vind je terug in het ebook.

Ga direct naar de Beste Deal!

Wat houdt ‘Alles over groene smoothies’ in?

Het ebook ‘Alles over groene smoothies’ over beter gezegd, het pakket ‘Alles over groene smoothie’ is een zeer uitgebreid pakket en bestaat uit twee varianten. Je kunt kiezen uit het ‘Digitale pakket’ en het ‘Digitale+Fysieke pakket’ hieronder een overzicht:

Als je kiest voor het digitale pakket ontvang je het volgende:

 • Ebook ‘Alles over groene smoothies’ in dit ebook vind je alles omtrent groene smoothies, ook vind je in dit ebook 100 recepten voor heerlijke maar vooral gezonde smoothies
 • Bonus 1# Ebook ’50 gezonde fruitsmoothies’ In dit ebook vind je maar liefst 50 recepten voor heerlijke en kleurrijke fruitsmoothies
 •  Bonus 2# Ebook ‘Smoothie dieet schema’ Dit ebook is ontwikkelt voor de mensen die de nadruk willen leggen op het afvallen met dank aan smoothies
 • Bonus 3# ‘Afvallen met fruit smoothies’ In dit ebook word gedetailleerd besproken waarom fruit smoothies zoveel voor je lichaam kunnen betekenen en krijg je supertips hoe je deze smoothies kunt toevoegen aan je dieet
 • Bonus 4# ‘Het ultieme afslank programma’ Door middel van deze video’s krijg je inzicht in hoe je zo effectief mogelijk kunt afvallen op een manier zonder al te veel rompslomp. Een erg waardevolle ‘videocursus’ die je een maand gratis kunt proberen.

Als je kiest voor het fysieke en digitale pakket ontvang je alle bovenstaande ebooks en een maand gratis ‘Het ultieme afslank programma’. Daarnaast krijg je het fysieke boek ‘Alles over groene smoothies’ 

Eenvoudig op al je apparaten

Het totale pakket ‘Alles over groene smoothie’ kun je na bestelling eenvoudig downloaden op al je apparaten, te denken aan:

 • Laptop
 • Tablet
 • PC
 • Smartphone

Je hebt dus altijd je kennis bij de hand en kunt op deze manier binnen enkele minuten al beginnen met het maken van heerlijke gezonde smoothies.

De ebooks zijn allemaal gemaakt in verschillende formaten zodat het op alle apparaten goed te lezen is, dat vind ik echt een pluspunt.

Prijs

De prijzen van de twee pakketten zijn als volgt:

 • Digitale pakket ‘Alles over groene smoothies’ €29,95
 • Digitale+Fysieke pakket ‘Alles over groene smoothie’ €37

Ik vind de prijs van de pakketten als ik kijk naar de hoeveelheid waarde die je krijgt een hele goede prijs.

Zeker met de hoeveelheid en de inhoud van de gratis bonussen die je erbij krijgt. Wat het geheel nog aantrekkelijker maakt is de niet goed geld terug garantie.

Je hebt namelijk maar liefst 30 dagen de tijd om te ontdekken of dit iets voor je is, als je het mij vraagt ruim voldoende om het risicoloos uit te testen.

Dit geeft nog maar eens aan dat dit product veilig en vertrouwd is.

‘Alles over groene smoothies’ ervaringen en reviews

Zoals gezegd is dit product een zeer populair product en is het al door vele mensen aangeschaft, er zijn dus ook genoeg ervaringen en reviews te vinden.

Allereerst mijn eigen ervaringen, Ik vind het totale pakket een zeer waardevol pakket, je vind er alle informatie die je nodig hebt omtrent smoothies.

Het drinken van groene smoothies heeft een merkbaar positief effect op je lichaam, je voelt je energieker en fitter.

Vanwege de vele voedingsstoffen die een groene smoothie rijk is, heb je een verzadigd gevoel wat ervoor zorgt dat je minder gaat snacken, resultaat, gewichtsverlies.

Als ik door de vele reviews blader kan ik stellen dat er over het algemeen erg positief gereageerd word op de inhoud van dit pakket.

Het is duidelijk en laagdrempelig geschreven, en vanwege de makkelijke recepten lijsten hoef je niet uren door de supermarkt te struinen of het internet af te speuren.

Mensen noemen het ook wel, het handboek voor een gezond leven dankzij groene smoothies.

Alternatieven?

Zijn er alternatieve producten op het gebied van groene smoothies? Ja, onlangs recenseerde ik het volgende product:

Conclusie

Groene smoothies zijn ideaal geschikt voor:

 • Het verkrijgen van meer energie
 • Het binnenkrijgen van de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit
 • Mensen die weinig tijd hebben om uren in de keuken te staan
 • Mensen die gewicht willen verliezen
 • Het opbouwen van een gezond lichaam met een goede weerstand
 • Een gezond leven op een eenvoudige manier

Het pakket ‘Alles over groene smoothies’ is jouw handboek voor al het bovenstaande.

Liselot Vermeer, auteur van de ebooks, blijkt na onderzoek betrouwbaar en haar beloftes op de verkooppagina van dit product worden allemaal nagekomen.

De prijs vind ik een zeer redelijk prijs en helemaal met de, niet-goed-geld-terug garantie, 30 dagen geheel risicoloos uitproberen.

Ga direct naar de Beste Deal!

Datum Review
Product
Alles Over Groene Smoothies
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>